Dodaj do ulubionych

Opłaca się ?

17.06.11, 17:27
Mam pytanie głównie skierowane do dziewczyn które orientują się mniej więcej w cenach wyjazdu za granice.
Otóż w mojej szkole w przyszłym roku odbędzie sie wyjazd do Wielkiej Brytanii na 6 dni w celu korepetycji z języka angielskiego (wiadomo że obcego języka najlepiej idzie się nauczyć z ludźmi którzy używają go na co dzień)
koszt to 1080 zł.
cena może jeszcze ulec zmianie.
więc skusiły byś cie się na taki wyjazd?opłaca się na 6 dni?(razem z dojazdami z tego co mi wiadomo to będziemy podróżować autokarem a potem tym promem ).
Obserwuj wątek
    • determinatex3 Jak Najbardziej .. 17.06.11, 17:39
      Moim Zdaniem Się Opłaca ! Kiedyś w Szkole Mieliśmy Taką Samą Wycieczkę Lecz Kosztowała Ona 1500 Złoty , Więc Różnica Jest Sporawa : ) Jeśli Masz Tyle Pieniędzy Radzę Ci Jechać : )

( Ps , Mogłybyście Pomóc ? - www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,126229562,126229562,istnieje_Dieta_Cud_.html )
    • super_star Re: Opłaca się ? 17.06.11, 17:39
      jasne, że TAK
    • adrianna23 Re: Opłaca się ? 17.06.11, 17:42
      szczerze ? moim zdaniem to nie jest najtańsza wycieczka, ale jeżeli bardzo ci na tym zależy, chcesz jechać, to jedź ! wink
      bo później może nie być już tak dobrej okazji, ceny mogą być wyższe itd. smile
      bo tu nie jest aż tak drogo, czasem o wiele więcej trzeba wydać nawet na tyle dni, uwierz mi wink
    • sandrolaxd Re: Opłaca się ? 17.06.11, 17:56
      Jeżeli masz kasę to jedź. Jak dla mnie to chyba opłaca się, bo niektóre obozy nawet do miejscowości w Polce kosztują 1000 zł . xd Tylko że na więcej dni.
    • mickey.mouse Re: Opłaca się ? 17.06.11, 18:05
      tak ; )
    • oola Re: Opłaca się ? 17.06.11, 18:15
      click
      to nie moje, tylko kolegi, obiecałam więc posyłam cool jak masz czas to proszę wejdź, On na pewno będzie wdzięczny, a Ty musisz tylko kliknąć link big_grin
      pozdrawiam, stara użytkowniczka serwisu kotek.pl, oola devil
      • szalona12345 Re: Opłaca się ? 19.06.11, 20:56
        Jeśli masz tyle pieniędzy to jedź i o ile twoi rodzice się na to zgodzili wink . Jeśli tak , to jedź śmiało zwiedzisz trochę świata wink . Pozdrawiam wink .
        • k. Re: Opłaca się ? 19.06.11, 21:20
          Bardzo się opłaca. W maju byłam w Paryżu, też na 6 dni i wyszło mi podobnie (oczywiście bez doliczenia opłat za wejściówki). Wycieczki takie nie są tanie, ale cena w okolicach 950-1200 jest do 'normalna'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka