asiulka026 27.06.11, 18:52 Hejcia kociaki.Czy lubicie kabarety ? Bo ja bardzo.Może wolicie "telenowele" od kabaretów? Napiszcie także jaki jest wasz ulubiony . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trufla Re: Czy lubicie kabarety ? :D 27.06.11, 21:08 Kocham kabarety. Moje ulubione to Neonówka, Limo, Kabaret Młodych Panów, Kabaret Skeczów Męczących, Hrabi, Nowaki, Paranienormalni i Jurki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
neversurrender Re: Czy lubicie kabarety ? :D 09.07.11, 21:17 Paranienormalni, Neo-nówka, Limo i Formacja Chatelet. Ubóstwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Czy lubicie kabarety ? :D 02.07.11, 14:52 Bardzo, szczególnie kabaret moralnego niepokoju i ani mru mru Odpowiedz Link Zgłoś
marco__holiczka Uwielbiam kabarety i telenowele 02.07.11, 15:48 Bardzo lubię oglądać stand up- zabij mnie śmiechem oraz kabareton na topie. Oglądam każdy odcinek. Polecam Andrzej Grabowski- wizyta w spa www.youtube.com/watch?v=ym3ISvtIjp0 Jak dla mnie mistrzostwo. oraz to : www.youtube.com/watch?v=og7jAt1vMlU Odpowiedz Link Zgłoś
orka16 Re: Uwielbiam kabarety i telenowele 02.07.11, 20:31 ja uwielbiam ami mru mru Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy lubicie kabarety ? :D 02.07.11, 20:33 nienawidzę. po prostu nie śmieszą mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 02.07.11, 20:40 Uwielbiam oglądać kabarety! Hmmm nie mam ulubionego, ponieważ lubię wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Czy lubicie kabarety ? :D 03.07.11, 12:17 lubię tylko Ani Mru-Mru : D Odpowiedz Link Zgłoś
emma1235 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 06.07.11, 14:39 uwielbiam kabarety naj ,,ani mru mru ,, oni sa cudowni i maja super pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 09.07.11, 15:15 Uwielbiam i kabarety i telenowele, wręcz kocham. Mój ulubiony kabaret to Neonówka. Goście są świetni. Jeden z nich - Roman Żurek uczył kiedyś historii w mojej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Czy lubicie kabarety ? :D 09.07.11, 20:13 Uwielbiam kabarety! Moralnego Niepokoju, Ani Mru Mru, Młodych Panów (Rybnik! ) i wiele innych. A już najbardziej to lubię serial "Spadkobiercy" z wieloma gwiazdami kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Nienawidzę kabaretów ! 09.07.11, 20:41 W ogóle mnie nie rozśmieszają . Telenowele uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 09.07.11, 20:53 Ja lubię tylko i wyłącznie kabaret '' Ani mru mru '' inne kabarety raczej mnie nie rozśmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
limqu Re: Czy lubicie kabarety ? :D 10.07.11, 20:38 bardzo lubię paranienormalni, neo-nówka, limo, kabaret skeczów męczących i kabaret młodych panów Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa555 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 11.07.11, 16:16 Tak, szczególnie paranienormalnych,limo, młodych panów Nie wiem dużo być musiała wymieniać,ale po jednym z każdego dam ok? limo-anioł i dres paranienormali-szyba młodych panów-sąd Telenowele i kabarety xD Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Czy lubicie kabarety ? :D 11.07.11, 20:54 Oczywiście. Najbardziej lubię Paranienormalnych, Moralnego Niepokoju i Ani Mru Mru. Oprócz tego lubię występy Cezarego Pazury. Z kilkoma ludźmi z kabaretów miałam okazję się spotkać i są to naprawdę fajne chłopaki. Zwłaszcza ze Skeczów Męczących. Odpowiedz Link Zgłoś
madoxxx Re: Czy lubicie kabarety ? :D 12.07.11, 21:43 Tak uwielbiam Limo, Ani mru mru i Para nie normali nie wiem jak się to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 20.07.11, 12:36 Lubię tylko Ani Mru Mru i Łowcy.B no i może kabaret Moralnego Niepokoju, ale tylko wtedy gdy mają jakiś skecz z Ani Mru Mru Inne mnie nie śmieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Czy lubicie kabarety ? :D 20.07.11, 13:17 Uwielbiam ani mru mru. łowcy b, limo, młodych panów, paranienormalni, neonówka, msile duzo ich jest ale te chyba najbardziej. A uwielbiam jeszcze oglądać spadkobierców ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Czy lubicie kabarety ? :D 20.07.11, 13:18 *smile a pamietacie spadkobierców oglądał ktos wie moze ktos czy beda nowe odcinki ? Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out Kabaret jest to moja pasja. ;D 31.07.11, 23:09 Kabarety są dla mnie tak ważne jak muzyka. Uwielbiam i kocham. Dużo mam ulubionych, neonówka, kabaret młodych panów, ani mru mru, limo, smile, formacja chatlet (FOCH)... bardzo dużo lubię dużo by wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
s_e_l_e_n_a Re: Czy lubicie kabarety ? :D 01.08.11, 11:34 Ja lubię kabarety, ale nie mam ulubionego. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Czy lubicie kabarety ? :D 01.08.11, 11:54 Znam mnóstwo kabaretów, ale moim ulubionym są Łowcy.b inne po prostu są żałosne i mnie nie rozśmieszają. Oprócz kabaretów lubię też Jerzego Kryszaka i Cezarego Pazure. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatlotosu89 Re: Czy lubicie kabarety ? :D 01.08.11, 11:55 Zdecydowanie wolę kabarety- wolę się pośmiać niż szlochać na telenoweli. Najlepszy kabaret to Neonówka Odpowiedz Link Zgłoś
lotka9087 Czy lubicie kabarety? :D 01.08.11, 12:15 Ja lubię. Wg mnie niezła forma rozrywki i można się przy tym dobrze pośmiać. Nie mam ulubionego. ; P Odpowiedz Link Zgłoś