111inna ? 28.10.11, 19:18 Żartujesz sobie? 'Ania cicha' padłam ze śmiechu ja to przeczytałam. Nie dość, że oszukuje to non stop mówi o tym 'jaka to ona jest biedna, jakie to ona ma problemy'. I nie wmawiajcie mi, że nie mam nazwy. Anka jak dla mnie powinna już dawno była odpaść, ani ona ładna, a na dodatek oszukuje ( np. wtedy gdy robiła sobie makijaż przed zadaniem), jest niepoważna ( nie wzięła albumu), a co najgorsze wszystkim non stop gada, że 'ona ma problemy' ( np. z gdy rozmawiała na przyjęciu z gości). Ciągle płacze 'że nie chce być dzieckiem', a zachowuje się jak dziwna pięciolatka. Nie wiem, co ty w niej widzisz -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Re: Top model - faworytki. 28.10.11, 20:27 Moją faworytką jest WIKTORIA. Nie dość że jest śliczna, to wygadana, wie czego chce i jak do tego dążyć. Ma talent i myślę, że zasługuje na wygraną w tym programie! A jej tatuaż jest po prostu obłędny!! Do szału doprowadza mnie ANKA!! Jest infantylna, naiwna, brzydka i na non stop się jąka i zapowietrza! Nie nadaje się na modelkę! Do tego cały czas płacze! Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 09:38 Ja kibicuję: Oliwi, Viktori, Oldze i Dorocie Odpowiedz Link Zgłoś
miley0501 Top model - faworytki. 29.10.11, 10:48 Tak ja mam : Dorotę i Oliwię . lubię też Olgę . Odpowiedz Link Zgłoś
we1ro2ni3ka Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 18:14 Olga i Dorota!!! Jestem ich fankami!!!Ale sadzę, że Olga dalej zajdzie jako modelka, bo Dorota ma dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
lagoona1233 Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 21:30 JA SZCZEGULNIE NIE LUBIE ANI CIĄGLE RYCZY I JEST DZIECINNA POWINNA WYGRAĆ OLGA KACZYNSKA Odpowiedz Link Zgłoś
you_ Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 16:42 Olga 10/10 Oliwia 9/10 Kibicuje im : * Już myślałam , że Olga za bardzo nie umie pozować i wgl. ale w ostatniej sesji według mnie miała najładniejsze zdjęcie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 20:01 Moją faworytką była Natalia. Niestety odpadła. Teraz kibicuje Dorocie. Nienawidzę Anki Bałoń. Reszta jest mi w sumie obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
rap_hh Hmm 30.10.11, 20:31 Ja najbardziej lubię Dorotę, bo jest ładna i nie jest głupia i Wiktorię z tych samych powodów co Dorotę, reszta jest mi w sumie obojętna, tylko ta Ania mnie wku*wia xd beczy i ma taki głos że ch*j strzela XD No a Olga wydaje się być pustakiem Szkoda, że wyniki już dawno są ustawione.. podobno wyciekło przez przypadek coś tam, że w finale będzie Michalina, Ania i Olga.. -.- Ogólnie programy "Mam talent", "Top Model" itp są już dawno ustalone.. Przecież "Top Model" nagrywali w wakacje.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oleska696 Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 20:47 ja lubie olge bo wydaje mi sie ze znalazla by sie w swiecie mody ) lubilam tez jakos gabriele i natalie nie cierpie ani i wiki Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 19:55 Oliwka i Wiktoria i Michalina i Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 20:06 Eee... Moje faworytki: a) Na początku była to Oliwia, ale potem się okazała jakaś taka, no taka... sama nie wiem, ale nie jest już moją faworytką. b) Gabriela (odpadła, więc już nie będę komentować) Na początku ją lubiłam, ale potem już nie, bo się przemądrzała straasznie! c) Ania, przez króciutką chwilkę, ale tylko na castingu, teraz to chcę, żeby ODPADŁA!!! d) Vera, chciałam, żeby wygrała! Ale ta durna komórka zlikwidowała jej karierę! I niestety ona już odpadła... e) I oto moje faworytki: 1. Viktoria, 2. Dorota, 3. Olga. I to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudix_xd Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 20:12 Potwierdzam co do Gabrieli, ja kibicuję Viktorii i Oliwii. Odpowiedz Link Zgłoś
polinka321 Re: Top model - faworytki. 11.11.11, 19:23 Lubię Honoratę nie jest za ładna, ale fajnie wychodzi na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Top model - faworytki. 12.11.11, 14:27 na początku lubiłam weronikę, ale teraz cieszy mnie niezmiernie że odpadła. właściwie nie mam faworytki. byle nie anka. Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Top model - faworytki. 12.11.11, 14:36 Wcześniej Viktorię Ale odpadła więc... teraz najbardziej lubię Olgę Potem Michalinę i Honoratkę A najmniej Anię, Joannę i Oliwię ... --------> niech odpadną Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 11111111111111 12.11.11, 22:09 Nie lubię Wiktorii i cieszę się, że odpadła. Wydawała mi się taka przemądrzała. Jednak najbardziej nie trawię Anki. Kibicuję Oldze i Dorocie. Odpowiedz Link Zgłoś