Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ?

21.08.11, 11:41
Ja bardzo lubię horrory i książki pisane ,,pamiętnikiem".
A wy? smile
Obserwuj wątek
    • wampire13 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 21.08.11, 11:42
      Przygodówki, Książki fantastyczne, mogą być też kryminały.
    • jagoda1602 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 21.08.11, 11:46
      Fantastykę. Innych książek też nie mam problemu czytać, ale zwykle w sklepie/bibliotece ich nie wybieram...
    • marys1 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 21.08.11, 15:04
      Ogólnie czytam wszystko co mi się nawinie pod ręce.Preferuje jednak fantasy i książki przygodowe..wink
    • gossipka. Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 21.08.11, 15:12
      Ja najbardziej lubię książki fantastyczne, przygodowe i horrory ;D
      W sumie, tak po namyśle, to chyba przełknę każdy gatunek, byleby książka była ciekawa c;
    • izuunia55 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 21.08.11, 20:04
      Książki fantastyczne, romanse, przygodowe i takie oparte na prawdziwych zdarzeniachsmile
    • trzpiotka podróżnicze 21.08.11, 21:10
      Polecam książki Wojciecha Cejrowskiego i Beaty Pawlikowskiej. Poza tym lubię też książki przygodowe (co łączy się z podróżniczymi) oraz obyczajowe i dramaty.
    • nnaattaallaa Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 09:00
      taa, książki pisane pamiętnikiem są fajne. smile ja najbardziej lubię dramat. bez dwóch zdań. za podróżniczymi i fantastycznymi nie przepadam (chociaż HP jest wyjątkiem) ale ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkie książki byleby nie jakieś nudne. wink
    • shunra Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 09:16
      Głównie czytam książki fantasy, horrory i kryminały. Ale czasami sięgam też po inne gatunki z jednym wyjątkiem typowe romanse staram się omijać, niedobrze mi się robi czytając książki o przesłodzonej ,,idealniej" miłości. tongue_out
    • melody_soul * 22.08.11, 09:20
      książki fantastyczne, o tak!
    • trufla Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 09:31
      Fantasy, przygodowe, kryminały, dramaty, romanse...
    • lara12 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 10:04
      lubię te dla młodzieży o wampirach, wilkołakach i takich tam, ale też jakieś obyczajowe, mówiące o problemach współczesnego świata, np. Ewy Nowak. uwielbiam też mnóstwo książek z dzieciństwa, 'Dzieci z Bullerbyn' czy 'Wakacje z duchami' i chętnie do nich wracam smile
    • anusia1120 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 10:46
      Najbardziej lubię książki fantasy albo horrorybrawo
    • sammy Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 10:46
      Książki fantastyczne, kryminały i książki oparte na faktach. Nie cierpię książek, w których fabuła jest strasznie przewidywalna, czyli jest nastoletnia dziewczyna, której nikt nie lubi, pewnego dnia poznaje chłopaka i zakochuje się w nim (z wzajemnością), ale oczywiście nie mogą być razem, ponieważ to tylko przynosi więcej problemów, lecz dzięki sile przyjaźni i miłości jakoś udaje im się być razem i pod koniec książki całują się. Happy End-.- takich książek jest pełno w bibliotekach, że aż rzygać mi się chce. Na prawdę ciężko znaleźć jakąś ciekawą książkę. Wiem, że pozostaje jeszcze sklep, ale dla mnie to głupota wydawać 30, 40 zł na książkę, którą przeczytam tylko raz.
    • czekoladowa_14 Re: Jaki jest wasz ulubiony gatunek książki ? 22.08.11, 12:44
      Obyczajowy i psychologiczne, również lubię książki pisane pamiętnikiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka