cookie.lady Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:18 No więc tak: - cała seria "Świat Nocy" L. J. Smith(w jednej księdze jest kilka paranormalnych historii miłosnych) - "Cień Nocy" Andrea Cremer - "Wieczna Noc" Claudia Gray - "Anioł" L. A. Weatherly Wszystkie te książki są głównie miłosne, z nutą niebezpieczeństwa w tle Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:28 nie wiem, nie czytam za dużo książek .. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:30 popioły na wietrze, wilk i gołębica, płatki na rzece Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoe Re: Romantyczne książki 29.09.11, 18:45 "Krew Aniołów", "Pocałunek Archanioła" i "Małżonka Archanioła" Nalini Singh. Jest to seria książek "Łowców Gildii", na prawdę polecam - główna bohaterka jest naprawdę, barwną, ciekawą postacią, którą bardzo szybko polubiłam. Illium- uroczy archanioł który jest niezwykle sympatyczny, no i cudowny Rafael, którego nie potrafię normalnie opisać. Bardzo bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
darkfashion Re: Romantyczne książki 29.09.11, 19:30 Beth Fantaskey "Przyrzeczeni", świetna książka , wampiry itd. autorka na swojej stronie internetowej umieściła kontynuację książki i podobno ma być druga część Odpowiedz Link Zgłoś
ibag0 Intruz 29.09.11, 19:35 Zdecydowanie"Intruz" Stephenie Meyer. Uważam, że jest romantyczna, a do tego ciekawa i pełna akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Intruz 29.09.11, 19:56 drzenie zdecydowanie.czas rubinu,ognista,cxynnik milosci,corki. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpati Re: Romantyczne książki 30.09.11, 08:52 Mi bardzo podobala sie ksiazka piekne istoty jest wniej wszystko a co najwaznieejsze milosc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
precelek123 Re: Romantyczne książki 30.09.11, 11:15 "Ava Farris. Podwójna tożsamość" Izabeli Misztal - miłość (nawet dwie historie - głównej bohaterki i Nathaniela oraz jej brata i przyjaciółki), fantastyka, tajemnica... Książka jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
new_moon Re: Romantyczne książki 30.09.11, 12:42 moim zdaniem najlepszymi książkami o milości są książki Nicolasa Sparksa np. Ostatnia piosenka lub Pamiętnik albo i wciąz ją kocham ! Zycze milego czytania ;* Odpowiedz Link Zgłoś
new_moon Re: Romantyczne książki 30.09.11, 12:50 jeszcze cykl książek upadli jak na razie przeczytałam dwa tomy a wyszedł juz trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Romantyczne książki 30.09.11, 15:49 Uwielbiam romanse Jane Austen jak np. Emma, Duma i uprzedzenie, Rozważna i romantyczna czy Opactwo Northanger. Wichrowe Wzgórza Emily Bronte też są warte przeczytania. To są prawdziwe książki warte poświęcenia uwagi, a nie Zmierzchy, Intruzy i te inne cienkie romansidła... Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Romantyczne książki 01.10.11, 08:50 Przeminęło z wiatrem , Wichrowe wzgórza i oczywiście Zmierzch ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Romantyczne książki 01.10.11, 19:35 Nie znoszę romansów...nie lubię czytać o czymś co może zdarzyć się w życiu codziennym (oczywiście nie chodzi mi o to, że można spotkać wampira czy wilkołaka). Zawsze jest ten sam schemat, babka zakochuje się w facecie, który musi ją chronić przed wszystkim, później jakiś kryzys, po którym i tak wpadają w swoje ramiona. Nic w tym ciekawego. Ooops...chyba zdradziłam fabułę połowy książek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewastar Re: Romantyczne książki 05.10.11, 19:05 polecam '' Duma i Uprzedzenie '', świetna książka, choć trochę trudna...xD Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Romantyczne książki 07.10.11, 17:36 jeśli coś w deseń Darów Anioła, to nie pomogę. ja wolę inne propozycje: Wichrowe wzgórza, Duma i uprzedzenie, Pokuta, Przeminęło z wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś