mileycyrus08 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:00 skasia94 napisał(a): > 1.Marzę o podróży do Hiszpanii > 2.Najczęściej zakładam trampki, legginsy, czarną bluzkę z C&A, pacyfę na rękach i na uszach > 3.Gdybym wygrała w Totka kupiłabym sobie Lamborginni i kupiłabym sobie glany > 4.Wakacje spędzam za granicą > 5.Nigdy niewiem która jest godzina > 6.Lubię gdy mój chłopak okazuje mi czułości > 7.Nienawidzę ludzi, którzy udają kogoś kim nie są > 8.Ufam moim przyjacielą > 9.Gdy byłam mała ugryzłabym tatę w palec > 10.Moje motto brzmi: Walić prawdę prosto w oczy bez znieczulenia > Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
maniaa Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:01 >1.Mażę o...Tym jedynym <3 >2.Najczęściej zakładam...Spodnie (rurki) ! >3.Gdybym wygrała w totka...To by się dopiero działo.!!! >4.Wakacje spędzam...W gronie moich przyjaciół na skate parku ! Trochę nad morzem i na wsi u babci . >5.Nigdy...Nie jem ryby (bo... jest ohydna!! ) >6.Lubię gdy... Mam to co chcę .<3 >7.Nienawidzę... kiedy moja 3-letnia siostra budzi mnie o 6 rano i skacze mi po głowie :< >8.Ufam ... Mojej najlepszej przyjaciółce.<3 >9.Gdy byłam mała... Jadłam kredę i lizałam ściany >10.Moje motto brzmi..."Myślę ,więc rozumie " ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
drupi Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:03 1... podróży do okoła świata 2... leginsy 3... kupiłabym samochod i dom w meksyku 4... w domu ( w tym roku tylko ) 5... nie zjadalabym pajaka 6... sa wakacje 7... plastikow i pustych lal oraz falszywych ludzi ktorzy udaja naszych przyjaciol a nimi nie sa 8. mamie 9. bawilam sie lalkami barbie i kubusiem puchatkiem 10. jak gowno z siebie dajesz to do ciebie wraca Odpowiedz Link Zgłoś
magicznamaggie Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:04 Marzę o ....psie Najczęściej zakładam: kolorowe sukienki Gdybym wygrała w totka....przekazałabym połowę pieniędzy potrzebującym i schronisku dla psów, kupiłam bym dom i kupiła duuuuuuuuuużo ubrań Wakacje spędzam z przyjaciółkami i z rodziną Nigdy ...nie opuszczę ani jednej cześci książki ZWIADOWCY Lubię gdy.. jem lody z moimi przyjaciółkami Nienawidzę gdy ludzie źle traktują zwierzęta Ufam mojej rodzinie i przyjaciółkom Gdy byłam mała chciałam mieć siostrę Moje motto brzmi: Nigdy się niepodawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
lmt Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:05 > 1.Marzę o wielkiej, szczerej miłości., > 2.Najczęściej zakładam t-shirt i jeansy > 3.Gdybym wygrała w Totka to za 1/4 kupiła bym ciuchy, a resztę odłożyła na przyszłość. > 4.Wakacje spędzam nad morzem. > 5.Nigdy nie mów nigdy, choć zdarzają się wyjątki. > 6.Lubię gdy mój chłopak się uśmiecha. > 7.Nienawidzę debila, który się we mnie zakochał. Ona jest: a) nie do zniesienia b) normalnie od jego towarzystwa można zwymiotować. > 8.Ufam mojej naj naj psiapsiółce. > 9.Gdy byłam mała chciałam zostać księżniczką. ;p > 10.Moje motto brzmi: Jeśli kogoś kochasz daj mu wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek11h Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:05 1.Marzę o.... zrobieniu kariery i wspaniałym chłopaku 2.Najczęściej zakładam.....spodnie 3.Gdybym wygrała w Totka.......kupiłabym sobie i rodzinie co tylko chcą 4.Wakacje spędzam.....wyjeżdżając 5.Nigdy.....nie miałam silnej woli (jeśli chodzi o naukę) 6.Lubię gdy.....robię coś kreatywnego z bliską osobą 7.Nienawidzę....gdy ktoś mnie okłamuję i obgaduje mnie za plecami 8.Ufam.....niewielu osobom 9.Gdy byłam mała.....byłam rozpieszczana 10.Moje motto brzmi....OPTYMISTKA tak często jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:05 1. Marzę o byciu zawsze szczęśliwą osobą oraz zostaniu piosenkarką. 2. Najczęściej zakładam luźny t - shirt i jeansowe rurki. 3. Gdybym wygrała w totka kupiłbym sobie mnóstwo ciuchów, wspomogłabym moją rodzinę finansowo i część pieniędzy oddałabym na cele dobroczynne. 4. Wakacje spędzam w Szklarskiej Porębie, u rodziny z Wrocławia, a ogólnie to w domciu. 5. Nigdy nie przestanę kochać mojej rodziny. 6. Lubię, gdy chłopak prawi mi miłe komplementy, a szczególnie tez, który mi się podoba. 7. Nienawidzę chorować, nie ważne na jaką chorobę oraz osób, które wiecznie się czymś chwalą. 8. Ufam komuś, kto na to zasługuje. 9. Gdy byłam mała brałam za uszy kogo popadnie i wowałam "Uśka maś, uśka maś..." haha 10. Moje motto brzmi "Never give up" (Nigdy się nie poddawaj). Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:06 chudości ciuchy xd kupiłabym sobie duuużo ciuchów w rodzinnym mieście nie mów nigdy dobrą zabawę samej sobie zsikałam się na krzesło żyj tak jakby jutra miało nie być Odpowiedz Link Zgłoś
emotix Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:10 1.Marzę o....płycie Lauriego ,,New World'' 2.Najczęściej zakładam.....bluzke z Linkin Parka 3.Gdybym wygrała w Totka.......połowe oddałabym na cele charytatywne 4.Wakacje spędzam.....w Danii 5.Nigdy.....nie społucham Biebera 6.Lubię gdy.....jest deszczowy deszcz 7.Nienawidzę....Justina Biebera 8.Ufam.....moim kumpelą 9.Gdy byłam mała.....skoczyłam z 2-go piętra 10.Moje motto brzmi....Najgorsza z życiowych ról - mieć na ustach uśmiech, a w sercu ból... Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:14 1. karierze piosenkarki 2. t-shirt i jeansy 3. pojechałabym do Paryża 4. ze swoimi najlepszymi kumpelami 5. nie mów że odejdziesz!! 6. ktoś jest miły 7. gdy ktoś kłamie 8. samej sobie 9. robiłam wiele ciekawych rzeczy 10. "Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady" Odpowiedz Link Zgłoś
patis999 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:25 1.Marzę o podróży do Francji - Normandia 2.Najczęściej zakładam koszule 3.Gdybym wygrała w Totka podzieliłabym się z najbliższą rodziną 4.Wakacje spędzam w domu 5.Nigdy nie przestanę uwielbiać Harrego Pottera 6.Lubię gdy ktoś lub coś mnie rozbawi 7.Nienawidzę nudy i zmienności w ludziach 8.Ufam najlepszym koleżankom 9.Gdy byłam mała byłam naprawdę zabawnym i wesołym dzieckiem 10.Moje motto brzmi : Nie bój się tego, o czym myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowka Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:20 Marze o ekskluzywnej toalecie Najczęsciej zakładam się o żetony Gdybym wygrała w totka podzieliłabym sie z wszystkimi czarnymi ludzmi Wakacje spedzam na polu xd Nigdy nie sikam na stojaco Lubie gdy o 20 na tvp leci jakis horror sensacyjno komediowy Nienawidze ludzi ktorzy obrzeraja sie doritosami Ufam mojemu kotu Gdy bylam mała wyłudzałam pieniadze od mniejszych odemnie Moje motto brzmi : "Nie ma opie...nia się" Odpowiedz Link Zgłoś
heart.of.you Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:22 1.Marzę o tym żeby wakacje znowu były fajne; << 2.Najczęściej zakładam.. ubrania? 3.Gdybym wygrała w Totka na pewno kupiłabym sb następne conversyy 4.Wakacje spędzam.. te akurat w domu. 5.Nigdy nie zapomne o moich cudownych przyjaciołach z podstawówki ; << 6. Lubię gdy spotykam się z przyjaciółmi 7.Nienawidze jak ludzie mnie olewają ;// 8.Ufam JEJ 9.Gdy byłam mała umiałam szpagat, salto, stać na rękach, układy na drąku itp. 10.Moje motto życiowe brzy co cie nie zabije to cie wku.... Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:23 1.Marzę o....*** 2.Najczęściej zakładam.....T-schirt 3.Gdybym wygrała w Totka.......to kupiłabym sobie Black Berry 4.Wakacje spędzam.....nad morzem 5.Nigdy.....się nie poddałam! 6.Lubię gdy.....ludzie doceniają moje starania 7.Nienawidzę....ludzi którzy są dwulicowi ;/ 8.Ufam.....moim przyjaciołom;* 9.Gdy byłam mała.....oglądałam bajki ;d 10.Moje motto brzmi.... " Wszystko jest możliwe jeśli się bardzo chce!!" Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9450 Na chumorny dzień 09.08.11, 19:23 1.Marzę o.... Prawdziwej milości 2.Najczęściej zakładam.....bluskę i spodnie 3.Gdybym wygrała w Totka......pojechała bym do LA. 4.Wakacje spędzam..... w domu 5.Nigdy.....nie bylam za granica 6.Lubię gdy..... ktos mowi mi kamplement 7.Nienawidzę.... puszczalkich 8.Ufam..... samej sobie 9.Gdy byłam mała..... lubilam kubusia puchatka 10.Moje motto brzmi.... nie ufaj nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
xxemmaxx Re: odpowiedź 09.08.11, 19:24 1. Marzę o zagraniu w filmie ;p 2. Najczęściej zakładam moje czarne rurki i tunike z diabelskim młynem ; p 3. Gdybym wygrała w totka ... hmm ; )) chciałabym wyjechać i zamieszkać za granicą - no i bym miała z czego tam opłacać studia ; )) 4. Wakacje spędzam ... w domu oglądając Harry'ego Pottera ; )) ale wcześniej byłam na wsi i było super < 33 5. Nigdy nie chciałabym żyć bez muzyki. 6. Lubię gdy ... Gdy zbieram na coś kase i nagle - uzbierałam! ; )) 7. Nienawidzę dziewczyn typu "barbie". 8. Ufam ... Ufam że świat nie skończy się na 2012 x dd 9. Gdy byłam mała ... OMG. zakochałam się w Piotrze Rubiku - nie wspominajcie mi o tym : // !!! 10. Nie ma motta, ale mam ulubiony cytat < 3 Jeśli kochasz dwie osoby, wybierz tą drugą. Gdybyś kochał pierwszą, nigdy nie zakochałbyś się w drugiej. - Johny Deep. Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:26 1.Marzę o.... wyjeździe do Włoch 2.Najczęściej zakładam..... dżinsy 3.Gdybym wygrała w Totka....... wyjechałabym 4.Wakacje spędzam..... w domu 5.Nigdy..... nie zjem krewetek 6.Lubię gdy..... świeci słonce 7.Nienawidzę....fizyki 8.Ufam..... mamie 9.Gdy byłam mała..... lubiłam bardzo pizze 10.Moje motto brzmi...."Life is too short so take the time and appreciate " - Odpowiedz Link Zgłoś
peace95 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:26 1.wyjeżdzie do Hiszpani 2. rurki 3. spełniłabym marzenia 4. u babci ♥ 5. nie zostane fanką biebera 6. ktoś jest szczęsliwy 7. gdy ktoś mnie nie słucha 8. moim przyjaciółką 9. zawsze chciałam być jak moja starsza kuzynka 10. nie żałuj ,nigdy nie załuj , że mogłeś coś zrobić w życiu , a tego nie zrobiłęś. nie zrobiłeś ,bo nie mogłeś Odpowiedz Link Zgłoś
paula52 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:26 1.O przystojnym chłopaku 2.Rurki 3.Kupiłabym dom ubrania(dużo ubrań)i takie tam 4.Na podwórku najczęściej 5.Nie daje się pogryźć komarom xd 6.Jest ciepło ale nie za gorąco 7.Gdy niema z kim wyjść na podwórko 8.Najlepszym przyjaciołom 9.Byłam sweet 10.Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz "żegnaj" sobie powiedzieli wszystko jest do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:29 1. przedłużeniu wakacji. 2. długie bluzy 3. kupiłabym zapas ptasiego mleczka i lodów na całe wakacje. 4. W Krk. 5. nie słucham głupich piosenek. 6. jest cisza. 7. tlenu. (w sensie tlenionych blondynek). 8. tylko mojej przyjaciółce. 9. bałam się psów. (ale mi to przeszło) 10. Carpe Diem. (to też nazwa lodów). Odpowiedz Link Zgłoś
sexysoprtsbabe Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:32 1. Spotkaniu Logana Hendersona i wyciecze do Los Angeles. Chyba nie muszę mówić z kim ;P 2.Biały T-shirt. 3.Byłam bym bogata xD 4.Z przyjaciółmi. 5.Nie pale. 6.Pada. 7.Siedzieć za długo na komputerze. 8.Marcie Monice i Ani. 9.Chowałam się za lodówką xD <trudno mnie było później wyciągnąć >, i oglądałam power rangers. 10.Chwytaj dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:33 1. Marzę o tym jedynym, wymarzonym. 2. Najczęściej zakładam moje stare podarte jeansy. 3. Gdybym wygrała w Totka pojechałabym w moją podróż życia. 4. Wakacje spędzam obecnie w domu, ale jestem już po Mazurach, a czekają mnie jeszcze Bieszczady. 5. Nigdy nie zdradziłabym przyjaciół. 6. Lubię gdy wszystko układa się po mojej myśli. 7. Nienawidzę fałszywej skromności. 8. Ufam tylko sobie. 9. Gdy byłam mała myślałam, że wszystko mi wolno. 10. Moje motto brzmi "Gdy Pan Bóg gdzieś zamyka drzwi, gdzieś indziej musi otworzyć okno. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_twilight Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:33 1. Możliwości zamieszkania w LA 2. konta na necie 3. Kupiłabym bilet i wyjechała do LA 4. w domu.. 5. nie ćpałam <lol> 6. jest lato 7. owadów 8. rodzinie ;* 9. byłam głupia -,- 10. never say never Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:38 1. lustrzance i ładnej sylwetce 2. jasnoniebieski biustonosz 3. kupiłabym lustrzankę i duużo ciuchów 4. na szczęście nie w domu 5. nie paliłam papierosów 6. nie mam zadania i nie muszę się uczyć 7. pokemonów na facebooku 8. Bogu 9. byłam gruba i wkurzająca 10. "świata nie zmienię" Odpowiedz Link Zgłoś
madzia432 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:38 1. Marzę o...byciu sławną 2. Najczęściej zakładam...dżinsy i koszulkę 3. Gdybym wygrała w Totka...przeprowadziła bym się do Usa 4.Wakacje spędzam...przy komputerze 5. Nigdy...nie przeklinam 6. Lubię gdy...wszyscy dają mi spokój 7. Nienawidzę...szkoły 8. Ufam...sobie 9. Gdy byłam mała...zatrzasnęłam się w łazience 10. Moje motto brzmi...Żyj pełnią życia Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 09.08.11, 19:41 1.Marzę o byciu w przyszłości osobą, którą chcę być. 2.Najczęściej zakładam trampki. 3.Gdybym wygrała w Totka kupiłabym wszystko, o czym zawsze marzyłam. 4.Wakacje spędzam z przyjaciółmi i rodziną. 5.Nigdy nie zjem pająka 6.Lubię gdy ktoś mnie przytula :3 7.Nienawidzę komarów. 8.Ufam sobie. 9.Gdy byłam mała chciałam mieć w przyszłości dużo pieniędzy. 10.Moje motto brzmi "umiesz liczyć, licz na siebie" Odpowiedz Link Zgłoś