bellacullenx u mnie w szkole.. 28.11.11, 21:47 .. aktualnie jest przypał gdyż złapano dużą grupkę osób ; p policja, rodzice, nagany dyrektora, sprawa w sądzie- przesrane jednym słowem.. ja nie wciągałam- nie jara mnie to : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Tabaka. 01.12.11, 19:34 tak znajomi niektórzy wciągają . ja osobiście nie miała przyjemności z tabaką , chociaż nie ukrywam chciałam spróbować . ;] i mam nadzieję , że kiedyś spróbuję ;D ogólnie nie widzę w tym nic złego .. to nie jest żaden narkotyk , ani nic . niektórzy lekarze , nawet zalecają tabakę na katar . więc spk Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Tabaka. 02.12.11, 17:36 U mnie w klasie chłopaki wciągają. Dzisiaj wciągali na lekcji i nauczycielka ich złapała Jak można się domyślić wylądowali u dyrektorki. Ale mają przesrane hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowy_swiat Re: Tabaka. 03.12.11, 14:11 tabaka mam nadzieje ze wiecie ze to zmielony tyton z dodatkami powiem ze nie robi smakuje ale nie ze musze caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Tabaka. 23.12.11, 00:04 no baaa, ale z 2 lata temu ostatnio nawet chciałam kupić tabakę na bazie cukru, bo pomaga na katar ale wciągałam kiedyś w sumie to ostatnio na wakacjach, ale żeby jakiś przykrych sytuacjii to nie miałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex to nie są narkotyki, co wy pie...cie. 24.12.11, 09:32 zwykły sproszkowany tytoń, którego używa się również do leczenia kataru -.- jebie po potylicy i czuć po większych ilościach jakby wypiło się ze 2 piwa ale nic nie daje tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Tabaka. 24.12.11, 09:52 Nigdy nie próbowałam. Moi koledzy często wciągają tabakę na przerwach, a nawet na lekcjach. Ja nie mam zamiaru zepsuć sobie zdrowia. Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, wszystkim osobą wciągającym tabakę, życzę dużo dużo zdrowia i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Tabaka. 24.12.11, 09:59 u mnie wciąga parę osób. kiedyś mi nawet proponowano. ale odmówiłam, w sumie nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa wciągałam, nic ciekawego.. 26.12.11, 16:18 a czy w szkole wciągają nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Tabaka. 29.02.12, 14:44 Tata jest od tego uzależniony. Czasem mi daje trochę.. ogólnie nie jest złe. Ale nie daje żadnego kopa ani nic w tym stylu, więc zbyt często tego nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Tabaka. 29.02.12, 14:58 nie, nie wciągałam . i raczej w przyszłości nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Tabaka. 01.03.12, 19:56 przecież to nic nie daje, przynajmniej w moim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Tabaka.eeeeeeeeee 01.03.12, 21:07 to nic nie daje O.o tylko jak za dużo wciągnę to kicham i mam chwile katar.. NIC SPECJALNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Tabaka. 02.03.12, 19:48 nie, nie wciagałam. Z resztą po co? To przeciez nawet nic nie daje. Tak sobie wciągnąć żeby byc "kul i wyluzowanym" to mnie jakos nie kręci Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Tabaka. 29.04.12, 14:29 To nie jest narkotyk ani nic takiego tylko, coś co pomaga tak naprawdę jedynie na katar, bardziej szkodzi, bo to "chyba" tytoń tak? Z resztą po co to... -,- Nie próbowałam i raczej nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
roswell ta-ba-ka 29.04.12, 20:05 Wielki "lans" się z tego zrobił jakby była to jakaś nowa odmiana heroiny -.- Przecież to zwykły tytoń o nazwie, której długo nikt nie znał. "Moda, moda" i przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś