wera069 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:39 ja ubieram burgundowe spodnie (rurki) do tego biała bluzka taka koszulowa z odkrytymi ramionami i ćwiekami , czarny żakiet i oczywiście czarne zwykłe szpilki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tyska987 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:49 ja ubiore albo małą czarną sukienke obcisła z małym motylem u góry i buty czarne na koturnie z kwiatkiem albo białą bluzkę na ramiączkach z guzikami ( nie jest galowa ) krótkie czarne spodenki no i te buty co wyżej napisane aa i włosy hmm? albo niezgrabny kok albo włosy wyprostowane Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaaax Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 11:49 jeszcze nie planowalam ale na pewno biala bluzka. moze jakieś ciemne spodnie ? zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Są wakacje kochani:) 26.08.12, 12:54 ja sie bd zastanawiala dzien przed co ubrac;D Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 12:57 yyy normalnie. Nie żadne rurki, jeansy tylko czarna spódnica, biała bluzka, czarny żakiet i buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
nika828 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 13:07 Jeansy, dopasowana koszula na guziki. Do tego trampki, długie kolczyki. Na rękę moje ulubione branzoletki i czerwona bandana. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1318 Tak jak napisałam rok temu : mundurek 26.08.12, 13:36 Hahaha xd znowu ubieram sie w mundurekHahaha xd Odpowiedz Link Zgłoś
pomyluna_ . 26.08.12, 13:57 czarne spodnie, trampki, białą bluzkę bez rękawów, krawat, marynarka. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 14:03 biała bluzka, na to czarna kamizelka i czarne spodnie/spódniczka. tak będzie w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
sueziy Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 14:36 Czarne wysokie trampki z napisem jasne spodnie czarna bokserka i albo niebiesko-fioletowo-czarna koszula albo granatowa marynarka Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 16:57 biała bluzka, spodnie ciemne, buty na wysokim obcasie.;p Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 17:20 Biała bluzka "podróżniczka", do tego czarna, lub ciemnoniebieska spódniczka, balerinki i brązowa torebeczka z dużym kwiatkiem na środku. Taki prosty zestaw ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1314 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 19:54 Jak bd ciepło to czarna sukienka + obcasy , a jeśli zmino to biała bokseka, czarne jeansy + marynarka niebieska + obcasy : D Odpowiedz Link Zgłoś
lula88 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:05 Krótkie czrne spodenki+biała koszula + czarna kamizelka i czarne trampki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:15 granatowe rurki,beżowe szpilki, biała koszula ( do tego ewentualnie żakiet ) i torebka pod kolor butów Odpowiedz Link Zgłoś
simplesong Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 26.08.12, 20:21 spodnie granatowe + biała bluzka i szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.08.12, 22:36 bluzka biała jeżeli będzie ciepło to taka z odkrytymi ramionami a jeśli nie to zwykła folkowa plus GORSET underbust , i ... tu jest pytanie bo moja długa spódnica do kostek jest za duża i spada ze mnie ~,~ więc ubiorę krótszą -,- plus ażurowe rajstopy i balerinki z łańcuszkami Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 27.08.12, 17:53 Jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Będę myśleć 2 września. Odpowiedz Link Zgłoś
ami78 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 28.08.12, 15:19 Czarna sukienka w białe i niebieskie kwiaty i już Odpowiedz Link Zgłoś
justa567 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 29.08.12, 09:10 Nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 01.09.12, 19:54 białą bluzkę szarą spódnice czarne baleriny Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Jak się ubierzecie na początek roku szkolnego 03.09.12, 18:00 Hmm Napewno spódniczka z kokardką i biała bluzka i czarna torebeczka na pasku ;************************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
chupamaniaczka ... 03.09.12, 19:34 Ja miałam obcisłą, czarną sukienkę w białe groszki, czarny kardigan, balerinki i bransoletki z pereł Ale potem się przebrałam < szliśmy jeszcze na pizzę >, w czarne dżinsy rurki, koszulę w kratę i trampki Odpowiedz Link Zgłoś