Dodaj do ulubionych

Telefon z klawiaturą Qwerty.

05.07.11, 18:27
Hej kociaki smile Otóż chce kupić nowy telefon z klawiaturą Qwerty . Macie może,polecacie jakiś .. ? Bardzo prosze napisać nazwe i troche o nim. ( Żywotność baterii,wygląd menu,itp) Jeśli było to kosz,ale nie widziałłam. Prosze o pomoc,i sorki,że w tym forum,ale nie wiedziałam gdzie już confused Prosze o szybką pomoc serce
Obserwuj wątek
    • allgood Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 15.07.11, 10:52
      ja mam Nokię C3 - jest spoko, klawiaturka wygodna, szybko i sprawnie działa, nie zawiesza się, a bateria trzyma mi około tygodnia, a jeżeli baaaardzo dużo gadam to też parę ładnych dni, więc ogólnie jestem zadowolona. No i ma WiFi czyli można łapać internet w galeriach czy większych miastach.

Ale dzisiaj moja Nokia będzie bezrobotna smile Jest dzień bez telefonu smile a wiem stąd (fajna statystyka najczęściej używanych funkcji w tel.) swolniak.blogspot.com/2011/07/fonoholizm-uzalezniona-mlodziez.html
      • klaudia_25 Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 15.07.11, 11:04
        BlackBerry Bold <3
    • buniaczek541 Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 17.07.11, 20:51
      Ja mam noki c3 i jestem z niego bardzo zadowolona bateria potrafi mi wytrzymać nawet do 6 dni . ;p chociaż ma tylko 2 mego pikseli ;0 ale jest bardzo fajny dołańczam zdjęcie Tekst linka
      • diamond_girl12 Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 17.07.11, 23:11
        Samsung Wave 533 - moja koleżanka go ma i nie narzeka.

Ja ma osobiście mam HTC Wildfrie, nie ma klawiatury Qwerty (ma wirtualną. xd), ale jest bardzo dobry. Fajne menu, aparat 5 mpix i jest świetny, jeśli chodzi o korzystanie z internetu. wink
      • olkaa132 Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 18.07.11, 17:31
        Ja mam SAMSUNG Delphi B3410 i nie narzekam bo lubie pisać na nim sms-ybig_grin
        • pola16 SE xperia mini pro. 19.07.11, 23:49
          Nie mam go osobiście, ale z tego co słyszałam fajny jest.

Jeśli może być taki zwykły dotykowiec, to po przestawieniu ustawienia też będziesz takową miała w LG GM360

A no i jeszcze ten, ale to już staruszek.
          • pola16 Re: SE xperia mini pro.-ppoprawka. 19.07.11, 23:53
            Coś mi się dzisiaj spsuło. Masz tutaj krok po kroku:
            -> w google.pl (grafika) wpisz LG BALI qwerty (2 linijka, 4 obrazek) masz jak to wygląda na ekranie, a ten ostatni telefon to masz w tym samym oknie 1 linijka 1 obrazek.

• phraine Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 21.07.11, 11:56
      blackberry <3
    • sandrolaxd Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 24.07.11, 12:32
      Ja mam delphi i nie narzekam Uwielbiam na nim pisać, no i jest jeszcze dotykowy . big_grin
    • doughnut92 Re: Telefon z klawiaturą Qwerty. 24.07.11, 13:21
      Nokia C3 - bateria trzyma długo, ciekawa aplikacja do facebooka i twittera - jeśli weźmiesz ten telefon w plusie za 5 zł można wykupić pakiet 25 MB - wystarcza na bardzo długosmile
      Można się spotkać z opinią że klawisze w tym telefonie są małe - guzik prawda, po pewnym czasie się po prostu przyzwyczaja do tegosmile
      Naprawdę polecam!
      • dzisas 24.07.11, 13:44
        hmm , właściwie to dołączam się do pytania . tongue_out

a i jeszcze , dziewczyny co mówiły o C3 - jaki macie kolorek . ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka