Dodaj do ulubionych

zakupy przez internet.

25.08.11, 13:41
kupujecie często coś przez internet? dlaczego? ja prawie wszystko, bo jest o wiele większy wybór i o wiele taniej niż w normalnych sklepach. (zapewne dlatego, że prowadzenie internetowego sklepu jest o wiele tańsze niż stacjonarnego). no i głównie dlatego, że ubieram się oryginalnie i w 'normalnych' sklepach nie mogę znaleźć nic fajnego. jakie znacie i polecacie sklepy internetowe?
ja szczególnie polecam visual-loli
często też kupuję na restyle
czasem na glovestar albo kinkykiki
Obserwuj wątek
    • anja_ Re: zakupy przez internet. 25.08.11, 13:54
      jak coś to jedynie allegro. kiedyś prawie skusiłam się na glovestar, ale znalazłam to samo i taniej w zwykłym sklepie. zawsze przed kupieniem danej rzeczy czytam o sprzedającym opinie, bo będzie mniejsze prawdopodobieństwo, że nie przyśle mi kamieni.
    • erkaq Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 08:46
      ja kupuje sprzet w necie.
      sluchawki do kompa kupilem na neo24.pl mogem odebrac je w bydgoszcz i duzo taniej niz w media smile
    • a_vie Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 16:05
      co tak mało odpowiedzi?
      w jakich sklepach najczęściej kupujecie, jeśli w ogóle kupujecie coś przez internet?
      • estrellaa Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 16:40
        nie kupuję w necie . jakoś nie lubię . muszę , dotknąć , przymierzyć i w ogóle . kupuję tylko czasem jakieś dodatki : okulary , szaliki , rękawiczki , bransoletki . na allegro xd
    • yorkie Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 16:43
      Nie wszystko, aczkolwiek bardzo dużo ubrań zamawiam przez internet. Bardzo trudno jest znaleźc ubrania w moim stylu w normalnych sklepach.
      Podobnie, jak autorka, też kupuję na restyle.pl wink glovestar i kinkykiki podobały mi się kiedyś, teraz już mniej.
      • a_vie Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 13:26
        No, kiedyś glovestar było zupełnie inne, wszystko mieli świetne. kiedyś zanim jeszcze miałąm tyle kasy żeby zamawiać... a teraz mało co mi się tam podoba.
        za to strasznie mi się podoba nowo otwarty Visual-loli, wiem, że juz to pisałam, ale jeszcze raz nie zaszkodzi ;p
    • hooodooo . 26.08.11, 17:05
      owszem kupuję, ostatnio coraz częściej, bo jest dużo taniej. np. płyty. na allegro są dwa razy tańsze niż w empiku c;
    • kiwi Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 17:27
      jak kupuję przez internet to tylko na allegro. a kupuję te rzeczy, które jest trudno zdobyć w sklepach, albo te, które są tańsze w sieci...
    • estera102 Re: zakupy przez internet. 26.08.11, 17:52
      nie za często . może nie znam dobrych sklepów internetowych (te które wymieniłaś znam i ich do nich nie zaliczam ). uważam że w takich sklepach internetowych są rzeczy czasem jak z bazaru. oczywiście są wyjątki. sama czasem coś wyszukam fajnego , jednak rzeczy np. z bershki mają to coś stylowego , modnego . może uznacie że jestem głupia bo rzeczy które nie są modne mi się nie podobają , no ale cóż po części tak jest
      • a_vie Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 13:28
        jak z czego.... o.O
        dzieciątko drogie, w każdym z tych sklepów, które wymieniłam ciuchy są tak dobrej jakości, że nigdy nie znajdziesz takich w normalnych sieciówkach. nawet pomarzyć nie masz co.
        • leanne Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 13:59
          dla mnie takie glovestar jest za drogie. normalnie kupuję koszulki w sklepach typu house za 20-30 zł, przy czym próg w glovestar to 40 zł, do tego przesyłka, to będzie pewnie 50. za takie coś mam prawie bluzę albo fajny sweter. jedyne, co tam zamówiłam to tunele silikonowe.
          • klaudia_25 Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 14:12
            Czasami. Jak już to na allegro, albo rożnych stronach gdzie jest najtaniej big_grin
        • estera102 Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 15:46
          nie chodziło mi o jakość tylko o wygląd
    • emmaj660 Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 14:21
      masz racje!! masz duży wybór i ceny nie są takie duże jak w sklepie!! ja też wiele rzeczy kupuję przez internet smile i się opłaca smile)
    • roksanaroxana Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 14:39
      Kupuje w internecie, bo jest większy wybór. Zazwyczaj zamawiam na allegro, ale ostatnio kupiłam torbe Metalliki w sklepie beje(wygooglujcie sobie tongue_out)
      • jenny. Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 14:50
        co do jakości rzeczy z restyle nie jestem przekonana kiedyś coś tam chciałam zamówic ale przeczytałam opinnie w internecie i odrazu się wycofałam pozatym na restyle są starsznie drogie ciuchy które moża kupic na ebay o wiele taniej wystarczy poszukac.opinie o restyle
        • olusia... Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 15:27
          Jakoś nie jestem przekonanaa do kupowania przez internet. Preferuję sieciówki
    • lena_ Re: zakupy przez internet. 27.08.11, 15:52
      kupuję jedynie książki, płyty, czasem słuchawki. Jeśli chodzi o ubrania, wolę przymierzyć w sklepie smile
    • gorzata.14 .. 29.08.11, 11:25
      Rzadko.
    • karolcia909 Re: zakupy przez internet. 30.08.11, 14:34
      szczerze . ?
      no to taak ... czasami kupuje coś na internecie , nie znałam żadnych tych stron ( wyjątkiem jest allegro ) . zazwyczaj ubrania kupuje w sklepach , ale zdarza mi się też wyhaczyć coś fajnego na internecie .. . ; - DD jak już kupuję ubrania nainternecie to na allegro i avaro.pl . ; >
    • replacement Re: zakupy przez internet. 03.09.11, 13:33
      ja zwracam dużą uwagę, czy istnieje obok internetowego sklepu sklep stacjonarny - dodaje to dużej pewności przy zakupie. No i wiadomo - jak najszybsza wysyłka. Tak mam np z Andegrand i Skate-Europe.com . Zamawiane i nie minie 48 godzin, a już mam to, co chciałem w domusmile I to nie tylko rzeczy skate'owe, które nie każdemu się podobają, ale wszystko, co można określić jako urban i lifestyle.
    • smileyy776 Re: zakupy przez internet. 03.09.11, 13:47
      Ja kupuję często przez internet tylko na allegro.pl.Mieszkam w małym miasteczku gdzie nie ma ani jednego sklepu dla młodzieży.Same sklepy tylko dla małych dzieci.Jest Cropp,Adidas,Nike,ale chciałabym H&M,a na allegro zawsze są z h&mu ,albo z nexta ; )
    • lonellygirl Re: zakupy przez internet. 09.09.11, 16:33
      ja czasami coś kupuje. ale rzadko. tylko wtedy gdy nie mogę tego dostać w swoim mieście. nie lubię robić zakupów przez internet. nie sprawia mi to radości. a zakupy , takie normalne , to owszem ! wink ja najczęściej to na allegro. wink moja mama nie potrafi zaufać innym internetowym sklepom i oddać im swojej wypłaty. big_grin
    • eatingboys Re: zakupy przez internet. 12.09.11, 17:54
      Nie kupuję zbyt często, ze względu na to, że lubię najpierw coś przymierzyć, zanim to kupię - a zabawa w zwroty jakoś mnie nie kręci.
      Miałam zamiar korzystać ze sklepu online Topshop, ale odkąd poszerzyli ten w ZT już odczuwam takiej potrzeby. Czasami zamawiam coś w Urban Outfitters albo American Apparel, ale rzadko, bo niestety koszty przesyłki są trochę wysokie i już bardziej opłaca mi się poczekać na jakiś wyjazd za granicę, gdzie można znaleźć stacjonarne wersje tych sklepów.
      Nie mogę się natomiast doczekać, aż Zara zacznie wysyłać do Polski. Stradivarius już rozpoczął działalność wysyłkową, a nie wyobrażam sobie, by Pull&Bear czy Bershka były w inditexowej hierarchii nad Zarą. Zakupy online byłyby wtedy o tyle dobre, że oszczędziłabym sobie stania w kolejkach, a takze licznych zawodów, gdy widziałam coś cudownego na stronie, po czym zwiedziłam trzy okoliczne sklepy i NIC. :c
    • miley138 Re: zakupy przez internet. 12.09.11, 22:56
      Ja tylko brans(ol)letki i takie tam big_grin

Pocecam:
      www.katherine.pl/index.php
      moya.pl/
      www.delamo.pl/
      www.aukoala.com/
      Na tym blogu dużo fajnych stronek:
      kolorowadusza.blogspot.com/
      i tym:
      www.makelifeeasier.pl/
      + www.trendsetterka.com/

Po prawej stonie na kolorowej duszy są zajeb.iste sklepy big_grinbig_grin

:zakochana:

serceserceserceserceserce

brawo
    • antoninaa Re: zakupy przez internet. 16.09.11, 11:29
      Nie macie pomysłu co będzie modne tej jesieni. Ja już wiem Wy też możecie się przekonać co radzi stylistka w tym sezonie. Przeczytajcie artykuł wink

www.stylomierz.pl/artykul...oda-porady-1011
    • just...me Re: zakupy przez internet. 16.09.11, 14:22
      Kupuję, często buty, ciuchy prawie w ogóle. Sprzedaję też stare książki np. ze szkoły. Zazwyczaj allegro, czasem ebay i schaffashoes.
    • ciasteczek Re: zakupy przez internet. 24.01.12, 12:25
      kupujemy, kupujemysmile
      głównie ciuchy, płyty i kosmetyki.
      a czemu? bo większy wybór, łatwiej porównać ceny i bo taniejsmile.
      na przykład - w moich ukochanych skate shopach bywają całkiem sympatyczne rabaty w wersji onlinesmile
      Jak ktoś zainteresowany polowaniem na okazję, polecam. www.kodyrabatowe.pl
    • amylee99 Re: zakupy przez internet. 27.01.12, 18:48
      allegro.pl rzadzibrawo
      heh kupuję tam prawie wszystko... mieszkam na wsi więc do jako takich sklepów trochę daleko... tak samo jak ty uważam ze w necie są bardziej oryginalne rzeczy..
    • szelki Filmy/płyty/książki. 27.01.12, 19:51
      Przeważnie. Punkt odbioru Merlina mam nieprzyzwoicie blisko.
    • olcia456 Re: zakupy przez internet. 27.01.12, 19:57
      Tak, oczywiście ciuchów to raczej nie .........ale różne inne rzeczy tak !Kupuje np. na allegro
    • pauliska1212 Re: zakupy przez internet. 27.01.12, 20:41
      jak już robię zakupy przez neta, to kupuje w sieciówkach np. h&m na allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka