25.09.11, 19:56
...to cudowny film. Oglądałam go wczoraj i bardzo mnie zachwycił. Johny Depp i Angelina byli świetni.Ich gra aktorska jest powalającasmile Słyszałam już o nim wcześniej, ale jakoś nie miałam okazji wczesniej pooglądać...a szkoda, bo ta produkcja dołącza do grona mioch ulubionych ^^ Chciałabym dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie o tym filmie, co o nim sądzicie, czy oglądaliściesmile
Ach te Włochy, Wenecja...tak bardzo chciałabym do niej wrócić. Poraz kolejny przekonałam się, że to piękne miasto...
Obserwuj wątek
    • karolcia909 Re: Turysta.. 25.09.11, 20:02
      hm . nie mam zdania o tym filmie , bo nie oglądałam . tongue_out ale być może obejrzę .wink
    • klaudiau11 Moje zdanie : 25.09.11, 20:09
      Film jest nawet fajny, tylko zdziwiła mnie prostota jego scenariusza. Miałam takie dziwne wrażenie, jakby ten scenarius był pisany na poczekaniu, bo miał taki dziwny koniec .
      Mogłabym opisać wszystkie moje uwagi, ale mi się nie chce, więc streszczę :
      - dziwne było to, że postać, którą grała Angelina po odczytaniu listu, i wejściu do pociągu wybrała akurat postać Franka, granego przez Johnny'ego, który jakimś przypadkiem okazał się Alexandrem.
      - Frank podczas gdy pocałowała go Elise wydawał się taki zaskoczony, skoro Elise była jego ukochaną, i wcześniej się z nią spotykał (jako Alexander.)

itd.
      ale ogólnie film może być wink
      • miley124 Re: Moje zdanie : 25.09.11, 21:08
        Bardzo Fajny Filmwink
        • wampire13 Re: Moje zdanie : 25.09.11, 21:31
          Mi tam od początku wydawało się, że to Johnny zagra Alexandra. Rzeczywiście scenariusz prosty ale w coś sobie ma ...ten klimat i ta końcówkasmile zaskoczyła mnie trochę, ale była fajna.
    • doggy Re: Turysta.. 25.09.11, 22:26
      świetna obsada, dużo akcji, zaskakujące zakończenie. fajny film.
      • nastyangel Generalnie słaby film. 25.09.11, 23:09
        Idealny przykład na to, jak nie powinien wyglądać thriller. Fabuła bardzo infantylna i naciągana. Jedynie Depp się broni swoją grą aktorską.
    • miley138 Re: Turysta.. 26.09.11, 16:03
      Zgadzam się big_grin
      • wampire13 :) 26.09.11, 16:30
        Hmm.....czekam na następne opiniesmile
        • wampire13 Odświerzam. 27.09.11, 15:59
    • katherinepierce Re: Turysta.. 27.09.11, 16:09
      Według mnie był średni, obejrzałam go do końca tylko ze względu na Johnny'ego wink
    • leaslie Re: Turysta.. 28.09.11, 22:52
      Kocham ten film :]
      • wampire13 Odświerzam :) 30.09.11, 16:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka