Dodaj do ulubionych

jak się ubieracie?

18.08.11, 12:40
w co najczęściej ubieracie się do szkoły.?
zadaje takie pytanie bo ja np w gim(teraz już ide do LO ) musiałam chodzić w ciemnych rzeczach bez nadruków. nie mogłam mieć na sb np czerwonej bluzki bo już dostawało się ujemne punktysad. dlatego teraz nie mam za wiele kolorowych ubrań, więc niefajnie;/
opowiedzcie się tak ogólnie co nosicie? może mundurki?

jak już było to kosz
Obserwuj wątek
    • wampire13 Re: jak się ubieracie? 18.08.11, 13:11
      Precz z mundurkami. sciana
      U nas w gimku można ubierać się jak kto chce, tylko niektórzy nauczyciele mają swoje "normy ".
      Mój ubiór zależy od pogody : zwylke jakijś fajny t -shirt,jeansy, conversy i parę dodatków.
      • ann_eta Re: jak się ubieracie? 18.08.11, 14:37
        ja też idę teraz do LO. ale w gimnazjum każdy mógł ubierać się jak chciał, oczywiście bez przesady, głównie u dziewczyn - wieelkie dekolty albo bardzo krótkie spódniczki nie były zbyt mile widziane, ale podejrzewam, że tak jest w każdej szkole. skoro teraz masz więcej możliwości to może wybierz się na zakupy i kup kilka fajnych rzeczy? jakieś jeansy, legginsy, tuniki - nawet te w jaskrawych kolorach (;
    • blackbleach Re: jak się ubieracie? 19.08.11, 18:56
      w gimnazjum nie muszę nosić mundurków, ale w podstawówce musiałam. ; // ubieram bluzy, koszule, jakieś tam bluzki, spodnie, trampy, adidasy lub martensy. ogólnie ubieram się jak chłopak. xd
    • lilii_95 Re: jak się ubieracie? 19.08.11, 19:02
      zwyczajnie. spodnie, t-shirt, koszula, trampki. czasami sukienka i gladiatorki/baleriny.
    • blizniaczkii Też ide do LO 19.08.11, 19:09
      Ubieram się na luzie... staram się coraz częściej chodzić w spódniczkach big_grin
      Nowa szkoła nowe wyzwania heeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka