bennoda... 27.06.11, 09:17 Coraz więcej zespołowych społeczności! Najpierw Forum Kotkowego Echelonu (Tak to już 4 edycja! Szacun dla fanów), My Chemical Romance i jeszcze Paramore! Zadaje sobie pytanie... a czemu nie LP, skoro większa społeczność kotka ich lubi. To chyba taka nowa moda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trufla Re: Linkin Park 27.06.11, 11:04 A Thousand Suns to moim zdaniem genialna płyta. Jest zupełnie inna od ich poprzednich i pewnie dlatego tak bardzo mi się podoba. Poza tym piosenki z tej płyty tak cholernie wpadają mi w ucho ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... ATS =* 27.06.11, 12:08 Nie będę się wysilać... kocham te płytę! W ogóle nie mam ulubionej bo jakoś ciągnie mnie do wszystkich. Popieram trufle. twitition.com/26dfq Kto ma twittera niech głosuje bo coś nas tu mało Macie gg? Wiem że macie więc to moje 34398445 Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: ATS =* 27.06.11, 13:49 bennoda... - zaskoczę cię. nie mam gg. w ogóle jestem totalnie nienowoczesna jeśli o to chodzi. nie mam facebook'a, nk czy innych portali społecznościowych ; ) wasza ulubiona piosenka Linkin Park ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: ATS =* 28.06.11, 17:47 Trzeba przyznać że nie mam ulubionej... raczej szczególną np. Iridescent, Numb... to zależy na jaką mam ochotę Ściągłam do simsów cały zespół i chajtam ich po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Oo.oO 29.06.11, 13:10 trufla - nie kapuje cie! Przecież on jest żonaty... swoją drogą. Ale tu głośno, a ludu tyle że szok XD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Linkin Park 30.06.11, 11:43 To on się nie rozwiódł? Matko, już nie nadążam... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Linkin Park 30.06.11, 18:40 Fanka się zgłasza. ATS kocham. Bardzo liczę na to, że ich następna płyta będzie zupełnie inna niż poprzednie *.* Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Linkin Park 30.06.11, 20:45 Chaz się rozwiódł i ma drugą żonę, I ma czterech synów... ostatnio o tym poszperałam i sa ciekawe fakty ale nie chce mi sie gadać Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re::P 30.06.11, 20:46 Chaz się rozwiódł i ma drugą żonę, I ma czterech synów... ostatnio o tym poszperałam i sa ciekawe fakty ale nie chce mi sie gadać Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re::P 01.07.11, 20:23 Ja znalazłam sposób na nie przejmowanie się tym, że ma żonę. Mówię o Talindzie jako byłej żonie i to mi pomaga. Co do dzieci to wywnioskowałam, że ma 3 biologicznych i jedno adoptowane. Uważam, że LP to jeden z najbardziej normalnych zespołów grających obecnie. Tak kocham Chestera, że cała rodzina uważa mnie przez to za nienormalną, przyzwyczaiłam się do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 02.07.11, 21:51 yourbadream- bo będzie. modlę się tylko o to, by Chester znowu wrzeszczał, a Mike nie śpieeewał(tylko rapował)! tak nie lubię jak on śpiewa, nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Linkin Park 30.06.11, 23:51 Nei jestem ich zapaloną fanką, ale lubię ich piosenki Dobrze, że założyłaś ten temat xD Nikt już nie pamięta o nich nie no żart.. Wciąż się wiele o nich mówi Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Linkin Park 01.07.11, 11:15 W dobie Bieberka ludzie zapominają o wielu gwiazdach. Kiedy jakaś gazeta napisała o nich większy artykuł. Ale mam radochę... byłam na piratach w kinie z siostrą i jak zwykle reklamy, a tam Iridescent! Miałam taki zaciesz że się ludzie dziwnie gapili XD Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Linkin Park 01.07.11, 18:57 Osobiście, chyba bym nie miała pisku. Ja wręcz oczekuję Iridescent w reklamach, w końcu T3 wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Mike Ściął Włosy ?! 02.07.11, 18:35 Kiedy i dlaczego! Uwielbiałam tą bieberowatą wersję Shinody... Odpowiedz Link Zgłoś
chazychaz Re: Mike Ściął Włosy ?! 02.07.11, 18:41 bennoda... napisał(a): > Kiedy i dlaczego! Uwielbiałam tą bieberowatą wersję Shinody... Ja też ! Cipciok głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 02.07.11, 21:45 Nie, bo teraz tak suodko wygląda... Boże, wyrażam i zachowuję się jak fanka Biebera. 0_o Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: Linkin Park 02.07.11, 22:27 bennoda... napisał(a): > A masz gg? Ta, mam Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Linkin Park 02.07.11, 20:07 Jak to możliwe? Ugh, wielka szkoda. Jest może jakieś zdjęcie w jego nowej fryzurze? Może wygląda równie cudownie jak w tamtej ; ) Czy Transformers to naprawdę taki dobry film? Pytam bo nie wiem czy warto wybierać się do kina. Ścieżka dźwiękowa obłędna ; D chodzi głównie o film, proszę o opinie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Linkin Park 02.07.11, 21:31 Chłopak mojej siostry powiedział że "zarąbisty" XD To chyba tak... ja jutro idę to ci powiem. W nagraniu z LP.pl z Moskwy Mike ma inną fryzurę. Zauważy;iście że Chazowi się poprawiło. To What I've Done MOJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Linkin Park 02.07.11, 22:16 Ja kocham LP od prawie 3 lat i wątpię żeby mi się kiedyś znudzili bo tworzą naprawdę dobrą muze.. jestem od nich uzależniona i słucham ich w każdej wolnej chwili.. podobanie jak mój tato.. LP kiedyś tworzyli mocne kawałki a teraz słabsze ale to nie znaczy że ich piosenki są słabe.. po prostu zmienili chwilowo styl.. kocham ich i wszystkie ich utwory.. czekam na więcej kawałków.. Pozdrawiam Fanów LP.. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Linkin Park 03.07.11, 11:40 Nie mogę narzekać na fryzurę Mike'a. Cudownie wygląda ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Linkin Park 03.07.11, 19:32 Hej, pozwólcie, że się przyłącze Również uwielbiam LP, więc chyba się dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Linkin Park 03.07.11, 19:37 Jemu nawet z tym wężem z Iridescent było do twarzy. Jest taki słodki XD Nie komentować. Facepalm!! Dawać nowi, trza więcej postów!! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Linkin Park 04.07.11, 17:07 Z wężem bosko wyglądał, ale w tym teledysku najbardziej i tak podobał mi się Chester. Matko, był zabójczy ;3 Iridescent to świetna piosenka. Czuję się... lepsza jak jej słucham, daje nadzieję na lepsze czasy. Naprawdę przepiękna... Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Linkin Park 04.07.11, 17:10 Trufla - wyjęłaś mi to z ust!! Ja ją kocham. Wtedy mi się przypomina jak ich poznałam i ile zrobili w moim życiu Kocham ich za to!! A co do teledysku, te Chazowe oczęta... takie dziwne, ale z głębią. A przy tym stole wyglądali jak pijacy P Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Linkin Park 04.07.11, 17:25 Przy tym stole wyglądali świetnie! Jakby mieli się zaraz roześmiać, ale się powstrzymywali ; D ja śmiałam się za nich... Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Transmisja iTiunes _ Londyn!!! 04.07.11, 19:19 Podobno mają dla nas niespodziankę, ja już mam iTunes pobrany, zarejestrowana i byle do 21:00!! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Transmisja iTiunes _ Londyn!!! 04.07.11, 21:39 Piosenka genialna. Co prawda wolę te mocniejsze, ale ta jest taka... inna. Oddaje piękne emocje Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Linkin Park 11.07.11, 21:38 Dokładnie jakieś 15 minut temu wpadałam na pomysł,żeby założyć taki wątek Uwielbiam Linkin Park ich muzyka jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś