martynka13 17.07.11, 11:38 No właśnie...piszecie książkę,wiersze,piosenki??Jeżeli tak to skąd czerpiecie najwięcej inspiracji i weny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemazzy Re: Inspiracja:) 17.07.11, 16:04 piszę książkę, inspirację czerpię z pottera Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Inspiracja:) 17.07.11, 17:59 Różnie to bywa czasami inspirują mnie inne książki czy jakiś obrazek w internecie. Napisałam kilka opowiadań (horrorów) których inspiracją były utwory Emilie Autumn, koty są moją inspiracją do wszystkiego kocham je rysować zwłaszcza takie bajkowe ze skrzydełkami. Muzyka też pomaga na brak weny twórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Inspiracja:) 18.07.11, 12:28 Najczęściej piosenki. Czerpię inspiracje z otaczających mnie ludzi i z moich własnych doświadczeń. Czasem jak mam pomysł to jakieś opowiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlander24 Re: Inspiracja:) 18.07.11, 15:31 Ja najczęściej czerpię inspiracje (do różnorodnych rzeczy) z filmów lub historii opowiadanych przez moich znajomych, a często po prostu z życia Odpowiedz Link Zgłoś
agge Re: Inspiracja:) 20.07.11, 10:14 jak coś pisze, to zawsze musze mieć słuchawki w uszach, generalnie ze wszystkiego, czasem sama wpadnie wena, czasem nie Odpowiedz Link Zgłoś