anja_ Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 18.08.11, 20:58 numery i szeptem. miłość nie jest na pierwszym planie, ale są fajne szczegóły ;p Odpowiedz Link Zgłoś
flower19 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 18.08.11, 21:06 Z serii: Nie dla mamy, nie dla taty , lecz dla każdej małolaty. Z tego praktycznie każda książka jest o tematyce miłośnej. 'Con amore', a w szczególności to Ci polecam 'Jośka, pamiętnik maturzystki' ma ona nie tylko wątek miłosny ale też poruszone są problemy współczesnej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
madoxxx Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 18.08.11, 21:22 Gorąco polecam Akademie Wampirów (6 cz. chyba na razie 4 są w Polsce) ale ja juz wszystkie przeczytałam i są super wiele przygód i w to wplątana miłość Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Bestseller, czyli... 18.08.11, 21:43 właśnie film trzy metry nad niebem oglądałam i teraz ściągnęłam e-booka i jak narazie przeczytałam 6 rozdziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
missnitka Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 18.08.11, 21:54 seria: Nie dla mamy, nie dla taty , lecz dla każdej małolaty. książki są naprawdę piękne i wzruszające. ostatnio czytałam i bardzo polecam: "Suma wszystkich smutków" (cuuuuudo!!!) "Niech żyje dysleksja" Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkotek AAAAAA 18.08.11, 22:30 Seria "Dom nocy" - jest tam dużo problemów miłosnych i nie tylko - Zoey Redbird to zwyczajna nastolatka , która dzieli życie między szkolną monotonie a rodzinną niesielankę.Pewnego dnia cały jej świat staje na głowie .Zostaje N a z n a c z o n a i musi się udac do szkoły Domu Nocy.Tylko tam może przejśc niezbędną P r z e m i a n ę w dorosłego wampira.Dziewczyna próbuje odnależc się w nowym fascynującym świecie.Wkrótce odkrywa, że jest wyjątkowa, co przysparza jej wielu wrogów.Sprzymierzeńcem Zoey okazuje się Erick, jeden z najbardziej atrakcyjnych i utalentowanych wampirów w szkole. - jeśli nie przeszkadza ci że jest to trochę zboczone to radze ci przeczyta wszystkie tomy bo są bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_w ♥ 18.08.11, 23:15 Nie wiem czy Ci się spodoba, ale w serii "Pamiętnik księżniczki" jest bardzo dużo o miłości, a także w "Idol Nastolatek" autorstwa Meg Cabot. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina27 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 18.08.11, 23:52 Bree Despain - "Dziedzictwo Mroku" i "Łaska Utracona" Kami Garcia & Margaret Stohl - "Piękne Istoty" i "Istoty Ciemności" Stephanie Meyer - "Intruz" Josephine Angelini - "Spętani przez Bogów" Andrea Cremer - "Cień Nocy" i "Blask Nocy" Julie Kagawa - "Żelazny Król" Sophie Jordan - "Ognista" Kiersten White - "Paranormalnośc" Cassandra Clare - "Dary Anioła" : Miasto Kości, Miasto Popiołów, Miasto Szkła i Miasto Upadłych Aniołów Lauren Kate - "Upadli", "Udręka", "Namiętnośc" Becca Fitzpatrick - "Szeptem", "Crescendo" Cynthia Hand - "Nieziemska" Kevin Brooks - "Lucas", "Candy" Alexandra Adornetto - "Blask" Rachel Hawthorne - Seria "Strażnicy Nocy" Aprilynne Pike - "Skrzydła Laurel", "Magia Avalonu", "Złudzenie" Nicholas Sparks Mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 20.08.11, 09:50 Spętani przez Bogów - S.Angelini Seria Tylko dla wybranych - K.Brian Trylogia Szkoła dla blondynek - K.Scott (prawdziwe imię Kate Brian) Seria Ever - A.Noel Seria (w Polsce narazie jedna częsc i druga niedługo się ukaże) Aura - A.Noel Seria Błękitnokrwisci - M.de la Cruz Seria Klika z San Francisco - M. de la Cruz Kocham = Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaxd Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 00:26 polecam "akademia wampirów" i "melancholia sukuba" mead richelle, "szeptem" becca fitzpatrick, "błękitnokrwiści" melisa de la cruz Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 00:38 'Niespokojne godziny' - I. Jurgielewiczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia1 Ksiązki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 11:24 Polecam "Zapałka na Zakręcie" Krystyny Siesieckiej. Osada to letniskowa miejscowość, w której co roku spotyka się paczka nastoletnich przyjaciół. Pojawia się w niej również Marcin – przystojny i tajemniczy niczym romantyczny bohater. Od razu wzbudza zainteresowanie dziewcząt, szczególnie Mady, która chce udowodnić przyjaciółkom, że uda jej się zwrócić uwagę nieznajomego. Na przekór wszystkim nie tylko poznaje Marcina, ale również się w nim zakochuje. Wakacje, wspólne spacery i wędkowanie – wszystko sprzyja uczuciom. Jednak Marcin wydaje się być niewzruszony, a mamy bohaterów są przeciwne ich spotkaniom. Dodatkowo wybraniec Mady coś przed nią ukrywa, nie chce się otworzyć i stroni od towarzystwa jej przyjaciół… Albo książka mroczno-fantastyczno-romantyczna "Piękne Istoty" Kami Garcia i Margaret Stohl. Zarąbista naprawdę polecam a jak chcesz to wejdź na stronę : www.piekneistoty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
orbitowa. tuuuuuuuuu! 19.08.11, 12:02 ostatnia piosenka ! nie ma nic lepszego < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
madziazioomek Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 12:20 balon123 napisał(a): > Hej! Naszła mnie właśnie jakaś ochota na przeczytanie jakiejś książki o tematyc > e miłosnej. (damsko-męska) Tak więc mam do Was pytanie: Jakie polecacie ksi > ążki o tej tematyce. ?(podajcie tytuł i autora) i jak możecie to napiszcie > mniej więcej o czym jest ta książka. > Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Proponuję książkę "I Wciąż Ją Kocham" Nicholas'a Sparks'a....jest naprawdę fajna i opowiada o miłości która musi przetrwać miesiące rozłąki...czy jej się uda? Ja znam odpowiedz ale jeśli chcecie się dowiedzieć musicie przeczytać. Polecam też "Jesienna Miłość" tego samego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
alice266 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 12:30 Polecam Trylogię Idealnej... Są to 3 książki : * Prawie Idealnie *Po prostu idealnie * Zbyt idealnie Autor Julie Ortolon Odpowiedz Link Zgłoś
kotka5000 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 12:40 "Miłość w Berlinie" "Już nigdy sie nie zakocham" "Cz@towanie na chłopaka" "Chłopak Beaty" Odpowiedz Link Zgłoś
clio13 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 12:41 Ostatnio czytałam książkę pt ,, Ostatnia Piosenka " Nicholasa Sparksa. Siedemnastoletnia Ronnie reaguje z niechęcią na informację , że całe lato spędzi z ojcem z którym od dawna nie utrzymuje kontaktu. Trzy lata wcześniej jej rodzice rozwiedli się , a zmęczony robieniem kariery ojciec Ronnie , utalentowany pianista porzucił Nowy Jork i przeniósł się do miasteczka w Północnej Karolinie. Dla zbuntowanej dziewczyny to ciężka próba : przyzwyczajona do zgiełku wielkiego miasta musi zmierzyć się z senną atmosferą małej mieściny oraz wstawić czoło ojcu do którego czuje żal. Pewnych rzeczy nie da się jednak przewidzieć - na przykład tego że , pozna Willa przystojnego siatkarza , obiekt westchnień miejscowych dziewczyn , ani tego że zakocha się ze wzajemnością... Książka super ! Bardzo fajnie się ją czyta. Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 13:15 Ben Sherwood -Charlie st. Cloud przeczytaj se the dove keeper. jest na internecie, tylko, że po angielsku i nie dla każdego. aczkolwiek uczy dużo o życiu, sztuce i jest cudownie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 14:55 bezsennnośc we dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
malwina06ify Książka o tematyce miłosnej. 19.08.11, 15:21 Najlepsza książka miłosna jaką czytałam, to ,,Idealny chłopak" Jest ona pełna różnych ciekawych sytuacji. Autorką jest Kate Brian. Naprawdę serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley95 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 16:59 Nicholas Sparks - wszystkie są genialne Ale najbardziej mi się podobała Ostatnia Piosenka i Jesienna Miłość Odpowiedz Link Zgłoś
daga1516 książki miłosne 19.08.11, 18:27 Polecam Wciąż ją kocham, Troje to już tłum, Lepiej nie pytaj , 3 książki z cyklu Nieśmiertelni i Złotko-skarb-słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 18:52 "Jak poślubić wampira milionera" polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ika94 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 19:26 Jeśli chodzi o fantastykę to Intruz - tysiąc razy lepsza niż seria ze zmierzchem, na pewno bardziej oryginalna... no i książki autorstwa Sparksa... Odpowiedz Link Zgłoś
koksik_girl26 Re: Książki o tematyce miłosnej. :) 19.08.11, 19:49 wszystkie nicholasa sparksa i jeszcze jacqueline wilson seria ,,dziewczyny'' ale to bardziej młodzieżowe niż miłosne Odpowiedz Link Zgłoś