Dodaj do ulubionych

Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ?

• miley1313 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 19:51
      osobiście wolę ją w wydaniu " dziewczynki disney'a" ale teraz również mi się podobasmile
      • niemampomyslu to co o 'starej'. tragedia. 14.06.11, 19:54
        • mhmm.zuz <3 14.06.11, 19:59
          Uwielbiam Miley ;D nie przeszkadza mi ze sie zmieniła .
      • feelthesun Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 19:57
        i w wydaniu Disneya i w takim smile teraz to nawet lepiej ^^
    • sara297 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 20:03
      no nie wiem
    • beautiful_ Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 20:04
      Myślę że teraz jest lepiej, cieszę się że wyszła po tylu latach z Disneya chociaż hannah montana też lubiłam to fajnie że teraz gra w poważnych produkcjach, wiadomo że nie wszystkim się podoba jej gra aktorska [mi się podoba] ale chyba niełatwo jest po 6 latach przejść z komediowego serialu do np. dramatu.
    • zuzka11 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 20:06
      Ja nigdy jej nie trawiłam . . . . uncertain
    • magicaleks Pomyślmy. 14.06.11, 20:19
      Średnio. Początkowo - bajki. Ekstra nowa płyta, trochę pazura nigdy nie zaszkodzi. Ale teraz to jest przegięcie! Miley wychodzi prawie że naga na scenę, cały czas daje z czymś plamę. Nie wiem jak wy, ale mi się to średnio podoba.
    • domciaxdnika Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 20:44
      ja wole jej nowy image serce
    • mileyjustin Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 21:07
      big_grinjest czadowa
    • madzia1121 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 21:14
      . Jak dla mnie Miley bardzo dobrze zrobiła zmieniając swój image.
      ; **
    • inmemory Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 21:22
      Kiedyś, za czasów Hannah Montany, szczerze jej nienawidziłam. No może nie żywiłam do niej aż tak dużego uczucia- po prostu miałam ją w głębokim poważaniu. Ją i jej fanki w przedziale wiekowym 11-14 lat, kiedy ona sama była już, nie tylko wiekiem, ponad to. Jednak gdy w czerwcu ubiegłego roku trafiłam na jej singiel (a jednocześnie teledysk) Can't Be Tamed z płyty o tym samym tytule, dosłownie oszalałam na jej punkcie. W kosmicznym tempie pochłaniałam nowe wieści z Mileyworldu, całymi dniami słuchałam jej wykonów z koncertów, aż w końcu pobiegłam kupić jej płytę. Teraz wręcz z uwielbieniem oglądam jej odważne stroje, 'ziołowe' filmiki oraz wyszukane występy i dziwny sposób poruszania się- myślę sobie, oto gwiazdka, która śmiało zmierza do rockowego wizerunku. Gdyby było jak dawniej, wręcz wstydziłabym się za nią. Jest dorosła- to pociąga za sobą konsekwencje. Są tego dobre i złe strony, a Miley akurat przez obiektywami paparazzich musi uczyć się wkraczać w starszy wiek. Amen
    • emma980 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 21:42
      hm no cóż ja tam ją wcześniej trochę lubiłam, ale aż fanką na "zabój" nie byłam.. teraz to też ją troszkę lubię, ale tak jak Ty myślę, że ona troszkę przesadza..
    • desire Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 21:53
      ta 'nowa miley' zerwała z imagiem SŁODKIEJ DZIEWCZYNY nagminnie narzucanym przez wytwórnię disneya, teraz ta 'nowa miley' tworzy muzykę taką jaką chce, jaka jej w duszy gra, jeśli chodzi ci o zachowanie to niech się dzieci ogarną, którzy mają jakieś ale to do jej strojów, to do tego co zrobiła, gdybyście wy mieli okazję pokazać się na scenie na pewno nie założylibyście BIAŁEJ BLUZKI i spódnicy w kratę po za kolana, chyba nikt jako tako nie ma prawa jej zabraniać własnie tego jak się ubieraaa..i tyle kuwa, nie orientuję sie za bardzo co o niej sądzą kotkowiczki bo jakoś nie chętnie mi oglądać pustych komentarzy na temat dziewczyn z disneya no i nie tylko! masakra jedna, byłam pewna że dziewwczyny mają więcej tolerancji niż chłopaki widocznie w tym przypadku sie myle
      • mikessa Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 22:26
        No oczywiście, że tą ''nową miley''. Nareszcie zerwała z tym słodkim imagiem i stała się prawdziwą kobietom. Jest ostra i nareszcie tworzy muzykę taką jaką chce. Zauważyłam też, że ma coraz odważniejsze ciuchy co jest dużym plusem. Trzymaj tak dalej Miley ^^
    • effyfly Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 22:30
      Uważam, że to gwiazda wykreowana na potrzeby mediów która ma przeciętną urodę i talent. Rozumiem, że w wieku 18 lat nie można być dziewczynką Disneya i że trzeba dorosnac. Nareszcie to zrobiła!!!! Ale trochę przesadziła. Ona chyba myli "seksowna i wyzywająca" z "dojrzała i kobieca"... Ale już czas spalić perukę.
    • kasiu_79 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 23:09
      mi też przeszkadzało to, ponieważ piła w wieku 17 lat i brała narkotyki rok później, ale już lepiej jak tego nie robi to jest dość znośna, ale mnie wkurza, że na jej koncerty trzeba mieć 18lat!!! A jak miała 15 to na koncercie miała rurę. uncertain
    • dosia321 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 14.06.11, 23:39
      Ja jej wcześniej nie lubiłam, jak była taką wypromowaną grzeczną gwiazdką disneya jak teraz Selena sad (Sztuczność od niej bije na kilometr). A teraz Miley jest bardziej autentyczna, czym zyskuje, tak myśle ;p santa
    • kcjb Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 00:47
      własnie teraz jest o wiele lepiej
    • shantai Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 09:57
      nie masz innych problemów ?
    • justine1495 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 11:33
      A mam ją gdzieś, byle by tylko nie śpiewała piosenek Nirvany i nie pisali o niej wszędzie, bo nie przepadam za nią, a na jaką plotkarską stronę nie wejdę, tam zaraz ona....
      • kara33441 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 16:27
        Lubię nową Miley starą też nawet lubiłam ale jednak wolę tą mniej słodką Mileywink
    • aleksandra25 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 16:12
      nowa tylko przesadza
    • vanessaa800 Miley Cyrus 15.06.11, 16:52
      Ja osobiście uwielbiam Miley Cyrus i na początku jej przemiany zdziwiłam się ale potem się do tego przyzwyczaiłam.
      Iserce Miley Cyrus
    • trufla Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 18:17
      Nie lubię jej we wszystkich wcieleniach. W każdym jest tak samo sztuczna, przesadzona i nienaturalna...
    • taylor_ Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 18:42
      Było wiele takich wątków, ale okej. Zdecydowanie stara Miley. Ta z czasów Breakout była najlepsza. Świeża, urocza i dziewczęca. Teraz na siłę robi z siebie taką dorosłą i sexiii. Jej ostatnia płyta (przyznam szczerze, że nie miałam ochoty jej przesłuchać i słyszałam właściwie parę piosenek) jest taka.. jak powinna być każda piosenka, aby była puszczana na Vivie, o! Na pewno każdy wie o co chodzi. Jakieś techno, niezbyt inteligentny tekst i wio na szczyty listy przebojów. Może dawniej była tą słit Hanką Montanką, ale przynajmniej była sobą. Nie potrzebowała skandali, by ludzie ją lubili. Teraz? Teraz jej nie lubię.
    • britney_best Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 15.06.11, 20:13
      To oczywiste że Miley dojrzała i ma do tego prawo ;p fajnie że zmieniła swój image, ale czasami zachowuję się jak dz*wka niestety ; D
      • determinatex3 < 3 15.06.11, 20:33
        Oczywiście , Zgadzam Się Iż Czasem Przesadza .. Ale Cóż , Jak To Powiedziałyście Każdemu Może Się Zdarzyć < 3 Bardzo Dziękuje Wam Kociaki Za Komentarze , Życzę Miłych Wakacji i Pozdrawiam Was : *
    • mileyselfan Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 16.06.11, 10:44
      Też byłam fanką Miley, dopóki nie zmieniła się na gorsze. Stała się buntowniczką i przez skandale wokół niej ... nie już taka jak kiedyś. Chciałabym, żeby wróciłą stara Miley.
    • katty05 Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 16.06.11, 11:02
      Nigdy szczególnie nie przepadałam za Miley , ale od kiedy stała się taką buntowniczką zaczęłam słuchać jej piosenek .smile
    • misio Re: Co Sądzicie o ' nowej ' Miley .. ? 18.06.11, 19:47
      Miley to szmata. Szczerze mówiąc nienawidzę jej, jej twórczości i jej skrzeczącego głosu. Nie umie śpiewać, nie umie grać. Podsumowując: totalne beztalencie.
      suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka