lola013 20.09.11, 09:38 Jak na górze . Jakie są według Was najpiękniejsze, wzruszające piosenki ? <br /> Ja uwielbiam everytime Britney , cry me a river Justina T., lose yourself Eminema , love the way you lie Riri & Eminem . <3 Jak było, to kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanique Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 20.09.11, 09:49 Celine Dion - My Heart Will Go On. Jest po prostu piękna! No i Within Temptation - Memories. Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 23.09.11, 23:03 `Celine Dion : My Heart Will Go On `Within Temptation : All I need `Birdy : Skinny Love Odpowiedz Link Zgłoś
mia18 Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 20.09.11, 10:52 Sarah Conor-Just one last dance celine dion -my heart will go on Urszula-Dziś już wiem Britney Spears- Everytime Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Tutaj !:) 20.09.11, 12:21 Demi Lovato-Skyscraper, Britney Spears-Everytime Beyonce-If I were a boy Nicki Minaj-Dear Old Nicki Miley Cyrus-The Climb Avril Lavigne-I Will Be Avril Lavigne-Keep Holding On Eminem-When Im Gone Eminem-Like Toy Soldiers Demi Lovato-Dont Forget Avril Lavigne-When Youre Gone Avril Lavigne-My Happy Ending Demi Lovato-Two Worlds Dolide Mariah Carey-Without You Mariah Carey-Hero Britney Spears-Not a girl, not yet a woman. Ewa Farna-La la laj? Camp Rock-Not too late Celine Dion-Hush Odpowiedz Link Zgłoś
avye Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 21.09.11, 17:33 hurt christina aguilera , sober pink , everytime britney spears , lose yourself eminem . i jeszcze jest wiele takich piosenek ale na razie nie przychodzą mi do głowy . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 22.09.11, 21:30 ostatnio łezka mi się w oku kręci przy 'reckoner' radiohead. ale najczęściej płakusiam sobie do 'glorious' muse, chociaż nie jest to jakaś balladka przy akustycznej gitarce, o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 24.09.11, 14:56 Muse starlight Katy perry thinking of you Adele someone like you, chasing pavements , set Fire to the rain , rolling in the deep Edwina Hayes feels like Home ( z filmu bez mojej zgody ) Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 30.09.11, 16:22 Dla mnie zdecydowanie Kim Junsu - Why Cant You Love Me I do tego JYJ - In Heaven Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 01.10.11, 19:08 Zupełnie zapomniałam o piosence, która zawsze sprawia, że płaczę Tohoshinki - PROUD Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: najbardziej wzruszające piosenki ? 17.10.11, 20:41 Dużo by tu wymieniać... ale dla mnie są dwie hmm... "specjalne" piosenki :Memory" z Cats i "Empty Chairs At Empty Tables" z Les Mis... Odpowiedz Link Zgłoś