take_me_away 18.09.11, 15:50 Ostatnio cały czas mam doła Chciałabym posłuchać jakieś wesołej muzyki, cos w stylu Aloha from hell "cen you hear me boys" albo "smile" avril Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaroxana nastrÓj 18.09.11, 15:54 My Chemical Romance - Teenagers My Chemical Romance - Bulletproof heart My Chemical Romance - Na Na Na My Chemical Romance - Planetary Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou . 18.09.11, 18:01 w dobry nastrÓj wprawia mnie poprawna ortografia ^ a tak to kawałki reggae,prawie zawsze działają na mnie mega pozytywnie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Piosenki wprawiające Was w dobry nastrój? 23.09.11, 23:05 Piosenki z nowej płyty Seleny Gomez i piosenki Alexa Banda Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Piosenki< które wprawiają was w dobry nas 18.09.11, 21:38 Shaun Baker - Give Sak Noel - All day, all night Lucky Twice - Lucky Grupa Operacyjna - Świr Wszystkie piosenki Davida Guetty (dobrze napisałam? xd) Odpowiedz Link Zgłoś
btr.love Re: Piosenki< które wprawiają was w dobry nas 20.09.11, 20:01 3oda Kru - jotoskleja i ziomy Who's laughting now i Stand up - Jessie J Dance hall track - Robert M (Josh Mosh radio edit) Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Hakuna Matata 24.09.11, 10:33 Jak cudownie to brzmiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Piosenki< które wprawiają was w dobry nas 30.09.11, 21:54 Home Made Kazoku - Brand New Day Home Made Kazoku - Nagareboshi Tohoshinki - Kiss the baby sky Tohoshinki - Summer Dream Tohoshinki - Step by Step Tohoshinki - Together Miss A - Bad Girl, Good Girl Jejung & Yuchun - Colors ~Melody and Harmony~ Kim Junsu - I am Music no i niezaprzeczalnie TVXQ - HUG oraz Balloons >XD Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Piosenki< które wprawiają was w dobry nas 30.09.11, 21:56 Nastrój, ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasiula Re: Piosenki< które wprawiają was w dobry nas 01.10.11, 11:19 Shakira z Pitbullem, patrze i po prostu nogi aż same sie rwą www.video.banzaj.pl/film/9197/shakira-feat.-pitbull-w-teledysku-rabiosa/ Odpowiedz Link Zgłoś