Dodaj do ulubionych

Brittany MURPHY .. [*]

30.07.11, 11:58
Czy ktoś jeszcze pamięta wspaniałą aktorkę z filmów takich jak ,,Czarna książeczka'' czy ,,Dziewczyny z wyższych sfer''? zmarła 20 grudnia 2009 roku... pamięć chyba o niej nie zaginęła, dlatego mam pytanie co o niej sądzicie.. lubiliście ją jako aktorkę czy piosenkarkę ?
Obserwuj wątek
    • missundecided Re: Brittany MURPHY .. [*] 30.07.11, 12:12
      Jasne, że pamiętam o Brittany. Co prawda znam ją tylko od strony aktorskiej i uważam, ze była naprawdę utalentowaną aktorką. Z filmów, w których grała najbardziej podobały mi się "Nikomu ani słowa" i "Dziewczyny z wyższych sfer". Pamiętam, że gdy dowiedziałam się, że zmarła nie mogłam wyjść z szoku. Po prostu zamurowało mnie. Chyba najbardziej boli, gdy umiera ktoś młody, kogo niedawno oglądało się na ekranie. Podobnie miałam z Heath'em Ledgerem. Jego śmierć wstrząsnęła mną.
      • coca Re: Brittany MURPHY .. [*] 17.08.11, 17:05
        Brittany znałam jako aktorkę.Najbardziej podobał mi się film "Przerwana lekcja muzyki" i "8 mila".
        • fanka96 Re: Brittany MURPHY .. [*] 17.08.11, 17:16
          Tak, oczywiście że pamiętam.Może nie ogladałam zbyt wiele filmów z nią , ale zapamiętałam film w którym grała z Ashtonem Kutcher, ale....zaponiałam tytułu...sciana
    • enjoy Re: Brittany MURPHY .. [*] 17.08.11, 17:17
      oczywiście, że pamiętam. Jedna z moich ulubionych aktorek. Raczej wolałam ją w filmach niż na scenie. Powiem szczerze, że wieść o jej śmierci była dla mnie dużym szokiem. '8 mila' i 'Dziewczyna z wyższych sfer' moim zdaniem były mistrzostwem w jej wykonaniu. (:
    • nessy96 Re: Brittany MURPHY .. [*] 18.08.11, 22:47
      Pamietam. Uwielbiam "Dziewczyny z wyższych sfer". Nawet nie wiedziałam że ona była piosenkarką.
    • chocolatte Re: Brittany MURPHY .. [*] 23.08.11, 19:03
      szkoda jej, młoda i fajna aktorka (*) ..
    • roksanaroxana Re: Brittany MURPHY .. [*] 27.08.11, 15:05
      Oczywiście, że pamiętam. Byłam zdenerwowana, gdy kotek nawet nie wspomniał 20 grudnia o rocznicy Jej śmierci. Strasznie jej szkoda, była genialną aktorką.
    • agapi Re: Brittany MURPHY .. [*] 27.08.11, 22:14
      Znam ją tylko z ''8 mile'', ale wydaje się dobrą aktorką smile. Szkoda, że umarła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka