lupitka30 06.06.11, 16:25 mam problem...zakochałam się w chłopaku mojej koleżanki...ona ani on niczego się nie domyślają...nie wiem co zrobić... nie moge jej o tym powiedzieć bo ją lubie...jemu tym bardziej... pomóżcie kotki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 06.06.11, 16:38 jeżeli to twoja bliska przyjaciółka i zależy ci na niej to po prostu odczekaj takie zauroczenie zazwyczaj szybko mija. czekanie to najlepsze wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
niezniszczalna Re: problem...-chłopak 06.06.11, 22:13 Zgadzam się z koleżanką powyżej. 1. Przeczekaj może minie. 2. Jeśli nie minie pogadaj z nią o tym - jeśli jesteście ,,naprawdę" przyjaciółkami to nie powinna się obrazić. !!! Tylko nie próbuj okazywać mu zainteresowania, ani niczego rozgrywać za plecami przyjaciółki! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: problem...-chłopak 06.06.11, 23:29 Nie mów o tym ani jej, ani jemu. Nie rozpier*alaj im związku. Zostaw to dla siebie, że go kochasz. Przecierp to sama. Ból minie. Czas wyleczy rany, znajdziesz ukojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: problem...-chłopak 04.07.11, 00:35 TEŻ MAM TAKĄ SYTUACJĘ TYLKO ONA Z NIM NIE CHODZI , NIE MOGĘ JEJ TEGO POWIEDZIEĆ ANI JEMU ALE WYDAJE MI SIĘ , ŻE MNIE LUBI BARDZIEJ , NIE PRZEPRASZAM JA TO WIEM W KOŃCU ZE MNĄ GADA A Z NIĄ NIE TYLKO CZASEM WYDAJE MI SIĘ ,ZE KIEDY ZAUWARZE , ŻE MI SIE PRZYGLĄDA ON AUTOMATYCZNIE ODWRACA WZROK , ALE PO 5 MIN.ZASTAWIAM SIĘ CZY NIE PATRZYŁ NA NIĄ PO PROSTU MAM WĄTPLIWOŚCI , ŻE NA MNIE PATRZYL. ALE UWAŻAM , ŻE POWINNAŚ MU TO POWIEDZIEĆ AZOBACYSZ CO ON NA TO POWIE , POPROŚ GO TEŻ ABY ZACHOWAŁ TO W SEKRECIE PRZED TWOJĄ KOLEŻANKĄ CHYBA , ŻE POWIE , ŻE TY TEŻ MU SIE PODOBASZ WTEDY NIE ROMANSUJ. POWIEDZ CO ON NA TO ,JEŚLI TO W OGÓLE PRZECZYTASZ POWODZENIA!!! WIKTORIA Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: problem...-chłopak 04.07.11, 10:59 byłam w podobnej sytuacji i wiem jakie to trudne ale naprawdę - odpuść sobie. tak bd najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: problem...-chłopak 13.07.11, 22:18 Wielki problem. To nikomu nie mów, proste i logiczne. Kiedyś ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsze Re: problem...-chłopak 15.07.11, 20:12 Po prostu odpuść sobie pewnie się tylko nim zauroczyłaś , bo gdyby była to prawdziwa miłość to by nie chodził z twoją koleżanką potraktuj to jako kolejny etap życia. A pociesz się tym ,że ty jeszcze nie spotkałaś swojego jedynego i jeszcze wszystko przed tobą (te najcudniejsze chwilę),a prawdziwa miłość zawsze znajdzie swoją drogę.Mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
delenka1997 Re: problem...-chłopak 18.07.11, 14:55 Jeżeli nie chcesz stracić koleżanki to lepiej jej o tym nie mów. Może to tylko zauroczenie i z czasem minie Odpowiedz Link Zgłoś