Dodaj do ulubionych

Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego?

• wera069 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:39
      ja ubieram burgundowe spodnie (rurki) do tego biała bluzka taka koszulowa z odkrytymi ramionami i ćwiekami , czarny żakiet i oczywiście czarne zwykłe szpilki ;d smile
    • tyska987 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:49
      ja ubiore albo małą czarną sukienke obcisła z małym motylem u góry i buty czarne na koturnie z kwiatkiem albo białą bluzkę na ramiączkach z guzikami ( nie jest galowa ) krótkie czarne spodenki no i te buty co wyżej napisane big_grin aa i włosy hmm? albo niezgrabny kok albo włosy wyprostowane smile
    • myszkaaax Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:49
      jeszcze nie planowalam ale na pewno biala bluzka. moze jakieś ciemne spodnie ? zobaczymy. tongue_out
    • gunpowder Mała czarna i biały rozpinany sweterek. :) 26.08.12, 12:13
    • nicoole Są wakacje kochani:) 26.08.12, 12:54
      ja sie bd zastanawiala dzien przed co ubrac;D
    • sammy Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 12:57
      yyy normalnie. Nie żadne rurki, jeansy tylko czarna spódnica, biała bluzka, czarny żakiet i buty na obcasie.
    • nika828 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 13:07
      Jeansy, dopasowana koszula na guziki. Do tego trampki, długie kolczyki. Na rękę moje ulubione branzoletki i czerwona bandana. smile
      • bella1318 Tak jak napisałam rok temu : mundurek 26.08.12, 13:36
        Hahaha xd znowu ubieram sie w mundurekHahaha xd
        • pomyluna_ . 26.08.12, 13:57
          czarne spodnie, trampki, białą bluzkę bez rękawów, krawat, marynarka.
    • jb.0la Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 14:03
      biała bluzka, na to czarna kamizelka i czarne spodnie/spódniczka.

tak będzie w porządku?
    • sueziy Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 14:36
      Czarne wysokie trampki z napisem jasne spodnie czarna bokserka i albo niebiesko-fioletowo-czarna koszula albo granatowa marynarka
      • chelsea12 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 16:57
        biała bluzka, spodnie ciemne, buty na wysokim obcasie.;p
    • domimuza Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 17:20
      Biała bluzka "podróżniczka", do tego czarna, lub ciemnoniebieska spódniczka, balerinki i brązowa torebeczka z dużym kwiatkiem na środku. Taki prosty zestaw ;D
    • anusia1314 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 19:54
      Jak bd ciepło to czarna sukienka + obcasy , a jeśli zmino to biała bokseka, czarne jeansy + marynarka niebieska + obcasy : D
    • lula88 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:05
      Krótkie czrne spodenki+biała koszula + czarna kamizelka i czarne trampki ^^
      • mrucz Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:15
        granatowe rurki,beżowe szpilki, biała koszula ( do tego ewentualnie żakiet ) i torebka pod kolor butów smile
    • simplesong Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:21
      spodnie granatowe + biała bluzka i szpilki smile
    • marsjanka115 x__x 26.08.12, 22:36
      bluzka biała jeżeli będzie ciepło to taka z odkrytymi ramionami a jeśli nie to zwykła folkowa plus GORSET underbust , i ... tu jest pytanie bo moja długa spódnica do kostek jest za duża i spada ze mnie ~,~ więc ubiorę krótszą -,- plus ażurowe rajstopy i balerinki z łańcuszkami
    • koralina94 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 27.08.12, 17:53
      Jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Będę myśleć 2 września.
    • ami78 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 28.08.12, 15:19
      Czarna sukienka w białe i niebieskie kwiaty i jużsmile
    • justa567 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 29.08.12, 09:10
      Nie mam pojęcia
    • emosusie Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 01.09.12, 19:54
      białą bluzkę szarą spódnice czarne balerinysmile
    • patrycja_2oo1 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 03.09.12, 18:00
      Hmm wink Napewno spódniczka z kokardką i biała bluzka i czarna torebeczka na pasku ;************************************************
      • chupamaniaczka ... 03.09.12, 19:34
        Ja miałam obcisłą, czarną sukienkę w białe groszki, czarny kardigan, balerinki i bransoletki z pereł smile Ale potem się przebrałam < szliśmy jeszcze na pizzę >, w czarne dżinsy rurki, koszulę w kratę i trampki cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka