Dodaj do ulubionych

Jak się ubierać ?

28.07.11, 22:19
Proszę o pomoc. Kompletnie nie wiem jak się ubierać, szczególnie rzecz biorąc nie umiem łączyć rzeczy.
Mój styl to totalna porażka. źle sie czuje z tym jak wyglądam. w nowym roku szkolnym chcialabym zabłysnąć.

Czy ktoś mi pomoże? crying
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:24
      spodnie: rozpinasz, wciągasz nogawkę na jedną nogę, potem na drugą, podciągasz, zapinasz.
      a tak serio, noś to, w czym się dobrze czujesz. jak chcesz, podpatrz cos na Lookbooku czy w sesjach zdjeciowych.
    • nadzia115 Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:24
      ja jestem chętna aby ci pomóc.!!
      big_grin
      Szczerze to moi rodzice też mi cżesto ciuchów nie mkupują często mam rzeczy z lumpeksów albo od kogoś a mi to nie przeszkadza.. big_grin
      myślę że dosyć dobrze umiem dobierać ciuchy.. Szczerze to myślę że jestem w tym Genialna. moje koleżanki też tak mówią big_grin

Ja ci mogę pomóc tylko wtedy jeżeli bd o tym ppisać na gg bo poprostu nie znoszy o takim czymś gadać na nk bądź na otku.. masakra wtedy..

Awięc moje gg to: 17961100

Piszz, a obiecuję ze pomogę!
    • shadow_ Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:26
      nastolatki w tych czasach zazwyczaj noszą rurki, jakieś tam tuniki z napisami, albo obrazkami, do tego trampki/buty za kostkę. D: zresztą możesz poczytać o takich rzeczach w internecie.
    • song Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:29
      Normalnie. Jak nie umiesz łączyć rzeczy, to wybieraj stonowane kolory i proste fasony ,żeby zawsze do siebie pasowały. I nie strój za bardzo, nie musisz "zabłysnąć" tongue_out
    • zeroplastic Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:52
      To jeszcze zależy od stylu jaki lubisz czy taki bardziej sportowy czy elegancki albo moze być też połączony ;d
      Np. styl elegancki taki do szkoły to oczywiście nie sugeruj się nazwą stylu że np sukienki itp tylko to jest taki że nie jakiś t-shirt tylko ładna bluzka do tego spodnie jeansy najlepiej ciemne ale w lato jasne i do tego na wieszk jakiś sweterek i balerinki albo obcasy ale do szkoły raczej obcasów nie założysz a balerinki tak. smile A np. na rozpoczęcie roku możesz założyć jakąś tunikę i leginsy do tego i wtedy obcasy i jakiś żakiecik na wieszk. smile i oczywiście leginsy i tunike tez mozesz nosic do szkoly tylko wtedy do tego albo balerinki albo trampki niskie. big_grin

A tak bardziej na luzie żeby się ubrać to jeansy i luźny t-shirt i conversy albo jakieś zwykłe trampki. I mogą też być leginsy i do tego luźny t-shirt i do tego trampki. A jak jest chłodniej to na wieszk możesz założyć taką bluzę z adidasa bo są fajne kosztuja tak do 150 zł zależy w jakim sklepie ale warto dać za nią tyle bo właściwie pasuje do wszystkiego i najlepiej jakby była czarna albo fioletowa. big_grin
      A na lato wyglądają fajnie krótkie spodenki z t-shirt-em takim luźnym i najlepiej takiej długości żeby się kończył co się kończą spodenki albo dłuższy ale krótsze też mogą być i do tych spodenek albo balerinki albo trampki albo klapki lub japonki.

A taki połączony styl elegancki ze sportowym to może być tak: leginsy balerinki bluzka jakaś ładniejsza i na to jakaś bluza najlpeiej ta z adidasa ale inne też fajnie wyglądają bo przecież nie możesz mieć wszystkich bluz z adidasa wink

I to chyba na tyle mam nadzieję że pomogłam smile
      Ależ się rozpisałam xdd
      Pzdr kiss
      • zeroplastic Re: Jak się ubierać ? 28.07.11, 22:54
        Jak coś bd chciała wiedzieć więcej to to jest moje gg: 26705658 jestem zazwyczaj wieczorem smile
    • thedulcemonisia .................................................. 28.07.11, 23:04
      Dla mnie jeśli chodzi o szkołe to muszą być wygodne rzeczy...na szczególne okazje typu rozpoczęcie ubieram wysokie szpilki i bardziej seksowną bluzeczkę, ale w zwykły dzień polecam mocno dopasowane spodnie i luzniejszą góre....taki zestaw nigdy nie wychodzi z mody do tego dodatki...(fajny naszyjnik, odjechany pierścionek, trampki..conversy sa najlepsze) i rozpuszczone włosy smile nie wiem ile masz lat i jak jesteś zbudowana.ale taki komplecik jest zarówno cool jak i super wygodny smile
      • martuskac tu. 31.07.11, 22:56
        pisz na gadu jak coś 7490161

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka