Dodaj do ulubionych

Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju !!!!

01.08.11, 21:30
Zlot Fanek Justina Biebera w Jastrzębiu Zdroju !
Siemaa ! . Jak same widzicie tytuł naszego bloga to " Zlot fanek Justina Biebera w Jastrzębiu-Zdroju. I otóż to . < 3. Jestem Dominika i razem z moimi przyjaciółkami organizujemy zlot fanek Biebera. Odbędzie się on .
02.08.2011 r w Jastrzębiu. uwierzcie mi będzie świetnie ! . Organizujemy go teraz ponieważ później same wyjeżdżamy na wakacje . smile . Mam nadzieje że to będzie wspaniały zlot < 3 . Aby przyjechać na nasz zlot wysyłajcie na email : zlotfanekwjastrzebiu@tlen.pl . Swój wiek imię , nazwisko . I teraz ... jak będziemy wyglądać , na pewno każdą z was ma koszulkę z Justinem < 33 także weźcie swoje koszulki. A jeśli nie macie to po prostu zróbcie sobie napis na białej koszulce " I love Justin Bieber" lub coś w tym rodzaju, zabierzcie ze sobą wszystko co się da z JB . Kazda z was musi mieć bristol BIAŁO_CZERWONY , i na nim napisane Poland Love You Justin Lub coś w tym rodzaju < 3 . Zdięcia Justina wydrukowane , plakaty, książki, płyty ! < 33 . Bierzcie wszystko ... oczywiście co dacie radę < 3 .Zróbcie w domu flagę z brystolu. Jeśli ktoś ma to niech weźmie zwykłą Polska flagę . Spotykamy się W parku Zdrojowym przy fontannie o godzinie 11.00. Jest możliwość że wybierzemy się na basen , jak będzie ładna pogoda . Wynajmujemy basen dla nas !!! . ;Dbig_grin
A cenę za bilety podam wam w następnym poście. Pójdziemy też do MC'donalda oraz do kina . smile Na film Never say never , . Cenę za to wszytsko podam wam w następnej notce . smile . Zlot będzie trwał najdłużej do godziny 20;00 ! ; )) .
Obserwuj wątek
    • ilovevampires16 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:40
      ehh..
      Szkoda, że nie bd mogła przyjechać ..
      Byłoby ciekawie tongue_out
    • bieberkowa13 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:41
      Odś !
    • bieberkowa13 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:43
      .....Dodawajcie komentarze !
      • kotek.bieberka Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:45
        szkoda, że Jastrzębie Zdrój jest tak daleko od mojej miejscowości, przyjechałabym sie pośmiać <lol2>
        • bieberkowa13 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:53
      • bieberkowa13 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:47
        ...
    • shadow_ Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:51
      OcZyWiŚcIe, Że BęDę.<3<3<3<3<3 LoFfUsIAm DżAstinka i JeGo MeGA MęSkI GłOs, aCh rOzPłYwAm sIĘ.<3

• anahi_loveyou Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:55
        przyjadę tam z egzorcystą . może naprawi wam mózg . błahaha .
        • niemampomyslu Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:58
          pozdro dla mieszańców j-z, wyobrażam sobie reakcję gdyby w moim mieście zjawiły się fanki Jot Be i odwalały cyrki (:
          • ilovevampires16 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 22:40
            Haha
            W Szczecinie jest sporo antyfanów.
            Nie wiem co by się u mnie działo tongue_out
            • cotton.caandyy. ilovevampires16 04.08.11, 10:08
              jesteś ze szczecina??!! woow! coraz nas więcej ;> noom,u nas by to nie przeszło, haha xd
    • s_e_l_e_n_a Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 21:56
      Ja też żałuję kotek.bieberka.
      • kotek.bieberka s_e_l_e_n_a 01.08.11, 22:01
        s_e_l_e_n_a to jest już nas dwie ! : D
        przyłącza sie ktoś ? xd

+ gdyby w moim mieście ktoś odwala takie cyrki, przyszłabym do was z kolegami sciana
      • jonasofanka Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 22:02
        och tak! Wzruszyłam się . Płacze crying. Przyniosę siekierę/tasak można big_grin?Zaje bie na miejscu xdd. Pójdziemy na basen potaplamy się w wodzie i wszystkie utopie!muahahahah .
    • wercia321 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 01.08.11, 22:09
      Współczuję wszystkim co tam mieszkają. Zapewne połowa (lub raczej większośc) się zaraz po tym z miasta wyniesie..
      • kasiekk2 Re: Zlot fanek Justina Biebera w Jatrzębiu -Zroju 03.08.11, 22:39
        Nie będzie mnie tam.

Do pań piszących wyżej..
        Czy wy naprawdę musice wszystkie fanki Biebera klasyfikować do takiego samgo poziomu inteligencji? To nie jest fajne, szczególnie dla tych, które jednak potrafią myśleć. Uwierzcie, nie wszystkie fanki Biebera są takie , jakie sobie wyobrażacie. : >
        • stayaway *______* 03.08.11, 22:49
          zlot pokemonów big_grin czas zainwestować w siekierę big_grin
          • wercia321 Re: *______* 03.08.11, 23:05
            stayaway napisał(a):

> zlot pokemonów big_grin czas zainwestować w siekierę big_grin

Dokładam się xD
            • stayaway Re: *______* 03.08.11, 23:10
              fuck yeah ! big_grin

kto jeszcze dokłada się na siekierę ? big_grin
              • kasiekk2 Re: *______* 03.08.11, 23:21
                te wasze wirtualne składanie się na broń, jest już strasznie oklepane. :C
                powodzenia.. big_grin
                • bbika Re: *______* 04.08.11, 00:05
                  dołączam się do siekiery. a może od razu kupimy piłę mechaniczną ? Wiecie jak z tego horroru. Hah.
                  A swoją drogą ciekawe jak to wyszło.
                  • stayaway Re: *______* 04.08.11, 00:54
                    piła mechaniczna , mhm...dobry pomysł suspicious

kto się dokłada ? suspicious
                    • kaha Re: *______* 04.08.11, 08:49
                      Eeee.Ja mogę wam dać i piłę mechaniczną i 2 siekiery.Nie ma problemu big_grin
                      • jonasofanka kurczę. 04.08.11, 10:11
                        Dołożyłabym sie, ale mam tylko 13 zł, które trzymam na słuchawki do komórki hahahahha big_grin . ale jak będzie okazja , to się dokładam <ok>
                        • niemampomyslu i jak było? 04.08.11, 10:52
                          ilu ludzi wkurzyliście? big_grin
                      • stayaway Re: *______* 04.08.11, 11:45
                        fuck yeah big_grin

tak swoją drogą...biedni mieszkańcy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka