Dodaj do ulubionych

wasze jesienne MUST HAVE

• slimey Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:08
      hmm. ja muszę kupic:
      - kurtkę na jesien ( nie wiem jaką :< )
      - chustę do kurtki
      - spodnie jeansowe czarne albo szare
      - sweterek czarny
      - bluzki jakieś z krótkim rękawem i moze jedną z długim suspicious
      - taką a'la jeans'ową koszulę
      - botki jakieś może ale jeszcze nie ma w sklepach ładnych.
      - myślałam o torbie do szkoły ale nie wiem czy znajdę taką jaką chcę :<

a tak poza jesiennymi zakupami to muszę kupic piżamę no piżama party z moimi ziomalkami ;D
    • 98paula98 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:15
      Ja "muszę mieć"
      -kurtke, taką sportową kolorową big_grin
      -buty emu
      -jakis szal
      -no i moze pare cieplejszych bluzek i sweterków
      • milusia22 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 23:23
        jak tak teraz myślę to dużo nie potrzebuję. ostatnio kupiłam nowe dżinsy i jakiś czas temu w jakimś secondhandzie znalazłam takie zajebiaszcze dżinsy z Orsay. trampki kupiłam w czerwcu żeby mieć nowe na wyjazd i jeszcze się trzymają. Torbę kupiłam w Anglii, plecak przyszedł pocztą w poniedziałek, a szale mam zeszłoroczne. Mam lekkiego hopla na ich punkcie więc mam dużo big_grin czego więcej do szczęścia trzeba?
    • milejdi Jeeeee! ;D 23.08.11, 23:40
      - Swetry XXL! Muszę je mieć! Tzn, mam już kilka, ale teraz chcę dostać jakieś ciekawsze fasony, np takie z kominem jak na pokazie Daks.
      - Sukienka w kropki, też modne w tym sezonie big_grin
      - płaszczyk z bufiastymi ramionami-ale chyba pozostaniew sferze marzeń...;-( może taki pomarańczowy, w stylu Burberry?
      - uszyć żakiet- kimono ^^
      -buty na obcasie, ale nie jakimś takim dużym, 5-6 cm
      - bluzę o kilka rozmiarów za dużątongue_out
    • laleczka. ... 24.08.11, 09:01
      Moim jesiennym MUST HAVE jest:
      - żakiet z podwijanymi rękawami
      - pare bluzek z długim
      - szary sweterek do kolan
      - bordowa czapka i szal
      - chustka
      - botki, najlepiej czarne
      - kurtka
      -jakieś rajstopy cieplejsze
      - czarne getry!
      I to wszystko, pewnie i tak połowy moich punktów nie zrealizuje, ale tam. Od czego są marzenia ??
      wink
    • olcia52 Zakupy!!!! 24.08.11, 09:35
      Uwielbiam zakupy. Zresztą kupiłam już większość rzeczy na jesień ale parę muszę dokupić. Oto lista rzeczy które kupiłam:
      -czarny płaszczyk w białe kropki za kolano z paskiem w tali,na guziki (Mohito)
      -szare bareliny do szkoły ( CCC)
      -brązowo-kaemlowe czułenka na obcasie zapinane na kostce (Deichman)
      -kremowom,koronkowom apaszkę (Mohito)
      -branzoletkę z przypinkami (przypinki osobno) (Apart)
      -srebrne kolczyki z kryształkami (Apart)
      Dobra jest jeszcze parę rzeczy ale to mniej znaczące.A chcę sobie kupić:
      -spudniczkę pastelowo-różowom z czernymi kropkami (H&M)
      -rajstopy w kolorach:turkusowym(lub morskeij zieleni), fioletowym, ,czerwonym, różowym,czarnym,błękitmym (Jeszcze niewiem z jakiej firmy.Myślę o Gatta)
      -dwa długie kartigany w kolorach:żółtym i...bo ja wiem może brązowym? albo pastelowo różowym,jeszcze nie zdecydowałamsmile (Dromader)
      -parę bluzek z długim rękawem (Różne sklepy)
      -czarne materiałowe rurki (Jeszcze nie wiem)
      -parę sweterków (Dromader)
      -sukienka z długim rękawem w odcieniu złota
      • miley124 Re: Zakupy!!!! 24.08.11, 09:50
        -Buty,Kozaki i Conversy
        - jakieś T-shirty
        -Sweterek
    • agunia1098 ... 24.08.11, 10:00
      chyba raczej nhie bo nie mam kasy sad . za jakiś tydzień muszę telefon kpić , rzeczy d szkoły , z ciuchów to kupię na razie tylko to co jest potrzebne czyli spodnie dresowe, bluzę białą koszuląwa dop szkoły i trampki smile
    • trufla Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:16
      Sweterek, kilka bluzek z długim rękawem i marynarkę...
    • sara297 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:30
      nie mam specjalnych wymagań
    • a.aleksandra Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:55
      moje MUST HAVE to przede wszystkim jakaś bluza lub lekka marynarka , ostatnio widziałam taką bardzo ładną w ' reserved ' wink dodatkowo to pewnie jakiś sweterek , w h&m moim zdaniem są bardzo ładne lub w orsay smile
      jednak chyba troszkę poczekam na przeceny tej nowej jesiennej kolekcji , bo trochę kaski brak tongue_out
    • demetria0606 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:14
      Rurki , adidasy , mnóstwo bluzek z długim rękawem , kardigan , golf , baletki i jeszcze na cieplejsze wiosenne dni rzymianki , bo stare mi się rozkleiły -,- Wszystko powyżej mam , trudno skoro rodzice się zgadzają będę miała więcej ;D
    • msthic Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:29
      - trampki do szkoły
      - jakieś t-shirty
      - ciemne rurki
      - może jakaś bluza lub sweter jak mi wpadnie w oko
      resztę potrzebnych rzeczy na jesień już mam c;
    • malinkowyludz Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:46
      ja np. ostatnio kupiłam sobie w Pimkie śliczne rurki ^^ jestem mega zadowolona bo jestem chuda a udało mi się kupić takie które są na mnie dobre i obcisłe brawo i kupiłam sweterek w orsayu smile a tak wgl ! dziewczyny, jak zrobicie zakupy w pimkie to dają wam kupon rabatowy smile jest od któregoś tam sierpnia, więc znowu wybiorę się na zakupy smile)
      Pozdr. kiss
    • xxjustynaxx Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 11:57
      na pewno
      sukienkę wieczorową,
      szpilki lub obcasy,
      w najgorszym przypadku płaszczyk;/
      a chciałabym spodnie czarne i botki.
    • lorell Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 12:07
      Ja byłam ostatnio, kupiłam sb śliczną granatową sukienkę i czerwone rurki <3 ! Ale to jeszcze nie koniec, bo co to za jesień bez fajnych butów ? wink
    • katherine_p link do ramoneski :) 24.08.11, 12:42
      W H&M jest nowa świetna kolekcja 'College Life' wink Podobają mi się tam płaszcze i spódniczki ;D Też wybieram się na jesienne zakupy wink Jeśli szukasz ramoneski to ja kupiłam swoją w Stradivariusie za 90 zł, w dostępnych kolorach: czarny, pastelowy róż i taki kremowy (ja mam właśnie ten). Jest też taka typowa czarna ramoneska w H&M czarna, ale kosztuje 150 zł. Podaję link: www.hm.com/pl/product/93623?article=93623-A smile)
      • hilary_fanka Re: link do ramoneski :) 24.08.11, 12:48
        Wreszcie nie czuję się jak jaskiniowiec wśród Kotkowych artykułów o modzie, bo w Kielcach otworzyli galerię Echo i teraz mam dostęp do wszystkich popularnych sklepów, mogę więc wziąć udział w tej dyskusji.
        Otóż- taka mała dygresja- nie wiem, co to jest ramoneska. Ale do rzeczy. Ja raczej mam wszystko na jesień. Kiedy obeszłam wszystkie 300 sklepów ( jak fajnie mieć dużą galerię we własnym mieście i nie jeździć do Krakowa na każde duże zakupy)!) kupiłam tylko wisiorek w Claire's i niebieską koszulę w kratę w Bershce.
        • chocolatebow Re: link do ramoneski :) 24.08.11, 13:20
          hilary_fanka napisał(a):

> Wreszcie nie czuję się jak jaskiniowiec wśród Kotkowych artykułów o modzie, bo
          > w Kielcach otworzyli galerię Echo i teraz mam dostęp do wszystkich popularnych
          > sklepów, mogę więc wziąć udział w tej dyskusji.
          > Otóż- taka mała dygresja- nie wiem, co to jest ramoneska. Ale do rzeczy. Ja rac
          > zej mam wszystko na jesień. Kiedy obeszłam wszystkie 300 sklepów ( jak fajnie m
          > ieć dużą galerię we własnym mieście i nie jeździć do Krakowa na każde duże zaku
          > py)!) kupiłam tylko wisiorek w Claire's i niebieską koszulę w kratę w Bershce.

hej @hilary_fanka też jestem z Kielc i ogromnie się cieszę, że odnowili galerię echo, wreszcie będę miała gdzie kupować i rozwijać swoje modowe zainteresowania smile
    • chocolatebow moje planowane zakupy to... 24.08.11, 13:18
      1. płaszczyk
      2. sweterek w kolorze camel
      3. koszula jakaś
      4. bluzka taka krótsza oversize
      5. buty, z chęcią kupiłabym skórzane jazzówki
      6. pierścionki <3
    • kalkusia Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 14:03
      Jeszcze nie robie zakupów na jesień.
    • lonellygirl moje jesienne MUST HAVE. 24.08.11, 14:42
      Na razie próbuje nie myśleć o tej zimnej porze roku ,niestety , wystawy sklepów przekonują do tego ,że jesień zbliża się wielkimi krokami. w tym roku prawie nie mam jakiś rzeczy o których marzę. przede wszystkim chcę kupić jakiś ładny płaszczyk na jesień , rurki i parę sweterków, no i oczywiście - KOMIN ! strasznie spodobały mi się propozycje sklepu H&M na jesień , także tam będę szukać moich MUST HAVE !
    • hooodooo . 24.08.11, 14:51
      płaszczyk i czapkę. (już mam upatrzoną w orsayu <3)
      może uda mi się jeszcze namówić rodziców na spodnie i sweterek.
      to tyle, bo wszystko inne mam.
    • noicomipowiesz Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 15:03
      > kilka bluzek z długim rękawem
      > buty na jesień
      > jakiś sweterek
      Nom, to chyba już, wymagająca chyba nie jestem tongue_out heh Pozdro
    • aleksandra25 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 16:47
      kupuje jakies dzinsy
    • chocoeisik Biała koszula 24.08.11, 17:40
      Ja raczej zainwestuje w klasykę czyli spódnicę i białą koszulę. Na pewno babcia zrobi kilka kardiganów. Oprócz tego marzę o takich czarnych butach.
    • she. Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 21:58
      A ja, moje drogie, byłam dzisiaj w New Yorker'ze i zobaczyłam taaakie śliiiczne buty serce za kostkę, szare/beżowe, postrzępione, na płaskim. Wyglądały na męskie, ale chyba były unisex big_grin i jutro jadę zobaczyć czy bd mój rozmiar smirk życzcie mi powodzenia tongue_out
      • jonasfan Must Have 25.08.11, 00:02
        A więc ja kupuję sobie na tą jesień :

- www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/swetry_862/sweter-damski_35503.html/s/pcreateddate
        - www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/bluza_782/bluza-damska_35220.html/s/pcreateddate
        - sklep.cropp.com/odziez-damska_5/swetry_28/sweter-damski_35709.html/s/pcreateddate
        - sklep.cropp.com/odziez-damska_5/bluzy_27/bluza-damska_35293.html/s/pcreateddate#

to na pewno, jeszcze pewnie spodnie i wgl. coś na 1000%
      • natusia445 Re: wasze jesienne MUST HAVE 25.08.11, 13:46
        @she. mam te buty!Mam szare,i jestem z nich mega zadowolona.One są damskie jak by co smile
        • she. Re: wasze jesienne MUST HAVE 26.08.11, 13:15
          to ci zazdroszczę! serce jak w Arkadii nie było mojego rozmiaru, tak w M1 nie było ich wcale crying
    • by_moonlight Re: wasze jesienne MUST HAVE 25.08.11, 17:48
      Ramoneska (szukam już od dłuższego czasu - bez skutku), spodnie (znalazłam już jedne godne uwagi w sklepie internetowym) i przydałyby się jakieś buty, choć jeszcze nic nie wpadło mi w oko. Póki co to tyle.
    • dominika12154 Must Have na jesień! 25.08.11, 18:06
      Ja już zastanawiała się co chcę kupić na jesień ,... a więc:
      -bejsbolówkę ...najlepiej miętową albo niebieską
      - bluzę..śliską z adidasa
      - koturn, botki
      -rurki czarne
      - bandamkę
      - rurki jeansy
      - jakąś większą torbę.. Jakby ktoś widział taka boho albo jakąś retro skórzana.to dajcie znać tongue_out
      -leginsy
      - sukienkę.. tulipana chyba
      - sweter rozpinany...
      - chustę, apaszkę bądź szal...
      - beret
      No to chyba na tyle byłoby... trochę tego jest...no ale cóż tongue_out smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka