Dodaj do ulubionych

Skąd taki a nie inny nick na kotku..

17.06.11, 22:18
Cześć kociaki serceserceserce
Nudzę się więc wymyśliłam tak jakby można powiedzieć '' zabawę ''.
Chyba takiego samego wątka nie było ale nie sprawdzałam więc jakby co to kosz.. smile
Otóż czy pamiętacie lub wiecie komu lub czemu zawdzięczacie swój nick na kotku ?
Mianowicie zasada '' gry '' jest prosta :
Odpowiada się na pytanie '' Czemu taki a nie inny nick na kotku ? Komu lub czemu go zawdzięczacie ''.
Chyba rozumiecie o co chodzi ?

Ja osobiście mój nick na kotku zawdzięczam H2O wystarczy kropla.
Dwa lata temu kiedy miałam 10 lat uwielbiałam ten serial... oglądałam każdy odcinek a że wtedy w tym serialu były dziewczyny o imonach : Cleo , Rikki i Emma a najbardziej z nich lubiłam Rikki stąd zawdzięczam mój nick na kotku... winkwinkwink
Ale osobiście nie lubię swojego nicku.. gdyby się dało to już dawno bym zmieniła.
Chciałabym nosić nazwę '' mesio ''. Czemu taką a nie inną ? Mesio to '' ksywka'' samochodu '' Mercedes '' ale mi wyjątkowo się podoba big_grinwink

A wy wiecie skąd macie taki a nie inny nick na tym portalu ?
Lubicie swój nick ?
Chcielibyście zmienić swój nick ? Jeśli tak to jak chcielibyście się nazywać ?

Pozdrawiam riki1246 serce
Obserwuj wątek
    • diamond_girl12 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 22:27
      Nie wiem skąd mój się wziął.
      Po prostu taki sobie wymyśliłam i wcześniej mi się podobał. Teraz podoba mi się już mniej, ale nie zmieniłabym go, bo go lubię. wink
      • vanesa .! xDD 20.06.11, 14:47
        Mój nick czyli vanesa wziął się oczywiście od imienia Vanessy Hudgens którą od długieeego czasu uwielbiam. xDbig_grin
        • x.czekoladaa.x Re: .! xDD 23.06.11, 14:30
          A mój nick wziął się od megoo przezwiska Czekoladaa . ; D
      • clariee Skąd taki a nie inny nick na kotku? 20.06.11, 14:55
        Mój nick to Clariee. Nie mam tego przez przypadek big_grin. Mam na drugie Klara ale kiedyś się przejęzyczyłam i to zostało B-). Od tej pory każdy mówi do mnie Clarie a ja mam teraz takie nicki. Są dość oryginalne wink
      • kalinkai3 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 09:37
        Ja mam na imię Kalina, więc stąd Kalinka, a to i mi się chyba niechcący wpisała i miało być jeszcze serduszko takie <3 ale zostało samo 3 ...shock
      • kotkaevita15 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 08.04.12, 16:35
        ,,kotka' od nazwy kotka.pl
        ,,evita'' - było w jakimś słowniku imion dla kotów i mi się spodobało, więc wzięłam
        ,,15'''- moja szczęśliwa liczba wink
    • riki1246 Jesteście kotki ;d ? 17.06.11, 22:27
      • riki1246 Re: Jesteście kotki ;d ? 17.06.11, 22:33
        wink
      • miley Re: Jesteście kotki ;d ? 17.06.11, 22:38
        mam taki nick bo uwielbiam miley cyrus lubie go i nie zmieniła bym
    • olcissia_1998 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 22:44
      Bo te, co chciałam były zajęte wink
    • kropeczka23 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 22:53
      "Kropeczka23" dlatego że mówią na mnie kropeczka, a 23 dlatego że się tego urodziłam. big_grin
      Ale chciałabym mieć teraz ksywkę "kropka" - tak fajniej brzmi.
      albo "crazy.girl" - bo jestem taka XD tongue_out
      • donia2107 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 10:01
        Donia2107-Mój nick wymyśliła mama w 2008 kiedy to zakładała mi nk ... xd Mówi na mnie Donia a 2107 to dzień i miesiąc moich urodzin
    • favilla Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 23:03
      Lubię włoski, stąd mój nick wink Oznacza on iskrę. Nie zmieniłabym go.
      • aleexx Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 23:20
        ja zawdzięczam sobie nick aleexx, ponieważ mój akcent angielski jest naprawdę zabawny, dlatego ludzie zamiast Ola, mówią na mnie Alex z takowym właśnie akcentem c;
        Ale nie traktuję tego jako podłość ; )
        • sylwkaxd Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 30.06.11, 10:16
          ja mój nick zawdzięczam temu że w szkole i na podwórku mówią mi Sylwka i śmiejemy się przy tym wszyscybig_grin
          mi to nie przeszkadza lubię tą moją ksywkę i nie zamierzam jej zmienić przez długi czascool
          kocham mój nick na KOTKUkiss
    • szatynka . 17.06.11, 23:21
      szatynka - mój kolor włosów, mój charakter, mój punkt zaczepienia. Nie zmieniłabym, lubię go. Bardzo.
    • by_moonlight Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 17.06.11, 23:56
      Na początku miało być "Moonlight", ale że się nie dało to cóż... Wyszło "by_moonlight". Właściwie to przyszło mi to kiedyś do głowy (jak gapiłam się w nocy przez okno) i początkowo miał być to imię/pseudonim dla bohaterki mojego opowiadania, a wyszedł nick. Ale podoba mi się i raczej nie chciałabym go zmieniać.
    • roksanaroxana Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 00:35
      od imienia ;p
      • pola16 Fajne imię+wiek jakiś tam. 18.06.11, 01:11
    • green_alien Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 01:20
      Lubię swój nick i tak każdy go skraca i jestem green suspicious
      Green bo kiedyś uwielbiałam zielony kolor. A alien bo nie zawsze pasuję do swojego środowiska, jakbym była przybyszem z obcej planety tongue_out
    • koniara13 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 08:18
      bo kocham jazdę konną. teraz mogłam się nazwać jakoś też związane z końmi tylko, że w innym języku. ale jestem tępa ;d
    • koniara8 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 09:01
      Mój nick zawdzięczam mojej miłości do koni, kiedyś go bardzo często używałam, ale teraz gdybym zobaczyła kotka i chciała się zarejestrować, mój nick brzmiałby pewnie "DeathMagnetic" . Czyli nazwa najnowszego albumu Metalliki. Co nie oznacza, że mój nick wcale mi się nie podoba, przeciwnie. A skąd ta ósemka ? Nie mam pojęcia, tak jakoś jest bez żadnej przyczyny. ; ]
    • loveboy. loveboy. 18.06.11, 09:16
      otóż, gdy zakładałam konto na kotku w ogóle nie miałam pomysłu na nick. popatrzyłam więc na mój piękny zeszyt ed hardy i na nim był taki napis: love boy. stwierdziłam, że może być i jest. nazwę zawdzięczam więc zeszytowi c:
      • song Re: loveboy. 18.06.11, 09:30
        Nie chciało mi się wymyślać nicku,więc wymyślałam sobie różne,nieskomplikowane nicki.
        Tak jakoś wpisałam song...no i jestem song.(przez niektórych nazywana "Songuś") tongue_out
        Nie zmieniłabym,bo mi się nie chce wymyślać nazwy. Leń ze mnie.
        A, i kiedyś miałam inny nick,ale był trochę...ech...żenujący ,dlatego zmieniłam na songa.
    • magicaleks ;D 18.06.11, 09:28
      Magic - jestem jakby nie z tego świata xd
      Aleks - to moja ksywka. wink
      Więc MagicAleks.
      • karolinke13 Re: karolinke13 18.06.11, 09:42
        już coś podobnego byłosciana
    • merley_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 09:40
      mój nick powstał z nudów. szukałam czegoś chwytliwego i tak mi do łba przyszło.
      chciałabym mieć możliwość zmienienia nicka, tylko jeszcze nawet nie wiem na jaki :d
      • mlecyk_mine Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 30.06.11, 09:13
        Mój dlatego, że "mlecyk' to hasło z epoki lodowcowej a 'mine' bo podobała mi sie piosenka mine T.Swift.
    • patka_54 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 10:07
      Ja swojemu imieniu i mojej ulubiionej licybie no i bratu bo ten znaczek _ to on przez przypadek go wlaczyl
    • hanisiaa Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 10:26
      hanisiaa - od mojego imienia .. niewiem czy bym go zmieniłatongue_out
      • jonasofanka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 10:43
        jonasofanka- fanka dzonaskow ;P .

Zmieniłabym na "czikita" lub "banan"tak mnei przezywają ;d
    • bella_thorne Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 10:47
      bo lubię Bellę Thornetongue_out
    • sammy Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 11:08
      Sammy, ponieważ tak nazywają mnie w szkole. Zupełnie nie wiem skąd im się to wzięło.
      • kotek.bieberka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 11:30
        Wielbiłam Biebera, wgl świata poza nim nie widziałam, a podobał mi sie nick laska.biebera czy coś takiego xd . Chciałam mieć taki sam, ale był już zajęty i se taki wymyśliłam, osobiście bym sobie go zmieniła na TynkaSieNieRymka, choć nie mam na imie Martyna xd .
    • behindblueeyes Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 11:30
      bo lubie piosenkę THE WHO-BEHIND BLUE EYES
    • laleczka. Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 11:39
      laleczka. - pierwszy wpadł mi do głowy. Chyba bym go nie zmieniła c;
      • mohito_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 18.06.11, 11:46
        mój nick wywodzi się z nazwy mojego ulubionego napoju - mojito (czyta się mohito, i stąd mój nick). nie zmieniłabym go.
    • dzisas 20.06.11, 09:21
      bo jak zakładałam konto na kotku to tego dnia byłam wkurzona , i cały czas na cos narzekałam . a że w szkole ludzi to denerwowało powiedzieli żebym znalazła jakies inne słowo dla siebie . więc zamiast polskiego Jezu to gadałam dzisas . tongue_out

teraz bym zmieniła na dzisas krajst - wymowa angielskiego Jezus Chrystus . big_grin
    • mary_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 09:29
      Kiedyś pisałam opowiadanie i główną bohaterkę nazwałam Mary. Wszystkie nicki, które wymyśliłam i mi się podobały były zajęte, więc postanowiłam wybrać mary_. '_' - chyba dlatego, że mary było zajęte. Gdybym mogła zmienić nick nazwałabym się ramones, od zespołu. wink
      • zuzka11 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 13:38
        Zuzka11 , bo nazywam się Zuza wink
        • maritaa Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku. 20.06.11, 13:43
          Od imienia.
    • trufla Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 13:44
      Trufla jest bohaterką bajki wyświetlanej na Cartoon Netwoork pt. 'Chowder'. Strasznie ją polubiłam - zrzędliwa, wkurzająca, zabawna, szalona. Kiedy zakładałam tu konto miałam straszną fazę na Chowdera i od tego mój nick. A, że nie był zajęty nie musiałam dodawać żadnych kreseczek, kropeczek, przecinków czy numerków. Uwielbiam swój nick i nie wymieniłabym go na żaden inny...
      • pinky33 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 13:54
        kiedys na niemieckim pisalismy jakies słówka
        i baba napisała pinky co nie pamietam co znaczy chyba lody
        i bardzo mi spodobało no i dodałąm jeszcze 33 od tego : <33
        i jestem
    • love_rock Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 14:00
      Mój nick mówi sam za siebie big_grin Kocham Rocka big_grin sercekiss I nie zmieniłabym go, bo ja gdy już coś wymyślam, to porządnie, więc mój nick mi się bardzo podoba smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka