Gość: ona19 IP: 89.231.151.* 27.02.11, 21:03 Niedługo może pojade do Angli do pracy , i chciała bym zapoznać sie z opiniami ludzi którzy już to przeszli .jak wygląda tam życie praca mieszkanie z mieszanka ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fikcjaxx Re: Praca w Angli IP: *.range86-144.btcentralplus.com 27.02.11, 21:19 To zależy , z pracą raczej lipa no może dorywcze , ale żadna rewelka , mieszkanie i współ-lokatorzy zeleżne od szczęścia . Szukasz spokoju czy imprez , jeżeli spokoju to może mogę pomóc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 19 Re: Praca w Angli IP: 89.231.151.* 27.02.11, 22:07 raczej spokoju a czemu lipa z pracą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Praca w Angli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.11, 22:58 radze do szkocji uderzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Angli IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.11, 08:11 szkocja czy anglia co za różnica na początku swoje trzeba przejść i pracować przez agencję i wtedy jest szansa na kontrakt-trzeba pozałatwiać sprawy urzędowe typu konto,inszurans,-homofis---a polaków omijaj szerokim łukiem -poza tym jest ok zupaenie inne życie jak w Polsce bezstresowe -życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flush Re: Praca w Angli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 10:56 jesli znasz jezyk to juz jestes wygrana i masz wieksze notowania :) ja znalazlem prace bez posrednikow i sobie chwale spedzilem tam kilka lat i mam zamiar wrocic jedyna zasada jaka obowiazuje to SPERDALAJ OD POLAKOW :) ja mialem to szczescie ze w moim miescie bylo ich kilkunastu i rzadko sie z nimi widzialem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Angli IP: *.play-internet.pl 01.03.11, 10:46 a dlaczego tak radzicie by nie spotykac się czy mieszkac z polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Praca w Angli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:49 bo polak za funta wiecej utopi cie w lyzce wody 1funt to pie...ne 4.50 ale dla polakow to jest az 4.50 jesli nie masz wiekszych wymagan czy aspiracji twoja jedyna rozrywka bedzie picie taniego lagera , piwa lub cidera wiec jesli lubisz rozrywke bed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Praca w Angli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:53 bo polak za funta wiecej utopi cie w lyzce wody 1funt to pie...ne 4.50 ale dla polakow to jest az 4.50 jesli nie masz wiekszych wymagan czy aspiracji twoja jedyna rozrywka bedzie picie taniego lagera , piwa lub cidera wiec jesli lubisz rozrywke bedziesz miala zawsze pelna chate :) oczywiscie na Twoj koszt :) znam to z autopsji :D zdzwaniali sie na wypad do pubu a jak przyszlo do placenia okazywalo sie ze mieli odliczone na jedno piwo :D jak wpadali na chate to z jedny, piwem na pare :D nasza przyjazn skonczyla sie po 2 miesiacach znajomosci :D z korzyscia dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikcjaxx Re: Praca w Angli IP: *.range86-144.btcentralplus.com 01.03.11, 22:49 Z polakami fe... , ale czy zawsze , szczerze nie ! jak wszyscy są lepsi , normalni i mele . Fakt że lepiej pracować u anglika czy irlanczyka , chociaż i oni się zcwanili , wkońcu wiadomo od kogo biorą przykład . Zgadzam się co do znajomości ang. języka , to otwiera dużo drzwi , nadal nie wiem czego szukasz , jakie masz wykształcenie , chociaż to nie takie ważne bynajmniej tu ... Kiedy chcesz wyjechać , mogę się rozglądnąć za pracą . popytać znajomych ,pokój w spokojnym domu też do załatwienia , daj znać może napisz na mojego e-mail fikcjaxx@wp.pl do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Praca w Angli IP: 89.231.151.* 02.03.11, 09:03 a w jakim mieście jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikcjaxx Re: Praca w Angli IP: *.range86-144.btcentralplus.com 02.03.11, 18:13 Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: Praca w Angli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.11, 18:45 i co tam ciekawego w londynie słychać :) Odpowiedz Link Zgłoś