Dodaj do ulubionych

Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D

15.09.11, 16:02
Hej!Ostatnio dużo na kotku się dyskutuje o alkocholu,paleniu papierosów i marichy...
Wielu z Was ma po 13,14 lat,ale i tak już "ćpacie",lub "pijecie".
A ja się zastanawiam co w tym jest takiego fajnego.Robicie to dla szpanu,żeby zapomnieć o problemach,a może czujecie się wtedy doroślejsi??
Ja zakładam tutaj club dla tych co tak jak ja cieszą się,że nie biorą i bez tego też potrafią się dobrze bawićwink
Pogadajmy...
Obserwuj wątek
    • jagoda1602 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:06
      No to się przyłączam (w sensie, że nie piję, nie palę i nie biorę), oraz na wstępie zaprzeczam, gdyż takich osób było ledwie kilka...
      • jessicakaulitz Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:10
        Aha.
        • maczekx3 pale, pije i jestem z tego dumna ! :D 20.09.11, 19:13
          • sucz Re: ch... wam 20.09.11, 20:14
            hahahhahhahahaha kolejny zajebisty temat ! Matko to sobie nie pij i nie pal aj pie... tylko ku... nie pie...że ktoś to robi dla szpanu bo dziecko to co ty robisz to chyba dla szpanu bo to jest żałosne.
            • motylek956 Re: ch... wam 02.03.12, 19:13
              Chamstwo w pańswie
              • chotnick Re: ch... wam 03.03.12, 11:54
                Ogólnie miałam zamiar napisać coś podobnego, ale bez przekleństw i obrażania innych. Papierosów nie palę, na imprezach piję, nie dlatego, ze czuję się wtedy lepsza, czy żeby zapomnieć o problemach tylko dla rozlużnienia, żeby lepiej sie bawić (nie upijam się do nieprzytomności) Marihuana... O tym możnaby dużo mówić, bo każdy ma inne na ten temat zdanie. Lubię czasem zapalić, ale raczej nie na imprezach, tylko w niedużym gronie siedząc wieczorem, kiedy nic nie ma sie do roboty. A i jeszcze jedno. Nie uważam marihuany za narkotyk smile
      • justa68 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 20:24
        ja też się przyłączam. nie piję i nie palę. też jestem z tego dumna. nie który przez te czynność chcą pokazać że są niby tacy dorośli a wcale nie są właśnie odwrotniebig_grin
        • simplydifferent Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 21.09.11, 13:49
          ja też nie palę , nie piję i nie ćpam i jestem z tego dumna smile a Ci którzy to robią obojętnie dlaczego - bardzo współczuję! sad
          • kinia1a Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 02.03.12, 19:34
            Pogadamy jak będziesz troche starsza. Niektóre dziewczyny się tym chwalą a mają 13/14 uwieżcie że to tymczasowe
      • xis Ta... 26.08.12, 18:33
        W styczniu kończę osiemnaście lat. Nie byłam jeszcze ani razu pijana. Najwięcej alkoholu ile wypiłam na raz to jedno piwo i dwa kieliszki wina. Papierosy... Cóż, chciałam spróbować i poprosiłam koleżankę by mi kupiła paczkę. Mam ją już od paru miesięcy i nadal nie wypaliłam całej, po wypaleniu tych kilku pierwszych papierosów zupełnie mi się ich odechciało... Na drugą paczkę na pewno nie zmarnuję kasy. Narkotyki - nigdy! Nie jestem taka głupia! Nie rozumiem po co wcześnie zaczynać pić, palić czy ćpać i marnować sobie zdrowie. Chyba tylko po to by móc się pochwalić na "Fejsiku". Bezsens totalny.
    • aga457 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:10
      Ja się dołanczam dla mnie to obrzydliwe.
    • stayaway *______* 15.09.11, 16:13
      ja nie piję i nie palę , mam rozum.
      Bądźmy też szczerzy , że większość robi to dla szpanu.
      • ollcia_tw Ja... 20.09.11, 19:38
        Ja się czasami czegoś "mocniejszego" napije, ale są to sytuacje zdarzające się bardzo rzadko. Trochę piwa czy bacardi breezer. Mam 16 lat i to jest chyba normalne. W dodatku piję w domu i moja mama o tym wie. Jeśli chodzi o palenie i narkotyki to nic z tego nigdy nie próbowałam. Nie mówię, że nigdy nie spróbuję, bo wszystko jest dla ludzi, ale na razie mnie do tego nie ciągnie. smirk
        • fanka7137 ... 06.03.12, 19:34
          Droga pani Normalna...
          Jeśli myślisz, że picie od 16 jest okej to ja radze poczytać te wszystkie tabliczki w barach itd. ,które informują, że przed ukończeniem 18 roku życia pić nie wolno. Radzę więc, bardziej zastanowić się nad tym co jest "normalne", zanim raczysz się tym podzielić...
      • kakus007 :P 02.03.12, 18:47
        Ja mam 15 lat, nie palę wink Pić też nie piję, jedynie okazyjnie. Ale to jednego drinka czy coś. Nie imponuje mi gdy ktoś się opije, że nie wie gdzie mieszka... To bez sensu. ;P
    • zapiekanka Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:18
      Nom.A niektórzy mówią,że to niby takie pysznetongue_out
      • jagoda1602 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:21
        Wszystko zależy, ale niektóre alkohole są dobre. Ja jednak rozum również mam, więc nie zamierzam wyniszczać organizmu, ani wchodzić bezsensu w nałóg.
        • zapiekanka Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:28
          A tak wogóle to zauważyłam,że osoby,które popadają w nałogi często też nie mają żadnych marzeń,pasji,ambicji...Poprostu pomysłu na siebie.
          • stayaway *______* 15.09.11, 16:30
            najczęściej to dzieci z rodzin patologicznych.
            • smileyy776 Re: *______* 15.09.11, 16:33
              Dziewczyny zmienicie zdanie z wiekiem no nie staniecie się nałogowymi alkoholiczkami czy tam palaczkami,ale pić przecież będziecie jakieś jedno piwo czy jednego papierosa ja np. nie mówię,że nigdy nie wypiję czy nie zapalę,bo wiem,że kiedyś to zrobię,ale nie dzień w dzień tylko okazjonalnie.

Też wkurzają mnie nastolatki w wieku 13-15 chwalą się,że palą czy piją po co niszczyć swój organizm w tak młodym wieku?!
              • jagoda1602 smileyy776 15.09.11, 16:37
                Ja nie mówię, że nie będę pić, bo będę. Nie nałogowo, to prawie że pewne, ale nie zamierzam nie wypić w życiu łyka wina (bo tylko to mi smakuje).
              • xxfankajbxx -.- 17.09.11, 15:35
                Jestem w 6 klasie. 5 osób z mojej klasy zaczęło palić w wieku 10 lat -.- ' nie wiem jak tak można. I stayaway ma racje nie które alkohole są dobre np. drinki sobieskiego smile)
            • jagoda1602 Re: *______* 15.09.11, 16:34
              Fakt, często przykładem są rodzice, lub wpływ otoczenia...
              Co do pomysłu na siebie...Ich mózgi potrzebują już tylko następnej dawki, alkoholu, prochów, bądź papierosów, mało ich obchodzi, co z nimi będzie, byle tylko do następnej dawkisciana
          • sanique Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 10:05
            zapiekanka napisał(a):

> A tak wogóle to zauważyłam,że osoby,które popadają w nałogi często też nie mają
            > żadnych marzeń,pasji,ambicji...Poprostu pomysłu na siebie.

Piję sporadycznie ,kiedy spotykam się ze znajomymi i chcemy się zabawić. Palę, bo lubię. Częściej sama niż kiedy jestem z kumpelami, więc to nie jest raczej dla szpanu. mam marzenia - znaleźć dobrą pracę, pojechać do Norwegii, chce znaleźć miłość i studiować jakiś dobry kierunek. Mam pasję - uwielbiam sport, lubię rysować i oglądać ciekawe filmy - interesuję się też modą i muzyką, jak większość dziewczyn, ale uwielbiam też robić makijaże i fryzury. Ambicje mam, chce mieć wysportowaną i umięśnioną sylwetkę, chce też się trochę zmienić z charakteru, chcę mieć dobre wyniki w nauce.

NAŁOGI NIE SĄ WYZNACZNIKIEM TEGO JAKI KTO JEST. BARDZO STEREOTYPOWE PODEJŚCIE, SZCZEGÓLNIE JAK SIĘ KOGOŚ W OGÓLE NIE ZNA. NAJPIERW TRZEBA POZNAĆ, A NIE OCENIAĆ.
            • sopwil / 20.09.11, 18:55
              sanique- palenie+sport.... gód lak, że tak powiem. moja koleżanka pali, zawsze była dobrym sportowcem, ale teraz jej kondycja... że tak powiem siada, chociaż dalej jest dobra, ale to się po prostu widzi, że człowiek szybciej się męczy.
              tak tylko piszę, wiem że to twoja sprawa, rób co chcesz... a dużo palisz tzn nałogowo? pytam z ciekawości.
              niby masz racje, to stereotypowe podejście, ale no niestety w większości przypadków, które znam tak właśnie jest...
            • sucz Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 20:20
              sanique napisał(a):

> Piję sporadycznie ,kiedy spotykam się ze znajomymi i chcemy się zabawić. Palę,
              > bo lubię. Częściej sama niż kiedy jestem z kumpelami, więc to nie jest raczej d
              > la szpanu. mam marzenia - znaleźć dobrą pracę, pojechać do Norwegii, chce znale
              > źć miłość i studiować jakiś dobry kierunek. Mam pasję - uwielbiam sport, lubię
              > rysować i oglądać ciekawe filmy - interesuję się też modą i muzyką, jak większo
              > ść dziewczyn, ale uwielbiam też robić makijaże i fryzury. Ambicje mam, chce mie
              > ć wysportowaną i umięśnioną sylwetkę, chce też się trochę zmienić z charakteru,
              > chcę mieć dobre wyniki w nauce.
              >
              > NAŁOGI NIE SĄ WYZNACZNIKIEM TEGO JAKI KTO JEST. BARDZO STEREOTYPOWE PODEJŚCIE,
              > SZCZEGÓLNIE JAK SIĘ KOGOŚ W OGÓLE NIE ZNA. NAJPIERW TRZEBA POZNAĆ, A NIE OCENIA
              > Ć.

ZAJEBISTE ! POPIERAM !
          • sucz hahaa. 20.09.11, 20:17
            zapiekanka napisał(a):

> A tak wogóle to zauważyłam,że osoby,które popadają w nałogi często też nie mają
            > żadnych marzeń,pasji,ambicji...Poprostu pomysłu na siebie.

hahahaha o już nie pie...jakbyś sama miała .. my też jesteśmy ludzie ku... mamy marzenia i ambicje ja pie... co to wgl za jakiś bez sens hahahhahahaa taaa wgl nie mam pomysłu na siebie . my poprostu wcześniej ''zażywamy'' te używki których i tak spróbujecie ..
            • laurie i tooo :D 01.12.11, 17:45
              sucz napisał(a):

> zapiekanka napisał(a):
              >
              > > A tak wogóle to zauważyłam,że osoby,które popadają w nałogi często też ni
              > e mają
              > > żadnych marzeń,pasji,ambicji...Poprostu pomysłu na siebie.
              >
              > hahahaha o już nie pie...jakbyś sama miała .. my też jesteśmy ludzie ku... mamy
              > marzenia i ambicje ja pie... co to wgl za jakiś bez sens hahahhahahaa taaa wgl
              > nie mam pomysłu na siebie . my poprostu wcześniej ''zażywamy'' te używki który
              > ch i tak spróbujecie ..

DOKŁADNIEEE!!!! popieram w ch... najbardziej podoba mi sie ostatnie zdanie big_grin
              mój tato spróbował zioła jak miał 17 lat, mówił mi o tymsmile
              zaczął palić jak miał 15, rzucił jak miał 20 ;d
              pije okazyjnie, pierwszy raz jak miał 14 lat smile
              skończył liceum, zdał mature, poszedł na studia, obecnie jest magistrem inżynierem, z dobrze płatną pracą, ma żonę, dzieci i szczęśliwą rodzinesmile
              to że spróbował szybciej to niż inni nie wykluczyło go z tego że teraz ma nawet lepsze życie niż niektórzy inni jego znajomi smile
              po porstu to była młodzieńcza głupota, którą i tak i tak każdy z was też przejdzie big_grin
              • avka16 Re: i tooo :D 02.03.12, 22:03
                kolejny znawca sie odezwał, i too??!! wtf?
                to jest bardzo odbry temat bo w tych czasach osoba ktora nie pali i nie pije nałogowo to rzadkosć
                kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ME TOO
                • chotnick Re: i tooo :D 04.03.12, 18:53
                  O przepraszam bardzo. Osoba która nie pali i nie pije nałogowo to wg ciebie rzadkość? Gdzie ty do cholery żyjesz? w jakiejś meliniarskiej wiosce zabitej dechami? Nie znam osoby w moim wieku, która byłaby uzależniona od alkoholu. Papierosy, owszem, dużo osób pali. Ale zastanów się co mówisz. Bo pie...sz takie głupoty, że mi ręce opadają.
            • avka16 Re: ktoś tu czuje sie fajny 02.03.12, 21:58
              sucz napisał(a):

> zapiekanka napisał(a):
              >
              > e mają
              >
              > hahahaha o już nie pie...jakbyś sama miała .. my też jesteśmy ludzie ku... mamy
              > marzenia i ambicje ja pie... co to wgl za jakiś bez sens hahahhahahaa taaa wgl
              > nie mam pomysłu na siebie . my poprostu wcześniej ''zażywamy'' te używki który

twoj nick sucz mowi sam za siebie a język jeszcze wiecej i kto tu jest żałosny? To czy palisz czy pijesz wcale nie oznacza ze jestes dla innych skreslony, ale sposob w jaki traktujesz innych ludzi mówi sam za siebie, powinienes zmienić depresanty albo rzucić te co bierzesz wink
            • avka16 Re: hahaa. 02.03.12, 22:15
              sucz napisał(a):

> zapiekanka napisał(a):
              >
              > e mają
              >
              <br />

opisałaś sie jako zajebi*ta suka ktora wali i pier*oli wszystkich ......tak na pewno masz wielkie ambicje dziewczynko, ale jasne popieram ze nałogi nie świadczą o wnętrzu wink
              a nad twoim to radzilabym popracowac
              • chotnick Re: hahaa. 04.03.12, 18:56
                To, że dziewczyna mówi, co myśli nie oznacza, że nie ma ambicji. Fakt, nie wyraziła sie zbyt kulturalnie, ale to chyba nie pozwala ci jej oceniać i mówić kim jest.
        • klaudia_25 . 15.09.11, 16:39
          Nie. Nie mam zamiaru robić tego dla "szpanu",
          a tym bardziej wyniszczać sobie organizm ^^
      • myszqa13 myszqa13 15.09.11, 16:35
        ja nie palę ale jak idę na jakąś impreze do znajomych bądź na koncert do klubu to wypije tam coś...ale zazwyczaj to jest redds bądź desperados ew.Jack Daniels w puszkach big_grin ale nie robie tego dla szpanu,nie chwale się tym...nie robię tego często no bo imprezy i kmoncerty nie są codziennie...są tak raz na miesiąc zazwyczaj...
      • misiaczek29 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:35
        Dokładnie! Jestem dumna z tego że nie piję, nie palę i nie ćpam big_grin
        • weronikao99 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 21.09.11, 15:42
          Ja też nie piję i nie pale,o braniu też nie ma mowy. jestem z tego dumna big_grinsmile
      • asiek2104 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 19:39
        ja też sie dołanczam wink
        palenie picie i branie narkotyków
        OCHYDA!!!
    • marsjanka115 x__x 15.09.11, 16:37
      palę [ Nie Nałogowo !] bo lubię uczucie w głowie po zajaraniu ... taka cisza no bosko .
      • norrmalna Re: x__x 15.09.11, 16:42
        Z wiekiem zmienicie zdanie.
    • jb.0la Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:46
      Nie palę, nie piję, nie ćpam.
      Większość robi to dla szpanu, ale ludzie też to robią, by 'uwolnić się' od problemów. To żadna ucieczka, noale jak lubią..
      Klub? ;] najs. Do klubu nie dołączam, ale popieram. >.<
    • hooodooo . 15.09.11, 16:47
      nie palę, ale jednak od czasu do czasu piję.
      uwielbiam wino grzane z goździkami, zwłaszcza na nartach. <3

i z czasem zmienicie zdanie. ja kiedyś też mówiłam, że nie będę pić, palić, bo to obrzydliwe, wstrętne itp no ale trochę mi się odmieniło... c:
    • evanescence24 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 16:59
      picie, palenie i wszelkie używki tego typu przeszkadzają mi dopiero, gdy słyszę idiotyczne historie znajomych ze szkoły, jak to całą noc rzygali albo jaki to mieli odlot.

poza tym, róbta co chceta.

• sandrolaxd Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 17:02
      Dołączam się. ;dd
      • jb.0la @hooodooo 15.09.11, 17:05
        Ależ ja wcale nie mówię, że nie będę pić czy palić nie wiem jeszcze. :p
        Do osiemnastki raczej nie wytrzymam, ale wkurza mnie, kiedy ktoś się chwali jaki to on nie jest fajny jak pije i ile to wczoraj na bibie nie wypił. -.-'
        • pola16 Nie ćpię, palę, piję. 15.09.11, 17:19
          No i co? A to wcale nie znaczy, że nie potrafię się bez tego fajnie bawić...

Nawet ostatnio na lekcjach się mało nie udusiłam i się głośnie z qmpelami zachowywałam niż Ci, którzy wyskoczyli na piffko ;dd.
    • leyraa Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 17:23
      Zmienicie zdanie odmieni sie wam sama kiedyś miałam stręd a teraz...
      jak zaczełam? topiłam smutki po chłopakach, ale nie piję ani nie palę z przypadkowymi ludźmi tylko jak już to z dobrymi znajomymi. Moja buda na każdej przerwie idzie do parku palić... namawiali mnie ale w końcu odmowę przyjeli uff
    • gorzata.14 ......... tu 15.09.11, 17:38
      Jeja jak razy wypijesz albo zapalisz to nic ci się nie stanie. Więc nie wiem czym się chwalisz...
    • coldprincess Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 15.09.11, 19:54
      najczęściej robią to osoby, które uważają, że są tragicznie poszkodowane przez los, jęczą jak mają w życiu ciężko, a tak naprawdę ich problemami są rzeczy typu "mama nie pozwala mi wracać po 22, dostałam opieprz, bo za wagary"
      cholernie mnie to wkurza bo 90% z nich nie wie co to znaczy mieć przerąbane w życiu.
      Cóż. Niektórzy robią to po prostu po to żeby zaszpanować kolegom, a inni po to bo już w tym wieku uważają, że bez alkoholu/ maryśki/ bądź innego świństwa nie da się bawić. A wcale tak nie jest. Ja nie palę, nie piję, nie ćpam i jest mi z tym dobrze.
      • gorzata.14 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 16.09.11, 20:29
        Jeja... Wy tak jeździcie po ludziach którzy palą. Ja znam kilka takich osób i są spoko. I nie robią tego żeby czuć się doroślej tylko dlatego że to po prostu LUBIĄ!
        • dirty Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 19:00
          dokładnie.
    • sanique Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 17.09.11, 14:28
      Ja tam zapalić sobie lubię, a w piciu alkoholu z umiarem też nie ma nic złego.
    • kamila_1355 to ja to ja ! xd 17.09.11, 15:22
      abstynentka palenia papierosów i innych rzeczy. picia alkocholu i ćpania-Kamila. ;d
    • daisyw Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 17.09.11, 15:27
      gorzata.14,mówisz,że jak raz wypijesz lub zapalisz to nic złego.To nie prawda,każdy organizm przyjmuję to inaczej,i tu chodzi mi bardziej o papierosy,bo nigdy nie wiadomo,kiedy możesz się uzależnić.Po 2 razie,1 albo po 6,zależy.A alkohol to tylko według mnie od 16,najwcześniej ale okazyjnie,przy np. impezie i nie dużo,żeby się napierdzielić.
      Wszystko jest dla ludzi,tylko trzeba znać umiar.
      • gorzata.14 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 19.09.11, 15:05
        Z tym się zgadzam że trzeba znać umiar.

No bo chyba nie ma osoby która chociażby raz nie napiłaby się alkoholu.
    • xmadziunia14x Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 17.09.11, 17:40
      Nie palę, piję okazyjnie. Nie widzę nic fajnego w paleniu ani nadmiernemu piciu alkoholu. Gdy widzę młodsze ode mnie z papierosem, to mnie szlag bierze.
    • alexis69 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 17.09.11, 23:15
      palę, piję i ch/uj wam do tego. głupi wątek. smile
      • golden_star Hymmmm.... 17.09.11, 23:31
        Nie palę, bo mam astmę i to dla mnie żadnego sensu. Piję baaaardzo okazyjnie. Szampan lub piwo itp. Nie ćpam.
      • zapiekanka Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 18.09.11, 13:38
        O proszę!Kolejny przykład,że ludzie lubią tego typu nałogami.Jak hu*j nam do tego to po co wogóle o tym piszesz alexis69??Żeby się pochwalić jaka jesteś fajna?Zbuntowana?Żal.pl
        A poza tym to każdy jak mu coś nie wyjdzie może się ochlać,więc to nie jest nic oryginalnegotongue_out
    • by_moonlight Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 17.09.11, 23:50
      Do dobrej zabawy nie potrzeba alkoholu czy dragów. Jeśli ktoś musi się napić, aby wyluzować się na imprezie, to świadczy to tylko o tym, jak sztywną jest osobą.
      Nie ćpam - bo mam ochotę żyć bez takiego nałogu.
      Nie palę - bo nie chcę się wkręcać w coś, od czego później będzie trudno się oderwać.
      Nie piję - rzadko mi się zdarza. Jeśli mam się schlać to tylko z najlepszymi koleżankami. Na ławce w parku. Tymbarkiem.

Tak jest na tą chwilę. Aczkolwiek jestem pewna, że kiedyś co nieco się pozmienia w moim nastawieniu. Jednak uważam, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować, ale raczej w granicach rozsądku.
      • carino Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 20:06
        nie palę , nie ćpam
        Nie wiem jakie są plusy palenia? -
        Żółte zęby, paznokcie, niesamowity smród od palacza,
        nie da się przy tej osobie usiedzieć.
    • reigai Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 18.09.11, 13:56
      oczekujesz, że zaczniemy ci bić brawo?
      • roxy11 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 18.09.11, 21:08
        nie wiem, co oni mają w głowach. zero ambicji.
    • miley138 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 18.09.11, 22:26
      Ja mam jak Ty! big_grin

Przyznam kiedyś chciałam zapalić i żałuje...
    • pauliska1212 Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 19.09.11, 21:13
      ja też! : D używki nie są mi potrzebne do tego, żeby się dobrze bawic i tak większosc to robi tylko dla szpanu.
    • olciaaax333 dołączam sie 20.09.11, 11:40
      ja nie pale, nie pije a mam 16 lat smile <br />
      Znajomych mam pełno i w sumie mozna powiedziec wszyscy pala, pija itp.<br />
      Czesto jak ide z nimi na dwor pala itp ale nie przy mnie bo wiedza i rozumieja ze nie mam ochoty na to big_grin w sumie dobrze ze mnie nie namawiaja bo wiekszosc to chlopacy. Ciesze sie ze nie ma takiej sytuacji jak np. nie zapalisz nie mozesz sie z nami zadawac czy cos..
    • asia.xx Pale pije i jestem z tego dumna bo... 20.09.11, 12:02
      Ja mysle ze zycie ma sie jedno wink
      I ze trzeba je jakos wykozystac a nie caly czas tylko byc zdrowym blah blah blah. ;pp
      Bo w koncu jak jutro umre to przynajmniej tyle wspomnien bede z zycia miala;psmile
      • olcissia_1998 asia.xx 20.09.11, 19:05
        > Bo w koncu jak jutro umre to przynajmniej tyle wspomnien bede z zycia miala;psmile

No to twoja śmierć szybko będzie, jak będziesz palić i pić.
        Moje zdanie.
    • taylorka. Re: Nie palę,nie piję i jestem z tego dumna!;D 20.09.11, 18:04
      ja też nic z tych rzeczy i cieszę się z tego ;D !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka