Dodaj do ulubionych

Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego pyatani

27.07.11, 22:53
nowięc ja mam taką koleżanke co ma na imi9e julka i ona zabrała mi sprzed nosa dwóch chłopaków.. i teraz chodzi z tym drugim tylko że ja sie dowiedziałam że on z nią na faze chodzi a ja sie z nią drocze że mam ważną sprawe co ona nie wie jej żal dupe sciska... i ona mnie błaga żebym ja jej go nie odbiła i wgl.. i tak sb myślałam że może wezme do tego chłopaka pójdę i powiem że poco z nią tak na faze chodzi jeżeli bd miał jeszcze większe brechty jak bd chodził tak na niby z inną dziewczyną i chodzi o to żebym to ja była tylko niezbyt wiem jak mu to powiedzieć i błagam was pomóżcie mi! Proszę.! błagam! sad a jeżeli macie jescze lepszy oppomysł to piszcie śmiało :0

Z góry dziękuję

i błagam piszcie to pilnee!
Obserwuj wątek
    • nadzia115 Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 27.07.11, 23:06
      Proszę was.. to dla mnie tragicznie ważne .. błagam!!!!!!!!!
      • miqusia Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 27.07.11, 23:19
        Jestem za mało rozgarnięta, żeby zrozumieć ten tekst.
        • shadow_ Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 27.07.11, 23:29
          jestem też niestety za mało rozgarnięta, żeby zrozumieć ten tekst, jak koleżanka wyżej.
    • caterina97 Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 27.07.11, 23:35
      żeby być wrednym trzeba być mądrym ;d
      coś tam zrozumiałam xd ale czemu chcesz się na niej mścić? To, że ona jest chamska w stosunku do Ciebie to nie znaczy, że musisz się odpłacać chamstwem za chamstwo. Jak naprawdę chcesz być taka cholernie niemiła, to powiedz jej prawdę. A wtedy ten chłopak Cię będzie pewnie baardzo nie lubił ;p
      • an.pom0 Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 28.07.11, 08:30
        powiedz mu to, albo.. odbij jej chłopaka ktory jej się podoba.. i Tobie też..
        albo zerwij kontakt z taką osoba i juz. daj sobie spokój z takimi panienkami.
        jakbym zrozumiała ten tekst konkretniej.. to wymyslilabym pewnie cos lepszego..
    • fangtasia x__x 28.07.11, 09:16
      sorry , ale zachowujecie się jak rozwydrzone nastolatki z amerykańskich filmów -.-
    • laleczka. Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 28.07.11, 09:17
      Skoro to Twoja przyjaciółka to po co chcesz być dla niej nie miła ??
      • roxy11 Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 28.07.11, 20:13
        istnieją znaki interpunkcyjne. ilość 'i' w twojej wypowiedzi mnie przeraża.
    • mweezy . 28.07.11, 23:49
      Nowienc NIE OGARNIAM TEGO CO NAPISAŁAŚ. Popracuj nad uzewnętrznianiem swoich myśli.

Odpuść sobie chłopaków, jeszcze będziesz miała na nich czas, a takie gó...arskie, że tak powiem chodzenie ze sobą na popis sobie daruj. I zrezygnuj z fałszywej przyjaźni, skoro ważniejszy jest dla niej jakiś chłopaczek.
    • ilovevampires16 O niebo leszy :D 29.07.11, 00:02
      Ogarnij się !
      Daj sobie spokój !
      Poszukaj kogoś lepszego.
      Nie zniżaj się do jej poziomu!
      Po co !?
    • k_laudii Re: Zapraszam wredne i sprytne laski do mojego py 31.07.11, 00:10
      Jakbym coś zrozumiała to pewnie bym coś wymyśliła ale nie rozumiem więc nie pomogę .
      • klaudia_25 WTF?! 31.07.11, 16:40
        nic nie łapię -.-'
        • aggg Re: WTF?! 02.08.11, 00:22
          Przepraszam, ale nic nie zrozumiałam z twojej wypowiedzi. Może najpierw wypadało by się nauczyć pisać po polsku? xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka