Dodaj do ulubionych

The Beatles

27.09.11, 16:01
A więc zapraszam do rozmowy wszystkich fanów zespołu The Beatles ! wink

Pozdrowienia dla fanów smile

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/370098/The+Beatles.jpg
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: The Beatles 27.09.11, 17:08
      ale mam nadzieję, że nie znasz tylko `twist and shout` i `yesterday`?
    • miki_jackson @kiwi 27.09.11, 18:34
      wybacz, ale słucham jedynie muzyki lat 50,60,70,80 -tych.
      Trudno by mi było nie słuchać Beatles'ów.
      Nienawidzę współczesnej muzyki, dlatego, jak ktoś mówi mi coś takiego jak ty, chce mi się śmiać .
      • kiwi Re: @kiwi 27.09.11, 19:05
        no wiesz pytam, bo nie lubię pseudo faneczek, które znają jedynie 2 piosenki danego wykonawcy, które są najpopularniejsze, a jako fanka the beatles irytuje mnie jak ktoś zna tylko właśnie yesterday i twist and shout. albo ewentualnie she loves you i yellow submarine.
      • reigai @miki_jackson 27.09.11, 19:08
        to trochę smutne, że nienawidzisz współczesnej muzyki, która w 90% opiera się na dokonaniach The Beatles. sama nie słucham tego, co puszczają w radio, ale obecnie produkowana muzyka w niczym nie ustępuje tej, tworzonej przez The Fab Four, no może tylko oryginalnością.
        a jeśli chodzi o sam zespół, to kocham, szanuję, ubóstwiam.

ps. @kiwi, faneczki raczej znają "help!" c; mówię z własnego doświadczenia
        • kiwi Re: @miki_jackson 27.09.11, 19:10
          haha ja wszystkie faneczki, które znam lubią tylko yesterday i twist and shout x-DDD
          • reigai @kiwi 27.09.11, 19:16
            żesz no :< ja znam tylko te od "help!" i "all you need is love". reszta jest dla nich zbyt burżuazyjna, tak sądzę.
    • milusia22 Re: The Beatles 27.09.11, 19:33
      szczerze to fanką nie jestem. znam dwie piosenki [yesterday i heyjude] ,ale ich lubię
      mam nawet zdjęcie klik
      • milusia22 Re: The Beatles 27.09.11, 19:43
        hey jude* [napisałam razem sciana]
    • miki_jackson do 'kiwi' i 'reigai' 27.09.11, 23:06
      kiwi
      bądź spokojna, wiem o co wam chodzi. Znam 'faneczki' M. Jacksona i rozumiem co macie na myśli - ale spokojnie, jestem osobą która bardzo ceni i uwielbia The Beatles, nie taką, lubiącą czy nawet znającą "aż dwie piosenki" .

reigai
      No większość dzisiejszych wykonawców [są oczywiście wyjątki], znanych na świecie, cechuje się "komputerowymi głosami". Po prostu nie przepadam za Nicki Minaj, Biberem, Jonas Brothers, Rebeccą Black itd,itp.
      Dlatego słucham tej dawnej muzyki .
      wink
      • kiwi Re: do 'kiwi' i 'reigai' 28.09.11, 09:16
        to dobrze, że znasz coś więcej niż te yesterday, które co prawda irytuje mnie już (tzn nie ty mnie irytujesz, ta piosenka juz stała się nudna)
        btw: na świecie nie ma tylko biebera i rebeki blak, ale też inne zespoły stylizowane na `stare`. np. the drums. c;

dobra, koniec offtopa c;
      • allegedidiot Re: do 'kiwi' i 'reigai' 29.09.11, 22:07
        Uwielbiam The Beatles, kocham The Rolling Stones, Pink Floyd, Led Zeppelin i wiele wiele innych zespołów, ale współcześni wykonawcy rockowi/folkowi są naprawdę utalentowani. Fakt, popularność pana J.B. oraz wszelakich gwiazdeczek typu Miley Cyrus sprawia, że nie słyszymy o nich często. Osobiście słucham Caleba Landry Jonesa, Nouvelle Vague, Becka (chociaż on występuje od naprawdę kilku ładnych lat)... Peter Doherty też nie jest zły. Ogólnie - poszukaj, a znajdziesz perełki wink
    • miki_jackson Re: The Beatles 28.09.11, 15:53
      Oj, wiem, wiem, że są smile
      Np. Elton John którego uwielbiam big_grin
      Ale chodziło mi właśnie o te "wielkie kotkowe gwiazdy", które lecą w radio z przesadnie zmienianym głosem wink
      pozdrowienia ;]
    • evanescence24 Re: The Beatles 04.10.11, 20:56
      ukłony w stronę mojego tatusia, który mnie z tym zespołem zapoznał. i z wieloma innymi też.

nie uważam się za fankę, ale posłuchać lubię. czasem.
      znam coś więcej, niż yesterday i help.
    • mweezy . 09.10.11, 10:26
      Please Mr. Postman, No Reply, A Taste Of Honey...
      The Beatles są cudni, stworzyli całą masę jednych z najpiękniejszych piosenek o miłości. Przystojni, niezwykle utalentowani i muzykalni... Jak ich nie kochać? Bardzo poprawiają mi humor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka