Dodaj do ulubionych

Jak sie modnie ubrać ?

28.07.11, 22:49
Siemka : )
Pewnie teraz pomyślicie '' co ona zaś chce '' i wgl ... -.-*
Ale co mnie to xd
Dobra przejde do rzeczy.
Więc chodzi o to, że jestem troszkę przy kości i mam ze sobą tyci problem w kwestii ubierania. Ciągle muszę chodzić w dużych bluzkach, w których nie widać moich moich wałeczków : /
Ale ja chce sie wreszcie normalnie zacząć ubierać. Od poniedziałku chce w końcu coś ze sobą zrobić, ale minie troche czasu zanim troszkę zeszczupleje.

Macie jakieś pomysły jak sie normalnie ubierać, żeby ludzie sie ze mnie nie śmiali, że widać mi wałeczki ?
Proszę piszcie to dla mnie bardzo ważne.
Obserwuj wątek
    • ilovevampires16 Re: Jak sie modnie ubrać ? 28.07.11, 22:58
      1. Zamiast się nad sobą tutaj użalać to się za siebie weź !
      Myślisz, że Małgorzata Socha schudła, bo pisała na jakimś portalu plotkarskim, że ma problem ze swoją tuszą!
      Nie!
      Po prostu miała silną wolę i wzięła się za siebie!
      2. Jak już tak chcesz rady..
      to ubieraj się w co chcesz, ale też bez przesady, że jakieś obcisłe ciuszki.. trochę luźniejsze, ale nie jakieś wieśniacko-hip-hopowe ;/ I olej ludzi !
      to ty masz się dobrze czuć, a nie oni !
    • alexis69 Re: Jak sie modnie ubrać ? 28.07.11, 23:03
      Jak chcesz ładnie wyglądać to schudnij, a nie desperacko szukasz pomocy tutaj. Jak będziesz chodzić w luźnych rzeczach, to nie będzie widać wałeczków, ale i tak nie zamaskujesz tego, że jesteś gruba. Weź się za siebie!
    • rememberina Re: Jak sie modnie ubrać ? 28.07.11, 23:05
      nie zaczynaj od poniedziałku tylko od zaraz (w sumie to od jutra raczej). cwicz dużo - wystarczy biegac, nie jedz słodyczy i sosów.
      a co do ubierania: spodnie wysokie są wskazane, rurki, dzwony, jakiekolwiek, ale to fajnie wygląda, np. z bluzką na ramiączkach wciśniętą w spodnie. na to jakaś fajna koszula.

ja tak się ubieram i wyglądam nieźle.
    • thedulcemonisia .................................................. 28.07.11, 23:13
      Możesz zakładać topy z drobnymi wzorami które skupią uwagę na wyższych partiach ciała a do tego zakładać jakieś fajne marynarki lub kamizelki...powinny zamakować drobne fałdki na brzuchu...raczej odradzam sweterki bo nie chcesz aby opinały się tam gdzie nie powinny....marynarka zwężona w miejscu w którym jestes najszczuplejsza da efekt złudzenia i sprawi że bedziesz bardziej proporcjonalna....co do spodni odradzam zwęzane nogawki..lepsze będą proste, a i spodnie nie mogą byc za duze i wisiec bo bedziesz sprawiała wrażenie 5kg. ciezszej niz w rzeczywistości smile
      Pozdrawiam i życze powodzenia TheDulceMonisia!!!! wink
    • lena_ Re: Jak sie modnie ubrać ? 28.07.11, 23:28
      przede wszystkim, powiedz co z resztą ciała, np. czy masz zgrabne nogi, szerokie/wąskie ramiona etc.
      Jeśli brzuch to Twój jedyny problem, to luźne t-shirty+rurki wystarczą. możesz też nosić bluzki/tuniki odcinane pod biustem. Odchudzanie się nie jest najlepszym wyjściem, więc proszę Was, dziewczyny, dajce z tym spokój.
    • fangtasia x__x 28.07.11, 23:39
      noś spodnie z wyższym stanem ale dopasowane bo czasem odchodzą na wysokości pępka od ciała i to strasznie wygląda .
      bluzki poszerzane w tali na to sweterek zapinany do wysokości biustu wiesz od dołu .
    • seneka4 Re: Jak sie modnie ubrać ? 30.07.11, 15:24
      Nie kupuj i nie ubieraj się w obcisłe bluzki ani spodnie rurki. Lepiej postaw na koszulę (jak tunikę) z paskiem, który zaznaczy talię + leginsy i np; buty na obcasie (będziesz wyglądała smuklej). Postaw na proste dżinsy, będziesz wyglądać lepiej niż w rurkach. Podpatrz styl ubierania się np; Jojo. Nie jest szczególnie szczupła a umie się bardzo ładnie ubrać. (:
    • my.versace Re: Jak sie modnie ubrać ? 30.07.11, 16:07
      Najpierw schudnij. Potem pogadamy tongue_out
    • agunia1098 Re: Jak sie modnie ubrać ? 30.07.11, 17:08
      możesz założyć np; bluzke która ma gumke pod piersiami a dalej luźne a do tego np rurki , trampki, jakis cienki jednokolorowy szlik i bedziesz wyglądać modnie wink
      albo np. nałóż długą szeroką koszulę , ciemne rurki ( jeżeli masz grubsze nogi) a jeżeli masz chude nogi to możesz też założyć jasne , kamizelkę jeansową tylko jewj nie zapinaj ( to zakryje troszke niepotrzxebne kilogramy) i baleriny smile
      wiadomo , że każda dziewczyna chciałaby założyć w wakacje sukienkę , najlepiej załóż luźną i przywiąż ją paskiem w taliismile
      jeżeli lubisz nosić zorty a wstydzisz sie swoich nóg to noś szorty do kolan i najlepiej opal nogi , będzie to ładniej wyglądać smilemam nadzieję , że troszeczę pomogłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka