Dodaj do ulubionych

Gwiazda Disney'a - Bella Thorne

19.06.11, 16:05
Zastanawiam się czy dalej tak bardzo nie lubicie Belli Thorne i dlaczego ??sad
Obserwuj wątek
    • hilary_fanka Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 19.06.11, 16:11
      Bo jest kolejną żałosną dziewczynką,która chce być dorosła. W tym całym serialu prostuje sobie włosy, zawsze jest umalowana, nosi buty na obcasach....przecież,na litość boską...ona ma 13 lat!
      • rihanna01 Bella Thorne 19.06.11, 16:18
        Robi z siebie nie wiadomo jaką gwiazdę, a takk naprawdę nią nie jest. Ma na twarzy więcej tapety, niż starsze koleżanki z Disneya. Skończy jak Cyrus.
        • ilolita Jest zarozumiała i myśli, że jest kimś ważnym. phi 19.06.11, 16:20
          • mileymandy ilolita 22.06.11, 23:52
            oh jak super znasz ją tak doskonale przedstawisz nas sobie brawo ?
            rozumiem zazdrość zżera bo ona jako 13 latka osiągnęła więcej niż połowa z nas osiągnie przez całe życie dziewczynki jest taki termin w słowniku tolerancja zerknijcie co oznacza i skończcie z tą chorą zawiścią bo żółć się z was wylewa confused
            • smileyy776 Re: mileymandy - rozbawiłaś mnie :D 08.07.11, 09:33
              ja jej nie zazdroszczę ,bo niby czego , że zmarnuje sobie najlepsze lata młodości?! ona powinna się uczyć, a nie udawać , że potrafi tańczyć z tą swoją Zendają (końska morda)

maluje się jak prostytutka i ubiera , a jest w moim wieku czy to normalne ? pierwszy raz jak ją zobaczyłam to myślałam,że ma gdzieś z 17 lat .. ; //
              • marsjanka115 x__x 08.07.11, 11:00
                no co ? będzie drugą miley cyrus i tyle ;]
                zazdrość ? o kasę owszem ale na pewno nie o dzieciństwo. biedaczka.
      • olciabuziaczki Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 10:49
        nie wiem, nie oglądam DC, więc nie bd oceniać. znam ją tylko z notek na kotku, ale widziałam jakieś urywki tego serialu i stwierdzam, że ja osobiście gustuję w utalentowanych znanych osobach, ale Bella to nie gwiazda- zagrała w jednym serialu sciana
    • xxxaniskaxxx -.-" 19.06.11, 16:27
      Myśli, że jest fajna. Tona tapety, wysokie buty, udawanie głupiej w serialu i udawanie, że umie tańczyć. Chce być starsza za wszelką cenę.
      Nie lubię jej od obejrzenia filmiku z jej 13 urodzin. Masakra...
    • nickiminaj Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 19.06.11, 16:30
      a kto to w ogóle jest? o.O
    • stayaway *______* 19.06.11, 17:27
      bo jest kolejną zarozumiałą gwiazdką disneya która myśli że jest fajna sciana
    • miss_demiselena Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 20.06.11, 18:36
      Jest zarozumiała i egocentryczna. Nie ma nawet talentu...uncertain
    • dominikax3 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 20.06.11, 18:40
      tak szczerze to jej nie znam, ale z wyglądu wydaje się pusta i zachowuje się jakby chciała być już dorosła, te wszystkie imprezy, buty na obcasie, malowanie itp.
      strasznie mi się ona nie podoba.
    • ciamciaramciaaa Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 20.06.11, 18:47
      Ja nic do niej nie mam. Nawet fajny ten serial w którym gra : )
    • daisyw Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 20.06.11, 18:49
      A muszę ją lubić?
      To po prostu rozpieszczona dziewczynka,nieumiejąca grać a się wszędzie pcha. Niech najpierw pochodzi na lekcje aktorstwa,a dopiero potem nich gra w filmach.
    • trufla Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 20.06.11, 18:52
      Nie to, że nie lubię. Po prostu mnie dziewczyna irytuje...
      • szalona12345 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 24.06.11, 21:51
        Nic do niej nie mam . Jest mi obojętna .
    • justine1495 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 29.06.11, 21:53
      Wcześniej jej nie lubiłam, bo wydawała mi się pustą lalą, ale teraz mam coraz więcej sympatii do niej. Co nie znaczy, że ją lubię, po prostu już nie działa mi na nerwy. big_grin
      • ecia22100 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 29.06.11, 22:03
        Ja uważam że ona jest świetna! Jest śliczna, zajebiście tańczy i napewno lubie ją bardziej od Zandayi... nie wiem dlaczego ale po prostu bardzo ją lubiewink
    • wiktusss Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 03.07.11, 15:22
      JA JEJ NIE ZNAM
    • elena98 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 03.07.11, 22:23
      Jest mi obojętna.
    • laurencja jest spoko, ale... 03.07.11, 22:34
      ...jak na 13lat <mój wiek> to za dużo tapety, obcasów, itp. ;D ona próbuje być bardziej dojrzała niż inni w tym wieku, a to nie jest dobre. pozatym - jest spoko.
    • secret Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 03.07.11, 22:43
      ma 13 lat i chłopaka nie za młodo ?uncertain
      p.S ja ją bardzo lubię tylko to że ma chłopaka i się całuje sprawiło że mniej ją lubię .wolę zendaya coleman o wile wink
    • abbey_girl Nie wiem ... 03.07.11, 22:52
      ... co o niej myśleć, bo nie interesuje się nią i nie oglądam DC. Z tego co widziałam, trochę przesadza z tapetą i stylizacjami, ale nic do niej nie mam. Zastanawia mnie jedno : dlaczego osobę, która jak dotychczas zagrała w jednym serialu, na kanale dla nastolatków, nazywamy gwiazdą ?
    • girl_321 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 03:19
      nie wiem czemu, ale jakoś za nią nie przepadam. ale nie mogę też powiedzieć, że jestem jej 'antyfanką'. chociaż jak czasami bardzo mi się nudzi to obejrzę Taniec Rządzi, ale to już musi mi się naprawdę bardzo nudzić. obejrzałam chyba ze 3-4 odcinki.
    • blondzia Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 09:05
      Wkurza mnie ,że uważa się za wielką gwiazdę a po za tym nic do niej nie mam tongue_out

I ona jest taka chuda jak ja i cieszę się,że jest ktoś taki chudy jak ja smile
      Myślałam,że tylko ja mam niedowagę .
      • niemampomyslu Bella? Ta ze Zmierzchu? 08.07.11, 10:18
        Pierwszy raz o tej całej Thorne słyszę.
    • smacznegooo Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 10:48
      Jest mi obojętna. Ale jak dla mnie to ona nie jest gwiazdą, bo wszystkie użytkowniczki znałyby ją a nie znają.Ona jest tylko aktorką,a nie gwiazdą.uncertain
    • kasiabe1995 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 11:02
      wejdź na mój prof i kliknij link
    • angelina12 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 11:11
      Bo Jest głupia
    • szatynka O rany, nie macie co w wakacje robić? 08.07.11, 11:21
      Po pierwsze: mało mnie obchodzi ta dziewczynka i jej życie prywatne/publiczne.

Po drugie: do serialu podchodzę z dystansem, jeśli już oglądam. Jeżeli ktoś patrzy powierzchownie na tenże serial to powie: przesłodzone, proelo dziewczynki, które nie potrafią tańczyć - szkoda, że nie potraficie zauważyć ironii wypływającej wręcz z tejże produkcji. No tak, ale to tak samo ludzie z ograniczeniami oceniają ''Kiepskich'', którzy bądź co bądź są jednym wielkim sarkazmem, który burzy pogląd człowieka na rzeczywistość, a główny bohater, który niby jest taki ''durny i w ogóle okalecza język polski'' jest bardziej bystry niż się wszystkim wydaje. Rany, gdy ironia wkracza w grę połowa z Was wariuje i pisze takie głupoty, że aż ręce opadają czytając takie bzdury. Ale cóż... Sądzę, że dziewczyna potrafi grać idiotkę i bardzo dobrze.

Po trzecie: co Wy macie do Miley? Do jej życia? Do jej zmian? Same byście gorzej się zachowały, a dziewczyna naprawdę sporo osiągnęła, sporo przeszła, a błędy jakie popełniła to 3/4 starszych gwiazd ma dawno za sobą, a Ci Wasi ''idealni idole'' potrafią wspaniale tuszować przeszłość. Miley miała okres załamania jak Brit, ale nikt mi nie wmówi, że dziewczyna jest głupia, gdyż jest na tyle inteligentna, że podbiła cały świat tą niby ''durną'' Hancią Montancią. Rany, ale z niektórych z Was hipokrytki... Obserwuję to, co się dzieje na kici i w sumie już mam dość kiedy non stop jęczycie o tamto, o sramto... wyjdźcie na dwór. Odetchnijcie, zbierzcie się w sobie i do roboty. Podstawowe pytanie ''co lubicie robić?'', odpowiedzcie sobie na nie i po prostu zacznijcie to, do cholery, robić. Żadna z Was nie zna tego cytatu? Ale nie... lepiej narzekać i psioczyć. Brawo.

Po czwarte: nie jestem fanką, ani też żadną psycho-anty dziewczynką ze słit butem w roli głównej.

Po piąte: hahaha, kto to przeczyta jest pro.

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
    • sammy Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 11:28
      Nie znam . Musiałam dopiero w googlach sprawdzić kim ona jest i aż się za głowę chwyciłam. Ona jest w wieku mojej siostry! a wygląda na 17-18 lat. Nie dziwię się, że jej nie znam, skoro najbardziej znana jest z disney channel, a disney channel oglądałam w wieku 12 lat. No i co mogę o niej powiedzieć? Nie za wiele bo jej nie znam, ale sądząc po makijażu i ubraniach uważa się za wielką dorosłą, którą wcale nie jest. Poza tym co to za gwiazda, która zagrała w jednym, marnym serialu disney channel? Żadna.
    • gomezka. Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 11:40
      ja ją lubię wink big_grin
      • vicky123 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 12:11
        Ja nie lubię Belli Thorne, bo jest dla mnie za bardzo cukierkowa.
        • diamond_girl12 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 12:39
          Nie lubię jej. Pytasz ,,dlaczego''. A z jakiego powodu miałabym ją lubić ? tongue_outuncertain
    • mickey.mouse Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 12:54
      nie znam jej ^^
      chociaż słyszałam , że ma chłopaka . koszmar .ona ma 13 lat raczej myślalam 17.
      • redeemer Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 13:04
        a co to za panna w ogóle? z jakiego serialu?
      • smileyy776 Re: Gwiazda Disney'a - Bella Thorne 08.07.11, 13:05
        a jej matka i ojciec tego nie widzą ?

achh nie to się teraz nie liczy, bo córunia kasy do domu przynosi to co tam... indifferent może dupy dawać nawet za kasę.. prawda? ;
        /

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka