roksanaroxana 06.09.11, 22:51 Chodzi mi oczywiście o mecz. Oglądał ktoś? A było tak blisko ;< Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickiminaj Re: Polska - Niemcy 06.09.11, 22:54 nie oglądałam, ale mam nadzieję, że Niemcy wygrali. zawsze im kibicuję Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Polska - Niemcy 06.09.11, 22:59 2:2 było -,- w ostatniej sekundzie niemcy strzelili ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 20:37 nickiminaj napisał(a): > nie oglądałam, ale mam nadzieję, że Niemcy wygrali. zawsze im kibicuję Co z ciebie za patriotka????????????????? :0 Ja oglądałam i podziwiałam szczęsnego <3 ! O mały włos i byśmy pokonalin szfabów, ale niestety sędzia kalosz i im ta bramka też się liczyła ((( Jeba** kilka sekund. A na meczu to sikałam z emocii Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja @kinga0612 07.09.11, 22:40 Przepraszam bardzo, ale żyjemy w wolnym kraju i nikt nie ma prawa nikomu narzucać patriotyzmu. Ja też zawsze kibicuję Niemcom, bo ten naród jest od nas lepszy. Więc zastanów się co piszesz... I te 'szfaby' to se możesz w dupę wcisnąć za przeproszeniem. Widać jak cię ładnie nauczyli w domu określać sojuszników. Dobrze wiedzieć, że u ciebie w domu na przyjaciół używa się obraźliwych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 Re: @kinga0612 12.09.11, 19:56 diekatja napisał(a): Nie narzucam ci patriotyzmu tylko się pytam co z ciebie za patriotka... I Niemcy to niby jacy sojusznicy??? I niby w czym oni są lepsi od polaków???? Szanuje ich i lubię tam jeździć ale jeśli chodzi o piłkę nożną to jestem zawsze za naszymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Polska - Niemcy 06.09.11, 22:59 ja nie mam słów żeby to opisać.............same przekleństwa...............mam wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 01:21 masakra.. a było tak blisko! już pod koniec byłam pewna, że wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 07:24 A powiem im tyle- niech się strzelą.>.< A było tak pierknie....A tu 10 sekund przed końcem gol.... A szczęsny niby taki dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 11:38 to, że Szczęsny przepuścił bramki nie oznacza, że nie jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 bramkarz był zaje... 07.09.11, 15:31 nie zgdzadzam się z poker to była wina warzywa czy jakiegoś warzywniaka ,nie szczęsnego to oznacza że nie ogladałaś jak wcześniej obronił,gdybu nie on byłoby tak mniej więcej 5:2 dla niemców. a niemców nie cierpie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Niemcy przekupili sędziego! ;| 07.09.11, 17:25 Sędzia je.bany po doliczonym czasie zamiast gwizdnąć to specjalnie czekał na gola Niemców. Ku.rwa drugi Howard Webb. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatulka7 Re: Niemcy przekupili sędziego! ;| 07.09.11, 17:51 najli. napisał(a): > Sędzia je.bany po doliczonym czasie zamiast gwizdnąć to specjalnie czekał na go > la Niemców. > Ku.rwa drugi Howard Webb. no właśnie. same przekleństwa mi się wczoraj nasuwały. ; p uważam że nawet po zmianie zawodnika czas nie powinien byc doliczony, no ale gdyby go nie zmieniali to nie wiem jak by się to potoczyło ; / Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 20:39 poker napisał(a): > A powiem im tyle- niech się strzelą.>.< A było tak pierknie....A tu 10 > sekund przed końcem gol.... A szczęsny niby taki dob > ry. Proszę mi nie obrażać Szczęsnego bo jest NAJLEPSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_ladymadam Re: Polska - Niemcy 08.09.11, 20:58 kinga0612 napisał(a): > Proszę mi nie obrażać Szczęsnego bo jest NAJLEPSZY!!! ZGADZAM SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 08:06 Po pierwsze Niemcy nie za bardzo się starali bo awans do Euro mają zapewniony, po drugie Loew próbował z różnymi ustawieniami, po trzecie najlepszych zawodników nie było. Z taką reprezentacją jaką my mamy świata nie zawojujemy. I te durne oskarżenia Smudy 'niemiecki dziennikarz nie pozwolił Obraniakowi strzelić'. Debilizm dla mnie - nawet zremisować nie potrafia z honorem... Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ @trufla 07.09.11, 14:33 Proszę Cię, jak nie wiesz, co to jest futbol, po prostu się nie wypowiadaj.(-; "najlepszych zawodników nie było", aha, czyli Podolski, Klose(w pierwszej połowie), Lahm, czy Mueller to są średniaki? Pozdrawiam. A co do meczu. Byłam na nim. Nie wygraliśmy, trudno się mówi. Według mnie, był to bardzo dobry mecz w wykonaniu naszych. Tylko strasznie irytował mnie pan Peszko, nie strzelając bramek z trzech(?) dogodnych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: @shadow 07.09.11, 16:43 popieram Cię w 100% przecież z tych "najlepszych" Niemców nie było tylko Schweinsteigera i jeszcze jakiegoś jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 10:51 Było blisko... ale z nimi trzeba grać do końca. Ale pokazaliśmy całkiem dobry futbol, dający nam cień nadziei na Euro Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 11:35 oglądałam. już myślałam, że będzie 2:1, a tu nagle proszę... w ostatniej sekundzie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 13:49 szkoda. było tak blisko. No ale to domena Polakow, że dają sie w ostatnich sekundach. eh... Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 14:11 Mi się podobało Mam nadzieje na więcej takich meczy(Tylko beż tych ostatnich sekund!) Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 14:37 Nie oglądałam , ale wynik znam . ; ] Szkoda że Polacy nie wygrali , ale trudno . Odpowiedz Link Zgłoś
foczka No jasne że oglądałam 07.09.11, 14:44 a ten sądzia był nie fer! Dał jeszcze pare min. dla niemców, żeby mogli gola strzelić no szkoda, że polaska nie wygrałą ale przynajmniej nie przegraqłą remis zawsze dobry Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjiii Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 14:51 Oglądałam i myślałam,że Polska w końcu zwycięży,ale ostatnie minuty i ... klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
justa652 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 15:08 szkoda ze niemcy na koncu strzelili tego jednego gola Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. nie narzekajcie -.-' 07.09.11, 15:10 jak na naszych mecz był nawet dobry, byłam pewna że przegramy 1:3. Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 nie oglądałam, ale mój sąsiad tak krzyczał że ... 07.09.11, 15:15 ... wiedziałam ile jest, wczoraj naprawdę dobrze graliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
anula34531 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 15:25 Ja osobiście się cieszę ze zremisowaliśmy no bo w końcu to 3 drużyna na świecie;] Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia a bramkarz(Sz był naprawdę dobry i nie mam pojęcia 07.09.11, 15:42 jakim sposobem obronił tyle bramek,gdyby nie on byłoby 2:5 dla niemców a ostatnia bramka niemców była winą jakiegoś warzywa czy coś a nie Szczę... Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 15:43 lipa z tym wszystkim a mogło być tak pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Coż... 07.09.11, 15:46 oglądałam cały mecz i przez prawie cały miałam taką radochęale oczywiście nie musieli wbić tą bramkęno ,ale i tak było nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 15:55 szkoda gadać, ale i tak nie zagrali najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 16:01 Dobrze bynajmniej, że był remis -.-* Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 16:17 Nie bynajmniej, tylko przynajmniej. Bynajmniej to zaprzeczenie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ulka96 Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 16:08 Już myślałam że będzie koniec gdy wygrywaliśmy 2:1.. a tu koleś się poślizgnął, Niemiec wrzuta i 2:2.. no ale trudno, przynajmniej nie przegraliśmy.. SZCZĘSNY NAJLEPSZY ! Odpowiedz Link Zgłoś
issel Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 16:15 Polacy za dużo tracili piłek nie mogli przejść akcji bo zaraz gubili ;/ Jednak gdyby nie wspaniała gra Wojciecha Szczęsnego to by nie było 2:2 tylko 2:10 Wojtek wspaniale bronił !! Gratulacje dla niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 16:38 no pewnie, że oglądałam. mi mecz się podobał. na początku pierwszej połowy gra wyglądała trochę nieporadnie, ale po zdobyciu pierwszej bramki, no po prostu byłam pod wrażeniem polskiego zespołu : celne podania, w miarę płynne, kilka ciekawych akcji. i powiem Wam, że Niemcy też nie pokazali klasy. aha, i muszę stwierdzić (pomimo dobrego końcowego wrażenia), że arbiter wyraźnie zepsuł to spotkanie. wyraźnie było widać, że jest po stronie niemieckiej drużyny. zwłaszcza ten karny dla niemców... a poza tym wieelkie podziękowania dla : Szczęsnego, Lewandowskiego i Błaszczykowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 17:06 wiedziałam, że polska nie wygra nawet jak było 2;1 to nie wierzyłam w wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
nalaatkaa Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 17:29 Ładny mecz . Szkoda , że nie udało się nam wygrać . Ale przynajmniej przełamaliśmy się i strzeliliśmy bramkę po paru latach , a właściwie 2 bramki . Ale jak się pozwala na taką sytuacje w ostatniej sekundzie . -,- Ale trzeba pogratulować Wojtkowi Szczęsnemu . Świetnie bronił . Fajnie , że Polska ma takiego dobrego bramkarza . Lubię też Fabiańskiego , bo uczył się i ma dziewczynę niedaleko mojej miejscowości ( nawet go widziałam ) . Ale cóż , przynajmniej remis , a zakładałam , że przegrają . Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 17:09 był świetny ale szkoda że nie wygraliśmy ) ale poczekamy kiedyś wygramy !! Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 17:35 Racja wieże że kiedyś wygramy z Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Polska - Niemcy 07.09.11, 17:34 Ja się ciesze poszło nam świetnie ! 2:2 z niemcami to dla nas dużo zwłaszcza że prowadziliśmy i na dodatek nasz bramkarz był bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś