• chocolatebow Re: Skins. 27.08.11, 14:00
      poważny serial z poważnymi problemami... jak go oglądam to czasem nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale ważne, że jest prawdziwy.
      • norrmalna @mrs.devil 27.08.11, 14:20
        Skins Party nie jest codzień, tylko średnio co tydzień. Fajnie byłoby na taką imprezę iść, ale w Płocku niestety nie ma sad
        • balon123 Re: skins 27.08.11, 14:28
          też oglądam skinsy.smile fajny serial. big_grin troche kontrowersyjny, ale.. big_grin
          • carolin Re: skins 27.08.11, 14:43
            już dawno skończyłam 2 i nie planuję oglądać pozostałych. dla mnie skinsi to tony,michelle,sid,casey,jal,maxxie i anwar <3
            • alexis69 @carolin 27.08.11, 15:08
              też tak na początku myślałam. obejrzałam 1 i 2 sezon dwa razy bo jakoś nie mogłam się pogodzić z tym, że w 3 nie będzie już ich wszystkich.
              ale w końcu się przekonałam i bardzo mi się spodobało.
              ważne, że jest Effy <3
    • love.it Kocham skins 27.08.11, 14:56
      Jest zajebisty i tyle moge powiedzieć o tym serialu nigdy nie wymyślono lepszego
      • dark_candy_ @fairyytale 27.08.11, 15:11
        zgadzam sie. nagle wszyscy zaczeli mieć fioła na punkcie tego serialu
        • imyourdream1 Re: @fairyytale 27.08.11, 15:22
          kocham ten serial ale chcialabym zeby jakos sie rozkrecil jak beda nagrywac 2 sezon
    • aleksandra25 Re: Skins. 27.08.11, 15:34
      nie oglądam, ale moze zaczne
    • mrs.devil @norrmalna 27.08.11, 15:42
      Tak wiem,że nie jest to codziennie. Chodziło mi o to, że nie jest w jednym dniu kilka tylko w każdy dzień gdzieś indziej. smile
    • mari86 ;) 27.08.11, 15:44
      Byłam zachwycona I generacją, ale II mnie zawiodła. Przyzwyczaiłam się do nowej obsady i choć 3 i 4 sezon mnie nie wciągał tak jak 1 i 2, to serial nadal miał swój urok, który się skończył z nadejściem 5 sezonu. Obejrzałam cały sezon z ciężkim sercem, oczekując poprawy z każdym odcinkiem. Niestety bohaterowie mnie nieziemsko irytowali big_grin 6 sezonu prawdopodobnie nie obejrzę.. Jestem raczej skłonna powtórzyć 1 i 2 wink
      • brendzia_18 Re: ;) 27.08.11, 15:49
        Też uwielbiam ten serialserce
        Ja jednak bardziej wolę wersję US,ale zresztą i UK i US RZĄDZĄ;DD
    • rememberina skins forever, amen. 27.08.11, 16:05
      już sama chciałam założyc taki wątek.
      jak widac w temacie - kocham skins. najlepszy serial pod słońcem. uwielbiam 1 i 2 generację. Maxxie, Tony, Cassie, Sid, Chris, Cook, Effy, Freddie, JJ, Panda, Naomi, Emily... nie mogę życ bez tej dzieciarni.

we are the kids that your parents warned you about
    • blood Re: Skins. 27.08.11, 16:08
      uwielbiam skinsów ale uk jest lepsze niż us, a amerykanie nie nagrywają już 2 sezonu. z 1 generacji najfajniejszy jest Maxxie, z 2 Freddie, a z 3 Rich. serce
    • kalkusia Re: Skins. 27.08.11, 16:12
      Niewiem co to jest.sad
    • czekoladka97 Skins<3 27.08.11, 16:13
      Na początku zastanawiałam się czemu wszyscy mają taką obsesję na punkcie Skins'ów w końcu postanowiłam obejrzeć ten serial. 1'szy odc 1'szego sezonu nie zaciekawił mnie , jednak z nuduów obejrzałam drugi i strasznie mnie wciągnął teraz jestem w trakcie oglądania 3 serii smile Polecamserce
    • vampiresfan Re: Skins. 27.08.11, 16:13
      Ja dopiero zaczynam sezon 3
      • alisou Skins. :* 27.08.11, 16:19
        oglądam trzeci sezon dopiero, bo byłam trochę zrażona do nowej obsady. ale po dłuższym czasie przyzwyczaiłam się i też mi się podoba. jednakowoż Tonyego, Maxa, Anwara, Sida, Chelle, Jal i Cass nikt nie przebije. chyba, że Effy, Effy rządzi. ; p
    • rememberina Skins MOVIE! 27.08.11, 16:20
      dużo osób nie wie co z pełnometrażowym filmem o naszych ukochanych Skinsach. sama Kaya Scodelario napisała na twitterze, że dużo z tym problemów i nie wie, czy film w ogóle zostanie nakręcony i trafi do kin.

miejmy jednak nadzieję, że te dzieciaki powrócą smile
      • dark_candy_ Re: Skins MOVIE! 27.08.11, 20:01
        ten film musi powstać!
        okropnie się na niego napaliłam.
        • rememberina Re: Skins MOVIE! 28.08.11, 13:35
          no ja tak samo, bo to w końcu ma byc wielki powrót wszystkich generacji.
    • johankaka Re: Skins. 27.08.11, 16:29
      1-szy odc 1 generacji był naprawde świetny 10/10 natomiast przez 2-gi nie mogę przejść ale zobaczymy, oglądałam można powiedzieć pół 3 sezonu i bardzo mi się podobał także będę oglądać dalej

Ulubione postacie : 2 generacja - Cook, Effy, Freddie
      Pozdrawiam
      • ciocia_wiedzma Re: Skins. 27.08.11, 16:46
        OMG! Uwielbiam skinsów! big_grin Są przecudowni! Nic nie pobije 1-wszej generacji, ale i tak oglądam! Naprawdę świetny serial. Śmiejesz się, płaczesz, boisz się, martwisz, cieszysz się, a czasem wszystko na raz! ; >
    • izoolka Re: Skins. 27.08.11, 16:56
      Oglądam big_grin ale wersje brytyjską big_grin

Tony jest meeega sexy !winkserce
      • bennoda... Re: Skins. 27.08.11, 17:05
        Ja oglądałam 1 odcinek, ale wiem że serial jest zajebisty tylko ze leci późno a ja nie mam czasu big_grin
    • demetria0606 Re: Skins. 27.08.11, 17:05
      Ja nawet nie wiem co to jest ;P
      • ciocia_wiedzma Re: Skins. 27.08.11, 17:07
        @bennoda... oglądaj na youtube ;D
        • buniaczek541 Re: Skins. 27.08.11, 17:17
          nie słyszałam nigdy o tym !
          • xblack_dollx SKINS 27.08.11, 17:42
            Ten serial to coś niesamowitego a szczególnie 1 i 2 sezon. Normalnie jak 1 raz ogladalam skinsy to tak to wszystko przeżywałam ze omg. :o Chociaz jak nawet teraz to ogladam to ciagle czuje te wszystkie emocje.
            • mhmm.zuz Re: SKINS 27.08.11, 18:49
              świetny swietny <3 uwielbiam ale kocham jeszcze bardziej Skins US ;pp
              ale w sumie bez różnicy uwielbiam tak czy siak wink)
    • moonlight_002 Re: Skins. 27.08.11, 19:05
      Film miał być latem tego roku i mieli tam połączyc wszystkie generacje ale wgl jest duzo problemów z jego nakręceniem, może będzie w przyszłym roku ale nawet tego do końca nie wiedomo.......
      a słyszałyście o SkinsParty Poland Tour........ www.muno.pl/static/obrazy/text2011_1/skins_poland-tour_poster_400.jpg będzie sie działosmile
    • underpressure Skins 27.08.11, 19:39
      uwielbiam Skins <3
      • janvier Skins. 27.08.11, 20:12
        Skins są najlepsi! 1 generacja była świetna, a do 2 nie mogłam się przekonać. Dopiero niedawno koleżanka mnie wkręciła w 3 i 4 sezon to obejrzałam wszystko w dwa dni, tak mi się podobało big_grin
        Tony, Maxxie, Chris, Cassie, Effy, Freddie, Cook, Naomi, Emily, Panda są the best! kiss
    • bexboop878 Re: Skins. 27.08.11, 20:42
      Oglądać ,oglądałam rok temu ,ale nie wiedziałam ,że przyjdzie na to taki szał teraz.
      skończyłam oglądać wszystkie sezony oczywiście brytyjskiej produkcji.
    • goldchestnut55 Re: Skins. 27.08.11, 20:58
      'Skins" produkcji amerykańskiej to najlepszy dziesięcioodcinkowy serial jaki w życiu widziałam. Dostałam fioła na jego punkcie i pomimo tego, że sezon skończył się już gdzieś w połowie lipca br. ja wciąż o nim myślę i na okrągło słucham piosenki z czołówki ( oczywiście pełnej wersji ). I love Skins US !
    • cookie18 taaaaaaaaaaaak <3 27.08.11, 23:09
      jestem na drugim sezonie big_grin kocham to serce najładniejszy jest maxxie i chris i kocham ich i sida <3
    • riki1246 Re: Skins. 27.08.11, 23:42
      Ja oglądałam Skins ale to już jakich czas temu... w najbliższym czasie zamierzam to odświeżyć big_grinbig_grinbig_grin

I serce Skins
      • nierealna115 Re: Skins. 28.08.11, 00:19
        Oglądałam Skins i kocham dwa pierwsze sezony serce Następne jakoś mi nie pasują ;p
    • gorzata.14 ? 28.08.11, 08:40
      A gdzie Skinsy mozna obejrzeć? Wy oglądacie to na jakims kanale w tv czy w necie?
      I ile trwa jeden odcinek?
      • sasetka54 @gorzata.14 28.08.11, 10:08
        ja oglądam na yt. co prawda jest w 5-6 częściach, ale świetnie przetłumaczone i jak dotąd nie zauważyłam braku ani jednego odcinka C;
        tu masz pierwszą częśc pierwszego odcinka wink
        • sasetka54 Re: @gorzata.14 28.08.11, 10:09
          a trwa.. ? 40-50 minut, jakoś tak. dokładnie ci nie powiem.
          • gorzata.14 Re: @gorzata.14 28.08.11, 14:12
            @sasetka54 dzięki za odpowiedź. Chyba zacznę to oglądać bo lubię takie seriale o młodzieży np. 90210 zawsze oglądam big_grin
    • ania_xd Jasne! 28.08.11, 10:19
      Ja kocham Skins! Codziennie oglądam co najmniej jeden odcinek i nie mogę się od nich oderwać serce
    • ania_xd :* 28.08.11, 10:21
      Najbardziej lubię Maxxiego i Effy kwiat
    • pinkpink ... 28.08.11, 12:51
      film ma wyjść w 2012, miał być wcześniej, ale są jakieś problemy. może nie wszyscy aktorzy z pierwszej generacji chcieli zagrać, pewnie dopiero teraz się zgodzili.. no wiecie, oni prawie w niczym nie grają, są mało sławni, tylko niektórzy ich kojarzą ze Skins, a film to co innego, ich życie się zmieni, będą mieć dużo więcej fanów, będą co chwilę słyszeć o sobie jakieś plotki..

ja uwielbiam pierwszą generację, do innych nie mogę się przekonać. po prostu pierwsze dwa sezony powalają, są świetne. na dwóch ostatnich odcinkach cały czas płakałam. te nowe sezony to już nie to samo. nie lubię bohaterów, wszystko jest zbyt nierealistyczne i naciągane. albo powinni kontynuować 1 generację, albo w ogóle nie kręcić tych kolejnych.
      • pomyluna_ Re: ... 28.08.11, 13:06
        uwielbiam ten serial, ale 1 i 2 generację, zwłaszcza COOK'a <3
      • rememberina Re: ... 28.08.11, 13:40
        a jak dla mnie dobrze, że nakręcili nowe generację. chociaż też na początku marudziłam "dlaczego oni nie pokażą co będzie dalej?!" to teraz uważam, że pozwolili nam samym snuc refleksje i zastanawiac się jak dalej potoczą się losy bohaterów, a dali świeżaków, co jak dla mnie jest dobrym rozwiązaniem.
        aczkolwiek strasznie chciałabym wiedziec jak potoczą się losy 1 gen i co stanie się z Cookiem i resztą przyjaciół Freediego.
    • mufiinlove96 Re: Skins. 28.08.11, 13:49
      Kocham ten serial, ale też troszke zawiodłam się na 3 sezonie bo zmienili aktorów ale Effy została <33
      • morelka227 Re: Skins. 28.08.11, 14:53
        Mam nadzieję, że film pokażą w kinie. Tak sobie myślę, żeby dokończyć oglądanie reszty sezonów. Zatrzymałam się na 4. A co do ulubionych postaci to Cassie wymiata.
        • emo_demo Cass 28.08.11, 15:47
          Cassie jest najlepszą postacią. Zaraz po niej jese Effy. Szkoda, że nie mogą puścić Skinsów w tv. Wiem, że na MTV było pare odcinków, ale był to remake Skinsów.
          Mniam, Maxxie i Freddie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka