nickywood 17.08.11, 00:11 Macie jeakieś ?? Ja mam narazie Carmen Electry i Jennifer Aniston . ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonaska97 Re: Autografy Gwiazd ;D 17.08.11, 00:15 mam autograf od zespołu Anima oraz od Darka''Maleo'' z zespołu Maleo Reggae Rockers Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lenka Re: Autografy Gwiazd ;D 05.11.11, 14:21 Magdy Mołek, Kasi Burzyńskiej, Michała Piroga, Edyty Herbuś, Rafała Maseraka, Iwony Pavlović i Agnieszki Popielewicz Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Autografy Gwiazd ;D 17.08.11, 11:37 Natalii Lesz Przyjaciólka wysyłała maile do gwiazd aby wysłały jej autografy no i przez przypadek do Natalii wysłała dwa razy to mi dała Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Autografy Gwiazd ;D 17.08.11, 12:06 oli szwed , Danzela , Taylor momsen Odpowiedz Link Zgłoś
shumpsy Re: Autografy Gwiazd ;D 17.08.11, 12:40 Piasek, Ewa Farna, Afromenta, Zakopower. Poza tym, niedługo ma mi przyjść autograf od Roba Pattinsona <3 - adres do agencji do której należy, więc o oszustwie mowy być nie może. Dodatkowo, w ciągu najbliższej przyszłości mam zamiar wysłać listy i zdjęcia do paru innych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Autografy Gwiazd ;D 04.11.11, 18:04 Angelina Jolie, Alyssa Milano, Matthew Fox, Jennifer Aniston, Tyra Banks, Nicolas Cage, Carmen Electra, Drew Barrymore, nawet Seleny Gomez mam, ha! xD - autografy oczywiście nie zdobyte osobiście. osobiście otrzymałam od prawie całej drużyny SKRY Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
divine_control Re: Autografy Gwiazd ;D 05.11.11, 14:45 Osobiście zdobyte od Varsity Fanclub, Drew Ryan Scott'a i Afromental (: Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: Autografy Gwiazd ;D 05.11.11, 15:05 Grupa operacyjna, Piasek, Rodowicz, Lesz, Kukulska, Antonio Banderas, Danny, Anja Rubik i Joanna Krupa, Karolak, Socha - Te zdobyłam osobiście a te przez wysłanie listów - Emily Osment, Sabrina Bryan i Coldplay Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Autografy Gwiazd ;D 14.08.12, 12:45 miałam autografy Ali z zespołu Blog27 i kogoś tam jeszcze miałam, ale nie pamiętam - to było tak dawno temu a pamięć już nie ta Odpowiedz Link Zgłoś