Dodaj do ulubionych

Secret Circle

19.10.11, 17:38
Hej, nie dawno zaczął się nowy serial twórców "Pamiętników Wampirów" i nie zauważyłam, aby ktoś założył o nim wątek. Nowym serialem jest "Secret Circle", inaczej mówiąc "Tajemny Krąg". Chciałabym się dowiedziec, czy ktoś ogląda ten serial i czy wam się podoba? Ja osobiście zaczęłam go oglądac tydzień temu i po pierwszym odcinku go pokochałam. Jest to trochę inny serial, bo o samych czarownicach, czyli nie ma w nich żadnych wampirów, ani wilkołaków. Mam nadzieję, że "Tajemny Krąg" przyciągnie równie wielką (jak nie większą) publicznośc, jak to zrobił serial "Pamiętniki Wampirów" ;*

Jeśli jednak taki wątek był - kosz smile
Obserwuj wątek
    • zakochanie . 19.10.11, 18:03
      nic mi o nim nie wiadomo.
      • pyska6 Re: . 19.10.11, 18:14
        Oglądam od pierwszego odcinka ... Jak dla mnie jest świetny ;**
        • taylor.swift Re: . 19.10.11, 18:23
          Adam serce ta jego oprawa oczu tongue_out suspicious
          ale wracając na ziemię .... gra aktorska leży, scenariusz też nie powala, ale nie jest tragicznie . wink oglądam na bieżąco . tak się zastanawiam jak to będzie z pewną sprawą ( nie chcę spoilerować )smile
          • wercia14 Re: . 20.10.11, 20:13
            Z jaką sprawą?
    • happyangie Re: Secret Circle 21.10.11, 15:11
      Oglądałam dwa pierwsze odcinki i jak dla mnie jest nudny, ale to tylko moje zdanie. Każdy ma inny gust. Nie podoba mi się temat czarownic, to nie dla mnie. smile
    • paulinka_ginny Re: Secret Circle 21.10.11, 16:09
      Oglądam ;D UWIELBIAM TEN SERIAL!!!serce
    • colorova Re: Secret Circle 21.10.11, 22:49
      bardzo lubię ten serial smilesmile szkoda że nowe odcinki tak "wolno" się pojawiają uncertain

modnieiurodnie.blogspot.com/
    • jane_ Re: Secret Circle 22.10.11, 15:32
      skończył się awkward. i coś musiało mi wskoczyć na puste miejsce, trafiło na secret circle. szczerze mówiąc to takie to trochę kiepskie, ale oglądać jak najbardziej można. seriale mają to do siebie, że powinny zabijać czas, ten to robi, może nie w doskonałym stylu, ale jest prawidłowo.

• icarly_ Re: Secret Circle 25.10.11, 15:54
        kocham ten serial
    • ladygaga2010 Re: Secret Circle 25.10.11, 16:22
      Uwielbiam ten serial spodobał mi się już od pierwszego odcinka.serceserceserce
    • quadesha Re: The Secret Circle 25.10.11, 16:32
      Kocham ten serial smile Ale the vampire diaries nigdy nie pobije. Tak samo wole od tego the lying game. Ale ten serial też kocham smile Teraz zaczyna się robić ciekawie smile
    • roxi_xd Re: Secret Circle 25.10.11, 16:37
      jak dla mnie serial jest faaaaaaajny ;D bardzo się wciągnęłam w jego oglądanie xdd
    • martax33 Re: Secret Circle 25.10.11, 16:52
      Oglądam od początku, jednak wątpie że będzie lepszy od Pamiętników Wampirów ... Ten serial można oglądać, ale ja osobiście uważam że jest trochę nudny ... myślałam że będzie lepszy z taką obsadą ... a co do chłopaków Ian I Paul są o wiele ładniejsi ci są tylko ładni : ) to nie to samo co Pamiętniki, niby twórcy filmu, a mało w nich akcji, może się rozkręci tak jak w 4 odcinku było ciekawie, ale już w 6,7 średni .. surprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka