Dodaj do ulubionych

CO TO ZNACZY??

11.10.11, 19:30
Ostatnio zaczęłam kręcić z takim Krzysiem. Kocham go i on mnie też. Spotykamy się, ale ze sobą nie chodzimy chociaż baaardzo bym chciała. Koleżanka spytała się go kiedy zamierza się mnie zapytać, a on odpowiedział, że "nwm, jak przyjdzie czas...", czy to znaczy, że niedługo, czy wgl.? uncertain
Obserwuj wątek
    • naomi. Re: CO TO ZNACZY?? 11.10.11, 19:41
      nwm - nie wiem.
      jeśli o to Ci chodziło wink
      • fioletoweemo raczej nie o to chodziło 11.10.11, 20:02
        wiesz , czasami jest tak, że związek jest poważniejszy i on nie bedzie sie pytał jak dzieciak 'bedziesz ze mna chodzić' .. was już cos raczej łaczy .. to jest związkek.
        A co od niego mógł powiedziec ze nie wie bo nie jest pewien tego co ty czujesz.

S z c z ę ś c i a Ż y c z e . . . kiss
        • maritaa Re: raczej nie o to chodziło 11.10.11, 20:08
          Po pierwsze skąd my niby to mamy wiedzieć, o. Po drugie ciężko mi sobie wyobrazić, że obie mamy takie same wyobrażenie miłości, wg mn to nie jest to, zauroczenie owszem, ale do miłości to temu daleko. Chyba, że coś źle zrozumiałam. No, a co jego zachowania to może po prostu sam nie wie, jak to wszystko odbierać, i bardziej traktuje cię jak kumpelę.
          • kawaiikimie Re: raczej nie o to chodziło 11.10.11, 20:15
            Może się speszył, bo szczerze mówiąc gdybym ja była chłopakiem i koleżanka dziewczyny z którą się spotykam, zapytała by mnie o to, sama nie wiedziałabym co powiedzieć, bo nie miałabym pewności, że ta koleżanka się nie zgrywa czy coś.
    • cute_princess Re: CO TO ZNACZY?? 11.10.11, 20:14
      Pewnie za jakiś czas. ale z tym "kocham go" to trochę zbyt wyolbrzymione. Wątpię, że już do końca życia będziecie razem. ale mimo to , udanego związku! smile
    • selenka3013 Re: CO TO ZNACZY?? 11.10.11, 20:22
      Wydaje mi się że chce cb bardziej poznac ja też coś takiego miałam smilesmile
      • miqusia Re: CO TO ZNACZY?? 13.10.11, 16:35
        Kocham go, on mnie też = jesteśmy razem (tzn no są przypadki mniej ciekawe : ( ale w tym wypadku...)
        pytanie o chodzenie hahahahahahahaha
        • norrmalna Re: CO TO ZNACZY?? 13.10.11, 17:02
          Wedlug mnie jesli sie kogos kocha, z wzajemnoscia i spedza z ta osoba czas, to jest sie para i nie potrzeba do tego pytania o chodzenie.
    • rock_lovu Re: CO TO ZNACZY?? 14.10.11, 12:40
      Wiesz, ja chyba inaczej interpretuję miłość, ale nie wiem, jak tam u was jest. Piszesz : "Kocham go i on mnie też." Chyba nie jest potrzebne oficjalnie pytanie? To chyba raczej oczywiste, ale jak już pisałam wcześniej - dla mnie i dla Ciebie miłość to chyba co innego.

Mimo wszystko, powodzenia, rock_lovu.
    • mysiuniaxpp Re: CO TO ZNACZY?? 15.10.11, 20:41
      może potrzebuje jeszcze czasu na taką decyzję .
    • pwe Re: CO TO ZNACZY?? 15.10.11, 20:50
      to znaczy , że twój boy nie jest przygotowany na to . ty bądź inicjatorka i zacznij temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka