Dodaj do ulubionych

Linkin Park

27.06.11, 09:17
Coraz więcej zespołowych społeczności! Najpierw Forum Kotkowego Echelonu (Tak to już 4 edycja! Szacun dla fanów), My Chemical Romance i jeszcze Paramore! Zadaje sobie pytanie... a czemu nie LP, skoro większa społeczność kotka ich lubi. tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out To chyba taka nowa moda big_grin
Obserwuj wątek
    • dosia321 Re: Linkin Park 27.06.11, 10:23
      ok co sądzicie o ATS??? tongue_out
    • trufla Re: Linkin Park 27.06.11, 11:04
      A Thousand Suns to moim zdaniem genialna płyta. Jest zupełnie inna od ich poprzednich i pewnie dlatego tak bardzo mi się podoba. Poza tym piosenki z tej płyty tak cholernie wpadają mi w ucho ; )
      • bennoda... ATS =* 27.06.11, 12:08
        Nie będę się wysilać... kocham te płytę! W ogóle nie mam ulubionej bo jakoś ciągnie mnie do wszystkich. Popieram trufle. twitition.com/26dfq Kto ma twittera niech głosuje bo coś nas tu mało tongue_out Macie gg? Wiem że macie więc to moje big_grin 34398445
        • trufla Re: ATS =* 27.06.11, 13:49
          bennoda... - zaskoczę cię. nie mam gg. w ogóle jestem totalnie nienowoczesna jeśli o to chodzi. nie mam facebook'a, nk czy innych portali społecznościowych ; )
          wasza ulubiona piosenka Linkin Park ogólnie?
          • dosia321 Re: ATS =* 27.06.11, 17:57
            Moją ulubioną piosnką jest ,,In the end" serceserceserce
            • bennoda... Re: ATS =* 28.06.11, 17:47
              Trzeba przyznać że nie mam ulubionej... raczej szczególną np. Iridescent, Numb... to zależy na jaką mam ochotę big_grin Ściągłam do simsów cały zespół i chajtam ich po kolei.
              • trufla Re: ATS =* 29.06.11, 13:05
                Kto jest wybranką Chestera? ; D
                • bennoda... Oo.oO 29.06.11, 13:10
                  trufla - nie kapuje cie! Przecież on jest żonaty... swoją drogą. Ale tu głośno, a ludu tyle że szok XD
            • orka16 Re: ATS =* 02.07.11, 19:12
              uwielbiam tą płytęserce
    • trufla Re: Linkin Park 30.06.11, 11:43
      To on się nie rozwiódł? Matko, już nie nadążam...
    • yourbadream Re: Linkin Park 30.06.11, 18:40
      Fanka się zgłasza. ATS kocham. Bardzo liczę na to, że ich następna płyta będzie zupełnie inna niż poprzednie *.*
      • bennoda... Re: Linkin Park 30.06.11, 20:45
        Chaz się rozwiódł i ma drugą żonę, I ma czterech synów... ostatnio o tym poszperałam i sa ciekawe fakty ale nie chce mi sie gadać big_grin
      • bennoda... Re::P 30.06.11, 20:46
        Chaz się rozwiódł i ma drugą żonę, I ma czterech synów... ostatnio o tym poszperałam i sa ciekawe fakty ale nie chce mi sie gadać big_grin
        • sylwia714 Re::P 01.07.11, 20:23
          Ja znalazłam sposób na nie przejmowanie się tym, że ma żonę. Mówię o Talindzie jako byłej żonie i to mi pomaga. Co do dzieci to wywnioskowałam, że ma 3 biologicznych i jedno adoptowane. Uważam, że LP to jeden z najbardziej normalnych zespołów grających obecnie. Tak kocham Chestera, że cała rodzina uważa mnie przez to za nienormalną, przyzwyczaiłam się do tego.
      • sopwil / 02.07.11, 21:51
        yourbadream- bo będzie. big_grin modlę się tylko o to, by Chester znowu wrzeszczał, a Mike nie śpieeewał(tylko rapował)! tak nie lubię jak on śpiewa, nie wiem dlaczego...
    • ilovevampires16 Re: Linkin Park 30.06.11, 23:51
      Nei jestem ich zapaloną fanką, ale lubię ich piosenki big_grin
      Dobrze, że założyłaś ten temat xD
      Nikt już nie pamięta o nich sad
      nie no żart.. Wciąż się wiele o nich mówi big_grin
      • bennoda... Re: Linkin Park 01.07.11, 11:15
        W dobie Bieberka ludzie zapominają o wielu gwiazdach. Kiedy jakaś gazeta napisała o nich większy artykuł. Ale mam radochę... byłam na piratach w kinie z siostrą i jak zwykle reklamy, a tam Iridescent! Miałam taki zaciesz że się ludzie dziwnie gapili XD
        • yourbadream Re: Linkin Park 01.07.11, 18:57
          Osobiście, chyba bym nie miała pisku. Ja wręcz oczekuję Iridescent w reklamach, w końcu T3 wychodzi.
          • janvier Linkin Park 01.07.11, 19:05
            Zgłasza się kolejna fanka! big_grin
            • bennoda... Re: Linkin Park 01.07.11, 21:23
              A masz gg?
              • bennoda... Mike Ściął Włosy ?! 02.07.11, 18:35
                Kiedy i dlaczego! Uwielbiałam tą bieberowatą wersję Shinody...
                • chazychaz Re: Mike Ściął Włosy ?! 02.07.11, 18:41
                  bennoda... napisał(a):

> Kiedy i dlaczego! Uwielbiałam tą bieberowatą wersję Shinody...
                  Ja też ! Cipciok głupi!
                  • sopwil / 02.07.11, 21:45
                    Nie, bo teraz tak suodko wygląda...
                    Boże, wyrażam i zachowuję się jak fanka Biebera. 0_o
              • janvier Re: Linkin Park 02.07.11, 22:27
                bennoda... napisał(a):

> A masz gg?

Ta, mam
            • wicia15 Re: Linkin Park 02.07.11, 20:15
              Ja też ich uwielbiamserceserceserce
    • trufla Re: Linkin Park 02.07.11, 20:07
      Jak to możliwe? Ugh, wielka szkoda. Jest może jakieś zdjęcie w jego nowej fryzurze? Może wygląda równie cudownie jak w tamtej ; )
      Czy Transformers to naprawdę taki dobry film? Pytam bo nie wiem czy warto wybierać się do kina. Ścieżka dźwiękowa obłędna ; D chodzi głównie o film, proszę o opinie ; )
      • bennoda... Re: Linkin Park 02.07.11, 21:31
        Chłopak mojej siostry powiedział że "zarąbisty" XD To chyba tak... ja jutro idę to ci powiem. W nagraniu z LP.pl z Moskwy Mike ma inną fryzurę. Zauważy;iście że Chazowi się poprawiło. To What I've Done serce MOJE!!!
    • gabi_989 Re: Linkin Park 02.07.11, 22:16
      Ja kocham LP od prawie 3 lat i wątpię żeby mi się kiedyś znudzili bo tworzą naprawdę dobrą muze..smile jestem od nich uzależniona i słucham ich w każdej wolnej chwili..smile podobanie jak mój tato..smile LP kiedyś tworzyli mocne kawałki a teraz słabsze ale to nie znaczy że ich piosenki są słabe..smile po prostu zmienili chwilowo styl..smile kocham ich i wszystkie ich utwory..smile czekam na więcej kawałków..smile
      Pozdrawiam Fanów LP..smile
    • trufla Re: Linkin Park 03.07.11, 11:40
      Nie mogę narzekać na fryzurę Mike'a. Cudownie wygląda ;3
      • morelka227 Re: Linkin Park 03.07.11, 19:32
        Hej, pozwólcie, że się przyłącze wink Również uwielbiam LP, więc chyba się dogadamy big_grin
        • bennoda... Re: Linkin Park 03.07.11, 19:37
          Jemu nawet z tym wężem z Iridescent było do twarzy. Jest taki słodki XD Nie komentować. Facepalm!! Dawać nowi, trza więcej postów!!
    • trufla Re: Linkin Park 04.07.11, 17:07
      Z wężem bosko wyglądał, ale w tym teledysku najbardziej i tak podobał mi się Chester. Matko, był zabójczy ;3 Iridescent to świetna piosenka. Czuję się... lepsza jak jej słucham, daje nadzieję na lepsze czasy. Naprawdę przepiękna...
      • bennoda... Re: Linkin Park 04.07.11, 17:10
        Trufla - wyjęłaś mi to z ust!! Ja ją kocham. Wtedy mi się przypomina jak ich poznałam i ile zrobili w moim życiu serce Kocham ich za to!! A co do teledysku, te Chazowe oczęta... takie dziwne, ale z głębią. A przy tym stole wyglądali jak pijacy tongue_outP
        • trufla Re: Linkin Park 04.07.11, 17:25
          Przy tym stole wyglądali świetnie! Jakby mieli się zaraz roześmiać, ale się powstrzymywali ; D ja śmiałam się za nich...
          • bennoda... Transmisja iTiunes _ Londyn!!! 04.07.11, 19:19
            Podobno mają dla nas niespodziankę, ja już mam iTunes pobrany, zarejestrowana i byle do 21:00!!
            • morelka227 Re: Transmisja iTiunes _ Londyn!!! 04.07.11, 21:39
              Piosenka genialna. Co prawda wolę te mocniejsze, ale ta jest taka... inna. Oddaje piękne emocje wink
    • nicoole Re: Linkin Park 09.07.11, 12:07
      Uwielbiam serceserceserceserceserceserceserce
    • wiki3113 Linkin Park 11.07.11, 21:38
      Dokładnie jakieś 15 minut temu wpadałam na pomysł,żeby założyć taki wąteksmile
      Uwielbiam Linkin Park ich muzyka jest świetna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka