21.06.11, 16:10
Być może wątek już był, ale nie mogę znaleźć, więc zakładam własny.

Otóż UWIELBIAM słuchać co komu się śniło, bo naprawdę niektóre sny są megawink

Więc jeśli jest ktoś, kto chciałby się podzielić swoimi nocnymi przeżyciami to bardzo proszęwink Myślę, że sprawicie przyjemność nie tylko mnie, ale również innym osobom, które również lubią śnićserceserce(jeżeli są takiebig_grin)
Obserwuj wątek
    • arya555 Re: Sny 21.06.11, 16:14
      odświeżam
    • trufla Re: Sny 21.06.11, 16:38
      Moje sny są dziwne. Nie ważne co mi się śni, zawsze musi być tam gość w czarnej pelerynie. To jest naprawdę przerażające.
      Kiedyś po obejrzeniu Władcy Pierścieni śniło mi się, że po moim pokoju chodzi Gollum. Siedziałam sobie na łóżku i wymówiłam jego imię, a on rzucił się na mnie i zaczął dusić. Nie mogłam wydobyć z siebie głosu. A gość w czarnej pelerynie stał sobie z boku ; )
    • stranger17 Re: Sny 21.06.11, 17:47
      Pewnej nocy spałam pod ścianą (mam dwu-osobowe łóżko). Walnęłam się głową w ścianę i krzyknęłam `O kur*a`. Po kilku sekundach zasnęłam i przyśniło mi się, że Ian Somerhalder pocieszał mnie.. <
      • k. Re: Sny 21.06.11, 17:56
        Och, moje sny są głupie i bezsensowne. Totalnie nic nie znaczą i nie mają związku z niczym. W ostatnim śnie stałam z koleżanką w mojej kuchni i "słodziłam" herbatę masłem.
      • girl123 Re: Sny 21.06.11, 17:56
        no a mi sie raz snilo ze spadam w przepasc tak lece lece i lece i spadam prosto w rece...(uwaga) filipa bobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • roksanaroxana dziwny sen z Gee 21.06.11, 18:03
      Otóż tak, dzisiaj śniło mi się, że Gee Way(o dziwo, sam! bez reszty z my chem) GRAŁ KONCERT W MOJEJ SZKOLE serceserce
      Gdy już skończył, rozdawał autografy i postanowić spędzić ten dzień z moją klasą big_grin
      Ale żeby nie było tak słodko, największa siksa z mojej klasy zaczęła go podrywać sciana
      A wtedy, uwaga! Gerard wyznał, że jest gejem shock
      Wtedy się obudziłam ;p
      Moje sny są naprawde dziwne wink
    • arya555 Re: Sny 21.06.11, 18:59
      Haha słodzić masłembig_grin
      Współczuję tego gościa w pelerynie, bo kiedyś miałam podobnie i wiem, że to straszneconfused

A mnie się często śni Ian I Paul, ale jako Damon i Stefanwink raz jestem z Paulem raz z Ianemserce tego wolęwink Ostatnio śniło mi się, że Katherina przebiła mnie kołkiem i umarłam w rękach Damonawink i się obudziłam z krzykiem (mam strasznie realne sny i cały dzień bolało mnie miejsce gdzie miałam wbity kołek...big_grin
      • marcella_ Re: Sny 21.06.11, 20:21
        mi się zazwyczaj śnią same głupoty w ogóle nie związane z życiem codziennym.
        Wszystko jest na odwrót w moich snach, czasem mam takie przebłyski co mi się śni, niestety nie pamiętam teraz kompletnie nic. Ale zazwyczaj śnią mi się głupoty.
        • olenka. Re: Sny 22.06.11, 13:36
          Ja miałam ostatnio taki bezsensowny sen XD :
          Byłam sobie z moją przyjaciółką w jakimś bardzooo starym, wielkim kościele. Na suficie były odznaki wszystkich szkół .tongue_out Wtedy przypomniało mi się, że nasza pani mówiła, że jast tam również odznaka naszej szkoły. Zauważyłam, że jej tam nie ma, więc postanowiłyśmy <razem z przyjaciółką> że go tam jakimś cudem umieścimy ( ten dach był bardzooo wysoko XD). Stwierdziłyśmy że oni(kapłani albo ktoś inny) go po prostu zdjęli.
          A tu nagle gdy próbowałyśmy go przywiesić (przykleić) przyszli terroryści i zaczeli w nas szczelać. Ja zamieniłam się w Jenifer Lopez i dostałam kulą w brzuch. Umarłam...
          Takiego bezsensownego snu jeszcze nigdy nie miałam big_grin

Jak Ci się chce jeszcze czytać to drugi(jeszcze bardziej dziwny):
          Pewnego dnia przyszła paczka(niezamawiana). Otworzyliśmy a tam.... tubki z jakimiś żelami. Nie wiem może to jakiś majonez był XD
          No to otwieramy.... a one nas jak pijawki wsysają i każdy pokoleji w moim domu zapada w śpiączke... ja uciekam. Nistety mnie też dopadli uncertain
          Ten sen był taki realistyczny, że jak się obudziłam byłam cała we łzach... No ale coż takie sny też się zdarzają big_grin
          • arya555 Re: Sny 23.06.11, 20:53
            Mi się praktycznie co noc śnią wojny, a jak nie to i tak muszę umrzeć nieważne w jaki sposób i tak wiem, że nie przeżyję. Moje sny jak wspomniałam wcześniej są bardzo realistyczne i to nie jest przyjemne, bo ciągle płaczę w nocy i mam rano zapuchnięte oczy, jestem zmęczona, wystraszona, wszystko mnie boli i boję się ponownie zasnąć, bo wiem jak to się skończyuncertain
        • aggg Re: Sny 26.06.11, 21:27
          Ja też mam same głupie sny. Raz np śniło mi się że temperowałam kredkę xD Albo że justin bieber mnie całował O.o Ale najczęściej śni mi się że kieruję samochodem i kogoś ścigam albo przed kimś uciekam xD
    • blizniaczkii Re: Sny 23.06.11, 20:56
      bardzo dziwne, ale od dłuższego czasu nic mi się nie śni czy to źle????
      • twilightowa2226 Do bliźniaczki 23.06.11, 21:03
        To nie jest źle tylko po prostu nie pamiętasz co Ci się śniło smile Spróbuj sobie przypomnieć zaraz po przebudzeniu.

Ps. Fajny wątek założyłaś smile
    • bloondi Re: Sny 23.06.11, 21:02
      Mi się śni że mam węża który zawsze ucieka,a na koniec wszystko je ostatnio zjadł jakąś zabawkową jaszczurkę.Cały czas mi ucieka i siedzi w pudełku bo terrarium się zbiło.

Raz mi się śniło że gadam z Drakulą.

Innym razem że siedzę na kolanach chłopaka który mi się podobał.

Raz miałam dziwaczny sen że jakiś facet w masce nie pozwala mi do kuchni z mamą wejść i że nas bije a my się z nim i mi zęba wybił.

Śniło mi się też że rodzę dziecko przez usta i mi zęby z tyłu powypadały.
      • twilightowa2226 Re: Sny 23.06.11, 21:08
        Mi się dzisiaj śniło ( Dzień Ojca ), że mój tata skoczył przez okno moim pokoju. Najdziwniejsze było to, że roztrzaskał się w powietrzu. sciana strasznie płakałam, a poźniej ktoś zapukał do drzwi i okazało się, że to mój tata cały i zdrowy, poprosił mnie o to, żebym mu zapalniczkę przyniosła xD Ten sen był bardzo realistyczny ;/

Kiedyś mi się też śniło, że biegłam z takim chłopakiem przez polanę. Przewróciłam się, a ten chłopak ( a właściwie mężczyzna, bo w śnie miałam jakieś 25 lat ) mnie przytulił, a później zasnęliśmy... Ciągle wracam do tego snu bo jest po prostu C U D O W N Y !!! serce
    • mania_krowa Re: Sny 24.06.11, 11:10
      A mi się raz śniło, że latam z Dumbledorem na miotle i rzucamy zaklęcia big_grin
      • arya555 Re: Sny 25.06.11, 20:25
        mania_krowa napisał(a):

> A mi się raz śniło, że latam z Dumbledorem na miotle i rzucamy zaklęcia big_grin

Hahaha Dumbledore rządzi xD
        • arya555 Re: Sny 25.06.11, 20:28
          Dzisiaj znów mi się śniła wojna;/
          Ale to było głupie...

Cała moja klasa była żołnierzami i zabiliśmy przez przypadek jakiegoś staruszka krzesłem i chcąc sprawdzić jak to zrobiliśmy, wszyscy chwycili za krzesła i rzucili się na jakiś ludzi i zaczęliśmy ich tłuc, żeby zobaczyć czy tych też uda się krzesłem zabić... no i się udało... pół miasta tak wytępiliśmybig_grin
        • fun Re: Sny 25.06.11, 20:30
          ostatnio ze bylam na koncercie 30STM i zrobilam sb zdjecie z Jaredem a potem sie z nimi kumplowalam. Haha oby sie spelnil <lol>scianascianasciana
          • aleexx peedofil . c; 25.06.11, 20:58
            mi się śniło, że byłam z przyjaciółką na jakiejś wsi. I był środek nocy. Chciałyśmy wrócić do domu, jednak nagle zza bloków zaczął na nas ktoś krzyczeć. Nagle na ulicy pojawiła się starsza babka w maleńkim zielonym garbusie i zawiozła nas obie do restauracji, którą prowadziła. Tam zjadłam ogromnego cheeseburgera, który kosztował 9 zł. Okazało się, że nie mam pieniędzy i sama poszłam do domu (to były z 2, 3 km) kiedy przyszłam pod mój blok, siedział na rowerze jakiś pedofil o.O : D i zaczął coś do mnie gaadać, ja zaczęłam uciekać w stronę drzwi. Jednak (jak to w moich snach bywa) nagle przestałam iść, bo jakaś siła mi na to nie pozwała. i tak jakoś doszłam do domu. Moja siostra jednak po paru minutach otworzyła drzwi i wpuściła tego pedofila. Ten powiedział coś, czego nie powiem na tym portalu, bo jest to rzecz zboczona c;. I nagle... pedofil zamienił się w chłopaka, w którym się zakochałam. Ja powiedziałam "Uuu, no to chodź tu". Ogólnie żal mi siebie : D
            I się obudziłam. Ogólnie zwykle moje sny nie mają sensu, ale cóż poradzić xD
    • stranger17 Re: Sny 25.06.11, 21:23
      Dzisiaj śniło mi się, że razem z mamą i braćmi miałam wyjechać do USA, dokładniej to do Las Vegas i zamieszkać w hotelu, a pokój mieliśmy mieć na spółę z jakimś klaunem..
      Oczywiście, jak to moje sny, długo musiałam się pakować, wszystkie książki, gazety, ubrania, itd..
      Tak bardzo chciałam zobaczyć ten hotel i tego klauna, ale obudziłam się -.-
    • kamusia99 Re: Sny 25.06.11, 21:27
      oj mi od 3 dni dzień w dzień sni mi sie ten sam i jeden chłopak najpierw chciałam go pocałować wgl. to cała moja klasa byla u mnie na podwórku ? i on nie chciał i potem uciekałam z nim przez jakiś dom> ? potem sniło mi się że trzymam go za rękę i że leżymy razem na jakimś stoliku w naszej klasie buahaaha to jest to co ostatnio mi sie przysniło co jest dziwne..piwocoolcool
    • arya555 Dzisiaj to przeszłam sama sebie;) 26.06.11, 16:51
      A więc tak:
      Byłam w jakiejś ogromnej puszczy i tam było wielkie drzewo, w której niedźwiedź miał wydrążoną dziuplę (dość wysoko). Zamontował tam sobie sprzęt co namierzał gwałcicieli, bo tacy zaczęli napadać na biedne zwierzaczki. No i pewnego razu zostałam sama w tej dziupli i obserwowałam ten radar i naglę patrzę, a tu 3 czerwone kropeczki i alarm. Spoglądam na ziemię (musiałam mieć dobry wzrok), patrzę...a ty trzy małe żabki. No to ja krzyczę, że gwałciciel, że niech uciekają, itp. Nagle te żabki tak dziwnie na mnie patrzą i skumałam o co chodzismile No to ja nogi za pas i biegnę. Dobiegłam do jakiejś grupy wycieczkowej i się przyłączyłam i szliśmy, a tu jakieś wodospady za nami i pełno wody w ogóle (nie umiem pływać). Wskoczyłam na jakieś wzniesienie, pomogłam się wspiąć pozostałym i idziemy dalej. Doszliśmy do domu Ryszarda Kaliszabig_grin i tam była imprezka na całego i Rysiu tańczył na stolewink
      Ja byłam już trochę zmęczona, więc wyszłam i patrzę, a tu scena jakaś stoi i hasło przyczepione: Młodzież jest naszą przyszłością! Ja się zdenerwowałam, zebrałam jakichś młodych łebków i krzyczę: My już teraz powinniśmy rządzić! Oddajcie nam władzę! Po czym na tę scenę wkracza nasz burmistrz i ogłasza, że kończy swoje rządy, bo mu się już to znudziło i zaczął ściągać te hasło. My wszyscy uradowani, ja wchodzę na scenę przemawiać....patrzę, a tam patrzą na mnie, tak dziwnie, te 3 durne żabki.... i się obudziłamindifferent

Jestem szczęśliwa, bo od dłuższego czasu to nie była wojna, ani nie zmarłamsurprised

Się rozpisałampiwo
      • stranger17 Re: Dzisiaj to przeszłam sama sebie;) 28.06.11, 09:16
        Śniło mi się, że w nocy w tv leciał taki przedpremierowy pokaz nowego filmu `Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.2` xdd
        Albo byłam na boisku szkolnym (normalnie był w-f) i taki jeden chłopak (dres, chodził ze mną do klasy) podszedł do mnie i powiedział `daj mi ten pojazd albo wpierd*l` xdd
    • roksanaroxana nowe, kolejne głupie sny do kolekcji 26.06.11, 20:24
      A więc, ostatnio śniło mi się, że:

* znienawidzone przeze mnie dziecko sąsiada wpadło do szamba big_grin
      * jestem w ciąży scared
      • koniara8 Re: nowe, kolejne głupie sny do kolekcji 26.06.11, 21:02
        Jeden z moich dziwnych snów, które pamiętam to: Jeździłam z moją przyjaciółką na rolkach, ona jeździ ode mnie lepiej więc mnie sporo wyprzedziła. Potem nie było po niej śladu, szukałam jej wszędzie i bardzo się martwiłam. W międzyczasie porwała mnie rodzina grubasów! Seryjnie! Wsadzili mnie do samochodu, przywieźli do swojego domu i kazali mi jeść. Jak tak jadłam obejrzałam wiadomości i nie wiem dlaczego, ale powiedzieli w nich, że moja przyjaciółka dotarła bezpiecznie do domu.

Tego snu nie potrafię zrozumieć..
    • leyraa Re: Sny 26.06.11, 21:01
      Przebijcie to: oglądałam jednego wieczoru pokemony (no co nie było nic innego w tym pudle) a potem śniło mi się że właśnie pokemony były w mojej budzie xD Opisywać nie będę wystaczy obejrzeć odcinek i przełożyć miejsce na szkołę xd
      • kara33441 Re: Sny 26.06.11, 21:06
        Ostatnio mi się śniło,że jestem w ciążyshock
      • vampire31 Re: Sny 26.06.11, 21:31
        więc śniło mi sie to przez 7 dni tylko byłam w innej sukience ale do tego dojdę. na początku jestem w takim ciemnym pomieszczeniu prawie nic nie widać tylko lekkie przebłyski lśniących kafelków po których suną sie węże całe stada ! ide niepewnie przed siebie a tam lustro . przyglądam sie sobie uważnie (robi sie jaśniej) i nagle taka babka w czarnej pelerynie dotknęła mnie po ramieniu (miała bladą skórę czarne długie proste włosy i czerwono krwiste oczy) odwracam sie i jej nie ma a ja jestem na podwórku na jakimś balu .patrze a w altance stoi mój chłopak i uśmiecha sie do mnie na to ja podchodze do niego i zaczynamy tańczyć . gdy chcial mnie pocalować tu ni stąd ni zowąd ta babka i tryma nóz w ręce i mówi: a jednak? pokochała cię ... myślałam że wyraziłam się jasno... i podchodzi do mnie , wtedy mój chłopak odepchnął mnie i mówi do niej: przecież tylko o mnie ci chodzi nie wystarcze ci ją zostaw w spokoju ... a ona sie uśmiechnęła u wbiła mój ten nóż w serce zaczęłam panicznie płakać a ona smiała sie jeszcze głośniej . I wstawałam z płaczem i krzykiem . za każdym razem miałam inną suknie najpierw : czarną fioletową różową czerwoną niebieską zieloną żółtą i białą . 7 dnia miałam juz dość tego snu był okropny ! ale gdy miałam biała suknie i gdy chciała wbić ten nóż to stanęłam tan ja i mnie zabiła . wtedy nawet nie wstałam w nocy i już nigdy więcej mi sie to nie przyśniło . mój zryty umysł zrozumiał że ja musze zginąć a nie on

wiem troche długie ale musiałam to napisać ze szczegółami smirk pozdrowionka !
    • rememberina Re: Sny 26.06.11, 21:19
      Wiele moich snów jest dość mrocznych, np. tortury, wilkołaki...

Pamiętam jeden najlepiej:
      Jechałam z moimi koleżankami autem, które prowadziła dziewczyna wyglądająca jak chłopak. Był zmierzch. Kolorowe niebo mieniło się fioletem i pomarańczem. Drzewa wydawały mi się pomarańczowe. Pamiętam, że skręciłyśmy w ulicę, którą dojeżdża się do mojego domu i wtedy ujrzałam, że te pomarańczowe rośliny i krzaki się poruszają. A w nich siedziały jakieś małe stworzenia. Śpiewały i się modliły w takim miejscu między drzewami... to wyglądało... jak kościół. Dojechałyśmy na miejsce i zauważyłam, że ci mali ludzie zabijają moich moich znajomych, wszyscy byli sztywni i bił od nich nieprzyjemny chłód. Niektórzy mieli otwarte oczy. Weszłyśmy na górę (moja klatka schodowa wyglądała całkiem inaczej - zakręty wiły się w nieskończoność) i skręciłyśmy do jakiegoś pomieszczenia, które we śnie prawdopodobnie było moim domem, tak czułam. Znalazłyśmy tam włączony odkurzacz, więc byłyśmy ostrożne. Nagle z łazienki wyskoczył na nas ten mały demon. Skrzat. Chciałam go czymś uderzyć, ale szybko przemknął się miedzy naszymi nogami nie zwracając na nas uwagi i uciekł przez otwarte drzwi. Zajrzałam do łazienki w obawie, przed większą liczbą tych stworów. Ale usłyszałam, że za ścianą ktoś płacze. Kto inny złapał mnie za rękę i próbował odciągnąć, ale nie mogłam się odsunąć. Ściana nagle zniknęła, a na mnie ruszyła jakaś zjawa i poczułam ogromną falę mocy, gdy zauważyłam, że trzymała pewien zeszyt...

Chwilę potem obudziłam się z bólem w klatce piersiowej. Mogłabym przysiąc, że zjawa wyglądała jak ktoś kogo znałam od zawsze, ale nie miałam pojęcia kim był.

Pozdrawiam, Ina smile
      • arya555 Przeszedł mnie dreszczyk 26.06.11, 21:23
        Nienawidzę snów o duchach, i innych takich confused
        Bo się tego bojębig_grin
        • rememberina Re: Przeszedł mnie dreszczyk 26.06.11, 21:35
          Tak?
          Ja się nigdy jakoś swoich snów nie boję, tylko mnie wnerwia, że się nie kończą.

Chyba był jeden jedyny sen jakiego się bałam:
          To było w noc, kiedy dowiedziałam się od rodziców, że nie mogę mieć starszego brata, bo to nie możliwe - przepłakałam kilka godzin, a miałam 7 lat.
          Sen zaczął się, gdy spojrzałam za okno i zauważyłam, że ktoś wkrada się do mojego domu. Pobiegłam obudzić rodziców, ale się nie ruszali. Nagle zauważyłam, że nie jestem sama. W kuchni stał chłopak, w wieku mniej więcej 14 lat, z nożem w ręku. Kazał mi uciekać, a sam zbiegł na dół - wtedy mieszkaliśmy w domku jednorodzinnym, więc tylko ja usłyszałam świst, krzyk, a potem warkot. Zakryłam twarz rękoma, kucnęłam i zaczęłam zmawiać moją regułkę - nazywam to moim zaklęciem, bo dzięki niemu zawsze się budzę ze snu - i znów byłam w swoim łóżku. Tata chrapał, mama spała głęboko - wszystko było okej...
          Dopóki z obrazów na ścianie nie zaczęły wydostawać się jakieś demony, które pochłaniały dusze moich rodziców. Krzyknęłam i obudziłam się jeszcze raz.

Sen we śnie.
          Dwa poziomy, których nigdy nie zapomnę.
          • arya555 Re: Przeszedł mnie dreszczyk 26.06.11, 22:24
            Przerażają mnie twoje snyscared Boję się, bo mam też tak, że jak mi ktoś coś opowie to mi się to śni tylko bardziej przerażająco (chodzi mi o koszmary)

A co do Caroline jako siostry zakonnej to brak mi słówwink
            Baaaardzo nie pasuje do tej rolisurprised
            • rememberina Re: Przeszedł mnie dreszczyk 27.06.11, 12:12
              O matko! shock To ja już nie opowiadam lepiej big_grin

Też od razu sobie ją taką wyobraziłam smile
      • aggg Re: Sny 26.06.11, 21:35
        Mój najgorszy sen był o tym że żyliśmy w średniowieczu i że moja mama została nabita na pal a mój tata się z niej śmiał O.o Wiem że wtedy obudziłam się zapłakana i taka wystraszona xD często śnią mi się jeszcze pająki (a panicznie się ich boje ;p)
    • estrellaa Re: Sny 26.06.11, 21:25
      nigdy nie pamiętam co mi się śni .
    • xx_gosia_xx12 Re: Sny 26.06.11, 21:36
      Moje sny są tak bezsensowne i głupie że szokbig_grin
      Po obejrzeniu żaćmienia śniło mi się , że moją szkole odwiedzili: Edward, Alice, Emmet, Jasper, Victoria i Seth. Na początku Było tak że Jasper wykręcił mi rękęconfused, potem Victoria żuciła mną o płot i mnie głowa bolała bo tak naprawde to się o ściane uderzyłam, następnie uciekła gdzieś z Sethem , a cała reszta gapiła się na to z miną pt.wtf?

A po obejrzeniu pierwszego odcinka pamiętników wampirów śniło mi się , że Stefan i Elena to moi rodzice, a Caroline to siostra zakonna xD

a dzisiaj śniło mi się że byłam na koncercie the Veronicas i podczas piosenki Untoched wlazłam na scene i zawaliłam gitare dla Lisy xD
    • anciaa Re: Sny 26.06.11, 21:49
      Mi sie ostatnio snilo ze bylam w jakims sklepie i wzielam do torebki kilka batonow i poszlam do kasy i tak byla honorata skarbek i ona byla tak jakby asystentka tego co sprzedaje i sie pytali mnie ile wzielam tych batonow ja cos tam powiedzialam (nie pamietam co powiedzialam) i nie chcieli mi uwierzyc i honorata przyszla i mi sprawdzila ile mam tych batonow w torebce zeby sprawdzic czy nie klamalam xD o zall... glupi sen
    • pauline_demi Re: Sny 26.06.11, 21:51
      Mój ostatni sen był taki, że uczestniczyłam w jakimś pościgu a później rzuciłam się ze skały i spaaaaaadałam ale o dziwo się nie zabiłam tylko byłam w lekkim szoku pourazowym tongue_out
      • mhmm.zuz Re: Sny 26.06.11, 22:06
        miałam tej nocy zajebisty sen. Sniło mi sie ze miałam drugie miejsce w X factor a pierwsze miał Czesław Mozil. Piękne marzenie...
      • julie.love Re: Sny 26.06.11, 22:10
        Ten sen był dość dawno.
        Śniło mi się, że moja sąsiadka jest wiedźmą i chciała mi i moim braciom wcisnąć heroinę (chyba : p)

A drugi sen to taki, że jechałam rowerem z moją koleżanką i bratem i nagle moja koleżanka zniknęła, a ja, mój brat, mama i babcia pojechałyśmy pomarańczowym samochodem do domu tej babci i pod letniakiem siedział mój dziadek, który już wtedy nie żył, a babcia mówi "Nie martwcie się, on zaraz wróci do tej swojej Jerozolimy".

Jak mi się coś przypomni, to napiszę... : )
    • sopwil / 26.06.11, 22:36
      Mi się kiedyś śniło, że w szkole wszyscy nosili trampki z conversa za 50 zł. 0_o
    • ashley141 Re: Sny 27.06.11, 12:28
      Mnie sie nic ostatnio nie śniło ; ) serce
    • ftsx3 Re: Sny 27.06.11, 12:32
      Moje sny zwykle nie mają najmniejszego sensu, ale było kilka takich, z których nie chciałam się budzić. *_*.
    • arya555 Re: Sny 27.06.11, 12:38
      Dzisiaj mi się śniło, że wypadłam przez okno dachowe w pokojubig_grin i jak wróciłam do domu to z tego pokoju zrobiła się kuchnia i tam stał taki starszy gościu, którego znam i poderżnął mi gardłoconfused Dziwne, że się nie obudziłam tylko do rana patrzałam na swoje zwłoki... tamten gościu gdzieś sobie poszedłtongue_out
    • happiness Re: Sny 27.06.11, 12:50
      czasami mam dziwne sny big_grin
      śniło mi się kiedyś,że byłam na jakiejś łące,gdzie było mnóstwo tulipanów i był tam Edward ze Zmierzchu,z którym miałam złożyć jakieś przymierze krwi big_grin
      albo śniło mi się kiedyś,że miałam zagrać w Zmierzchu i przytulałam się z Pattinsonem i Lautnerem big_grin
      aa i raz śniło mi się,że Bieber był w moim mieście i się we mnie zakochał,ale ja go nie chciałam xd
      oczywiście często śnią mi się jacyś chłopcy,a jak byłam mała to często śniło mi się,że ktoś się włamał do mojego domu,uciekałam przed bandytami etc. big_grin
    • mycha22 mam za dużo głupich snow 27.06.11, 19:36
      mnie snia sie czesto morderstwa.chyba za duzo ogladam CSI NY ;dbig_grin
      ale jeden sen moge opowiedziec sniło mi sie że byłam córką Lorda Voldemorta .Leżałam przed moim domem wszystkie swiała były zapalone i była straszna mgła.Lord stanął przede mną i powiedział :"zawiodłem sie na tobie .Avada Kedavra" zielone światło i sie obudziłam winktongue_out za dużo Harrego Pottera winkbig_grin
      • panterowataa Sny ;) 27.06.11, 19:57
        czytam Wasze sny i tak z nie których chce mi się śmiać, bo są naprawdę śmieszne ;D, a nie które normalnie aż mrożą krew w żyłach ;o. Ale wątek fajny, lubię jak ktoś opowiada swoje sny bo co nie które są na prawdę ciekawe wink. A jak się komuś śni, że jest w ciąży to znaczy, że czekają Cię pomyślne wiadomości i oczywiście zmiany na lepsze wink.

Mnie często w snach nawiedza moja zmarła prababcia nie długo będą 2 lata jak nie żyje, a wciąż do mnie przychodzi, nienawidziłyśmy się, ale powiedziała, że jestem dobrą dziewczyną i w ogóle, i za każdym razem zadaje mi zagadkę, lub mówi co będzie i to się sprawdza. Nie wiem dlaczego do mnie przychodzi czasami to denerwuje, a czasami pomaga. A kiedy jej nie ma to śnią mi się na serio dziwne rzeczy, kiedyś śniło mi się, że mój przyjaciel miał wypadek który ja widziałam (byłam takim jakby Aniołem), leżał w szpitalu ( a tak nawiasem mówiąc to, akurat przez dłuższy okres czasu nie mieliśmy ze sobą kontaktu i nie wiedziałam co się z nim dzieje, tym bardziej, że przeprowadził się do innego miasta) w stanie krytycznym, jego mama siedziała koło niego i płakała, a ja stałam nad jego łóżkiem i cały czas na niego patrzyłam. Kiedy dotknęłam jego dłoni, to jakby zacisnął ją mimo tego, że przecież byłam niewidzialna dla nikogo, wtedy jego mama zawołała lekarzy. On się obudził spojrzał w moją stronę i powiedział "dziękuję" przez łzy... Ja obudziłam się w środku nocy zalana łzami i co dziwne na prawej dłoni (tej którą go dotknęłam) miałam jakby ślady palców (wiecie jak Was ktoś czasami za mocno złapie czy coś, to są takie czerwone ślady). Dwa dni po tym śnie odezwał się do mnie i powiedział, że razem z rodzicami mieli wypadek samochodowy, ale nic groźnego po za tym, że on złamał rękę, a rodzice mieli lekkie zadrapania ;OOOOO.
        • pinky33 sny 27.06.11, 20:26
          sny snia mi sie w moich miejscowosaciach i jak sobie przypomnę niektóre miejsca to sie zgadza ale inaczej to wygląda.
          Np; miałam kilka snów które działyu sie w tym samy miejscu a mioanowicie na moscie w mojej wiosce.Kady sen był przy moscie ale był inny! raz ze wpadam do tej wody drugi raz jade koło niego itp.Juz nie pamietam ale wiem ze z 3 4 sny włąsnie były przy tym moscie
          Czasmi snia mi sie sny gdzie ide w ciemnosci gdzie tam i nie moge dosc strasznie sie przy tym męczę pocę.Jak tylko przypomnę sobie miesjca w mojej miejscowoscia albo gdzies dalej to od razu prszypomniaj mi sie sny.Kiedys sniło mi się ze uciekam przed mumia za moim domem ,lece na skrzydłąch nad stawem za moim domem.Te charakterystyczne sny zapisuje w pamietniku ;D oo duze togeo jest ale na prawde z tym mostem to było serio
          • kaha Mi raczej śnią się zabawne sny. 28.06.11, 12:22
            • kaha Re: Mi raczej śnią się zabawne sny. 28.06.11, 12:32
              Miałam kiedyś np.Taki sen:
              Jakiś morderca mnie gonił.Ja szybko pobiegłam do jakiejś zniszczonej stodoły?Były tam takie schody i mostek na wysokości 3 ,4m.Ja szybko wchodzę na ten mostek a morderca za mną.Więc ja szybko skaczę na ziemię.Obudziłam się leżąc na podłodze (spadłam z łóżka).
              Miałam też taki sen,że zgubiłam swoją młodszą siostrę w lesie(miała wtedy podajże 4,5 lat (teraz ma 6)) normalnie obudziłam się płacząc.
              I teraz sen jeden z najgłupszych.Od razu mówię,że wczoraj oglądałam "1920 wojna i miłość"Otóż śniło mi się ,że ,że spotkałam Polskie wojska,które ścigały armię Rosyjską i wzięły mnie za Rosjankę.Ja chciałam uciekać i wpadłam do jakiegoś jeziorka, w którym pływała moja przyjaciółka XD.Jacyś Polscy żołnierze wprowadzili mnie do samochodu, w którym przewożono żołnierzy rosyjskich.I podajże oficer Polski kazał mi udowodnić,że jestem Polką big_grin
              Miałam też sen , w którym kradną mi samochód rodziców a ja biegnę za tym samochodem.
              • dzisas 28.06.11, 15:06
                Na początek napisze , że wczoraj oglądałam "Bez Śladu" z Kendallem Schmidtem , tak żeby nie było że jestem jakąś fanatyczką . XD big_grin

Śniło mi się że razem z moją koleżanką serce szłysmy gdzies (nie wiem gdzietongue_out). I to było takie jakby pole . XD No i przed nami szły jakies dwie osoby : wysoka i niska. XD
                (wysoka - jak myślicie , kto to . ? wink)
                No i razem z kumpelą zobaczyłyśmy przejscie dla pieszych niedaleko . shock
                (no dziwne no bo wiecie tak przy polach takie świeżo malowane pasyconfused)
                No i postanowiłyśmy przejsc . I zobaczyłam że czekamy razem z tą wysoką osobą , która okazała się .... księdzem ! (był w sutannie big_grin)
                No i tak stoimy , i patrzymy czy samochody jada , i ja nagle zauważyłam że one jadą jakoś tak bokiem . A potem , zaraz zobaczyłam że jada dwa samochody na jednym pasie . !crying
                No i wiecie jak to jest w ruchu ulicznym , jechały i TIR-y . I nagle patrze a jeden (no niby jeden po we śnie widziałam poprostu naczepę TIR-a) stanął na poboczu , jakies 1OO m od nas . ! No i patrze , a te samochody nadal jadą podwójnie i tak bokiem . No i wiecie , tak sie "groźnie" zrobiło , no bo że samochód może wjechac w tą naczepe , ale ja stałam i się patrzyłam po prostu . Moja kumpela tego nie widziała , a ten ksiądz się na mnie patrzył jakoś dziwnie . XD
                No i zobaczyłam , że jak jechaly dwa TIR-y , no to ten jeden co jechał po prawej strony prawego pasa , wjechał w tą naczepe !shock
                No i ta naczepa zaczełą się walic na nas , jak domino . I ja tak jakby odruchiem "odepchnęłam" tą naczepe , ale "siła" moje go pchniecie , wywołała to że upadłam do pobliskiego rowu . !big_grin
                No i tak siedze w tym rowie(no to wiecie to był taki ułamek sekundy) i podbiega do mnie ten ksiądz , i do mnie po angielsku << Nic Ci się nie stało?!>>
                A ja do niego <<Wszystko OK. Gdzie jest moja przyjaciółka?>>
                I jak do niego mówie i tak się na niego patrze , to zobaczyłam że ten ksiądz to Kendall big_grin(A i on wyglądał tak jak w "Bez Śladu" . XD) I on do mnie po angielsku , że ona już tu idzie , i że on nie jest księdzem i że nas zabierze w bezpieczne miejsce . !big_grin i.i... się obudziłam sciana

Jak się obudziłam to jednoczesnie byłam smutna bo konca , nie widziałam tego snu , a z jednej strony chciała mi się smiac ze mnie ze wyobraziłam sobie Kendalla , jako mojego wybawce-księdza. XDD big_grin brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka