olcia10505 13.09.11, 14:27 Chcę zrobić sesje zdjęciową siostrze. I mam taki pomysł żeby zasłoniła twarz rękoma, a na rękach było coś napisane. Dajcie jakiś pomysł jakie to mogą być napisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda1602 Re: Napisy na rękach 13.09.11, 15:00 "Fuck it all, I'm flying on Mars!" Gify Triady Itd.itp, ja bym sobie takie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Napisy na rękach 13.09.11, 15:09 Może nazwy ulubionych zespołów/wykonawców? Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Napisy na rękach 13.09.11, 16:22 'Burn in hell' 'Satan my master' 'Fuck this world' 'I love flowers' 'I love U Justin' 'I'm going to kill Shrek' 'Party with God!' 'Love&Peace' Kurde, no nie wiem. Zależy czy sesja ma być pogodna, czy raczej dramatyczna. Czy teksty po polsku, czy po angielsku. Ja raczej stawiałabym na pojedyncze słowa (od miłość, wierność, zaufanie, przyjaźń, pokój, po nienawiść, smutek, samotność, ból). Wysil wyobraźnię. Może powiązania z jakimś zespołem (np. 'Echelon' czy coś w ten deseń)? I nie sugeruj się zdaniami na początku. Tak sobie napisałam, bo nie miałam pomysłów, aczkolwiek może coś cię zainspiruje. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twilightandrbd Re: Napisy na rękach 13.09.11, 16:29 Ostatnio modne jest 'Love Is Louder Than Pressure To Be Perfect' Odpowiedz Link Zgłoś
ayumi. Re: Napisy na rękach 16.09.11, 17:49 a nie lepiej by było gdybyś narysowała w na środku ręki jakąś zajebistą minkę . ? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Napisy na rękach 18.09.11, 09:04 Where words fail, music speaks.. Fuck you, I hate you ... I love you, I need you nieśmiertelne Peace & Love Green Eyes Make Me Blue In another life Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Napisy na rękach 18.09.11, 10:48 love & hate . peace & love albo zwyczajnie minki narysuj xd Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Napisy na rękach 18.09.11, 11:28 no nie wiem coś w stylu: 'fuck you' itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
take_me_away Re: Napisy na rękach 21.09.11, 13:16 Pomysl troche, wysil wyobraznie... Odpowiedz Link Zgłoś