Dodaj do ulubionych

Assassin's Creed

13.06.11, 10:50

Jak zapewne niektórzy wiedzą , w listopadzie ma się ukazać kolejna część tej świetnej gry, a mianowicie : Assassin's Creed Reveletions . Gra będzie dostępna na komputerach PC oraz konsolach Xbox 360 i PlayStation 3. Ja osobiście uważam tą grę za świetną smile
A wy którą części tej gry uważacie za najlepszą? Czakacie na premierę ? wink
Obserwuj wątek
    • aisaka_taiga Re: Assassin's Creed 13.06.11, 10:55
      Przepraszam za literówki wink Wypowiadajcie się na temat Assassin's Creed Revelations. big_grin
      • bella177 Re: Assassin's Creed 13.06.11, 11:57
        nigdy nie gralam i mysle ze sobie sciagne... polecasz gre od 1 czesci? suspicious
        • bella177 i jakie jeszcze polecasz gry? 13.06.11, 11:59
    • trzy Re: Assassin's Creed 13.06.11, 12:18
      O, nie spodziewałam się, że są tu jakieś dziewczyny, które grają na kompie jak ja ^^
      Nie mogę się doczekać 3-ciej części ! Zgadzam się gra jest genialna :3 mi najbardziej podobało się Assassin's creed 2 brothehood, chociaż 2 bez dodatku też dobra
    • aisaka_taiga Odpowiedzi :) 13.06.11, 22:14
      Polecam również Wiedźmina 2. Oczywiście gra ma duże wymagania i dobra karta graficzna jest niezbędna, ale rozrywka świetna. smile Jednym z atutów 3 części kultowej gry o Ezio Auditore, jest właśnie świetna grafika, niemal filmowa i duży realizm. Jeśli nie znacie tej gry , to zachęcam do zapoznania się z fabułą , która wciągnie chyba każdego. wink A jeśli chodzi o to czy 1 część jest również taka dobra, to z pewnością tak. big_grin Grafika jest jeszcze na gorszym poziomie , ale i tak wspaniała. W grze pojawiają się takie postacie jak np: Leonardo Da Vinci ;]
      • trzy Re: Odpowiedzi :) 14.06.11, 18:49
        Ha! W Wiedźmina też grałam ^^ jedynkę ze 3 razy przeszłam no a 2 gram od czasu do czasu smileTe nowe gry mają wypasioną grafikę serio, a znasz może trochę starsze gry jak np. Gothic (1 i 2 są dobre a reszta to już kicha) , Diablo 1 i 2, Legacy of Kain?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka