blackout 04.08.11, 19:45 hej mam pytanie, ponieważ kupiłam bilet na marsów i mam miejsca na dole w sektorze B i obawiam się, że będzie kiepsko widać. słyszałam, ze na torwarze wpuszczali na płytę ale obawiam się że tutaj nic z tego bo bilety na płytę są droższe... ktoś się orientuje? z góry dzięki za odp. ;** a tak wgl to ktoś też jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackout Re: Pytanie odnośne koncertu 30stm. ;) 04.08.11, 19:53 upss sorry miało być *odnośnie Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Pytanie odnośne koncertu 30stm. ;) 07.08.11, 12:52 płyta na torwarze była zapełniona może trochę więcej, jak do połowy, ze względu na bezpieczeństwo. mimo wszystko, ochroniarze przepuścili trochę ludzi z trybun na płytę, bo było dużo miejsca. nie jest powiedziane, że w atlas arenie będą przepuszczać na dół. tak jak napisałam wyżej, wszystko zależy od tego, czy płyta będzie całkowicie zapełniona. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ + 07.08.11, 12:56 zależy to też od ochroniarzy i organizatorów. ochroniarz może się uprzeć (albo dostać nakaz od organizatorów), że nie przepuszcza ludzi z trybun na płytę i niestety nie będziesz miała na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: + 07.08.11, 13:01 nie sądzę, by była to kwestia ceny biletów, choć wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: + 07.08.11, 13:12 a tak w ogóle, to zacznijmy od tego całego sektora B. on nie jest na dole, ponieważ trybuny są wyżej, niż płyta. a nawet, jeśli jest to najniższy z sektorów, na samym początku, to i tak będziesz widzieć, ponieważ scena będzie ustawiona wysoko, właśnie w celu, żeby było widać z KAŻDEGO miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_wiedzma Re: Pytanie odnośne koncertu 30stm. ;) 08.08.11, 19:32 Myślę, że będą wpuszczać. Przeważnie tak robią na koncertach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś