Dodaj do ulubionych

Forum Fanów The Pretty Reckless

16.08.11, 22:24
tyle tych wątków fanowskich powstaje, więc postanowiłam wcisnąć tu swoje grosze.

tak w ogóle to witam fanów zespołu TPR i mam nadzieję, że wątek nie umrze / nie zostanie szybko zakopany przez inne fanowskie grupy c;
są tu jacyś fani na kociaku? :3
Obserwuj wątek
    • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:26
      ja jestem big_grin
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:28
        no to miło c:
      • martaly14 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 12:43
        ja tez jestem fanka TPR i Paramore również uwielbiam muzy tych zespołówbig_grinbig_grin
    • alexis69 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:31
      ja lubie jedną piosenkę ;3
      " You " .. innych nie zdążyłam poznać xd
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:33
        no to się zapoznaj z innymi, alexis, bo naprawdę warto. dawno nie słyszałam dziewczyny z głosem Taylor <3.
        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:33
          z głosem podobnym do Taylor* miałam na myśli.
          • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:37
            wasza pierwsza piosenka TPR?

bo moja pierwsza to zombie ale na poczatku mi sie nie podobala < teraz ja lubie > a potem make me wanna die i potem przesluchalam cala plyte big_grin
            • alexis69 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:38
              to może polecicie mi jakieś kawałki na początek? (;
              • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:40
                pierwsza piosenka moja to była... Make Me Wanna Die (:

polecić? Since You're Gone, Make Me Wanna Die, My Medicine, Zombie, Factory Girl, Miss Nothing.
                no i ogólnie cała pierwsza płyta jest świetna tongue_out
                • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:44
                  mi tez sie ich pierwsza plyta bardzopodoba smile ciekawe kiedy druga?

oni chyba jeszcze nie byli w Polsce co nie?
                • alexis69 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:45
                  ok. posłucham c:
                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:46
                    nie byli niestety, ale wiem, że mają dużo fanów u nas (tygodniowo tysiąc słuchaczy na last.fm :3). krążą tak po świecie i nas omijają :<
            • martaly14 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 12:47
              moja pierwszą piosenka była just tonight potem make me wanna die i dalej reszta uwazam ze warto posłuchac reszty pioseneksmile
    • stayaway Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:47
      mogę dołączyć ?
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:50
        stayaway, oczywiście, że możesz :3
        • norrmalna Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:51
          jest sporo fanów na Kocie, m.in. ja xd
          Uwielbiam głos Taylor < 3
        • alexis69 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:51
          wiecie dziewczyny, chętnie bym z wami pogadała, ale nie bardzo znam TPR więc będę "odstawać" xD
      • song Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:52
        Znam ich kilka piosenek,a głos Taylor uwielbiam. Mogłabym też się przyłączyć? Może mnie "sfanujecie" .
        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:54
          haha, dziewczyny, nie pytajcie czy możecie, bo odpowiedź jest prosta i jedna - tak. :3
        • stayaway Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:54
          tak więc ogólnie bo nie jestem obeznana o czym dokładnie mówimy ? suspicious
          • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:57
            no taylor ma swietny glos. ogladajac plotkare nie spodziewalam sie po niej takiego glosy.

podoba wam sie styl taylor?
            • martaly14 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 12:55
              jej styl jest całkiem inny rózni sie od innych gwiazd ostatnio nawet poszłam do fryzjera bo chcialm miec podobne obciecie jak ma taylor w tych starszych odcinkach plotkary podoba mi sie jej styl chociarz nieraz troche jest bardzo zwariowany wink)
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 22:58
            nikt na razie nie podał żadnego tematu rozmowy tongue_out
            • norrmalna Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:00
              Mi się jej styl nie podoba, ale dobrze, że nie jest tak słodki jak innych gwiazdek w jej wieku :c
              • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:02
                tez nie przepadam za jej stylem. ja bym nie odwazyla sie zalozyc takich ubran jak ona
                a taylor ma takie dlugie naturalne wlosy czy sobie doczepila? ja marze o takiej dlugosci lub ciutke krotszych smile
                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:03
                  wydaje mi się, że naturalne (:
                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:06
                    ale jej zazdroszcze. chyba utne jej te wlosy i sobie przyczepie smile tylko troche beda sie od moich odrozniac tongue_out
                    • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:08
                      no to na jaki temat dotyczacy the pretty reckless gadamy ? zapodajcie cos smile
                    • martaly14 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 12:59
                      ja czytałam na jakies stonie że ma niby doczepiane włosy tak mi sie tez wydajesmile
                  • stayaway Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:07
                    mi się podoba to jak się maluje big_grin
                    • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:10
                      ja nie lubię jej makijażu a'la panda, wolę ją w trochę skromniejszym big_grin
                    • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:10
                      pasuje jej taki makijaz. jakby mnie tak wymalowali bym wygladala hmm... dziwnie bo mam male oczęta tongue_out
                      • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:11
                        ogladacie plotkare? w 1 sezonie byla taka ladna naturalna smile
                        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:15
                          nie mogę uwierzyć, że Taylor to ta sama dziewczyna z Grinch: Świąt nie będzie ooo;
                          • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:19
                            jezuniu jaka pyzata na twarzy. nawet nie wiedzialam ze tam grala dopiero na zdjecia spojrzalam.

wedlug was to dobra aktorka?
                            • sandrolaxd Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:25
                              Ja znam tylko Make me wonna die i myślę, że jest spoko. ;d
                              oolluussiiaa96 : oglądam Plotkarę, w sumie Taylor głownie znam z roli w serialu. Jak dla mnie gra dobrze. big_grin
                              • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:28
                                ja dopiero zaczelam ogladac na tvn plotkare ale podobno ma nie byc taylor w najnowszym sezonie?
                                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:30
                                  tak, Tay już nie będzie w nowym sezonie.
                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:35
                                    szkoda. wydaje sie fajna postacia

zreszta the pretty reckless to nie tylko taylor. gra ona z jakimis faciami ale sie nie wtajemniczalam w ich biografie <nie kojarze ich imion, trzeba to nadrobic>. moze ktos ich zna dobrze?
                                    • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 16.08.11, 23:41
                                      Ben - gitara, Jamie - perkusja i Mark - bas. :3
                        • martaly14 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 13:02
                          w sumie zaczełam ogl plotkare w te wakacje bo teraz powtarzaja 2 i 3 sezon wciągnął mnie ten serial lubie taylor najbardziej w tym 2 sezoniesmile ;*
    • paramorehayley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 08:42
      o, marley_ jak miło smile
      pewnie będę wpadać, jako, że jestem fanką smile
      • song Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 10:27
        Też nie znałam imion "tych kolesi". Dzięki ^^
        Wgl. oni są teraz w trasie, czy co tam porabiają?
        • nessy96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 10:37
          uwielbiam The Pretty Reckless zwłaszcza piosenki My Medicine, Zombie, Miss Nothing i Factory girl.
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 11:15
            teraz jeżdżą tylko na festiwale, a później chyba supportują Evanescence big_grin
            • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 13:17
              jest ktoś? c:
            • song Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 13:18
              O super, lubię Evanescence smile
              • norrmalna Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 13:52
                Mogli by tak do Polski wpaść, z Evanescence <marzy>
    • smileyy776 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 13:56
      Ja jestem fanką.Moja pierwsza piosenka to Make Me Wanna Die...
      • smileyy776 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 13:58
        właśnie mogliby do Polski wpaść !
        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 14:03
          no oni nawet w Rosji byli :<
          • smileyy776 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 14:25
            wiem słyszałam .
            • song Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 14:59
              Kiedyś na pewno tutaj wpadną, tyle artystów ostatnio do nas jeździ...^^

Btw- Kto napisał o Taylor shock
              • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 18:11
                ale gdzie napisał, co napisał, o co chodzi? o:
                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 20:26
                  dobra, już wiem x_X
    • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 20:36
      Skoro już trafiłam na to forum to coś napiszę. Osobiście bardzo lubię ten zespół. Trochę szkoda, że jak chce poczytać o zespole to prawie wszędzie pisze tylko o Taylor, a z miłą chęcią przeczytałabym coś więcej o innych członkach tego zespołu smile
      Lubię bardzo piosenkę My Medicine, jest z nią związana pewna historii, ale nie będę o tym pisać na forum smile
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 20:51
        niestety, ale cóż... Taylor to wokalistka, a wokół wokalistów zawsze jest największy szum.
        • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 20:55
          @merley_ no niby tak, ale ja czytam o innych moich ulubionych zespołach to zawsze dużo zajdę o pozostałych członkach.

Może kiedyś więcej dowiemy się o reszcie TPR smile
    • dres Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 20:58
      Ja taż jestem ich fankakiss
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 21:09
        @lace no oby, bo bym chciała się o nich więcej dowiedzieć (:
        • song Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 21:23
          Kurde, w poprzedniej wypowiedzi miało być "Kot napisał o Taylor". A nie ważne już.

No, szkoda, że tak mało wiemy o reszcie, fajnie jakby udzielali więcej wywiadów.
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 17.08.11, 22:08
            kocham jej chrypkę <3
    • sasetka54 The Pretty Reckless. 18.08.11, 00:50
      Ja jestem fanką !
      Mogę dołączyć ? C;
      • song Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 10:34
        Pewnie smile Witamy w ...Recklessfriends(?) Lekkomyślni kumple...co wy na to,żeby tak siebie nazywać? ^^
        • sasetka54 Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 12:01
          Reckless Friends ! big_grin
          ja jestem za.

jak poznałyście TPR ?
          • song Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 12:13
            Ja z kota. Coś tam słyszałam o Taylor i z ciekawości szukałam artykułów o niej. W jednym artykule był filmik jak TPR grali akustycznie, posłuchałam, spodobało mi się, weszłam na yt, żeby znaleźć więcej i tak się zaczęło. smile
            • sasetka54 Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 12:29
              Ja oglądałam zawzięcie Plotkare i w komentarzach było 'kiedy będzie piosenka Momsen w gg'. Znałam zespół z nazwy i wpisałam na yt The Pretty Reckless i wyskoczyło mi MMWD. No i tak zaczęłam słuchać ich coraz więcej i więcej, aż zakupiłam Light Me Up c;
              • nessy96 Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 12:43
                Poznałam ten zespół z kotka. Po prostu cośtam o nich pisało to wlazłam na YT i posłuchałam make me wanna die a potem r eszte tongue_out
              • squash Re: The Pretty Reckless. 18.08.11, 12:43
                cześć, jestem nowa big_grin
                a ja będę chamska i nie zapytam, czy mogę, tylko się wepchnę, o!

a ja znalazłam nazwę TPR na profilu jednej z użytkowniczek i z ciekawości wygooglowałam, bo nie znałam.
                Pierwsza piosenka jaką usłyszałam to "He loves you". Znacie? cool
    • xdreamx Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 12:42
      Taylor ma poprostu swietny glos,
      uwielbiam piosenke 'just tonight'
      • smileyy776 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 13:00
        Ja znałam Taylor z serwisów plotkarskich chyba z Pudelka no i kiedyś postanowiłam posłuchać jednej piosenki Make Me Wanna Die spodobała mi się,ale nie zostałam od razu wielką fanką.Dopiero później posłuchałam resztę minęło sporo czasu...
    • beautiful_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 13:02
      Hey, też jestem fanką ! wink

Ja TPR poznałam właśnie oglądając Plotkarę a że polubiłam tam Taylor to musiałam coś poszukać w necie o niej haha. Pierwsza piosenka to chyba Make Me Wanna Die ale z początku jej nie lubiłam dopiero później a dalej to już wszystkie piosenki z płyty xD
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 13:12
        jak się u mnie zaczęło? najpierw na kocie pojawiło się Make Me Wanna Die, spodobało mi się, ale jakoś zapomniałam o zespole. potem, dokładnie 29 sierpnia (pamiętam, bo na laście mam napisane :d) do nich wróciłam i od tamtej pory słucham ich praktycznie codziennie.
        w ogóle to powinni wydać Sleeze Sister w wersji studyjnej :c
        • g_o_s_i_a Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 13:25
          Hej hej! Dołączam się, a co! big_grin Kocham głos Tay, a skoro mowa o Evanescence, to też ich uwielbiam big_grin
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 13:55
            od razu jak weszłam to ucichło, no trudno tongue_out
            • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 14:01
              Lubię Plotkarę i kiedyś chciałam więcej się dowiedzieć o aktorce, która gra Jenny. Wpisałam w google Taylor Momsen gdzieś było, że ma ona zespół to wpisałam nazwę na yt i przesłuchałam parę piosenek. Były to same dema, bo wtedy nie wydali jeszcze płyty. Zaczęło się od piosenki Blender.
              • sasetka54 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 16:21
                Blender ! Jaką ja miałam manie na tą piosenkę, 'i am blonde, i feel dumb' big_grin
                • paramorehayley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 16:39
                  ja poznałam zespół chyba w internecie. nie pamiętam na jakiej stronie. gdzieś tam przeczytałam o nich, ale jakoś się zbytnio nie zainteresowałam. kilka miesięcy później przesłuchałam kilka piosenek i mi się spodobało.
                • jolene_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 16:41
                  kurde, dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. xd

KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM serce
                  uwielbiam wszystkie piosenki, kocham głos Taylor, marzę, żeby pójść na koncert!
                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 17:33
                    ja z dem lubię najbardziej Blender, Zombie, Blonde Rebellion, Void and Null, He Loves You, SuperHero. właściwie to wszystkie są świetne big_grin
                    • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 18.08.11, 22:15
                      Kocham Blonde Rebellion! I jeszcze fajne jest Sleeze Sister, ale niestety nie ma wersji studyjnej sad
                      • lace The Pretty Reckless i Evanescence razem! 18.08.11, 22:21
                        Pewnie większość z was o tym czytała. The Pretty Reckless będzie supportować Evanescence podczas ich trasy. Jeśli ktoś pominął tą informację to tu macie info: muzyka.onet.pl/newsy/taylor-momsen-we-wspolnej-trasie-z-evanescence,1,4806026,wiadomosc.html
                        • nessy96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 18.08.11, 22:24
                          o świetnie wink Uwielbiam i Evanescence i TPR big_grin
                          • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 18.08.11, 22:30
                            o tak, Sleeze Sister <3.
                            • song Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 19:29
                              www.emuzyka.pl/The-Pretty-Reckless/
                              Możecie zrobić tam konta i dołączyć do fan clubu, żeby pokazać, że liczba Recklessfriends się zwiększa ^^ Można tam też dodawać foty, wpisy na forum,piosenki, teledyski...zrobić choć trochę żeby spopularyzować zespół. Ja już napisałam mini biografię o nich i tekst piosenki, teraz muszę czekać, żeby admin zaakceptował :3
                              • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 19:33
                                no to ja już tam dołączę c:
                                • song Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 19:36
                                  Jak już robicie konta, to podajcie swoje nicki, wtedy będziemy mogły się dodawać do znajomych. Mój nick-marsowasong.
                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 19:42
                                    ja jak zwykle - caalam
                                    • song Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 19:46
                                      Wysłałam zaproszenie ^^
                                      • lace Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 21:58
                                        Też sobie założyłam konto. Jestem missnobody smile
                                        • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 22:21
                                          The Pretty Reckless i Evanescence razem? fajnie

moze do nad wpadna tongue_out
                                          • collage Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 22:26
                                            Oby! big_grin
                                            Kocham Was za ten wątek <3
                                            • collage Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 22:31
                                              A jak już wspominacie o koncercie w PL to mogliby chociaż tak przelotnie wpaść. Czytałam gdzieś, że zatrzymali się na środku ulicy i dali mini koncercik. Mi by nawet to wystarczyło <3
                                              • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 22:38
                                                mi tez tylko by musieli wczesniej oglosik bo musialabym dojechac chyba ze by u mnie zagrali big_grin
                                                • collage Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 23:00
                                                  Obojętnie gdzie! Nawet na koniec polski. Koncert Paramore przepuściłam, ale TPR nigdy, nigdy, nigdy w życiu! Zresztą przyznaję się, że rzuciłam Paramore dla Momsen..
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 23:03
                                                    nie wiedzialam. ja narazie wole paramore ale troche TPR przewyzszaja. po nowych plytach dopeiro okaze sie ktory lepszy. moze chodza jakies sluchy o nowej plycie tpr? wink
                                                  • paramorehayley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 23:13
                                                    no właśnie. wiadomo może coś o nowej płycie..?? smile
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 19.08.11, 23:17
                                                    ja wlasnie nic nie wiem o nowej plycie. moze ktos inny wie?

a pozatym macie plyte tpr light me up w swojej kolekcji plyt?
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 00:59
                                                    tsa, ja mam - na laptopie XD
                                                    u mnie w empiku nie ma w ogóle dobrych płyt. szukałam paramore - ni ma. szukałam tpr - ni ma.

ja bym nie mogła porzucić paramore dla recklessów, bo w sumie kocham oba zespoły, ale to pmów słucham oczywiście dłużej big_grin.
                                                    nowa płyta? nie wiem w jakim wywiadzie, ale Taylor mówiła, że ma być bardziej rock&rollowy od LMU
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 10:04
                                                    Co do nowej płyty, jedno jest pewne, że kiedyś musi powstać, ponieważ mam od nich wszystkie piosenki i nawet te których nie ma na Light me up. Posłuchajcie sb np. Panic, moja ulubiona <3

A ostatnio mi się śniło, że jest nowy teledysk. Jak myślicie do jakiej piosenki powstanie? Ja typuje Zombie big_grin

Ja bd sprzedawać płyty od Paramore, 30 stm i Florence&The Machine. Już ich nie słucham :c
                                                  • nessy96 Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 10:25
                                                    ja nie mogę się doczekać nowej płyty wink Fajnie by było jakby w końcu coś nagrali.
                                                  • song Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 11:08
                                                    Też bym chciała nową płytę . Zobaczymy co tym razem wymyślą suspicious
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 11:51
                                                    no ja coś widziałam na twitterze o nowym teledysku... chciałabym, żeby to było My Medicine. ;3
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 12:17
                                                    Obojętnie do jakiej piosenki, wszystkie uwielbiam c:
                                                    Ostatnio nic nie słychać o TPR, żeby pracowali nad nowym teledyskiem, ale mam nadzieję, że niebawem to się zmieni.

Żałuję, że nie ma już Jenny w Gossip girl. W plotkarze Taylor była taka naturalna, jak do jej wieku przystało. Wy też ją wtedy woleliście?
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless i Evanescence razem! 20.08.11, 12:28
                                                    ja znalazłam tą informacje na tumblrze, więc nie wiem, ale mam nadzieję, że jednak pracują albo będą pracować big_grin

jej jest lepiej bez tego makijażu, jest według mnie bardziej naturalna oczywiście i atrakcyjniejsza (:
    • merley_ nowa kolumna c: 20.08.11, 12:46
      miło, że wątek się rozkręca big_grin
      • collage The Pretty Reckless <3 20.08.11, 13:20
        Ale jej włosy są prześliczne, tyle, że chyba doczepiane, ponieważ w 2009 roku w Plotkarze miała krótkie, lokowane a rok później do pasa o;
        • song Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 13:44
          Wiesz, niektórym dziewczyną włosy rosną bardzo szybko, a jak się do tego bierze specjalne tabletki, to taki efekt jest możliwy w rok.
          No i też ją wolę z takim minimalnym makijażem. i2.pinger.pl/pgr165/92fed5bc000f6d714b7822ac/go108a_0137b-d49a34c8-t3.jpg Takim jak ten, tylko kredka, błyszczyk i jakiś beżowy cień.
        • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 13:45
          tak sobie przeglądałam jej zdjęcia....

28.media.tumblr.com/tumblr_lq7bv8QX4h1qgi4ulo2_500.png to lubiłam ją w tych włosach :3
          • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 13:55
            Tak wiem, ale nie 30 cm na rok p;
            Ślicznie jej bez makijażu, naturalnie.

Mi się tutaj podobała, już się malowała mocniej, ale nie tak bardzo jak teraz:
            klik

A bardzo mi się nie spodobała na tym zdjęciu, z powodu intensywnego brązu na policzkach. Jak dotąd najgorszy makijaż:
            klik

• song Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 13:58
            O, mój aw. Rzeczywiście, wtedy miała piękne włosy.
            Jakie to kiedyś małe było ;]
            • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:01
              mi się nie podoba jej makijaż tu
              na innych zdjęciach w tym makijażu wygląda jakby nie przespała nocy indifferent
            • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:03
              A zobaczcie jaka tutaj śliczna, z czasów GG. Aż jej zazdroszczę:
              klik
              • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:05
                merley_ masz rację, okropność. jak się nie mylę, to chyba makijaż z Just tonight o;
                • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:08
                  ona te włosy ścięła, bo miała grać Cherie Currie w The Runaways: Prawdziwa historia, z tego co słyszałam big_grin
                  • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:13
                    A oglądałaś The Runaways? <3 I Dakota pasowała i Taylor też by mogła zagrać. Obie miały po równo szanse, chociaż Taylor ma ostrzejszy głos, ale i tak film był zajebisty c:
                    • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:17
                      oczywiście, że oglądałam :3. pod względem wokalu to Taylor powinna zagrać i oczywiście zaśpiewać Cherry Bomb, ale to tylko wokal. Dakota sobie dobrze poradziła jako Cherie big_grin
                      • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:20
                        Świetna by była piosenka Cherry Bomb w wykonaniu Taylor.
                        Nie wiem dlaczego, właśnie Dakota mi troszkę przypomina Taylor za czasów GG. p;
                        • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 14:27
                          Idę, wpadnę jeszcze wieczorem. Baj c:
                          • cold_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 17:06
                            siemka.jestem fanką the pretty reckless.wbijam się ; D
                            • collage Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 17:54
                              To świetnie c: Piąteczka! d;
                              • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 18:47
                                wróciłam... do domu! :3
                                • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 21:53
                                  hmm, ktoś tu żyje big_grin?
                                  • song Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 21:59
                                    Ja jestem, ale za chwilę muszę spadać.
                                    • merley_ Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 22:06
                                      ale przynajmniej jesteś big_grin
                                      • cotton.caandyy. Re: The Pretty Reckless <3 20.08.11, 22:14
                                        dziwne ,ze pierwszy raz widzę ten wątek! xd . Tay jest meega! ja tak żałuję ,że nie byłam na jej koncercie w BERLINIE! MAM (SORY cl się włączył xd) tam rzut beretem xp uwielbiam Goin down, ale fajnie jakby do My medicine był teledysk *.* ! big_grin cały wyjazd do włoch słuchałam płyty LMU <3
    • trufle Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 22:24
      szczerze to znam jedną piosenkę(make me wanna die) i uważam że jest świetna!!!big_grin
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 22:31
        posłuchaj ich płyty Light Me Up. trudno uwierzyć, że to jest ich pierwsza płyta, jest świetna :3
        • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 23:00
          To może opowiecie jak dowiedzieliście się o TPR i kiedy. Ja zobaczyłam teledysk Make me wanna die na MTV Rocks rok temu w wakacje i potem przesłuchałam wszystkie piosenki.
          A wy? c:
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 23:07
            ja przez kotka poznałam TPR :3
            • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.08.11, 23:07
              a, no i to było rok temu, ale oficjalnie zaczęłam słuchać 29 sierpnia c:
              • sasetka54 Recklessfriends :D 20.08.11, 23:47
                wybaczcie moją przerwę.

TPR poznałam przez Plotkarę. i nie pamiętam kiedy, ale około rok temu wink
                • merley_ Re: Recklessfriends :D 20.08.11, 23:57
                  wybaczamy, sasetka c:
                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:02
                    dziękuję big_grin

jaką piosenkę z 'LMU' lubicie najbardziej ?
                    • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:08
                      jeżeli o mnie chodzi to nie umiem wybrać między My Medicine a Since You're Gone. obie są moimi ulubionymi big_grin
                      • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:13
                        Goin' Down i Light Me Up, choc to zmienia się od przesłuchania big_grin
                        • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:20
                          a jakie masz ulubione demo? big_grin
                          • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:21
                            nie wiem. ostatnio nałogowo słucham Zombie wink
                            • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:23
                              ja przez jakiś czas miałam fazę na Far From Never, ale teraz to bardziej He Loves You, SuperHero i raczej Blonde Rebellion.
                              • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:26
                                Far From Never, najlepsza z tych co wymieniłaś big_grin
                                • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:30
                                  ma taki fajny początek :3
                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:35
                                    no. teraz słucham sobie Sleeze Sister big_grin
                                    • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:37
                                      ma ktoś zdjęcia z tej sesji ?
                                      • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:40
                                        proszę :3
                                        • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:42
                                          dziękuję big_grin
                                          podejrzewam, że jedno z nich zostanie moim nowym avatarem tongue_out
                                          • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:47
                                            nie ma za co c:
                                            hehe. ogólnie ta sesja jest jedną z moich ulubionych big_grin
                                            • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:48
                                              ta sesja jest świetna big_grin
                                              • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:55
                                                ta godzina, a my spamujemy wątek na kotku c:
                                              • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:56
                                                no to mam Taylor na avatarze.

jaka była ostatnia piosenka TPR jaką słuchałyście?
                                                a raczej słuchałaś merley, bo resztę wywiało xD

ja 'Heart' serce
                                                • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:58
                                                  jeszcze ta sesja dla japońskiego Nylona jest fajna big_grin
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 00:59
                                                    no, bo reszta smacznie śpi tongue_out
                                                    "My Medicine". nie wiem co ja mam z tą piosenką, ha.
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:00
                                                    kurde, to ta sama, źle przeczytałam xDD
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:02
                                                    hahaha xD
                                                    masz może konto na last.fm?
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:03
                                                    mam, ale nie korzystam. tylko się tam zalogowałam i tyle xD
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:04
                                                    jak można z tego nie korzystać? ja co chwila tam wchodzę xD
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:06
                                                    niezbyt wiem o co w tym chodzi, więc xD
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:09
                                                    w skrócie: słuchasz muzyki, poznajesz nowe zespoły i nowych ludzi, nabijasz sobie odtworzenia. :3
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:11
                                                    ale ja nie lubię słuchac muzyki w necie, mój graciak ma słabą jakośc dźwięku ;c
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:12
                                                    ja umiem tylko na kompie słuchać, bo mam bardzo dobre głośniki, a na laptopie to takie dupiaste.
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:14
                                                    ja mam wieżę, a i tak słucham praktycznie tylko płyt big_grin
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:17
                                                    ja nie mam płyt (przeklęty Empik i moja mama, która nie pozwala mi zamawiać z neta!), więc muszę ściągać :c
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:19
                                                    w Empiku, to co miałam wykupic wykupiłam. i teraz nic już tam nie ma.
                                                    Light Me Up zamówiłam przez Allegro i dotarła cała i zdrowa, działa bez zarzutu wink
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:20
                                                    ja nie mam zaufania do allegro. w ogóle nie umiem się posługiwać tym ;|
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:22
                                                    ja mam takie 50/50. ale moi rodzice mają tam konto firmowe, więc mogę sobie zamawiac. i lepiej żeby to coś doszło, bo z moją mamuśką nie ma żartów xD
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:23
                                                    moja siostra tam kiedyś miała, ale ona wchodziła na nie... 2 lata temu? pewnie tego konta już nie ma, :c
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:25
                                                    tego ci nie powiem.

a tak btw, to w końcu widac mój av ! big_grin
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:26
                                                    no właśnie czekałam na ten twój av. fajny jest ;3
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:28
                                                    dzięki wink

właśnie oglądam sobie zdjęcia Taylor i wybieram te na tło na twittera suspicious
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:30
                                                    ja mam tło na twittera: i riot! paramore. ale to tylko ja, ;d.
                                                    planuje zmienić, ale nie ma na co.
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:31
                                                    ja mam mix okładek MCR, Nirvany, Fall out boy i 30stm. ale chcę zmienic, bo mnie wkurza.
                                                    podaj mi swój nick ;3
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:32
                                                    caalam_
                                                    ja zaraz poszukam sobie jakiegoś fajnego tła :3
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:36
                                                    follownełam cię big_grin
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:41
                                                    też cię follownęłam c:
                                                  • sasetka54 Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:42
                                                    mikey_medicine ; )

idę spac, dobranoc merley and the reckless friends ;3
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 01:43
                                                    dobranoc sasetka :3
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:12
                                                    Hej merley_ mam do Ciebie pytanko.
                                                    Ty z lastfm scrooblujesz przez winamp lub inny program? Bo mi się już skończył limit słuchania i nie umiem scrooblować. Pomożesz? c:

Moje lastfm.
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:46
                                                    przez winampa. a ściągnęłaś już? bo jak nie to ściągnij stąd, instalujesz i jak już to zrobisz to włączasz winampa albo windows media player (zależy z czego słuchasz) i słuchasz muzyki big_grin.
                                                    wysłałam ci zaproszenie :3
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:50
                                                    Czyli pobiorę ten Scrobbler Last.fm zaloguję się, odpalę winampa i co dalej? Samo jakoś poleci, haha tak? p;
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:56
                                                    no tak big_grin. czasami może przestać działać, więc musisz zainstalować od nowa wtedy ;P
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:59
                                                    Bardzo Ci dziękuję. <3
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 10:58
                                                    Wybacz moje nieokrzesanie, ale to zapewne najłatwiejsza czynność, a ja jak zwykle wybieram najdłuższą drogę do rozwiązania problemu ;3
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:02
                                                    haha, nie ma za co c:
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:16
                                                    No i zainstalował wtyczkę do Windows Media Player, ale pisze, że okres próbny minął itp... A jak otwieram Media Player to nic nie ma xD
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:21
                                                    gdzie ci tak pisze? xD
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:26
                                                    No zainstalowałam program Last.fm (już kiedyś z niego słuchałam muzyki i tak jakby mój okres próbny minął).
                                                    Otwarłam ten program i pisze:
                                                    Witam collagex,
                                                    Last.fm przechowuje informacje o tym, czego słuchasz i dodaje to do Twojego profilu Last.fm. To właśnie jest srobbling.

Aby rozpocząć scrobbling, słuchaj z Windows Media Player. ( I tutaj pytanie jak? Bo otwieram Media Player i co teraz kliknąć, żeby ta muzyka leciała?)

Okres próbny minął. Subskrybuj, aby słuchać non-stop, spersonalizowanego radia!
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:30
                                                    a spoko, mi też tak piszę, bo kiedyś słuchałam z radia, a tam tylko parę darmowych piosenek jest.
                                                    jaki masz Windows Media Player? nowy z niebieskim tłem czy stary z czarnym tłem (albo coś takiego, już nie pamiętam) :3
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:33
                                                    Mam ten nowy niebieski, z windowsa 7.
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:37
                                                    wchodzisz tam i po lewej stronie powinna być 'Muzyka'. rozwijasz to i powinno być 'Wykonawca', 'Album', 'Gatunek' no i klikasz w obojętnie które i ci się wyświetla muzyka c:
                                                    albo to po prostu u mnie tak jest xD
                                                  • collage Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:48
                                                    Ja tego nie mam, ale jakoś sobie poradzę, bo już chyba wiem w czym problem. Ogólnie dziękuje za pomoc *; a teraz trzeba stworzyć nową kolumnę dla fanów TPR p;
                                                  • merley_ Re: Recklessfriends :D 21.08.11, 11:49
                                                    nie ma za co :33
    • collage The Pretty Reckless 21.08.11, 11:49
      Macie jakieś ulubione cytaty z piosenek TPR, wyłapane które Wam zapadły w pamięć? Piszcie! c:
      • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 11:52
        ja miałam parę... muszę sobie przypomnieć... indifferent

"Hey there, Father
        I don’t want to bother you
        But I’ve got a sin to confess
        I’m just sixteen if you know what I mean
        Do you mind if I take off my dress?"
        z Goin' Down :33. nie wiem czemu mi się to, aż tak podoba... może to przez ich występ na Download Festival tongue_out
      • sasetka54 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 11:54
        ja mam z Blendera, chyba go na zawsze zapamiętam big_grin
        'i'm blonde, i feel dumb!' xD

a tak, to jest ich dużo. cały tekst do You zapadł mi w pamięc c;
        • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:01
          I'm miss autonomy, miss nowhere
          I'm at the bottom of me
          Miss androgyny, miss don’t care
          What I've done to me

And I don't know where I've been
          And I don't know what I'm into
          And I don't know what I've done to me

Pierwsze zwrotki Miss Nothing. W tym tekście widzę moje odzwierciedlenie.
          A ogólnie taki jeden najlepszy dla mnie cytat to:
          I'm young and I'm easily bored!!
          • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:04
            And take a piece of my world
            Take a piece of my heart
            Take a piece of my brain
            So I can never be smart

i jeszcze może to c:
            • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:14
              Z jakiej to piosenki? Coś mi to mówi c:
              • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:16
                Everybody Wants Something From Me c:
                • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:22
                  Nawet jej nie znam! Kurcze, a myślałam, że mam już wszystkie piosenki. Szkoda, że niektóre są na żywo, a nie nagrywane w studiu, bo ich jakość jest masakryczna. Pamiętam jak polowałam na normalną wersję Heart i He loves you...
                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:24
                    ja jak ściągałam Light Me Up, to miałam tam EWSFM i Far From Never jeszcze ;3.
                    ja mam studyjną wersję He Loves You tongue_out
                    • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:30
                      A ja nie miałam!
                      Ja z poza płyty Light me up mam tylko piosenki Void and null, Where Did Jesus Go, Panic, Superhero, Zombie. Miałam inne, ale usunęłam bo były na żywo.
                  • sasetka54 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:25
                    ja czekam na studyjną Sleeze Sister, bo te koncetowe mają straszną jakośc. -,-
                    collage, Heart.. uwielbiam tą piosenkę ;D
                    • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:31
                      ze studyjnych mam:
                      Blender, SuperHero, He Loves You, Void And Null, Zombie, Where Did Jesus Go?, SUS (Shut Up Slut), Blonde Rebellion.
                      chyba mi czegoś brakuje indifferent
                      • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:35
                        A mi się strasznie podoba w wykonaniu Taylor "All you need is love". Słyszałyście?
                        klik
                        • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:37
                          merley_ jeszcze są piosenki:

A.D.D.
                          Forget you
                          Good girls got to heaven
                          Islands/Love the way you lie
                          Seven Nation Army
                          Ugly People
                          Supersonic
                          Wonderwall
                        • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:39
                          mi się tak średnio podoba big_grin.
                          jaki jest wasz ulubiony ich występ na żywo? (nie wiem czy logicznie zadałam pytanie, ale ok)
                          • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 12:45
                            Najlepszy występ na żywo z "Live at rock am ring" My medicine i Zombie.
                            • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 13:03
                              uwielbiam Nothing Left To Lose z Köln
                              Goin Down z Download Festival 2011, ale naprawdę nie wiem czemu to lubię ;P
                              • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 17:32
                                Już jestem c:
                                Szczerze mówiąc to chyba jedyny zespół, których występy na żywo przypominają wersje studyjne. Zero fałszu, sama naturalność.
                                • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 17:51
                                  ja mam lasta i zero znajomych smile

sory ze wczoraj nie pisalam ale internet mi nie dziala.

kurcze chcialabym miec glos jak taylot smile ta chrypka
                                  • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 19:22
                                    To podaj nazwę, zaprosimy Cię *;
                                    Ja też i jej włosy. Od września wybieram się na kurs grania na gitarze i kto wie może będę dawać covery piosenek TPR na yt, ale jeszcze nie jestem pewna p;
                                    • collage Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 21:25
                                      kurs gry*
                                      • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 22:02
                                        mam taki sam nick jak na kotku smile

a ladny masz glos?
                                        • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 22:26
                                          kurde, ja zawsze chciałam grać na gitarze :C
                                          • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 22:27
                                            zaprosiłam cię na laście big_grin
                                            • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:28
                                              fajnie smile masz zaszczyt zostania moje pierwsza znajoma na lascie tongue_out

ale masz duzo przesluchan shock ja dopiero zaczynam ( z miesiac go mam ) i mam tylko ponad tysiaka
                                              • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:33
                                                a no, mam sporo. słucha się dużo muzyki, hehe big_grin
                                                • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:39
                                                  ja tez slucham duzo ale na telefonie a mi z tego nie scrobluje< nie wiem jak sie pisze>
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:41
                                                    i widze ze paramore w bibliotece wyprzedza wszystkich w tyle tongue_out
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:45
                                                    śmiesznie to wygląda, no nie? połowa po 50 odtworzeń, a tu takie paramore i 4 tysiące odtworzeń, ehhe big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:54
                                                    no big_grin ja chcialam wszystkich ulubionych powoli wyrownywac ale mi sie odechcialo i last sluzy mi glownie do poznawania nowych zespolow, np.flyleaf poznalam dzieki lastowi tak to bym go nigdy pewnienie poznala
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 21.08.11, 23:57
                                                    flyleaf poznałam dzięki moim długim szukaniom na youtubie fajnych rockowych piosenek big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:00
                                                    dziewczyny na ktorym koncercie bylo tak ze publicznosc wygwizdala taylor bo pomylila nazwe kraju czy cos takiego? chyba cos ze szkocja co nie?
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:03
                                                    to masz cierpliwosc ja tez mialam zaczac szukac na youtube fajnych rockowych piosenek ale jakos po 2 konczylam. ja wchodze na lasta podobni wykonawcy slucham 1 piosenki jak mi sie nawet podoba to sciagam cala dyskografie i przesluchuje na telefonie inaczej nie dam rady
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:03
                                                    chyba tak, zaraz poszukam.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:04
                                                    Glasgow, Szkocja (:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:14
                                                    mnie to by na kazdym koncercie wygwizdali bo jestem slaba z geografitongue_out
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:16
                                                    hahahaha, mnie też. z niewiadomych przyczyn myślałam, że Glasgow jest w Ameryce... głupia ja! -.-
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:23
                                                    widocznie nie jestesmy zbytnio inteligentne w dziedzinie geografia ale co sie po mnie dziwic gdy sie rzuca samoliciki na lekcji tongue_out tylko w polskich miastach jestem dobra tongue_out

e tam taylor moglaby na polske mowic nawet kumci umci ale zeby tylko przyjechala big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:28
                                                    no dokładnie ;3
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:33
                                                    mogliby ich na coka sciagnac lub cos. polscy organizatorzy koncertow sa lipni( choc nie powinnam narzekac bo pm sciagneli do polski big_grin )
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:36
                                                    tylko nie coke! nic nie mówcie o coke! leczę swoją depresję :c
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:41
                                                    juz nie mowie o coku ( czym spodowana jest ta depresja? )

to moze festiwal w warszawie? mialabym blisko nawet
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:44
                                                    tym, że tam byli you me at six w tym roku. miałam zgodę i wszystko załatwione, poza biletami i nagle mama wyskakuje z 'nie'.

warszawa tak, bo tam mieszkam XD
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:49
                                                    jak w takich sytuacjach zaczynam udawac ze placze ale jak to juz nie dziala na mame to juz nic nie da rady

ale ty masz fajnie. duzo koncertow jest w warszawie a ty masz tak bliziutko
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:54
                                                    ja płakałam, ale to też nic nie dało ;|
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 00:57
                                                    no to juz nie da rady u mnie namowic. wazne jest zeby na koncert TPR sie zgodzila( jak bedzie oczywiscie )
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 01:06
                                                    sluchalyscie piosenek tpr wykonywanych przez alvina i wiewiorki (chipmunk) ? podoba wam sie jakas wersja? smile
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 01:06
                                                    a będzie na pewno big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 01:09
                                                    musi byc bo jak nie to podjada po nia helikopterem i przywioze do was i da wam koncert big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 01:16
                                                    dobra dziewczyna z ciebie c:
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 09:44
                                                    Wy jesteście niczym wampiry, wasze życie na kotku zaczyna się w nocy p;

Ja się popłakałam o koncert Paramore. Mój tata się nie zgodził, bo nie lubi warszawy( może dlatego, że często tam bywa w ramach pracy), a mama powiedziała 'Wiesz, odbierasz córce marzenia'. Ale później już przestałam regularnie słuchać Paramore, bo na dyskotece tańczyłyśmy pogo do ich piosenki i moja koleżanka złamała nogę, kolano wystawało dziwnie na bok i był to odrażający widok. Chyba tym się zniechęciłam :c
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 11:22
                                                    no bo noc, to najlepsza pora na pisanie c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 14:56
                                                    ściągnęłam w końcu Heart i Panic. ;3
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 15:04
                                                    @colage ja widzialam podobna sytuacje i wiem ze to okropnie wyglada. ja zawsze siedze w nocu na komputerze,bo w dzien wole robic inne rzeczy <chyba ze brzydka pogoda>

dziewczynki podacie mi najfajniejsze utwory poza albumem light me up? oprocz zombie, bo mam
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 15:07
                                                    void and null, far from never, blonde rebellion, panic, he loves you, superhero. :3
                                                  • oolluussiiaa96 Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 15:16
                                                    dzieki. ide przesluchac i sciagnac smile
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 15:18
                                                    spoko, nie ma za co c:
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 17:13
                                                    A ja nic nie mogę ściągać na tym p...przeklętym internecie. Tak powoli chodzi, że szok, a z miłą chęcią puściłabym sobie na fol TPR -.-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 17:20
                                                    Ah, miałam jeszcze Wam coś podesłać? Kojarzycie honej? -.- Jak przeczytałam kiedyś jej wpis na blogu to po prostu jebłam;
                                                    Właśnie dostałam mnóstwo nowej poczty, a wśród tych listów i paczek doszła do mnie w końcu płyta The Pretty Reckless, na którą czekałam 2 tygodnieeee ! smile Obecnie wczuwam się w słuchanie głosu Taylor

Haha i mój najukochańszy komentarz do tego postu:

Dziewczyno ty naprawdę nie masz za grosz gustu muzycznego czy słuchasz wszystkiego po trochu tylko po to, aby się komuś przypodobać ? Nie rozumiem jak możesz kochać jednocześnie Ostrego i np. Biebera. Oznacza to tylko tyle, że nic nie wiesz o Adamie i pojęcia nie masz o czym śpiewa. Teraz jeszcze wyskoczyłaś z jakąś Mompsen czy jak to się tam pisze. Kolejny gatunek muzyczny. Nie wierzę, że jesteś taka wszechstronna. Od razu mówię, że nawet lubię twojego bloga, ale patrząc na takie coś aż mnie ściska od środka !

Zgadzacie się? Ona i TPR? Błagam -.-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 17:22
                                                    I jeszcze jeden haha:

Ooo nie, błagam Cię. Wszystko tylko nie to! Modliłam się, żeby nie przyszło Ci do głowy zainteresować się The Pretty Reckless i umieścić coś o nich w swojej notce, stawiając niesamowity, choć początkujący rockowy zespół razem z innymi `wspaniałościami` - Justinem Bieber`em, TH, itp. BŁAGAM! Daj spokój i nie bezcześć muzyki, która nie jest otoczona komercją i nie promuj tego zespołu na swoim blogu, bo nie masz o tym pojęcia, co widać po notce. Nic do Ciebie nie mam, jak mi się nudzi, to przeglądam twojego bloga, nie podzielam twoich zainteresowań i wszystko ok, ale błagam - zostaw Taylor, TPR i wogóle temat rocka w spokoju, bo nie masz o tym żadnego pojęcia i to zupełnie nie twoja bajka.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:05
                                                    aaa, hani od no łan? ona followuje taylor na twitterze. :c

kot mnie wkurzył z tym "Taylor Momsen się nie myje?"
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:21
                                                    Mnie też. Zresztą od pewnego czasu zauważyłam, że kotek ma jakieś kontrowersyjne tytuły swoich newsów, wyraża się niekulturalnie i pisze niecenzuralne słowa. Kiedyś tego nie było. Ja myślę, że robi to by mieć więcej czytelników -.-
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:31
                                                    dokładnie. zawsze po cytacie, muszą w jakiś sposób oczernić gwiazdę -.-
                                                    "Kąpiel to przecież 5 minut" nie wszystkim to tyle zajmuje.
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:36
                                                    Przede wszystkim to nie jest kąpiel, tylko prysznic. Jak biorę prysznic to zajmuje mi to 5 minut, no bo jak będę tam stać nieruchomo w tej kabinie? p; Ale jak kąpiel to na całego, czasem nawet 1h jakieś olejki i inne duperele. Też Cię takie dodatki pociągają? Haha xD
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:38
                                                    no mi prysznic zajmuje 15 minut czasami, ale to ja ._.
                                                    bardzo, ale nie zawsze mam czas, żeby tak się relaksować w wannie :c.
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:41
                                                    Dla mnie wanna to świątynia, gdybym mogła to wykupiłabym cały Rossmann z dodatków do kąpieli p;

Będziecie dzisiaj tak późno na forum jak wczoraj? c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:44
                                                    ja oczywiście :3
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:47
                                                    Ja też wpadnę później, z maleńką nadzieją, że mój internet dostanie jakiegoś powera i zacznie szybciej chodzić c:

Przeszperam internet w poszukiwaniu newsów o TPR *;
                                                  • song Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:48
                                                    Boże, Honorataka...może niedługo napisze, że jest wielką fanką nirvany albo coś tongue_out
                                                    A ten artykuł też mnie wkurzył,kot to już naprawdę dno, oczerniają każdego oprócz świętej Selenki i Bieberka -.- Made fakin sziten bicz, co się dzieje ze światem.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:54
                                                    haha, też o nirvanie pomyślałam indifferent
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:54
                                                    Haha, a najgorsze jest to, że jej fanki ją tak chronią w tych komentarzach, że każda muzyka jest do każdego, trzeba być otwartym na wszelkie rodzaje muzyki itp. Aż rzygać się chce -.- Oni jej liżą dupę, a ona ich olewa, Żal mi ich.
                                                  • song Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 18:59
                                                    A słyszeliście o ty, że Hońcia raz zapomniała się wylogować i dodała komentarz na swojego bloga o treści "mi się tam podoba ta nowa piosenka Honey" . I tak debilka nabija sobie komentarze. Btw- Kiedyś słowo "Honey" kojarzyło mi się z filmem o tańcu z Jessicką Albą,a teraz z jakimś zjebanym pokemonem.
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:03
                                                    Tak właśnie przeglądałam ostatnio gazetę z programem i zauważyłam film "Honey". I mówię 'kuźwa, tylko mi nie mówcie że jakaś biografia o niej jest!" ale na szczęście się myliłam, uf jaka ulga.

Czytałam o tym, ona sobie sama zakłada kluby dla fanów Honey. Naprawdę zryta laska.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:02
                                                    no ja jestem akurat otwarta na wszystkie gatunki, ale to co ona tworzy... tego się słuchać nie da.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:03
                                                    ona nawet kogoś wyzywała raz -.-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:09
                                                    No nawet nie raz, tyle, że często zmienia treść swoich postów. Oglądałaś jej 18 urodziny na MTV? Jeżeli nie to nic, a nic nie straciłaś c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:10
                                                    oglądałam, ale na początku nie kapnęłam się, że to ona. rozpuszczona -.-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:17
                                                    Mi się wydaje, że ona wcale nie jest rozpuszczona tylko taką udaje, bo rodziców ma surowych z tego co było widać. Ale w nawiązaniu do tematu, jeszcze jedne PL urodziny taka dziewczyna brązowe włosy długie, grzywka na bok i miała takiego brzydkiego chłopaka z dłuższymi włosami. Basia się nazywała. To podobno się kolegowała z Honey zanim zrobiła swoje urodziny na MTV, bo honcia miała być jedyną osobą, która pierwsza zaśpiewa na swoich urodzinach, ale Basia ją wyprzedziła i honcia przestała się z nią kolegować, zaczeła ją wyzywać. Hahhahahaha.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:19
                                                    hahaha. to ta od Behemotha? dobrały się big_grin
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:23
                                                    No dokładnie. Ciekawe kiedy zobaczymy prawdziwe oblicze honci ;3
                                                    Trochę odbiegłyśmy od tematu TPR, ale co tam.. i tak już chyba wykorzystałyśmy wszystkie tematy na temat Taylor p;
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:23
                                                    tematy na temat.. ja już też chyba nie wiem co piszę c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:26
                                                    trudno, Honey to taki ciekawy temat tongue_out
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:28
                                                    Masz fejsa?
                                                    Jak tak to wejdź tutaj haha.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:30
                                                    brawa dla tego kogoś, kto to założył :3
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:30
                                                    demotywatory.pl/3397861#comments
                                                    zapomniałam dać tego linka :d
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:32
                                                    A zdj. profilowe wymiata! c:
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:30
                                                    dżemdobry, można .? (;
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:32
                                                    jasne, zapraszamy na forum o TPR.... i nie tylko p;
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:32
                                                    zapraszamy, zapraszamy :3
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:35
                                                    ... na forum o honci i innych duperelach c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:38
                                                    no tak, u nas pogada się o wszystkim c;
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:39
                                                    Chyba odstraszyłyśmy xD
                                                    Zapodaj jakiś new topic c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:42
                                                    nie, ja sądzę, że ma coś z netem. wiesz, polski internet... c:
                                                    hym... no nie wiem ;c
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:40
                                                    osobiście zakochałam się ostatnio w 'my medicine '
                                                    i w wersji teledysku jakiejś dziewczyny z yt . -> www.youtube.com/watch?v=AAhLjooAqIY&feature=feedlik
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:41
                                                    nie odstraszyłyście, tylko internet prowadzi akcję : róbmy wszystko żeby nic się nie ładowało ' -,-
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:43
                                                    MÓWIŁAM!
                                                    omg, jestem wróżką czy kim tam big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:45
                                                    ta dziewczyna jest bardzo ładna *-*
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:46
                                                    Mi też właśnie szczena opadła. Kobieto idź na medium! haha c:
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:44
                                                    nie odstraszyłyście, tylko mój internet prowadzi akcję : róbmy wszystko żeby nic się nie ładowało ' -,-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:48
                                                    Nie martw się! Ja też jestem testowana w tej akcji -.- Właśnie moim drugim ulubionym zajęciem (poza słuchaniem TPR) jest słuchanie coverów TPR. Aż niektórym zazdroszczę głosu. <3
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:49
                                                    mogę zastępować wróżbitę macieja (o ile go znacie ;3) w jego programie, he c:
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:51
                                                    Haha, coś mi się kojarzy. Tak czy owak jestem Twoim pierwszym klientem, więc przepowiedz mi czy dostanę się do liceum. I proszę bądź pozytywnej myśli, bo w dziób! <;
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:52
                                                    no oczywiście, że się dostaniesz :3
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:57
                                                    Hahaha, aleeeee kłamiesz! o;
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:53
                                                    a ja usiłuję obejrzeć gotowe na wszystko od początku, ale internet testuje moje nerwy, oj i to strasznie -,-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 19:58
                                                    Od 1 sezonu, aż do 7? Też chciałam, ale dałam sobie spokój. Za to oglądałam od początku Ekipę z NJ. Ogląda ktoś? c:
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:01
                                                    czasem jak natrafię w telewizji to obejrzę, ogólnie to ich lubię big_grin
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:01
                                                    skoro jesteśmy w temacie szkolnym, to chyba dostanę depresji, jak pójdę do szkoły -,-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:04
                                                    merley dzisiaj zaczyna się 3 sezon na MTV c:
                                                    pomyluna a dlaczegoż to?
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:07
                                                    oo, o której? big_grin
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:08
                                                    20:30 c:
                                                    Zakładamy wątek dla fanów Ekipy z New Jersey, haha : D
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:08
                                                    a dlatego, że tak fajnie mi się śpi do 12 codziennie smile))
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:09
                                                    Taa, tego też mi będzie brakować. I za niedługo będzie jeszcze ciemno o 7 i nie będzie się chciało wcześnie wstawać. Męczarnia ;<
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:12
                                                    czy tylko ja chodzę tu spać o 2, a budzę się o 9? :C
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:12
                                                    zw, idę z psem wink
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:14
                                                    To znaczy ja codziennie wstaję od 9-11, a chodzę spać po 12 tzn. kładę się bo zanim zasnę to miną gdzieś dwie godziny.
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:19
                                                    okok a ja idę patrzeć na dżersej szor c: to NAMASTE BITCHES!
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:20
                                                    kurde, a do mnie dzwoni ktoś i nie wiem kto -.-
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:21
                                                    to odbierz! ;> haha.
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:23
                                                    nie, ja się boję takich telefonów. oo;
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:23
                                                    pewnie jakiś bebok ;>
                                                    <lol2>
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:26
                                                    HAHAHAHA, ale nie macie takiej sytuacji jak ja! Co odbieram telefon to ktoś z allegro pyta się o części do samochodów. Ktoś ciągle podaje mój nr telefonu na aukcjach i posyła mi zdjęcia jakiś części, aut itp. Nawet swoje dane przysyłają -.-
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:28
                                                    masz ciekawie tongue_out
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:29
                                                    mi kiedyś ktoś sapał do słuchawki ._.
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:32
                                                    HAHAHAHAHAHA!
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:34
                                                    bd po 21 c:
                                                  • pomyluna_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:36
                                                    okej, ja ide oglądać gotowe na wszystko big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 20:37
                                                    zostałam sama, no trudno. poczekam na koniec Jersey Shore big_grin
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 21:27
                                                    I co oglądałaś? Ale będzie ostro w tym sezonie o;
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 21:30
                                                    oglądałam, ale nie wiem o co chodzi tam między dziewczynami D:
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 22:01
                                                    a kto ich tam wie? jeszcze nie widziałam, żeby laski były tak agresywne.

Ja chcę tą bluzę! Kup mi c: klik

Ta polska jest beznadziejna, nic nie ma z TPR ;<
                                                    Ja może to kupię, bo niedrogie a muszę coś mieć z Taylor!
                                                    klik
                                                  • avrilkaskate The Pretty Reckless 22.08.11, 22:09
                                                    więc tak ktoś tam kiedyś napisał, że Taylor ma naturalnie takie długie włosy, a to nieprawda, bo ma doczepiane. fanką jestem od jakiegoś roku, poznałam ich dzięki Make Me Wanna Die. jak dla mnie to utwory, które nie trafiły na płytę (21 ich chyba jest jakby ktoś był zainteresowany. chociaż podejrzewam, że tu sami fani więc je znacie big_grin) są dużo lepsze od LMU. kurde, a mówiłam, że już na kota nie będę włazić! sciana dla TPR musiałam jednak zrobić wyjątek xD aktualnie mam na nich fazę big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 22:11
                                                    dla TPR powinno się zawsze robić wyjątek ;3
                                                    Taylor wygląda teraz słodko w tych warkoczykach dwóch big_grin
                                                  • merley_ Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 22:12
                                                    nie kupie ci, bo nie mam z czego :c
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 22:13
                                                    Czyli to jednak prawda... Tak też podejrzewałam, że za krótki okres (chyba rok) żeby z krótkich urosły, aż tak długie. Ja osobiście nie potrafię wybierać pomiędzy piosenkami TPR, które lepsze, a które gorsze. Wszystkie są cudowne. A jak myślicie, który utwór mógłby promować nową płytę? c:
                                                  • collage Re: The Pretty Reckless 22.08.11, 22:14
                                                    Merley ty jesteś zua. A ja chciałam się w szkole lansować nową bluzą :c
    • afera101 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 22:19
      a jaa smile
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 22:28
        wybacz collage :C
        • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 22:51
          Oczywiście, że Ci nie wybaczę. Odchodzę na stałe, już nie wrócę tutaj na te przykre forum. Żegnaj xoxo.
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 22:54
            i tak wiem, że mi wybaczyłaś c:
            • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:04
              Czy aż tak bardzo jestem przenikliwa? c:
              Jak masz na imię merley? Tyle gadamy, a nadal nie wiem.
              • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:06
                mhmh :3
                Julia, a ty big_grin?
                • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:09
                  Julia, jedno z moich ulubionych <3 Dżulio ty moja *;
                  Iza xD Dzisiaj robię apel i nie idę spać c:
                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:11
                    oj fu, nie lubię mojego imienia :CCC
                    Iza... kojarzy mi się tylko z Na Wspólnej :CC
                    • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:15
                      Dlaczego? Miałam kiedyś taki nick: dżulia c:
                      Czyli źle, bo nienawidzę tej starej Izy z na wspólnej. Matko ile ja mam zdrobnień, ksywek. M.in; pikuś, Izabell, pizduś.. masakra.
                      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:19
                        bo wszyscy się pytają gdzie mój romeo x_x
                        • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:21
                          ee tam, zazdroszczą. kiedyś będziesz mieć swojego romeo i będą Wam zazdrościć, że Wasza miłość jest niczym powieść Szekspira c:
                          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:23
                            tak, mój Romeo umrze D:
                          • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:23
                            merley ja moge byc twoim romeo tongue_out
                            • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:25
                              pizduś ? fajna ksywka tongue_out
                              • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:26
                                ahaha, ja jestem hetero big_grin
                              • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:27
                                Dżulia, dla Ciebie zmienimy scenariusz. Będzie ' i żyli długo i szczęśliwie. the end'
                                Ola, znajomi-metale. Oni są wulgarni, i nie nadążam za ich tokiem myślenia. Nie wiem skąd ta ksywka..
                                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:30
                                  no to może być C:
                                • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:31
                                  merley jak poznasz tego romea to go mi pokazesz? moim marzeniem jest spotkanie romea tongue_out w ogole poznalyscie jakiegos chlopaka o imieniu romeo ? bo ja nie
                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:32
                                    haha, no raczej big_grin
                                    nie.
                                    • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:34
                                      A ktoś wgl ma tak na imię, poza bohaterem stworzonym przez Szekspira?
                                      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:35
                                        tak, gość w simsach (:
                                        • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:37
                                          w polsce raczej nie. szczerze nie nazwalabym mojego syna romeo. dziewczyny by mu nie dawaly spokoju tongue_out
                                          • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:40
                                            HAHA, moja simka nazywała się nawet Taylor Momsen p;
                                            dżizas, ta polska jest beznadziejna moim zdaniem. w dniu uzyskania pełnoletności wyjeżdżam jak najdalej c:
                                            • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:43
                                              najcudowniejsze zdjęcie <3
                                              taylor
                                            • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:43
                                              a ja lubie polska. dziwna jestem tongue_out a gdzie chcesz wyjechac? tylko nie za daleko zebysmy ja z merley duzo za samoloty nie placily by cie odwiedzic tongue_out
                                              • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:48
                                                Oczywiście, że do NY. Ale nigdy na stałe, nie miałabym sumienia :c A wy chcecie jakiś kraj odwiedzić?
                                              • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:48
                                                to taylor? swietne zdjecie. weldug mnie powinna w takim makijazu chodzic.
                                                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:49
                                                  chwilaaa, ja tu się wyprowadzam do Londynu pisać książkę D:
                                                  *ambicje*
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:50
                                                    Chcesz napisać książkę? To tak jak ja *,*
                                                    Tak naturalnie. Świetnie tam wygląda.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:51
                                                    no chcę, chcę :3
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:54
                                                    je niestety nie pojde w wasze slady bo jestem slaba w pisaniu ale wasze chetnie przeczytam. jak tylko zobacze na polce w empiku napisana przez merley lub collage to odrazu kupuje big_grin
                                                • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:52
                                                  ja w polsce zostaje ale chcialabym zwiedzic duzo zakatkow swiata. jak bede miala duzo kasy<ale watpie w to> to sobie polece tu i tam smile

moze zaloze fabryke produkujaca figurki czlonkow zespolu tpr? tongue_out myslicie ze beda sie dobrze sprzedawac ? wtedy zarobie kase i oblece calutenki swiat
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:55
                                                    O czym chcesz napisać, dżulio? Wybierasz się może w przyszłości na profil dziennikarski? c:

Ja też, podobno wizy wzniosą to mogę latać, chociaż... boję się. Dobry pomysł, bo u nas w PL brak gadżetów TPR :c
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:56
                                                    nie wiem. chciałabym napisać jakiś horrorek, hihi ccc:
                                                    chyba tak.
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:58
                                                    A nie myślałaś o obozie literackim? Ja chce się bardzo wybrać, a nie mam z kim :c
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:58
                                                    no to jak napisze mature to otwieram fabryke TPR ale to za jakies 4 lata. mam nadziejie ze jeszcze tpr bedzie istnialo bo jak nie to moj biznes lezy
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 22.08.11, 23:59
                                                    ja jeszcze nie lecialam samolotem a wy? bo ja nie i nie wiem czy wsiade bo sie boje
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:02
                                                    Strasznie się boję. Zapewne dostałabym napadu nerwicy lękowej tzn. duszności i możliwe że bym zwymiotowała, lub zatrzymała pracę serca. Mam klaustrofobię i nienawidzę być zamknięta w pomieszczeniach bez wyjścia.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:02
                                                    a to jest taki obóz? ;o
                                                    ale ja bym nie miała z kim
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:04
                                                    No ze mną! Jesteś idealną towarzyszką, nasze porównanie na last.fm wypada: SUPER hehe. I tak miałam sama jechać -.-
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:01
                                                    Kogut myślał o niedzieli, a w sobotę łeb mu ścieli. Gdzie tam matura? Za rok ma być trzeci koniec świata. Pożyjemy, zobaczymy. c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:03
                                                    za rok? moje marzenia o książce runęły w gruzach :C
                                                    chyba, że jestem geniuszem i napisze w rok, haha
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:05
                                                    No ze mną! Jesteś idealną towarzyszką, nasze porównanie na last.fm wypada: SUPER hehe. I tak miałam sama jechać -.-
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:04
                                                    nie moze byc konca swiata bo ja chce miec swoja osiemnastke i przezyc slub i mam jeszcze duzo planow wgl. i mam tylko 15 lat wiec niech przeloza ten koniec swiata na 3000 rok.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:06
                                                    ale ty stara jesteś chyba :c
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:08
                                                    Ja? Jestem w 3 gimnazjum, a ty w 2 jak się nie mylę. I dziękuje za nazwanie mnie starą. Stara to jest moja prababka -.- c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:09
                                                    aa, przepraszam :ccc
                                                    nie wiem czemu, ale myślałam, że idziesz do liceum.
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:11
                                                    Może dlatego, że pytałam się ciebie czy dostanę się do liceum, ale to i tak bym już wiedziała dwa mieszki temu c:

Starość nie radość, mi już nawet małe dzieci mówią ' dzień dobry' : o
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:11
                                                    ja do 3 gim ide wiec az tak stara nie jestem tongue_out a ty merley do ktorej idziesz?
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:09
                                                    ja tez nie lubie malych zamknietych pomieszczen

lecz ja sie boje pajakow najbardziej, przerazaja mnie one
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:10
                                                    żółw, też się boję pająków!
                                                    w ogóle ja mam głupie fobie -.-
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:12
                                                    Widać, że mamy wiele wspólnego..
                                                    Ja się boję WSZYSTKICH owadów, biedronek też.

Dżulio odpisałam Ci powyżej, lecz te posty dziwnie uciekają -.-
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:13
                                                    JA TEŻ ooo:
                                                    boję się jeszcze wind (jak jeżdżę sama), ciemności, klaunów D:

idę do 2 gimnazjum big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:13
                                                    ja pamietam jak z 2 lata temu leze otwieram oczy a tu taki maly pajaczyk mi zjezdza na pajeczynie
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:15
                                                    @collage dzieci ci mowia dzien dobry ? to musisz na wiecej wyglac ja za to wygladam na mniej niz 15
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:17
                                                    ja lubie windy i biedronki ale za ciemnoscia nie przepadam a szcegolnie po horrorach. zawsze po nich do lazienki biegne bo boje sie powoli isctongue_out
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:17
                                                    Boże jak pomyślę, że połykamy to podczas snu to aż nie chcę iść spać. KONIEC OD DZISIAJ NIE ŚPIĘ!

Jak jadę w windzie, to czuję, że zaraz zemdleję. Ja się bardzo boję ciemności. Czasem w pokoju zostawiam otwarte drzwi, bo jak dach czasem strzeli mi w pokoju to zawału można dostać. Naoglądałam sie tego cholerstwa, Paranormal Activity itp i spać nie mogę. Cała ja, mądra w gadce a ciemności się boję -.-
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:18
                                                    ja lubię paranormal activity :c
                                                    ale ja zazwyczaj czytam w nocy creepy paste i dlatego się boję. brawa dla mnie.
                                                    zresztą zbyt wiele paranormalnych rzeczy przeżyłam...

zw, muszę się wykąpać big_grin
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:20
                                                    Ja też, ostatnio o 22 leciało na HBO, ale odmówiłam bo mam podobnie schody w domu jak u nich i zbytnio bym się bała o;

Ja idę się napić, bo mi zaschło w gardle, gadam sama do siebie p;
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:20
                                                    ja nie lubie jak leze juz w nocy i jest ciemno a mi telewizor trzaska. wtedy przypomina mi sie ta z ringu
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:22
                                                    Nie wspominaj nawet, wrr. Życz mi powodzenia bo teraz musze sama na dół do kuchni zejść, a wszędzie ciemno o: Ale mój piesek grzecznie pilnuje.. chyba.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:25
                                                    trzymam kciuki. dasz rade. glodna sie kurcze zrobilam i pic mi sie chce ale nie chce mi sie na dol schodzic
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:27
                                                    Jak ja przeżyłam to ty też! Będę Ci kibicować! c:
                                                    Moi rodzice zawsze się ze mnie śmieją, że jestem niby wielce dorosła, a czasem mam stracha spać we własnym pokoju. Ale mi wstyd, ajć.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:32
                                                    ja już wróciłam, ale teraz idę jeszcze się napić i poczytam creepy pastę znów big_grin
                                                    i tu z wami pobędę.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:32
                                                    sama spisz? ja z siostra. ja bym nigdy sama nie obejrzala horroru

udalo ci sie? ja nie ide no dol. polece obok do pokoju rodzicow. oni zawsze maja jakies picie smile
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:34
                                                    wróciłam! c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:34
                                                    spojrzałam na swoje zdjęcie i uznałam, że wyglądam jak psychiczna panda. ja tam nawet makijażu nie miałam na zdjęciu tongue_out
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:37
                                                    jak psuchiczna panda?big_grin nigdy nie widzialam wiec nie oceniam twojego wygladu tongue_out
                                                    ja jak sie maluje to tylko tuszem a na zdjeciach nie wychodze ladnie
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:35
                                                    fajne to paranormal activity ? o duchach? bo one dzialaja na mnie o wiele bardziej niz krawe flaki na horrorach
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:37
                                                    Olka najgorszy horror jak dla mnie, bo najbardziej właśnie boje się demonów. Masakra.

O jakie zdjęcie chodzi? c:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:39
                                                    to lepiej nie ogladam bo bede caly czas za i pod lozko wygladac czy cos za mna nie stoi lub mnie zlapie
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:35
                                                    To zupełnie jak moi! haha. Teraz sama, ale jak mieszkałam w bloku to nigdy się nie bałam a tutaj taka wioska, masakra.

Bądź z nami, dżulio nie odchodź! p; Nie za bardzo wiem co czytasz....
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:37
                                                    creepy pasta = urban legends = miejskie legendy.
                                                    spokojnie, forum mam w drugiej karcie i co chwila odświeżam.

właśnie chciałam coś przeczytać, ale po wstępie zrezygnowałam. wsytraszyłam się :C
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:39
                                                    Nie lubię książek horrorów, są gorsze od filmów. W książce odczuwasz bardziej emocje bohaterów wrr.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:40
                                                    ja wlasnie mam ochote przeczytac ksiazke horror bo nigdy nie mialam w rekach takiej.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:40
                                                    ja tylko się nie wystraszcie, ok? wbrew pozorom nie mam tu makijażu albo coś, ja się nie maluję big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:42
                                                    ja sie nie wystraszylam ale te zdjecie jest takie fajne... mroczne big_grin
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:43
                                                    wow, jak emo. swojego czasu byłam emo -.- masz czarne włosy? ja znajde moje zdj na tumblr sprzed roku z czarnymi włosami.
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:45
                                                    no wiem, że jak emo. nie, naturalnie jestem ciemną blondynką, ale aktualnie moje włosy zrudziały, bo szamponetka się zmywa powoli big_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:48
                                                    ja jestem ciemna blondynka. i co merley lepiej ci w rudych czy blond?
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:49
                                                    w rudych mi lepiej, ożywiają mnie C:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:50
                                                    collage dawaj zdjecie w czarnych wloskach smile
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:52
                                                    obnizaja wam w szkole zachowanie za pomalowane wlosy?
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:53
                                                    nie c;
                                                    collage chyba umarła.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:54
                                                    collage ozyj!!!

• oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:55
                                                    to fajnie masz. u nas zakaz makijazu i malowania wlosow oraz dekoldow. szkola zakonnic normalnie tongue_out
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:56
                                                    macie gg?
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:57
                                                    wszyscy umarli? ola nie chce umierac sad
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:57
                                                    tylko mam zrytą babkę, która jakoś z dyrektorką jest tenten.
                                                    w czerwiec gorąco, wszyscy prawie w szortach lub bluzkach na ramiączka, a ona mówi, że zakaz tak się ubierania, bo to nie plaża ._.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:59
                                                    u nas tez w szortach nie mozna i w bluzkach gdzie ramiaczko widac. zastanwialam sie czy nie pojsc w stroju kapielowym do tej szkoly tongue_out?
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 00:59
                                                    i oczywiście, że mam gg
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:00
                                                    Nie obniżają, bo mam dobre a to moje kolory włosów:
                                                    Zaczęłam w 1 klasie gimnazjum. Mój naturalny kolor to ciemny blond, zrobiłam sb balejaż z różnymi pasemkami. Potem pofarbowałam na brązowy, a następnie na czarno. Miałam tak niespełna rok. Potem obcięłam włosy i zrobiłam do czarnych kilka blond pasemek. Po kilku miesiącach jeszcze więcej. Po dwóch mieszkach zafarbowałam na mroźny brąz, po miesiącu na czekoladowy brąz. Potem wzięło mnie na rudy i pofarbowałam na miedziany blond, dwa razy. Miałam tylko refleksy i poszłam do fryzjera. Miał być brąz z rudymi refleksami wyszła marchewka z żółtym. Pofarbowałam po miesiącu na rudy. Po niespełna miesiącu poszłam zrobić blond i wyszedł złocisty rudy, miesiąc po zafarbowałam na słoneczny i teraz na średni blond i wróciłam prawie do naturalnego. Nieźle prawda. Pewnie Wam szczena spadła do ziemi xD
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:02
                                                    collage, szalona jesteś xD
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:03
                                                    Życie jest za krótkie, żeby pozostać przy jednym kolorze c:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:04
                                                    wow. ja sie dziwie jak twoje wlosy to przezyly bo moje to bez nieczego nawet sie rozdwajajasmile
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:06
                                                    Mam grube, gęste włosy i do tego codziennie prostuje. Owszem są przesuszone, ale nawalę jedwabiu i jest OK c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:07
                                                    ja chcę mieć wszystkie możliwe kolory na swojej głowie c:
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:09
                                                    Kup sobie pianki koloryzujące c:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:12
                                                    a ja mam krecone wlosy ktorych nie obcinam bo chce miec poza cycole
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:13
                                                    ja w zimę szukam niebieskiej szamponetki czy coś...
                                                    a ile trzymają pianki big_grin?
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:13
                                                    ola rozwaliła mnie do granic możliwości swoją wypowiedzią.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:20
                                                    habig_grin
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:15
                                                    ale wy szalone. ja narazie zostaje przy blondzie ale za rok lub dwa moje wlosy przejda calkowita metamorfoze smile
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:15
                                                    No to właśnie jest pianka-niebieska, chyba nie ma szamponetki.
                                                    Nie mam pojęcia, nigdy nie robiłam. Słyszałam, że na 2-3 umycia.

Olka, ja też zapuszczam tyle, że z przodu mam długie a z tyłu krótkie bo miałam fryzurę na tzn. boba czego żałuję :c
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:18
                                                    jak wygląda fryzura na boba? nigdy nie widziałam albo nie kojarzę. zdjęcia proszę c:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:19
                                                    a ja na odwrot bo mi fryzjerka dziwnie sciela. z tylu dlugie zadbane a z przodu krotkie i do tego mi sie strasznie tu rozdwajaja
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:21
                                                    moja kolezanka zrobila sobie na fiolet i niestety nie byl zbyt trafiony bo wygladala troche jak klown
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:21
                                                    Olka, to nałóż jedwab na końcówki c:

Nie mam zdjęć żadnych, wpisz w gógle fryzura bob.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:23
                                                    mam jedwab ale go juz dawno nie uzywalam ale chyba znow zaczne
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:24
                                                    Najlepszy jest ten z BioSilk.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:26
                                                    fryzura na boba fajnie wyglada ale nie dla mnie bo mam okragla twarz i wgl krotkie mi nie pasuja. a macie grzywki? bo ja mam na bok. kiedys mialam na prosto ale niezbyt trafiona
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:24
                                                    a wiem jaka!
                                                    nie wiem czemu, nazwa mnie strasznie śmieszy... znaczy samo słowo bob. D:
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:27
                                                    Mnie też, bobek -.- Ja poszłam ze zdj. Hayley do fryzjera z tej sesji w tej fioletowej bluzce, żeby mi zrobiła tak jak ona ma i ona uznała, że ma krócej z tyłu i tak mi też zrobiła masakra. Tak samo kolor nie wypał, ja miałam żółty a ona ciemny rudy -.-
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:28
                                                    oo, ja też robiłam tak mniej więcej jak Hayley w tej sesji i całkiem dobrze fryzjerce wyszło.
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:28
                                                    Też mam okrągłą twarz i też mi nie ładnie w krótkich ale ja jestem uparta.
                                                    Tak zawsze mam grzywkę na lewej stronie, tyle że zawsze mnie wkurza na twarzy i ją likwiduję.
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:33
                                                    a ja tez mam na lewo i nie usuwam bo mi pasuje a do tego zakrywa moje pryszczolki

bobek fajne slowo. przypomina mi tego aktora z prosto w serce< nie ogladam> kamila bobkasmile
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:34
                                                    ja też mam na lewo i mam okropne policzki, które na szczęście troszkę się zmniejszyły.
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:33
                                                    Ja już się zbieram, idę spać bo rano też dzień.
                                                    Branoc <3
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:35
                                                    ja jeszcze poczytam piekielnych.
                                                    branoc c:
                                                  • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 01:37
                                                    o to juz prawie druga shock

ja tez sie zbieram bo przeciez trzeba wstac w poludnie tongue_out
                                                    do jutra kiss
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 10:33
                                                    spadłam ze swojego honorowego pierwszego miejsca w najaktywniejszych kotkach, trzeba pospamować ccc:
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:03
                                                    Haha, ja to tam mam gdzieś p;

Wstałam i już zjadłam chleb z dżemorem c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:05
                                                    ale ja jak już trafiłam to już wolę tam być big_grin
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:07
                                                    Po spamujemy dzisiaj całą noc i wskoczysz na pierwsze ;d
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:08
                                                    haha, może tongue_out
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:10
                                                    Ale teraz to ja lecę się opalać zanim słońce zajdzie, baj c:
                                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 11:15
                                                    ja tam jestem blada. pa C:
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 13:30
                                                    a ja już jestem mudżynem p;
    • flo. jaaaaaaa!!! 23.08.11, 11:14
      lubię ich, ale bardziej MCR. big_grin
      • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 11:19
        już myślałam, że nikt nie napiszę big_grin
        • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 13:29
          Ja lubię TPR I MCR po równo c:
          • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 13:55
            i ja ;3
            • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 14:21
              ależ dzisiaj gorąco, żar leje się z nieba, a temperatura w moim pokoju wynosi chyba z 30 stopni. huhu.
              • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 14:32
                w moim pokoju jest zawsze gorąco. to najcieplejszy pokój w domu ._.

odzywa się do mnie pisarska natura, ale ona się odzywa od paru miesięcy i za każdym razem jak coś próbuje napisać to mi pomysły znikają. x_x
                • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 14:49
                  o wow, nie ma mnie cały wieczór, a tutaj już ponad 400 postów big_grin
                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 15:43
                    i tylko 3 osoby spamowały c:
                    • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:22
                      ale tutaj puusto ;<
                      • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:26
                        bo ładna pogoda jest i tylko ja siedzę przed laptopem ;|
                        • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:30
                          a ja uciekłam z ogródka i zrobiłam budyń ;P
                          • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:41
                            czekoladowy? c:
                            • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:44
                              a ja mam budyń biszkoptowy <3
                              • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:48
                                waniliowy, nie smakował mi to dosypałam czekolady i i tak jest fujaty -,-
                                • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:52
                                  ja mam mini wafelki orzechowe. pyszne c:
                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:54
                                    a ja nic nie mam, nawet oreo. chyba wybiorę się do sklepu po paluszki :c
                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:54
                                    a potem dupa rośnie XD
                                    • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 16:59
                                      hahahahaha. co prawda to prawda, ale budyń bardziej tuczy! ;d
                                      • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:00
                                        nie jem go juz bo jest fujaty -,-
                                        chyba farbuje włosy na brązowo .
                                        • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:03
                                          wiem, takie wodniste -.-
                                          a jaki masz naturalny?
                                    • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:00
                                      to powinni przestać robić słodkie rzeczy xD
                                      • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:04
                                        blond.
                                        collage, ty z katowic? wink
                                        • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:06
                                          to tak jak ja c:
                                          tak, dokładnie Piekary Śląskie, a ty?

dżulio, nie żartuj sobie. bez słodyczy nie ma życia p;
                                          • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:07
                                            Chorzów suspicious
                                            • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:08
                                              Jesteś za ruch chorzów? :c
                                              • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:10
                                                ja chodzę za babcią po bułki wink
                                                • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:17
                                                  collage, nie nazywaj mnie dżulia :C
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:25
                                                    collage chyba poszła po te paluszki tongue_out
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:26
                                                    ok, dżulio. to jak julio? p;

nie, do sklepu to ja muszę jechać bo w pobliżu nie mam. jestem aktualnie na wsi c:
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:28
                                                    nie dostanę depresji 1 września bo mam na 10 big_grinD
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:40
                                                    to fajnie się masz. ja jeszcze nie wiem na którą mam, ale zapewne na 8 msza, ale co mi tam jak ja i tak nigdy nie idę c:
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:41
                                                    ja mam mszę na 10 i musze iść bo jestem w szkole katolickiej -,-
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:40
                                                    google chrome jest strasznie szybkie ;o
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:42
                                                    na serio? i jak tam jest? zawsze byłam ciekawa c:

haha, to sarkazm? bo ja nie wiem, nie mam google chrome.
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:44
                                                    normalnie, a żeby było śmiesznie, to jestem ateistką smile
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:45
                                                    hahaha, z własnej woli?
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:44
                                                    nie, na serio jest szybsze of firefoxa i explorera big_grin
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:48
                                                    skoro tak mówisz. mojemu internetowi przydałby się właśnie jakiś power o;
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:50
                                                    ja tam jestem zadowolona z mojego firefoxa smile
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:53
                                                    a ja nie :C
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 17:54
                                                    to złóż reklamację big_grin
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:07
                                                    Ja to zaraz wyrzucę ten komputer przez okno. Drze ryja, że aż głowa boli. A o szybkości nie wspominam :c
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:10
                                                    komputer drze ryja? indifferent
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:15
                                                    no co, utalentowany komputer smile
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:24
                                                    ach te dzisiejsze komputery... smile
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:47
                                                    no te polskie komputery tongue_out
                                                  • merley_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 18:49
                                                    jej, już 500 postów big_grin
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 19:03
                                                    świętujmyy! ;D
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 19:12
                                                    szkoda gadać..
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 19:14
                                                    500 postów, no to chlup w ten głupi dziób c: piwo
                                                  • pomyluna_ Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 19:19
                                                    piwo
                                                    zdrówko ;p
                                                  • collage Re: jaaaaaaa!!! 23.08.11, 19:26
                                                    zdrówko boża krówko c:
    • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 19:30
      New topic c:
      • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 19:32
        Może założymy jakiś nowy off topic?
        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 19:42
          spamujecie beze mnie D:
          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 19:43
            i przydałoby się założyć big_grin
        • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 19:46
          offtop budyniowy big_grin
          • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:03
            Może off top ciastek oreo? c:
            • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:09
              nigdy nie jadłam oreo, ale to szczegół :C
              • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:13
                żaaaałuj.
                • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:15
                  orełooo ;p
                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:20
                    przekręć, poliż, zamocz. oreło, orełoooo, oreło!
                    • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:21
                      oreło...
                      • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:41
                        Hej, hej wpadłam na pomysł. Piszemy historyjkę c:

Pewnego dnia Taylor...
                        • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 20:58
                          przeglądała internet i...
                          • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:16
                            znalazła czarny cień do powiek, od tego czasu...
                            • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:27
                              robiła makijaż na pandę, ale...
                              • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:30
                                ludzie sądzą, że jest okropny, a jej się podoba. Uważa, że...
                                • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:34
                                  Dobra to jednak nie jest dobry pomysł. Pusty spam d:
                                  Co robimy?
                                  • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:38
                                    nie wiem, :c
                                • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:38
                                  wszyscy ludzie powinni zaczac sie malowac na pande wiec postanowila.,.
                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:43
                                    Olka, już nie piszemy tej historyjki..
                                    • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:48
                                      spoko.nie zauwazylam

znalazlam fotke taylor z biebierem wink
                                      • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:48
                                        wzrostgwiazd.blox.pl/resource/justin_bieber_taylor_momsen.jpg
                                        • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:52
                                          co tak cicho? jest tu ktos?
                                          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:56
                                            on zna taylor? : O
                                            • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:59
                                              najwidoczniej juz tak. dobrze ze ich relacje nie poszla w strone seleny i biebiera... wyobrazacie sobie ich razem?

jaki on niziutki jest
                                      • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 21:58
                                        @oolluussiiaa96 też widziałam, na początku zastanawiałam się, że może on z kartonu jest tongue_out
                                        • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:00
                                          ha ja tez. jakos dziwnie tu wyszedl
                                          • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:03
                                            jak wampir ;o
                                            • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:05
                                              no te oczy. mam nadzieje ze nie jest wampirem bo nie chce zeby moje dzieci sluchaly jego muzyki
                                              • oolluussiiaa96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:08
                                                dziewczyny ktory teledysk tpr podoba wam sie najbardziej?
                                                • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:12
                                                  mi jakoś miss nothing
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.08.11, 22:31
                                                    Make me wanna die, ale druga wersja.
                                                    Miss nothing jest fajne, gdyby nie buty prostytutki :c
                                                  • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 24.08.11, 10:09
                                                    dżemdobry, nie spamowałam wczoraj, bo ukochany tatuś mi internet odłączył -,-
                                                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 24.08.11, 10:12
                                                    a mi się spać chciało :c
                                                  • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 24.08.11, 10:26
                                                    collage, to co z tym offtopem .? wink
    • inna_xd kocham ich!!!!! 24.08.11, 10:15
      oni są zarąbiści, taylor ma super głos smile
      • merley_ Re: kocham ich!!!!! 24.08.11, 10:56
        ale kocham moich sąsiadów. 8 rano a ci wiercą ._.
        • collage Re: kocham ich!!!!! 24.08.11, 10:59
          Hahaha, znam ten ból :c Ale nie martw się u mnie remontują i też nie jest za ciekawie o;

Nie wiem co z tym offtopem..
          • pomyluna_ Re: kocham ich!!!!! 24.08.11, 11:22
            mi to tam psy szczekają za oknem i tata dzwoni co 5 minut z ogródka -,-
            • kaajul Ja tam ich lubię. 24.08.11, 11:32
              Ostatnio zaczęłam ich słuchać. I nie mogę przestaćsmilesmile
              • merley_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 11:45
                plus u mnie na klatce śmierdzi, bo coś robią z rurami chyba i wiecznie mi w łazience bulgocze big_grin
                • pomyluna_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 11:47
                  a u mnie na korytarzu w budynku kamery zakladaja -,-
                • merley_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 11:50
                  jaka ja głupia, ignoruje wszystkich nowych, którzy tu napisali... ech, witamy w naszym gronie c:
                  • pomyluna_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 11:53
                    tak witamy, w świecie gdzie się dużo głupot plecie XD
                    • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 12:36
                      Haha i tak jak ktoś zawsze napisze, to drugi raz się na forum nie pojawia xD Czy to mnie dziwi? Nie, wcale c:
                      • merley_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 13:11
                        niestety :cc
                        • pomyluna_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 13:17
                          aj tam, aj tam ;P
                          • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 14:16
                            Tylko my trzy siebie rozumiemy. Jesteśmy zakręcone jak mariolka krejzolka d: Inni się nas boją c:
                            • merley_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 14:23
                              oni nas nie rozumieją ;3
                              • lace Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 15:19
                                A ja rzadko piszę, bo często przychodzę w połowie rozmowy i potem nie chcę się ciągle pytać o co chodzi.
                                • oolluussiiaa96 Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 16:45
                                  wczoraj siedze w nocy po ciemku na filmwebie na laptopie i wchodze na horror nie boj sie ciemnosci i cos mnie podkusilo na forum zebu kliknac w tego linka
                                  wink
                                  wczoraj to mnie wystrzaszylo w nocy dzisiaj sie z niego smieje tongue_out
                                  • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 18:46
                                    O ja jebie o; Dobrze, że jest jasno, bo inaczej zawał na miejscu haha ;d
                                    • pomyluna_ Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 19:56
                                      też raz na to weszłam.
                                      sry za nieobecność, zostałam siłą porwana na działkę.
                                      • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 21:32
                                        I co fajnie było? Dzisiaj taki upał, że nawet na plac nie wyszłam.
                                        • oolluussiiaa96 Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:08
                                          a u mnie padalo i burza. nienawidze takiej pogody. ja chce sie troche poopalac
                                          • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:19
                                            Olka, zamień się.
                                            Ja już mam słońca i opalania po dziurki w nosie. Właśnie patrzę i jutro ma być 30 stopni i ciągle upaaaaaały.
                                            • oolluussiiaa96 Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:30
                                              oki. tylko nie wiem jak to zrobic. blada jestem jak sciana a na solarium napewno nie pojde bo to dla mnie zło
                                              • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:34
                                                Hokus pokus, czary mary ja mam zimno, ty upały! d:
                                                Też o tym myślałam, ale słoneczko zmieniło plany.
                                                • oolluussiiaa96 Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:37
                                                  mam nadzieje ze twoje czary mary zadzialaly. zobacze jutro jesli bedzie slonce to zaczne sie bac twoich mocy tongue_out
                                                  • collage Re: Ja tam ich lubię. 24.08.11, 22:38
                                                    Haha, interesuje się Wicca, więc mnie to nie będzie dziwić. Koniecznie napisz c:
                                                  • collage Re: Ja tam ich lubię. 25.08.11, 08:32
                                                    I jak tam stoisz z pogodą? U mnie burza i zimno hehehe c;
                                                  • pomyluna_ Re: Ja tam ich lubię. 25.08.11, 10:13
                                                    collage, ale wcześnie wstałaś ;D
                                                    co do wiccy, to kojarzy mi się z TB big_grin
    • paja96 <3 25.08.11, 09:19
      moja, hmm, 'przygoda' z TPR zaczęła się przez moją przyjaciółkę i przez Plotkarę. Konstancja też jest fanką i kiedyś widziałam że na WFie słuchała na ipodzie i potem mi powiedziała, że właśnie Taylor Momsen. Już wtedy zaczynałam słuchac rocka więc poszukałam w necie nazwy płyty i ściągnęłam. Kiedy przeglądałam piosenki trafiłam na Make me wanna die i zorientowałam się, że TEJ PIOSENKI SZUKAŁAM ostatnio, bo była w GG S04E09, kiedy C powiedział, że TE słowa były prawdziwe a B powiedziała że TEŻ. Więc przez następne kilka dni słuchałam TYLKO Make me wanna die. A potem zaczęłam przesłychiwać inne piosenki Taylor i natychmiast się w nich zakochałam.
      xo xo
      • merley_ Re: <3 25.08.11, 13:06
        witamy paja c:

ej, no co wy. ja jestem blada i jestem z tego dumna :c. jedyne co opaliłam to kawałek ramienia XD
    • michaelmontana Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 13:49
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3005,128243440,128243440,Scenariusz_kabaretu_smieszny_.html
      błagam o pomoc cry
      • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 14:16
        Pomyluna, tak wcześnie bo burza mnie obudziła i cieszyłam się, że będzie w końcu zimno. No i pocieszyłam się do 10, bo potem znowu upał :c

Co te forum tak opustoszało, się pytam? O:
        • lace Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 14:24
          Czy Taylor ma na nadgarstku jako tatuaż cztery x? stealherstyle.net/tattoos/taylor-momsen-tattoos/ Na jednym zdjęciu ma, a na drugim już nie. Na kilku stronach piszą, że to tatuaż dlatego się nad tym zastanawiam.

I w ogóle czy te 4 x coś oznaczają?
          • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 15:31
            call me Asia XD
            • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 17:26
              Aśka baśka c:
              • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 25.08.11, 18:24
                Taylor po prostu nabazgrała 4 xxxx c:
                • pomyluna_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 26.08.11, 18:13
                  zyjecie?
                  • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 26.08.11, 19:00
                    Ja żyję, ale inni chyba nie :c
                    • collage Co do tatuażu Taylor, 26.08.11, 19:28
                      '4 xxxx' nie wiem jakie ma on znaczenie, ale symbol znajduje się również na płycie TPR.
                      • collage Re: Co do tatuażu Taylor, 27.08.11, 10:04
                        Ej, nie róbcie mi tego! Te forum obumiera. Piszcie tutaj, proszę :c
                        • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 28.08.11, 22:22
                          co tak cicho? ja pisze big_grin nie mialam czasu wchodzenia na kotku bo wszyscy na koniec wakacji sie rozkrecajasmile
                          • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 29.08.11, 16:03
                            hejka wink

taylor ma obecnie jakiegos chlopa czy samotna jest?
                            • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 29.08.11, 21:41
                              dziewczyny piszcie proszecrying
                              tak mi sie fajnie z wami pisalo no
                              • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 29.08.11, 21:43
                                jak jutro wieczorem wejde i nikt nic nie napisze to do kazdej podjade i rece poucinam
                                • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 30.08.11, 15:41
                                  ktos tu zyje?
                                  • collage Re: Co do tatuażu Taylor, 30.08.11, 19:17
                                    Ja żyję!

Co do chłopaka to nie wiem, ale znalazłam to.
                                    • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 30.08.11, 21:28
                                      o ktos odpisal big_grin
                                      hej collage smile

wolicie taylor w dluzszych czy krotszych wlosach?

dzisiaj dopiero w plotkarze zauwazylam ze jest strasznie chuda
                                      • collage Re: Co do tatuażu Taylor, 30.08.11, 21:57
                                        Witaj Olka.

Szczerze? Nie potrafię wybrać. Podobała mi się w krótkich włosach, pasowały jej do naturalnej twarzy bez mocnego makijażu. W długich podobałaby mi się gdyby nie czarne oczy.
                                        Ona jest śmiertelnie chuda.
                                        • oolluussiiaa96 Re: Co do tatuażu Taylor, 30.08.11, 22:13
                                          przez 1 i 2 sezon tego nie zauwazylam a tu 3 ona krotka kiecka az nie moglam patrzec. z 3 kg by jej sie przydalo przynajmniej. choc juz bym wolala jej figure miec niz moja tongue_out

• merley_ Re: Co do tatuażu Taylor, 06.09.11, 08:09
                                            no i wszystko ucichło indifferent
    • blood_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 08.09.11, 18:00
      Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here
      Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!!

www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ
      • merley_ Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 20.10.11, 12:11
        okej, ktoś tu jest? indifferent
        • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 27.04.12, 18:00
          Cześć,
          chciałabym zrobić wielką reaktywację tego wątku, co wy na to?

Btw, co sądzicie o nowych singlach TPR? c;
          • nessy96 Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 02.05.12, 10:33
            mi się bardzo podoba cold blooded smile fajnie że w końcu coś nowego nagrali.
            • collage Re: Forum Fanów The Pretty Reckless 23.05.12, 08:44
              a mi najbardziej Hit me like a man.

przyznam się, że już nie śledzę tak bardzo ich poczynań ze względu na brak czasu, ale skoro nowe single to chyba płyta się szykuje ;3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka