Dodaj do ulubionych

Podsłuch w telefonie

14.06.11, 16:32
Hej.
Wiem, że pewnie posypią się na mnie gromy z jasnego nieba, ale postanowiłam jednak spróbować.
Mam pewne podejrzenia, że mój chłopak może mnie zdradzać. Nie mam 100&-towej pewności co do tego ,dlatego muszę się tej sprawie lepiej przyjrzeć.Poszperałam trochę w necie i wpadłam na kilka pomysłów tylko właśnie chciała się was poradzić.
znalazłam np coś takiego spy-shop.pl/oprogramowanie-spyphone-c-36_2_33.html
to jakies programy do podsłuchiwania wlaśnie telefonu. Byłabym zdolna posunąć się do tego, żeby podsłuchiwać swojego faceta, tylko mam pełno obaw i bardzo się tego boję. Do tego, troszkę to kosztuje, więc chiałabym mieć tez pewność, że to dobrze działa. Mieliście z czymś takim kiedyś styczność? Czy np mój chłopak moze sie zorientować ze ma zainstalowany jakis podsłuch?
Obserwuj wątek
    • sev Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 16:34
      kompletny brak zaufania ;/ .
      na jakich podstawach go o to posądzasz?

• ilkas Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 16:54
        od jakiegoś czasu zaczął bardzo pilować swojego telefonu. nigdy nie zostawia go przy mnie samego, tak jak kiedyś. do tego często ktoś do niego dzwoni i on podczas tych rozmów wychodzi, tak żebym nie słyszała. próbowałam pytać o co chodzi ale oczywiście mnie zbywa i od razu sie irytuje. ma dla mnie coraz mniej czasu, wymówką jest praca...ale coś mi się nie wydaje żeby to była prawda sad
    • sweet94 Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 16:41
      po co kombinować? kłamstwo ma krótkie(czasem króciutkie) nogi, więc prędzej czy później się wyda.
      • sweet94 Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:04
        oczywiście się wyda jeżeli to prawda
    • milus Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 16:56
      Chcesz wydać ponad 1000 zł na podsłuch swojego chłopaka ? o.O
      jak dla mnie po pierwsze: szkoda kasy, po drugie kompletny brak zaufania.
      A potrzecie : Co jeżeli on Cię nie zdradza, a zorientuje się, ze ma podsłuch. Moim zdaniem wtedy z wami koniec.
      • ilkas Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:00
        właśnie wiem, że to trochę jest, ale ja już po prostu jestem chyba zdesperowana sad
        dlatego właśnie chciałam dopytac czy ktoś miał już czymś takim do czynienia.
    • ashley141 Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:17
      Wiesz nie masz 100%-towej pewności .. więc ja bym tego nie robiła. serce
      • ilkas Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:22
        no i wlasnie o to w tym chodzi, że zastanawiam się czy to zrobić, po to żeby mieć tą pewność....
        • collage Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:31
          Nie polecam, ponieważ to jest zakłócenie prywatności i kto wie, możesz dostać karę. Prędzej czy później samo się wyda, możesz go śledzić lub popytać jego znajomych.
    • mroweczka_xxx Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:44
      Ogarnij się. Zapytaj go w prost a nie zakładaj posłuchu, ja pierdziele o.O"
    • rosalie.14 . 14.06.11, 17:45
      Nie, nie miałam nigdy styczności z podsłuchem do telefonu i bynajmniej nie zamierzam mieć! wink
      Dodatkowo wydaje mi się, że trochę przesadzasz... I w ogóle czy nie lepiej byłoby samemu spytać się chłopaka o Twoje wątpliwości niż bawić się z nim w policjanta i złodzieja (z mojej perpspektywy właśnie tak to wygląda)... Trochę szczerości!

wink
    • trufla Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 17:50
      Możesz się wpakować w jakieś kłopoty używając tej metody. Najlepiej zapytaj go wprost. Do chłopaka trzeba mieć zaufanie...
      • holiday Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 18:13
        hahahahahaa!
        Podsłuchuj go przez szklankę.
    • nessy96 Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 19:38
      bez sensu. wydasz tylko kase. poszukaj innego rozwiązania.
    • miss_mimi094 tu. 14.06.11, 20:26
      a nie lepiej pogadać prosto od serca ? powiedz że masz obawy i że coś jest nie tak, a nie zachowuj się jak dziecko i zakładaj podsłuch jak w tanim filmie...
      jeszcze okaże sie ze to przeczucie a facet z tobą zerwie bo mu nie ufałaś
    • ewa13 Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 20:40
      Tyle kasy na jakiś gó...any podsłuch , żal ;D
      • ilkas Re: Podsłuch w telefonie 14.06.11, 20:53
        ale zrozumcie, że ja już go pytałam ! rozmawiałam z nim o tym i nie przyniosło to żadnego rezultatu. on mnie zbywa. wogole nie chce gadać, wyśmiewa mnie i to mi daje jeszcze bardziej do myslenia. bo zawsze o wszystkim gadalismy a jak tylko ten temat zaczęłam już za pierwszym razem to juz od razu nie chciał gadać...
    • zakochanie może zamiast wydawać kasę na podsłuch... 15.06.11, 11:58
      to zainwestuj w detektywa. skoro jesteś aż tak zdesperowana, to będziesz miała jakieś dowody na jego ewentualną zdradę. swoją drogą, skoro cie zdradza to widocznie nie jest ciebie wart. ja bym od razu postawiła sprawę jasno.
    • by_moonlight Re: Podsłuch w telefonie 16.06.11, 15:22
      Ja bardzo chciałabym się dowiedzieć, gdzie w takim związku jest zaufanie? Jeżeli on naprawdę cię zdradza, to prędzej czy później to i tak wyjdzie na jaw. Jeśli ma coś na sumieniu to tak czy inaczej i tak się o tym dowiesz. Przecież nie będzie przez całe życie żył "na dwa fronty", że tak powiem. Pomyśl, czy dla ciebie ma sens wydawanie pieniędzy tylko po to, by dowiedzieć się czy masz podstawy zakończyć związek.
      Ja na twoim miejscu porozmawiałabym z nim jeszcze raz (w takim momencie, by nie mógł się w żaden sposób od rozmowy wykręcić) i powiedziała mu o tym, że ostatnimi czasy straciłaś do niego zaufanie. Jeśli wyjaśni ci przyczyny swojego zachowania - ok. Jeśli nie - no cóż... Innymi słowy ja jestem całkowicie przeciwna zakładaniu podsłuchu i szpiegowania.
      • szalona12345 Re: Podsłuch w telefonie 19.06.11, 22:25
        Moim zdaniem to chory pomysł . Chociażby dlatego , że ty jego i przy okazji siebie oszukujesz ... w związku musi być zaufanie obustronne , a ty mu nie ufasz , więc wyobraź sobie , że on się o podsłuchu dowie i co wtedy ? Z pewnością straci do ciebie zaufanie i wątpię czy Ci takie coś wybaczy i pewnie poczuje się zraniony . Jeśli masz obawy pogadaj z nim szczerze smile. Szczera rozmowa jest najlepszawink , bo nikogo nie zranisz wink .

Powodzenia ,pzdrwink .
        • ilkas Re: Podsłuch w telefonie 08.07.11, 13:22
          Ja wiem, że wszystkie byłyście przeciwne, ale uwierzcie mi, że miałam podstawy żeby mu nie ufać.
          Mimo wszystko zdecydowałam się na ten podsłuch...Pomogła mi koleżanka. Zamówiłam przez neta...ten co wyżej o nim pisałam.
          I cóż mogę powiedzieć...miałam rację niestety...Właśnie jesteśmy na etapie rozstania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka