majka8p Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 09:35 1. Marzę o iPodzie touch 2. Najczęściej zakładam krótkie spodenki 3. Gdybym wygrała w Totka kupiła bym sobie dom na hawajach i tam pojechała na resztę wakacji i jeszcze kupiła bym iPoda touch ;> 4. Wakacje spędzam jak narazie w domu. Już niedługo jadę nad morze. 5. Nigdy nie pisałam na forum kotka ^^ To mój pierwszy wpis 6. Lubię gdy ktoś się do mnie uśmiecha ;] 7. Nienawidzę szkoły 8. Ufam mojej mamie 9. Gdy byłam mała wygrałam big milka! 10. Moje motto brzmi - Miałam jakieś ale już zapomniałam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka133 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 09:42 1.Marzę o trampolinie! 2.Najczęściej zakładam moje Conversy <3 3.Gdybym wygrała w totka pieniądze odłożyłabym na książeczkę mieszkaniową 4.Wakacje spędzam w domu, wcześniej byłam nad morzem <3 5.Nigdy nie byłam w górach 6.Lubię gdy spotykam się z przyjaciółką 7.Nienawidzę jak mi siostra zajmuje kompa 8.Ufam mojej przyjaciółce 9.Gdy byłam mała lubiłam przebierać się ;D 10.Moje motto brzmi: no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
xxmadziulaaxx Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 09:45 Marzę o wyjeździe do NY , zamieszkania tam, znalezienia sobie pracy , spotkania tego jedynego i chodzenia do brodway. Najczęściej zakładam luźną bluzkę i rurki. Gdybym wygrała totka bym sie podzieliła kasą z rodziną a reszte wzięła dla siebie:p Wakacje spędzam w domu ze znajomymi i tydzień w ciepłych krajach Nigdy nie przegapie zadnej szansy Lubię gdy ktoś sie o mnie martwi i jest przy mnie Nienawidze próżnych dziewczyn Ufam wszystkim którzy na to zasłużyli Gdy byłam mała nie wiedziałam jak wygląda życie Moje motto brzymi Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr Odpowiedz Link Zgłoś
madzia600 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 09:58 1. Podróży 2. Fajne ciuchy 3. Pojechała bym do LA 4. Z przyjaciolmi i rodziną 5. Nie obetne sie na łyso 6. Ludzie mnie doceniają 7. Bezpodstawnej krytyki 8. Przyjaciołom 9. Kochałam lalki 10. Lajf is brutal XD Odpowiedz Link Zgłoś
patrycha412 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 10:17 1.Marzę o....podróży dookoła świata > 2.Najczęściej zakładam.....dresy > 3.Gdybym wygrała w Totka.......podzieliłabym sie wygraną z przyjaciółmi > 4.Wakacje spędzam.....w domu > 5.Nigdy.....nie całowałam sie z dziewczyna > 6.Lubię gdy.....świeci słonko > 7.Nienawidzę....chamstwa i skapstwa > 8.Ufam.....osobą które na to zasługują > 9.Gdy byłam mała.....wchodziłam na drzewa > 10.Moje motto brzmi....tylko Bóg może mnie sądzić Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka01 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 10:24 1.Marzę o... tym, by mieć kota 2.Najczęściej zakładam... T-shirty 3.Gdybym wygrała w Totka... kupiłabym sobie laptop XD 4.Wakacje spędzam... u babci, w domu, na wycieczce 5.Nigdy... nie skakałam na bungee 6.Lubię... spać 7.Nienawidzę... papryki 8.Ufam... mojej przyjaciółce 9.Gdy byłam mała... mówiłam na mojego brata Mateusza "Meiusz" xD 10.Moje motto brzmi... chwila... muszę pomyśleć...niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
psychosia Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:00 skasia94 napisał(a): > 1.Marzę o.... > 2.Najczęściej zakładam..... > 3.Gdybym wygrała w Totka....... > 4.Wakacje spędzam..... > 5.Nigdy..... > 6.Lubię gdy..... > 7.Nienawidzę.... > 8.Ufam..... > 9.Gdy byłam mała..... > 10.Moje motto brzmi.... > > Piszcie pizzy bluzkę byłabym spoko z rodziną nieumuwie się z kujonem ktoś omnie myśli lalusiów sobie byłam słodka a teraz jestem czarująca haha jesli chłopak wierny i kasy ma pełne kieszenie zaproś go na randke a potem do centrum chandlowego Odpowiedz Link Zgłoś
sasia30 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:00 1.Marzę o.... pucharze 2.Najczęściej zakładam.....się z rodzicami 3.Gdybym wygrała w Totka.......1000000 mln. to bym się cieszyła 4.Wakacje spędzam.....w domu bo leje deszcz 5.Nigdy.....nie uderzyłabym żadnego zwierzęcia,no chyba że w obronie własnej 6.Lubię gdy.....robię znajomym żarty 7.Nienawidzę.... koloru różowego i Dziewczyn ,,lalek'' 8.Ufam.....przyjaciółce 9.Gdy byłam mała.....zakochiwałam się w pierwszym lepszym chłopaku 10.Moje motto brzmi.... Myślał indyk o niedzieli a w sobote łeb odcieli Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:05 1. Marzę o nowej, dobrej lustrzance z Nikona 2. Najczęściej zakładam... Zależy gdzie. Po domu mój kochany, stary i porozciągany brązowy sweter, a ogólnie, to czarny sweter. 3. Gdybym wygrała w Totka ufundowałabym sobie wyszczuplający zabieg a rodzicom duże, wygodne auto i wyjazd w miejsce, gdzie chcieliby pojechać. 4. Wakacje aktualnie spędzam w domu. 5. Nigdy nie obetnę się na łyso i nie zjem surowego króliczego mięsa. 6. Lubię gdy mój przyjaciel i rodzina są szczęśliwi. Uszczęśliwia mnie to podwójnie. 7. Nienawidzę próżności, samouwielbienia i szpanowania. 8. Ufam sile przeznaczenia. 9. Gdy byłam mała lubiłam projektować ubrania (choć nie wychodziło mi) 10. Moje motto brzmi: " Ciesz się z małych rzeczy, gdyż to one tak naprawdę powinny nas na co dzień uszczęśliwiać." Odpowiedz Link Zgłoś
niki_9812 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:06 1.Marzę o.... : Zostaniu piosenkarką 2.Najczęściej zakładam..... : Miniówki . 3.Gdybym wygrała w Totka....... Kupiłabym wille a reszte przeznaczyłabym na cel dobroczynny . 4.Wakacje spędzam..... : Na obozie i w domu . 5.Nigdy..... : się nie ciełam xP 6.Lubię gdy..... : Chłopak się do mnie uśmiechnie 7.Nienawidzę.... : ludzi chciwych i podłych . 8.Ufam..... : Przyjaciołom . 9.Gdy byłam mała..... : życie było piękne . 10.Moje motto brzmi.... : Będe szła przez życie grą muzyki .. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia3032 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:12 1.PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI 2.TOPY Z DEKOLTEM 3.KUPIŁABYM SOBIE NOWY TELEFON 4.Z PRZYJACIÓŁMI 5.NIE ZIEM KREWETEK 6.JEST WIOSNA 7.MOJEGO BRATA 8. MOIM PRZYJACIOŁOM 9. NIE LUBIŁAM SMOCZKA 10.NEVER SAY NEVER I MYŚL POZYTYWNIE Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:12 1. Marzę o braku nieśmiałości 2.Najczęściej zakładam t-sherty 3.Gdybym wygrała w Totka to podzieliłabym się nagrodą ze swoją rodziną 4.Wakacje spędzam w Górach 5.Nigdy nie byłam za granicą 6.Lubię gdy daję z sb wszystko 7.Nienawidzę się złościć 8.Ufam, że w przyszłości bd lepiej 9.Gdy byłam mała nie miałam wady wzroku 10.Moje motto brzmi : "Umiem, potrafię, dam radę" Odpowiedz Link Zgłoś
waldorf_ Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:24 1.Marzę o.. - tym, by mieć głos Taylor Momsen, kilka milionów na koncie.. 2.Najczęściej zakładam..... - nie mam żadnej ulubionej rzeczy. 3.Gdybym wygrała w Totka... - poszłabym na zakupy. To płytkie, ale taka prawda. 4.Wakacje spędzam..... - w domu, ze znajomymi. 5.Nigdy.. - NIGDY NIE MÓW NIGDY. 6.Lubię gdy... -ktoś o mnie zabiega. 7.Nienawidzę.... - zbyt wielu rzeczy, długo by wymieniać. 8.Ufam..... - sobie. 9.Gdy byłam mała.. ...byłam mała. 10.Moje motto brzmi... nie mam takiego ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bff Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:34 1....miłości 2....spodnie 3....kupiłabym sobie bilet na koncert Katy Perry i wylot do Ameryki,a resztę oddałabym biednym 4....najchętniej na jednym szczególnym obozie nad jeziorem 5....nie przestanę kochać Katy Perry i przestać być jej idolką 6....chłopak mnie przytula i patrzeć na tęczę. 7....egoistów,manipulantów,złośliwców,pożegnań i stresu,oraz niepowodzeń i porażek.(ale potrafię sobie z nimi poradzić) 8...tylko moim przyjaciołom 9...uwielbiałam bawić się z moim bratem. 10...''Robić wszystko,i więcej'' Fajne to i fajny pomysł,bo faktycznie mi się nudziło Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:34 1.napisaniu własnej ksiązki i zostaniu lekarzem 2.spodnie 3.podzieliłabym się z rodziną wygraną 4.różnie.... 5.nie byłam w chinach 6.mam chwilę dla siebie. 7.kłamstwa. 8.mamie. 9. lubiłam klocki lego xD 10. Zycie to jedna wielka przygoda Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:39 skasia94 napisał(a): > 1.Marzę o.... zostaniu prawnikiem > 2.Najczęściej zakładam..... adidasy > 3.Gdybym wygrała w Totka....... nie wiem co bym zrobiła z tą kasą . > 4.Wakacje spędzam..... zależy od pogody > 5.Nigdy..... nie lubiłam kłamstwa > 6.Lubię gdy..... chłopacy się do mnie uśmiechają > 7.Nienawidzę.... facetów, którzy oceniają po wyglądzie > 8.Ufam..... mojemu psu . xd > 9.Gdy byłam mała..... oglądałam mecze > 10.Moje motto brzmi.... Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie . > > Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:47 1.Marzę o....wycieczce do Nowej Zelandii 2.Najczęściej zakładam.....sandały 3.Gdybym wygrała w Totka.......wyruszyłabym w podróż dookoła świata 4.Wakacje spędzam.....teraz u babci 5.Nigdy.....nie mów nigdy 6.Lubię gdy.....pada lekki deszcz 7.Nienawidzę....szpinaku 8.Ufam.....no cóż ... 9.Gdy byłam mała.....zjadłam szminkę 10.Moje motto brzmi....,,Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone." Odpowiedz Link Zgłoś
missnitka Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:48 1.Marzę o chłopaku 2.Najczęściej zakładam moje ukochane bransoletki 3.Gdybym wygrała w Totka wybudowałabym wille w NY 4.Wakacje spędzam w domu, ale byłam na 4 wyjazdach 5.Nigdy nie wezmę udziału w nagiej sesji 6.Lubię gdy mówi się do mnie nitka i czesze się moje włosy 7.Nienawidzę obłudy 8.Ufam tylko sobie 9.Gdy byłam mała kochałam tańczyć 10.Moje motto brzmi Nic nie smakuje tak dobrze jak chudość i Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaxoo Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:54 1.Marzę o.... frytkach xd 2.Najczęściej zakładam.....luźne topy. ; p i spodnie rurki. 3.Gdybym wygrała w Totka.......kupiłabym sobie mnóstwo ciuchów i kosmetyków. ; > 4.Wakacje spędzam.....w domu.. : / 5.Nigdy..... nie okłamie moich przyjaciół. 6.Lubię gdy..... świeci słońce. ; p 7.Nienawidzę.... gulaszu. 8.Ufam..... moim przyjaciołom. 9.Gdy byłam mała..... byłoby mniej problemów na głowie. xd 10.Moje motto brzmi.... " Nie oceniaj mnie, bo ja dobrze wiem kim jestem " Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 11:57 1.Marzę o życiu w Los Angeles 2.Najczęściej zakładam sukienki i obcisłe bluzki (coś modnego) 3.Gdybym wygrała w Totka poszłabym na wieeelkie zakupy i zbudowałabym sobie dom. 4.Nigdy w życiu nie zakładłam ani nie założę trampek ! 5.Lubię,gdy ktoś mówi mi komplementy i przebywać z przyjaciółmi . 6.Nienawidzę ludzi,którzy oceniają mnie,chociaż mnie nie znają.I ludzie,którzy uważają siebie za najważniejszych i chcą za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. 7.Ufam mojej rodzinie i przyjaciołom. 8.Gdy byłam mała chciałam zostać księżniczką. 9.Moje motto brzmi:Żyć w pełni chwilą obecną . Odpowiedz Link Zgłoś
k..a..s..i..a Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 12:08 1. Marzę O Idealnym Życiu . 2. Najczęściej Zakładam Spodnie ?! 3. Gdybym Wygrała W Totka, Byłabym Niezmiernie Szczęśliwa! 4. Wakacje Spędzam W górach I W Domu . 5. Nigdy nie Mów Nigdy. Haha. 6. Lubię Gdy Dostaję Prezenty. 7. Nienawidzę Chodzić Do Szkoły.. 8. Ufam Przyjaciółkom . 9. Gdy Byłam Mała, Byłam Urocza. 10. Moje Motto Brzmi : Zawsze Szczerość !! : D Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Olciaaa03 10.08.11, 12:18 1. Najczęściej marzę o osiągnięciu mojego celu, który wydaje mi się coraz bardzie realny. 2.Najczęściej zakłądam dzinsy, trampki, bluze. Jkaieś kolczyki. żeby nie było, że lansuje się w kapturach poprostu ziomno jjest tego roku to w bluzach łaże. 3. Gdybym wygrała w totka to.. zbudowała bym stajnie dla koni idących na rzeź. 4.Wakacje spędzam zajebiście. Chyba są to moje najlepsze wakacje 5.Nigdy.. bym nie sprzedała swoich na psy. 6.Lubię gdy.. mój koń zachwouje się jak koń a nie jak dziki ogier nie do ujażmienia. 7.Nienawidzę.. plastików !! 8.Ufam.. Kamilowi, Adzie, Asi. 9.Gdy byłam mała bałam się koni. 10. Moje motto brzmi.. Raz się żyję/ żyj tak aby tego nie żałować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakc Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 12:25 1.Marzę o.... o nim 2.Najczęściej zakładam..... okulary i wygodne buty. 3.Gdybym wygrała w Totka....... kupiłabym wszystko co mi potrzebne i resztę zostawiła na później. ; D 4.Wakacje spędzam..... w domu. ; / 5.Nigdy..... nie zapomnę paru rzeczy i osób. 6.Lubię gdy..... On jest tylko ze mną i gdy panuje ogólne szczęście dookoła mnie. 7.Nienawidzę.... kilku osób i paru rzeczy. ; p 8.Ufam..... najbliższym czasami aż za bardzo. 9.Gdy byłam mała..... miałam nie najlepsze dzieciństwo. ;/ 10.Moje motto brzmi.... nie przywiązuj się do miejsc, rzeczy i ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
aqwaraa Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 12:34 1.marzę o podróży w czasie i skoku z spadochronem 2.Najczęściej zakładam ,że życie jest dziwne 3.Gdybym wygrała w totka,kupiłabym sobie wille z wielkim basenem i wielgaśną trampoliną.Chodziłabym wtedy codziennie na zakupy po różnych krajach i zwiedzałabym egzotyczne miejsca 4.Wakacje spędzam w ..irlandii,w domu i na koloni 5.Nigdy nie chce mi się wstawać rano 6.Lubię gdy mogę robić co chcę 7.Nienawidzę fałszwych ludzi 8.Ufam moim przyjaciołom 9.Gdy byłam mała byłam..dziwna 10.Moje motto brzmi : Żyj swoim życiem Odpowiedz Link Zgłoś
xfrytka Re: Dokończ zdanie....... Nudzisz się, zapraszam: 10.08.11, 12:38 1. Marzę o prawdziwej miłości 2. Najczęściej zakładam luźne ubrania xD 3. Gdybym wygrała w Totka, kupiła bym wille z basenem 4. Wakacje spędzam w domu, z przyjaciółmi 5. Nigdy nie zjem pomidora xD 6. Lubię gdy mam faze z przyjaciółmi xD 7. Nienawidzę fałszywych przyjaźni ;< 8. Ufam mojej przyjaciółce ; * 9. Gdybym była mała byłabym mala xDD 10. Moje motto brzmi, nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś