lena98 05.09.11, 22:46 10 miesiecy szkoły i jak tu sie codziennie modnie ubierać ..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzata.14 Re: szkoła ,moda <3 06.09.11, 15:45 Staraj się nie zakładać tych samych rzeczy za często. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: szkoła ,moda <3 06.09.11, 15:50 mam pełno bluzek więc jakoś sobie poradzę , mam nadzieję ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: szkoła ,moda <3 06.09.11, 16:18 Musisz byc modna? Nie lepiej mieć własny styl, niż polegać na tym, o czym piszą w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
hitoshi. Re: szkoła ,moda <3 06.09.11, 16:32 Moda, moda tak to ona przecież jest najważniejsza dla ludzi w dzisiejszych czasach hehe, oj oj naprawdę żal mi cię dziewczyno. Jak nie masz żadnych priorytetów tylko mode to daleko nie zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
natisia4 . 06.09.11, 16:18 Trzeba mieć pomysł. Ja mam mnóstwo wizji jak mogę założyć wiele rzeczy, które mam. Wystarczy jakiś pasek, wisior, cokolwiek i już jest trochę inaczej. No i oczywiście nie ubieraj się codziennie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: szkoła ,moda <3 06.09.11, 16:20 HAhaha masz zamiar każdego dnia nosić inne ubrania jak doda? Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 ?! 07.09.11, 18:22 do szkoły chodzi się po to, żeby się uczyć i żeby kimś w życiu zostać. no ale jeśli dla ciebie szkoła jest tylko i wyłącznie okazją do prezentowania ciuchów, to wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: szkoła ,moda <3 07.09.11, 19:02 Kurde, dziewczyny, co was ugryzło? o.o Zakłada wątek z myślą, że opiszecie swój sposób ubierania się, rozwinie się temat o modzie, dyskusja itp., a ja widzę, że na słowo "moda" wszyscy reagują stereotypowo. Czy każdy wątek musi dotyczyć "poważnych tematów"? Ja osobiście ubieram się na zupełnym luzie. Preferuję ciemne kolory i raczej nie patrzę na to, co w danym okresie jest na topie. Wolę czuć się w czymś komfortowo i wygodnie, niż katować się tylko po to, by dobrze wyglądać. Myślę, że ty też powinnaś tak robić. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 by_moonlight ma rację ! 11.09.11, 11:42 by_moonlight napisał(a): > Kurde, dziewczyny, co was ugryzło? o.o Zakłada wątek z myślą, że opiszecie swój > sposób ubierania się, rozwinie się temat o modzie, dyskusja itp., a ja widzę, > że na słowo "moda" wszyscy reagują stereotypowo. Czy każdy wątek musi dotyczyć > "poważnych tematów"? no właśnie! staraj się nie zakładać tych samych rzeczy w niewielkich odstępach. ;p Nie wiem co mogę ci jeszcze poradzić... Ja mam taką regułkę jak powyżej napisałam. Może pożycz coś od mamy albo starszej siostry jak masz. Powiedz im że one mogę też korzystać z twojej garderoby. Wiesz będziesz miała wtedy więcej możliwości.... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
antoninaa Re: szkoła ,moda <3 21.09.11, 11:59 proponuje ten zestaw bardzo fajnie sprawdza się jako strój do szkoły www.butik.net.pl/pol_m_Zestawy-250.html Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowka Kilka wskazówek 21.09.11, 15:02 Hmmm to chyba odwieczny problem nastolatek a sama ''moda'' to pojęcie względne Istotny jest jakieś wyczucie co do trendów i dobierania. Niezawodnym sposobem jest łączenie zwykłych, prostych rzeczy z odjechanymi dodatkami (efekt piorunujący ). Np. Codzienna moda : Zwykłe jeansowe rurki + fajny top + ramoneska+ pasek+biżuteria jeansowe rurki + top + kamizelka jeansowa + chusta Wystarczy zmieniać topy, chusty, paski i biżuterie, od czasu do czasu dodawać coś swojego i sposób na codzienną modę gotowy Odpowiedz Link Zgłoś