slimey Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:08 hmm. ja muszę kupic: - kurtkę na jesien ( nie wiem jaką :< ) - chustę do kurtki - spodnie jeansowe czarne albo szare - sweterek czarny - bluzki jakieś z krótkim rękawem i moze jedną z długim - taką a'la jeans'ową koszulę - botki jakieś może ale jeszcze nie ma w sklepach ładnych. - myślałam o torbie do szkoły ale nie wiem czy znajdę taką jaką chcę :< a tak poza jesiennymi zakupami to muszę kupic piżamę no piżama party z moimi ziomalkami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:15 Ja "muszę mieć" -kurtke, taką sportową kolorową -buty emu -jakis szal -no i moze pare cieplejszych bluzek i sweterków Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:23 jak tak teraz myślę to dużo nie potrzebuję. ostatnio kupiłam nowe dżinsy i jakiś czas temu w jakimś secondhandzie znalazłam takie zajebiaszcze dżinsy z Orsay. trampki kupiłam w czerwcu żeby mieć nowe na wyjazd i jeszcze się trzymają. Torbę kupiłam w Anglii, plecak przyszedł pocztą w poniedziałek, a szale mam zeszłoroczne. Mam lekkiego hopla na ich punkcie więc mam dużo czego więcej do szczęścia trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Jeeeee! ;D 23.08.11, 23:40 - Swetry XXL! Muszę je mieć! Tzn, mam już kilka, ale teraz chcę dostać jakieś ciekawsze fasony, np takie z kominem jak na pokazie Daks. - Sukienka w kropki, też modne w tym sezonie - płaszczyk z bufiastymi ramionami-ale chyba pozostaniew sferze marzeń...;-( może taki pomarańczowy, w stylu Burberry? - uszyć żakiet- kimono ^^ -buty na obcasie, ale nie jakimś takim dużym, 5-6 cm - bluzę o kilka rozmiarów za dużą Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. ... 24.08.11, 09:01 Moim jesiennym MUST HAVE jest: - żakiet z podwijanymi rękawami - pare bluzek z długim - szary sweterek do kolan - bordowa czapka i szal - chustka - botki, najlepiej czarne - kurtka -jakieś rajstopy cieplejsze - czarne getry! I to wszystko, pewnie i tak połowy moich punktów nie zrealizuje, ale tam. Od czego są marzenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia52 Zakupy!!!! 24.08.11, 09:35 Uwielbiam zakupy. Zresztą kupiłam już większość rzeczy na jesień ale parę muszę dokupić. Oto lista rzeczy które kupiłam: -czarny płaszczyk w białe kropki za kolano z paskiem w tali,na guziki (Mohito) -szare bareliny do szkoły ( CCC) -brązowo-kaemlowe czułenka na obcasie zapinane na kostce (Deichman) -kremowom,koronkowom apaszkę (Mohito) -branzoletkę z przypinkami (przypinki osobno) (Apart) -srebrne kolczyki z kryształkami (Apart) Dobra jest jeszcze parę rzeczy ale to mniej znaczące.A chcę sobie kupić: -spudniczkę pastelowo-różowom z czernymi kropkami (H&M) -rajstopy w kolorach:turkusowym(lub morskeij zieleni), fioletowym, ,czerwonym, różowym,czarnym,błękitmym (Jeszcze niewiem z jakiej firmy.Myślę o Gatta) -dwa długie kartigany w kolorach:żółtym i...bo ja wiem może brązowym? albo pastelowo różowym,jeszcze nie zdecydowałam (Dromader) -parę bluzek z długim rękawem (Różne sklepy) -czarne materiałowe rurki (Jeszcze nie wiem) -parę sweterków (Dromader) -sukienka z długim rękawem w odcieniu złota Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Zakupy!!!! 24.08.11, 09:50 -Buty,Kozaki i Conversy - jakieś T-shirty -Sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 ... 24.08.11, 10:00 chyba raczej nhie bo nie mam kasy . za jakiś tydzień muszę telefon kpić , rzeczy d szkoły , z ciuchów to kupię na razie tylko to co jest potrzebne czyli spodnie dresowe, bluzę białą koszuląwa dop szkoły i trampki Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:16 Sweterek, kilka bluzek z długim rękawem i marynarkę... Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:30 nie mam specjalnych wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
a.aleksandra Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:55 moje MUST HAVE to przede wszystkim jakaś bluza lub lekka marynarka , ostatnio widziałam taką bardzo ładną w ' reserved ' dodatkowo to pewnie jakiś sweterek , w h&m moim zdaniem są bardzo ładne lub w orsay jednak chyba troszkę poczekam na przeceny tej nowej jesiennej kolekcji , bo trochę kaski brak Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:14 Rurki , adidasy , mnóstwo bluzek z długim rękawem , kardigan , golf , baletki i jeszcze na cieplejsze wiosenne dni rzymianki , bo stare mi się rozkleiły -,- Wszystko powyżej mam , trudno skoro rodzice się zgadzają będę miała więcej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:29 - trampki do szkoły - jakieś t-shirty - ciemne rurki - może jakaś bluza lub sweter jak mi wpadnie w oko resztę potrzebnych rzeczy na jesień już mam c; Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowyludz Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:46 ja np. ostatnio kupiłam sobie w Pimkie śliczne rurki ^^ jestem mega zadowolona bo jestem chuda a udało mi się kupić takie które są na mnie dobre i obcisłe i kupiłam sweterek w orsayu a tak wgl ! dziewczyny, jak zrobicie zakupy w pimkie to dają wam kupon rabatowy jest od któregoś tam sierpnia, więc znowu wybiorę się na zakupy ) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
xxjustynaxx Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:57 na pewno sukienkę wieczorową, szpilki lub obcasy, w najgorszym przypadku płaszczyk;/ a chciałabym spodnie czarne i botki. Odpowiedz Link Zgłoś
lorell Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 12:07 Ja byłam ostatnio, kupiłam sb śliczną granatową sukienkę i czerwone rurki <3 ! Ale to jeszcze nie koniec, bo co to za jesień bez fajnych butów ? Odpowiedz Link Zgłoś
katherine_p link do ramoneski :) 24.08.11, 12:42 W H&M jest nowa świetna kolekcja 'College Life' Podobają mi się tam płaszcze i spódniczki ;D Też wybieram się na jesienne zakupy Jeśli szukasz ramoneski to ja kupiłam swoją w Stradivariusie za 90 zł, w dostępnych kolorach: czarny, pastelowy róż i taki kremowy (ja mam właśnie ten). Jest też taka typowa czarna ramoneska w H&M czarna, ale kosztuje 150 zł. Podaję link: www.hm.com/pl/product/93623?article=93623-A ) Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: link do ramoneski :) 24.08.11, 12:48 Wreszcie nie czuję się jak jaskiniowiec wśród Kotkowych artykułów o modzie, bo w Kielcach otworzyli galerię Echo i teraz mam dostęp do wszystkich popularnych sklepów, mogę więc wziąć udział w tej dyskusji. Otóż- taka mała dygresja- nie wiem, co to jest ramoneska. Ale do rzeczy. Ja raczej mam wszystko na jesień. Kiedy obeszłam wszystkie 300 sklepów ( jak fajnie mieć dużą galerię we własnym mieście i nie jeździć do Krakowa na każde duże zakupy)!) kupiłam tylko wisiorek w Claire's i niebieską koszulę w kratę w Bershce. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: link do ramoneski :) 24.08.11, 13:20 hilary_fanka napisał(a): > Wreszcie nie czuję się jak jaskiniowiec wśród Kotkowych artykułów o modzie, bo > w Kielcach otworzyli galerię Echo i teraz mam dostęp do wszystkich popularnych > sklepów, mogę więc wziąć udział w tej dyskusji. > Otóż- taka mała dygresja- nie wiem, co to jest ramoneska. Ale do rzeczy. Ja rac > zej mam wszystko na jesień. Kiedy obeszłam wszystkie 300 sklepów ( jak fajnie m > ieć dużą galerię we własnym mieście i nie jeździć do Krakowa na każde duże zaku > py)!) kupiłam tylko wisiorek w Claire's i niebieską koszulę w kratę w Bershce. hej @hilary_fanka też jestem z Kielc i ogromnie się cieszę, że odnowili galerię echo, wreszcie będę miała gdzie kupować i rozwijać swoje modowe zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow moje planowane zakupy to... 24.08.11, 13:18 1. płaszczyk 2. sweterek w kolorze camel 3. koszula jakaś 4. bluzka taka krótsza oversize 5. buty, z chęcią kupiłabym skórzane jazzówki 6. pierścionki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kalkusia Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 14:03 Jeszcze nie robie zakupów na jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl moje jesienne MUST HAVE. 24.08.11, 14:42 Na razie próbuje nie myśleć o tej zimnej porze roku ,niestety , wystawy sklepów przekonują do tego ,że jesień zbliża się wielkimi krokami. w tym roku prawie nie mam jakiś rzeczy o których marzę. przede wszystkim chcę kupić jakiś ładny płaszczyk na jesień , rurki i parę sweterków, no i oczywiście - KOMIN ! strasznie spodobały mi się propozycje sklepu H&M na jesień , także tam będę szukać moich MUST HAVE ! Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo . 24.08.11, 14:51 płaszczyk i czapkę. (już mam upatrzoną w orsayu <3) może uda mi się jeszcze namówić rodziców na spodnie i sweterek. to tyle, bo wszystko inne mam. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 15:03 > kilka bluzek z długim rękawem > buty na jesień > jakiś sweterek Nom, to chyba już, wymagająca chyba nie jestem heh Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chocoeisik Biała koszula 24.08.11, 17:40 Ja raczej zainwestuje w klasykę czyli spódnicę i białą koszulę. Na pewno babcia zrobi kilka kardiganów. Oprócz tego marzę o takich czarnych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
she. Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 21:58 A ja, moje drogie, byłam dzisiaj w New Yorker'ze i zobaczyłam taaakie śliiiczne buty za kostkę, szare/beżowe, postrzępione, na płaskim. Wyglądały na męskie, ale chyba były unisex i jutro jadę zobaczyć czy bd mój rozmiar życzcie mi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Must Have 25.08.11, 00:02 A więc ja kupuję sobie na tą jesień : - www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/swetry_862/sweter-damski_35503.html/s/pcreateddate - www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/bluza_782/bluza-damska_35220.html/s/pcreateddate - sklep.cropp.com/odziez-damska_5/swetry_28/sweter-damski_35709.html/s/pcreateddate - sklep.cropp.com/odziez-damska_5/bluzy_27/bluza-damska_35293.html/s/pcreateddate# to na pewno, jeszcze pewnie spodnie i wgl. coś na 1000% Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: wasze jesienne MUST HAVE 25.08.11, 13:46 @she. mam te buty!Mam szare,i jestem z nich mega zadowolona.One są damskie jak by co Odpowiedz Link Zgłoś
she. Re: wasze jesienne MUST HAVE 26.08.11, 13:15 to ci zazdroszczę! jak w Arkadii nie było mojego rozmiaru, tak w M1 nie było ich wcale Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: wasze jesienne MUST HAVE 25.08.11, 17:48 Ramoneska (szukam już od dłuższego czasu - bez skutku), spodnie (znalazłam już jedne godne uwagi w sklepie internetowym) i przydałyby się jakieś buty, choć jeszcze nic nie wpadło mi w oko. Póki co to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika12154 Must Have na jesień! 25.08.11, 18:06 Ja już zastanawiała się co chcę kupić na jesień ,... a więc: -bejsbolówkę ...najlepiej miętową albo niebieską - bluzę..śliską z adidasa - koturn, botki -rurki czarne - bandamkę - rurki jeansy - jakąś większą torbę.. Jakby ktoś widział taka boho albo jakąś retro skórzana.to dajcie znać -leginsy - sukienkę.. tulipana chyba - sweter rozpinany... - chustę, apaszkę bądź szal... - beret No to chyba na tyle byłoby... trochę tego jest...no ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś