Dodaj do ulubionych

Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedzicie?

12.07.11, 22:04
aktywnie- jakieś imprezy, wypady gdzieś z przyjaciółmi
czy raczej u siebie ( w domu, na podwórku )
ja jak narazie więcej przebywałam u siebie, opalałam się, leniuchowałam, zdarzały się też wypady do przyjaciół ;p ale od przyszłego tygodnia mam zamiar aby te wakacje były bardziej aktywne wink
Obserwuj wątek
    • yorkie Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 13.07.11, 12:40
      Ja od początku wakacji siedzę nieprzerwanie w domu, nawet do sklepu, czy z psem nie wyszłam.
      Nie mam gdzie wychodzic, nie mam z kim, pogoda do dupy, za ciepło, więc po co?
    • g_o_s_i_a Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 13.07.11, 12:59
      Siedzę w domu
    • innocence_ Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 13.07.11, 13:40
      Wakacje spędzam zdecydowanie aktywnie. Spacery, koszykówka, siatkówka, plaża, pływanie, opalanie, rower, biwak itp ;d
    • gorzata.14 Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 15.07.11, 13:50
      To zależy. Raz umawiam się z przyjaciółmi a czasami siedzę w domu.
    • maniak_metanu Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 15.07.11, 13:58
      teraz siedzę w domu, ale za dwa tygodnie wyjeżdżam na aktywne wakacje ! big_grin
    • stranger17 Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 15.07.11, 14:00
      Raczej nie wychodzę z domu. Byłam raz na dworze, raz nocowałam u koleżanki. Od dwóch tygodni byłam tylko na minutę na dworze [ byłam zajęta oglądaniem 6 sezonów Supernatural <3 ]
      Jutro kupuję sobie nowy rower, kiedy będzie trochę chłodniej ( nie bardzo gorąco ) to zrobię sobie wycieczkę rowerową, Sama.
      No i niedziela HP <3
    • blondzia Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 15.07.11, 14:21
      Siedzę w domu . Moje koleżanki dzwoniły w wakacje po mnie 3 razy ale je okłamałam,że nie ma mnie w domu bo mi się nie chcę z nimi widywać wkurw... mnie uncertain
      Ale niedługo idę do koleżanki zobaczyć małe pieski bo jej się pies oszczenił tak więc pójdę bo ciągle kłamać nie będę bo się skapną .

Ogólnie mi się nudzi, nawet pogody nie ma najlepszej na wyjścia z domu bo niby świeci trochę słońce a zaraz pada deszcz i np pojeździć z koleżankami na rowerach już nie było by można bo deszcze padają długo i to nie jest letni deszczyk tylko godzinna ulewa indifferent
    • katsuumi_17 Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 15.07.11, 15:17
      Aktywnie wink
    • karmel_ Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 16.07.11, 15:15
      pół na pół.
      spotykam się z przyjaciółmi, gram w nożną i inne sporty, jednak zdarza mi się że cały dzień siedzę w domu.
    • marcella_ Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 17.07.11, 11:50
      Każdy dzień spędzam z przyjaciółmi , jeżdżę na baseny do Czech itp.
      • milk.a Mały Potwór 18.07.11, 19:57
        Postanowiłam, że te wakacje będą inne niż reszta- bardziej szalone. Spotykam się z przyjaciółmi- wygłupiamy się, jeżdżę na rowerze czasem też na rolkach. Niedługo będzie w mojej miejscowości kolejna impreza to też mam zamiar wpaść. Dzisiaj akurat byłam na zakupach, udały sięwink Oczywiście zdarzają się i takie dni kiedy siedzę w domu, ale na brak frajdy nie narzekamwink
        holidays forever serce
    • mari86 Re: Chodzicie gdzieśw te wakacje czy w domu siedz 22.07.11, 02:00
      Nie lubię siedzieć w domu, więc praktycznie mnie tam nie ma big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka