shakira111 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 13:32 Piosenki Shak: "She wolf", " Man in this town" i "Whenever wherever" sprawily ze stalam sie ona moja idolka i ze przestalam sluchac mojej bylej idolki Odpowiedz Link Zgłoś
hurrka Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 13:32 Iron Maiden - Blood Brothers, Bring Me The Horizon - Crucify Me Odpowiedz Link Zgłoś
bellaxpaulina Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 13:35 who says - Seleny Gomez z pewnością zmieniła coś we mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 13:36 mam taką jedną new york alcia keys Odpowiedz Link Zgłoś
mikki1 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 13:41 Deppe Purple Smoke on the water Metalica- Nothing alls mather i Highway to hell AC/DC Odpowiedz Link Zgłoś
urumi123 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... HMMM.. 02.10.11, 13:49 Trudno mi odpowiedzieć bo to była cała playlista xDD. Kiedyś byłam straszliwie nieśmiała. Nadal troszkę czasem jestem. Trudno mi się z tym żyło tym bardziej że jestem EMO. Często mi się za to dostawało a ja nie potrafiłam nic odpowiedzieć. <br /> Zaczęłam słuchać Within Temptation i Nirvany . (długa historia) Szczerze mówiąc to mało zwracałam uwagę na słowa. Właściwie wcale. xdd ale Muzyka strasznie mnie wzmocniła . Poczułam się silniejsza. xD Wiem jak to brzmi ale po kilku miesiącach takiej muzyki normalnie całkiem się zmieniłam! Z małej EMOski zakochanej w Tokio Hotel zmieniłam się w naprawdę odważną dziewczynę... dalej emo,xdd . Moje przyjaciółki tez to zauważyły i stwierdziły że tak jest nawet lepiej.<br /> <br /> Najbardzziej zawdzięczam to:<br /> Within Temptation - Memories, Angels, Stand my Ground.<br /> Avril Lavigne - Losing Grip<br /> Nirvana - Rape me, Heart Shaped Box<br /> <33333 Odpowiedz Link Zgłoś
bella1318 Green Day ! 02.10.11, 13:49 Hmm... Chyba najbardziej piosenka Green Day'a Wake me up when september ends... ale reszta też.. xd Nie mam takiej.. po prostu Green Day zmienił moje życie! Odpowiedz Link Zgłoś
daily Skyscraper - Demi ... 02.10.11, 13:50 Ta piosenka stawia mnie na nogi ... Coś pięknego... Odpowiedz Link Zgłoś
demi1209 Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:09 Demi Lovato i piosenka Skyscraper Odpowiedz Link Zgłoś
paulucha Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:04 "Skyscraper" Demi Lovato "Nie zmieniajmy nic" Ewa Farna i Kuba Molenda Odpowiedz Link Zgłoś
domi6935 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:10 The Prett Reackless- Make me wanna die Odpowiedz Link Zgłoś
afera101 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:24 Mi się wydaje że wszystkie piosenki Eminema i Black eyed peas , dzięki nim , wyrosłam z tego chłamu , typu Rihanna xD Stałam się wrażliwsza , zaczęłam bardziej się przejmować ludźmi i ich problemami Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:33 napewno się taka znajdzie, ale moje życie zmienił cały zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
adela69 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:40 One Republic a szczególnie ich jedna piosenka "Marchin on" Z resztą nie tylko ta piosenka. Chyba tą jedyną na zawsze pozostanie "Broken Strings" Jamesa Morrisona i Nelly Furtado. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:41 ira- nie daj mi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkaa Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:58 Demi lovato skyscraper Odpowiedz Link Zgłoś
friendly145 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:37 Na pewno jest to piosenka The Pretty Reckless - Miss nothing . Dzięki niej przerzucilam się z popu na rock. Także piosenka My Chemical Romance - I'm not okay jest dla mnie ważna. Gdyby nie ona to nigdy nie poznalabym bliżej MCR Odpowiedz Link Zgłoś
nicola8888 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:40 Piosenki Justin Biebera, a najbardziej Never Say Never. Wszyscy na około mówią, żebym porzuciła swój talent do pisania, ale ja odpowiadam nim, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czino Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:40 ,,Let it rock" - bo poznałam Wayne'a (Lil' Wayne) ,,No Love" i ,,Drop the world" - bo daje mi siłę i uświadamia ważne rzeczy ,,Just lose it" - bo poznałam Marshall'a (Eminem) Wiele jest takich piosenek... Nie potrafię wymienić wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
im.cool99.99 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 14:58 Demi Lovato- Skyscraper, Lightweight , For the love of a daughter i Fix a heart ....jak pierwszy raz to usłyszałam to ...no co tu dużo gadać "Stay Strong" !!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
im.cool99.99 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:01 im.cool99.99 napisał(a): > Demi Lovato- Skyscraper, Lightweight , For the love of a daughter i Fix a hear > t ....jak pierwszy raz to usłyszałam to ...no co tu dużo gadać "Stay Strong" !! > ! xD Mówiąc jaśniej wszyscy z klasy mówili że jestem silniejsza i nie daje sobą pomiatać takim dziewczyną z klasy i podobno moje koleżanki też zaczęły to słuchać i działa .. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:08 Jest wiele takich piosenek, nie potrafię wybrać tej jednej jedyniej. Wszystkie są równie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:20 Chyba nie mam takiej piosenki która by coś zmieniła . Ale kocham piosenki Seleny Gomez,Ashley Tisdale,Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:27 30 Seconds To Mars - From Yesterday - Po prostu zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:28 ja raczej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
wentworth123 Re: Piosenka, która zmieniła wasze życie... 02.10.11, 15:41 Mariah Carey-we belong together Odpowiedz Link Zgłoś
nyannah Tak 02.10.11, 15:51 Earth song- Michael Jackson We've had enough- Michael Jackson Born this way- Lady Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
nyannah Tak 02.10.11, 15:51 Earth song- Michael Jackson We've had enough- Michael Jackson Born this way- Lady Gaga Odpowiedz Link Zgłoś