Dodaj do ulubionych

Romantyczne książki

• pusiooooo Re: Romantyczne książki 29.09.11, 14:21
      'Zapomniany ogród' serce serce serce serce
    • cookie.lady Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:18
      No więc tak:
      - cała seria "Świat Nocy" L. J. Smith(w jednej księdze jest kilka paranormalnych historii miłosnych)
      - "Cień Nocy" Andrea Cremer
      - "Wieczna Noc" Claudia Gray
      - "Anioł" L. A. Weatherly

Wszystkie te książki są głównie miłosne, z nutą niebezpieczeństwa w tlebig_grin
    • taylorka. Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:28
      nie wiem, nie czytam za dużo książek .. ; /
    • camper_kala Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:30
      popioły na wietrze, wilk i gołębica, płatki na rzece
    • kiyoe Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:45
      "Krew Aniołów", "Pocałunek Archanioła" i "Małżonka Archanioła" Nalini Singh. Jest to seria książek "Łowców Gildii", na prawdę polecam wink - główna bohaterka jest naprawdę, barwną, ciekawą postacią, którą bardzo szybko polubiłam. Illium- uroczy archanioł który jest niezwykle sympatyczny, no i cudowny Rafael, którego nie potrafię normalnie opisać. Bardzo bardzo polecam.
    • darkfashion Re: Romantyczne książki 29.09.11, 19:30
      Beth Fantaskey "Przyrzeczeni", świetna książka , wampiry itd. autorka na swojej stronie internetowej umieściła kontynuację książki i podobno ma być druga częśćbrawo
    • ibag0 Intruz 29.09.11, 19:35
      Zdecydowanie"Intruz" Stephenie Meyer. Uważam, że jest romantyczna, a do tego ciekawa i pełna akcji.
      • poker Re: Intruz 29.09.11, 19:56
        drzenie zdecydowanie.czas rubinu,ognista,cxynnik milosci,corki.
    • julka_18 Re: Romantyczne książki 29.09.11, 21:47
      "Zakochana Tessa"
    • Re: Romantyczne książki 29.09.11, 22:12
      mania-klara.blogspot.com/
    • miley138 Re: Romantyczne książki 29.09.11, 23:53
      Nie znam big_grin
    • sweetpati Re: Romantyczne książki 30.09.11, 08:52
      Mi bardzo podobala sie ksiazka piekne istoty jest wniej wszystko a co najwaznieejsze milosc polecamwink
    • precelek123 Re: Romantyczne książki 30.09.11, 11:15
      "Ava Farris. Podwójna tożsamość" Izabeli Misztal - miłość (nawet dwie historie - głównej bohaterki i Nathaniela oraz jej brata i przyjaciółki), fantastyka, tajemnica... Książka jest super!!!serce
    • new_moon Re: Romantyczne książki 30.09.11, 12:42
      moim zdaniem najlepszymi książkami o milości są książki Nicolasa Sparksa np. Ostatnia piosenka lub Pamiętnik albo i wciąz ją kocham ! Zycze milego czytania ;*
      • new_moon Re: Romantyczne książki 30.09.11, 12:50
        jeszcze cykl książek upadli jak na razie przeczytałam dwa tomy a wyszedł juz trzeci
    • trufla Re: Romantyczne książki 30.09.11, 15:49
      Uwielbiam romanse Jane Austen jak np. Emma, Duma i uprzedzenie, Rozważna i romantyczna czy Opactwo Northanger. Wichrowe Wzgórza Emily Bronte też są warte przeczytania. To są prawdziwe książki warte poświęcenia uwagi, a nie Zmierzchy, Intruzy i te inne cienkie romansidła...
    • demetria0606 Re: Romantyczne książki 01.10.11, 08:50
      Przeminęło z wiatrem , Wichrowe wzgórza i oczywiście Zmierzch ;D
    • chudazonie Re: Romantyczne książki 01.10.11, 19:35
      Nie znoszę romansów...nie lubię czytać o czymś co może zdarzyć się w życiu codziennym (oczywiście nie chodzi mi o to, że można spotkać wampira czy wilkołaka). Zawsze jest ten sam schemat, babka zakochuje się w facecie, który musi ją chronić przed wszystkim, później jakiś kryzys, po którym i tak wpadają w swoje ramiona.
      Nic w tym ciekawego.
      Ooops...chyba zdradziłam fabułę połowy książek.
    • wilkolak Re: Romantyczne książki 02.10.11, 11:24

e mail z buziakiem
    • ewastar Re: Romantyczne książki 05.10.11, 19:05
      polecam '' Duma i Uprzedzenie '', świetna książka, choć trochę trudna...xDbig_grin
    • aleksandra25 Re: Romantyczne książki 07.10.11, 16:50
      zmierzch
    • rememberina Re: Romantyczne książki 07.10.11, 17:36
      jeśli coś w deseń Darów Anioła, to nie pomogę. ja wolę inne propozycje: Wichrowe wzgórza, Duma i uprzedzenie, Pokuta, Przeminęło z wiatrem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka