Zlot Fanek Justina Biebera w Jastrzębiu Zdroju !
Siemaa ! . Jak same widzicie tytuł naszego bloga to " Zlot fanek Justina Biebera w Jastrzębiu-Zdroju. I otóż to . < 3. Jestem Dominika i razem z moimi przyjaciółkami organizujemy zlot fanek Biebera. Odbędzie się on .
02.08.2011 r w Jastrzębiu. uwierzcie mi będzie świetnie ! . Organizujemy go teraz ponieważ później same wyjeżdżamy na wakacje .

. Mam nadzieje że to będzie wspaniały zlot < 3 . Aby przyjechać na nasz zlot wysyłajcie na email : zlotfanekwjastrzebiu@tlen.pl . Swój wiek imię , nazwisko . I teraz ... jak będziemy wyglądać , na pewno każdą z was ma koszulkę z Justinem < 33 także weźcie swoje koszulki. A jeśli nie macie to po prostu zróbcie sobie napis na białej koszulce " I love Justin Bieber" lub coś w tym rodzaju, zabierzcie ze sobą wszystko co się da z JB . Kazda z was musi mieć bristol BIAŁO_CZERWONY , i na nim napisane Poland Love You Justin Lub coś w tym rodzaju < 3 . Zdięcia Justina wydrukowane , plakaty, książki, płyty ! < 33 . Bierzcie wszystko ... oczywiście co dacie radę < 3 .Zróbcie w domu flagę z brystolu. Jeśli ktoś ma to niech weźmie zwykłą Polska flagę . Spotykamy się W parku Zdrojowym przy fontannie o godzinie 11.00. Jest możliwość że wybierzemy się na basen , jak będzie ładna pogoda . Wynajmujemy basen dla nas !!! . ;D
A cenę za bilety podam wam w następnym poście. Pójdziemy też do MC'donalda oraz do kina .

Na film Never say never , . Cenę za to wszytsko podam wam w następnej notce .

. Zlot będzie trwał najdłużej do godziny 20;00 ! ; )) .