czarna_. Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:27 jak byłam młodsza to czytałam i to był błąd. Nie popełniaj go i odpuść sobie te odmóżdżające magazyny, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
vickivictoria Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:29 Ja polecam Bravo girl ,bo piszą tam o modzie ,urodzie ,chłopakach i gwiazdach.i ewentualnie lubię też TWIST. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:36 ja zawsze kupuję BRAVO, wszystko z tamtąd wiem, ale i tak kupuję, czasem jest fajny dodatek lub piszą o moi ulubionych gwiazdach i wtedy wycinam kawałki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia267 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:35 ja tak od czasu do czasu kupuje bravo i popcorn... Bo ja, w gazetach czytam tylko o gwiazdach xD więc ich nie kupuje tak często, bo o wszystkim (prawie) piszą na kotku.pl i poszkole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andzia223 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:36 Ja polecam Bravo. Zawsze kupuje tą gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
drupi Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:52 hej ! Ja osobiście kupuje Bravo , Bravo girl , popcorn , w nich zawsze znajde cos dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:58 Przepraszam... ale gazety typu "bravo" są strasznie ogłupiające... Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 17:59 Uwielbiam czytać czasopisma,więc najczęściej kupuję TWIST,BravoGIRL,Bravo,a z zagranicznych gazet Twist,hey!Magazin,POPCORN,Yeah! oraz Girl's life Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:11 Ja od czasu do czasu kupuję Bravo Girl, Vogue, Glamour, Party, Show, Dziewczynę... Odpowiedz Link Zgłoś
planetary.radio Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:14 nie czytam tych śmieci . Zakłamanie , sztuczne słownictwo i artykuły ''żeby mieć fun '' i odmóżdżanie każdej nastolatki -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkotek Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:22 Ja zawyczaj nie kupuję ale ostatnio wpadła mi w ręce jakaś gazeta nie wiem jaka ale były w niej rzeczy które wiem od tygodni i dział poświęcony problemom które jak dla mnie nie powinny byc publikowane więc mówię nie dla gazet tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka026 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:32 Ja najberdziej lubię Fun Club oraz Bravo . Mam pare Bravo Girl ale nie podchodzą mi. Popcorn nie wiem jakie jest ponieważ nie czytałam.Moja kumpela czyta Twist i mówi że jest super.13latka słyszałam o tym ale nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
avilka Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:38 Kiedyś 13. była naprawdę super, teraz też ujdzie ale nie ma rewelacji. Czasem kupię Twista, Dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:45 Regularnie to czytam tylko "Victor Gimnazjalista". Pomijając strony o edukacji to jest to naprawdę fajna gazeta. Czasem mama kupuje mi jeszcze "DYou" i da się przeczytać, ale rewelacji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanna Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 18:56 Bravo i Bravo Girl często kupuję, są nawet ok, tylko czasami są tandetne i słabe dodatki, i czasami artykuły się powtarzają lub są bezsensowne. 13 lubię ze względu na super prezenty oraz za wszystkie artykuły, po prostu to idealna gazeta, są fajne opowiadania itp. Polecam ją gorąco. Twist też jest fajny, prawie zawsze są fajne prezenty i artykuły są spoko. Jeśli chcesz fajne dodatki, to kupuj twista i 13, są trochę droższe niż Bravo czy BG, ale są bardziej opłacalne i lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 19:11 Ja uwielbiam i polecam : -Bravo Girl -Dziewczyna ii Twist Odpowiedz Link Zgłoś
missnitka Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 19:20 13 i victor gimnazjalista bravo girl, brawo, dziewczyna itp. ogłupiają dzisiejsze nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
nana_96 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 19:43 Jak mi się przypomni to kupuję ''Dziewczynę''. ;p A tak ogólnie to czytam ''B2B'' ( ''czarne jest czarne'' lub ''Black To Black'', jak kto woli xd ) no i ''Kyaa!'' <3 ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mufffinkaaa Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 20:02 Ja najbardziej lubię Bravo i D YOU Odpowiedz Link Zgłoś
bella1318 Kiedyś czytałam.. 18.07.11, 20:11 Kiedyś czytałam i było to okropnie wciągające kupowałam wszystkie gazety Bravo , Bravo Girl , Popcorn , 13-nastkę , Fun-Club itp... ale teraz uważam że to było bez sensu..wszystko co jest w gazetach jest w internecie. a beznadziejne i kiczowate dodatki mnie nie rajcują... Nie polecam kupowania takich gazet Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
klakier14 Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 20:22 polecam:"13 Skarbów","Upiorna Szkoła","Czerwień Rubinu","Gra o Juliana","Dziewczyny z Hex Hall".......suuuper są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 20:30 ja od niedawna kupuje miesięcznik DYOU trocze drogi ale warto wydać ma dość porządne prezenty extra wywiady uwielbiam tę gazete Odpowiedz Link Zgłoś
karoline Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 21:05 Jak widzę na okładce jakiś fajne tematy, to kupuję Bravo. Prawie zawsze kupuję Twista, jak byłam młodsza czytałam Fun Club.. jak teraz to czytam to normalnie mi się śmiać chce, takie tam brednie wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Gazety nastolatek 18.07.11, 21:09 Nie czytam gazet typowo dla nastolatek .Po prostu nie odpowiadają mi tego rodzaju artykuły ,średnio interesuje mnie czy Miley ma tatuaż na pupie ,a Justin jest dziewczyną .Działy z poradami typu jak wypindżyć się jeszcze bardziej ,żeby chłopak na mnie spojrzał również średnio przykuwają moją uwagę .Kiedyś czytałam 13'nastkę ,ale od czasu kiedy zaczęła stawać się podobna do Bravo to przestałam .Natomiast z wielkim podnieceniem oczekuję nowego numeru Elle .Uwielbiam modę więc to zrozumiałe .Czasem poczytuję Glamour ,a kiedy moja mama kupuje Twój Styl ,lub Panią to również zaglądam do kilku artykułów ,.Oczywiście z podróży przywożę Vogue i zagraniczne wydania innych modowych gazet Odpowiedz Link Zgłoś