Dodaj do ulubionych

fake-plugi i tunele ?

25.07.11, 23:08
Co jest lepsze ? <br />
Ostatnio zastanawiałam się czy mam kupić zwykłego fake-pluga czy zrobic sobie mały 5mm tunel.
Pytanie: Czy robienie tunelu bardzo boli? I gdzie zazwyczaj mogę dostać fake-plugi(nie chodzi o internet) ?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:17
      To jest obrzydliwe! :<
      • iamlegend Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:19
        Każdy ma inny gust, ale moim zdaniem małe jest piękne. Zależy mi dość na estetyce, a czytałam, że do 10 mm ucho się może zrosnąć ...
        • oleska940 Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:45
          wiesz jak potem to śmierdzi w srodku
          jak chcesz
          ja coś myśle że to zajebiście boli bo weż se tak ucho rozciągnij
          no to raczej nie gilgocze
          • rememberina Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:50
            weź sobie na razie fake-plugi, bo wyglądają tak samo jak tunele, a nie musisz się narażac, jak wolisz smile
            • rememberina Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:50
              po za tym - tunele u dziewczyn są mega sexy.
          • iamlegend Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:50
            ale nie rozciągasz ucha przecież w ciagu 5 minut, tylko w ciągu kilku dni/tygodni ..
            a co do tego że ucho śmierdzi, myślę że zależy jak kto dba o higienę ucha i tego tunelu ;]
    • pauu26 Re: fake-plugi i tunele ? 25.07.11, 23:55
      zastanów się dłużej zanim zrobisz sobie tunel. ja ci nie mogę powiedzieć co masz wybrać, bo to musi być twoja decyzja.
      • estrellaa Re: fake-plugi i tunele ? 27.07.11, 19:22
        o gustach się nie dyskutuje więc przemilczę ten temat .
    • emily13th emily 13th 31.07.11, 18:41
      fake plugi tylko na necie dostaniesz ;P
      ja myślę że tunele na 5 mm to się nawet nie opłacają...
      jak już coś robić to porządnie ;P
      rozpychanie uszu nie boli jeśli nie są to duże odstępy np masz 2 mm kolczyk to wkładasz 4 mm;D
      boli tylko jak wkładasz do dziurki o wielkości 1 mm kolczyk 6 mm (ja tak robiłam) ;P
      ja chcę rozepchnąć uszy do około 3 cm. ;D
      • emily13th Re: emily 13th 31.07.11, 18:44
        + musisz przemywać uszy 2-3 razy dziennie bo bardzo ropieją, a nie zmywana ropa zaczyna śmierdzieć ;p
    • taka.jedna. - 31.07.11, 19:33
      odradzam.
    • lace Fake-plugi 06.08.11, 15:41
      No twoim miejscu kupiłabym najpierw Fake-plugi aby się przyzwyczaić do tunelu i być w stu procentach pewnym, że chcesz tego. Jeśli stwierdzisz, że ci się nie podoba to po ściągnięciu Fake-plugi nic nie będzie widać.
    • setax Re: fake-plugi i tunele ? 17.08.11, 23:20
      Polecam Ci najpierw fake plugi. Nie rób nic pochopnie z tunelami...ponoś plugi,przyzwyczaj się do nich,a jeśli zechcesz to możesz je zmienic na tunelesmile
      W trakcie rozciągania ucho może byc podrażnione i ropiec to wtedy często przemywaj (najlepiej mydłem Bambino dla dzieci lub jak kto woli płynem do higieny intymnej) i letnią wodą.
      Już w trakcie noszenia tuneli,zdejmujesz je raz na tydzień i myjesz uszy i tunele...
      Co do rozciągania to są 3 sposoby:spidery,rozpychacze i wycięcie skalpelem (3 odradzam!)
      Najlepiej jakbyś rozpychała 1-2mm na tydzień...lepiej poczekac dłużej a miec naprawdę dobrze zrobionesmile Po wyjęciu tuneli np.8 mm ucha zrasta się w ciągu 4-5 dni. Jeśli robisz 1-2mm/tydzień to nie boli...
      Nie słuchaj tych,którzy mowią ze 5mm będą za małe,jeśli sama to zauważysz to zawsze możesz powiekszyc
    • mary_ Re: fake-plugi i tunele ? 17.08.11, 23:41
      Robienie tuneli chyba nie boli, bo to tylko 'rozpychanie' ucha... Mi też się to bardzo podoba, ale jeśli już to kupię fake-pluga. Ci również polecam to samo. smile
    • ilovevampires16 Brr.. 18.08.11, 00:06
      Brrr..
      mi sie nic z tego nie podoba ;/
      • charlotte__ Re: Brr.. 18.08.11, 08:25
        fake plug sobie lepiej zrób ...
        ale się zrymowało, hah smile
    • a_vie Re: fake-plugi i tunele ? 20.08.11, 12:18
      gdzie możesz dostać fake'i to nie wiem, bo nie wiem gdzie mieszkasz..
      ale co do tuneli, to wcale nie boli! tylko trzeba to robić z głową, nie za szybko, dbać o dziury, czyścić je i masować. ja już prawie rok mam tunele i nigdy mnie nie bolały. kiedyś miałam 4 mm, ale wyjęłam, teraz mam dwie 10 mm i jedną 3. kocham tunele!
      ale jak dla mnie to fake'i sa bez sensu.. po co komu? mam ci nie pozwala uszu rozciągać czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka