Dodaj do ulubionych

rysujecie?

22.10.11, 13:43
ja kocham rysowac i nieskromnie sie przyznam ze calkiem niezle mi to wychodzi smile Jednak ostatnio zupelnie nie wiem co narysowac... Pomozecie?ps. uwielbiam rysowac olowkiem, rysuje w odcieniach szarosci i czerni...A jak jest w Waszym przypadku? co rysujecie? smilebig_grin
Obserwuj wątek
    • olcissia_1998 Re: rysujecie? 22.10.11, 14:12
      Umiem rysować, ludzie twierdzą, że mam talent, ale ja nie wiążę z tym jakoś szczególnie przyszłości...
      • jersey_girl Re: rysujecie? 22.10.11, 14:17
        ja tez.Wlasciwie to traktuje to tylko i wylacznie jako hobby smile nawet gimnazjum kierowalo mnie do szkoly plastycznej, ale wiem,ze z tego nie da sie w zaden spodob utrzymywac uncertain
        • jabadziara Re: rysujecie? 22.10.11, 21:29
          W Sopocie w sezonie można całkiem nieźle zarobić. Pewnie podobnie jest w innych miejscowościach wypoczynkowych. Jeśli jesteś naprawdę dobra zawsze możesz traktować to jako dodatkowe źródło dochodów.
          • jersey_girl Re: rysujecie? 23.10.11, 12:20
            mieszkam w bieszczadach, wiec do sopotu troche mi daleko tongue_out
    • diamond_girl12 Re: rysujecie? 22.10.11, 21:35
      Lubię rysować, ale mi to nie wychodzi .
    • rememberina Re: rysujecie? 22.10.11, 21:39
      Ja najbardziej lubię węgiel (portrety abstrakcyjne), farby (abstrakcja) albo spray (abstrakcja). Lubię też rysowac komiksy oraz obrazki w stylu "francuskim" :3
      • kasil2402 Re: rysujecie? 22.10.11, 21:49
        Hmm.. Nie posiadam talentu plastycznego, ale lubię rysować anime :3 I nie skromnie się przyznam, że akurat to mi wychodzi : O
        :3 :3
        • lilii_95 Re: rysujecie? 22.10.11, 22:00
          uhmh, rysuję, tuszem najczęściej. wyznam nieskromnie, że niezbyt mi to wychodzi. c;

dla mnie rysowanie jest pasją. uwielbiam i wiążę z tym przyszłość.
    • dark_candy_ rysujecie? 22.10.11, 22:00
      nie potrafię, a chciałabym.
    • kicia377 Re: rysujecie? 22.10.11, 22:20
      Rysuję zazwyczaj portrety ołówkami np. rodziców czy znane osoby. Nie wiążę z tym przyszłości, gdyż się mało zarabia. Traktuję rysowanie jako hobby. wink Rysuję w wolnym czasie, to na maxa mnie wciąga. big_grin
      Proponuję rysowanie ludzi tzn. portrety, ciekawe pozy np. znanych osobistości lub członków rodziny czy przyjaciół. Możesz też rysować zwierzęta.smile
    • shunra Re: rysujecie? 23.10.11, 11:54
      Ja lubię bardzo rysować choć talentu jako takiego nie mam. Najczęściej rysuję pastelami i farbami koty ( Nie koniecznie w naturalnych kolorach np. kotki zielone, fioletowe czy ze skrzydłami), węglem i ołówkiem zwierzęta najczęściej koty, (realistyczne). Postaci fantasy: elfy, wróżki, smoki itp. . Kredkami i ołówkiem komiksy w stylu podobnym trochę do japońskiej mangi.
      Rysowanie jest dla mnie sposobem na odstresowanie się i nie wiąże z tym żadnej przyszłości.
    • nessy96 no jasne :) 23.10.11, 13:13
    • saori Re: rysujecie? 23.10.11, 18:51
      Rysuję, ale tylko dla siebie. Zwykle są to postacie fantastyczne smoki, anioły lub jakieś inne potwory. Wszystko co moja bujna wyobraźnia wymyśli. ;3
    • fanclubkovu Tak ;) 23.10.11, 19:12
      Rysuję postacie z filmów Disney'a. Na razie narysowałam: Kovu (Król Lew 2), Clopin'a (Dzwonnik...), Kanai'a i Kodę (Mój Brat Niedźwiedź) Alladyna (tu nic nie muszę mówić wink), Timona (Król Lew), Chapsa i Lili (Zakochany Kundel 2) oraz Stitch'a i Nani. Kiedyś chcę nagrać filmik z nimi i wrzucić na jutjuba big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka