Dodaj do ulubionych

Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodzić ;)

22.10.11, 14:50
Witam Kociaki ;*
piszę dziś do Was z pytaniem o pomysły na niezapomniane szestnastkowe przyjęcię wink niedługo kończe 16 lat i bardzo mi zależy żeby impreza była na prawdę super. Otóż domówki nie za bardzo dam radę zrobić bo mieszkam w bloku i rodzice nigdzie nie wyjeżdżają-.- to to mam zrobić jak myślicie chciałabym coś super smile tylko też żeby koszty imprezki nie były jakieś zbyt duże wink
Obserwuj wątek
    • angel1117 Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 14:51
      jka wy spędziłyście ten dzień albo jak chcecie go spędzić? Bardzo mi zależy na wyjątkowości tego dnia.
      • angel1117 wypoowiadajcie się :) 22.10.11, 14:52
    • jane_ Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 15:22
      szestnastkę mam we wtorek, celebruję ją ośmioma lekcjami, trzema sprawdzianami i uroczą wywiadówką.

impreza? nie widzę sensu akurat, nie żyjemy w stanach, żeby przejmować się szesnastką, gdy za dwa lata osiemnastka.
      • angel1117 Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 15:46
        jane_ wiesz ja widzę sens dla mnie szesnaste urodziny są wyjątkowe ale z moich osobistych powodów lecz nie muszą być dla każdego tak ważne jak dla mnie smile

Kooociaki piszciee big_grin
    • kiwi Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 16:46
      a ja myślałam, że niezapomnianą imprezę urodzinową robi się w osiemnastkę.

poza tym moja szesnastka była ponad pół roku temu, a jakoś hucznie jej nie obchodziłam i myślę, że w tym wieku nie ma sensu robić niezapomnianej popijawy.
      • angel1117 Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 19:50
        a przepraszam bardzo pisałam tu że chce się upic ? niee
        chcę zrobić jakąś fajną imprezę z przyjaciółmi. I jak już pisałam jest to dla mnie ważny dzień i robimy łączoną imprezkę bo co tydzień z koleżankami nam wypada robimy wszystkie razem i szukamy pomysłu gdzie i jak ją zrobić. Miałyście tu pisać pomysły a nie że to nie ma sensu itp. czytajcie !
        • just...me Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 22.10.11, 20:31
          Dokładnie, przecież to tylko urodziny. Ona pyta o radę, a nie chwali się wynajęciem klubu i zalaniem w trupa...
          • busa18 Niby nic. 22.10.11, 20:45
            Szczerze ? Szesnastkę będę miała dopiero w styczniu ale planuje spędzić ją jak moje dotychczasowe urodziny. A co zrobię ? Pójdę z kumpelami do naszej ukochanej pizzerii zamówimy kilka różnych rodzajów pizzy na cienkim cieście i przekąski....będziemy siedzieć, gadać i duuużo się brechać. big_grin
            Co prawda to nic mega ciekawego, ale lepszy rydz niż nic brawo
          • jenga98 Ja mam pomysł :) 22.10.11, 20:48
            Zrób ognisko smile Znajdź jakąś fajną miejscówkę, może gdzieś nad jeziorem może zalewem smile Oczywiście zrób to legalnie : Zadzwoń do straży pożarnej w twoim mieście (jeżeli takiej nie ma zadzwoń do straży która znajduję się najbliżej twojego miasta) i powiadom ich że tego dnia od tej do tej godziny będzie ognisko. Jeżeli masz to weź ze sobą głośniki i podłącz do nich telefon z odpowiednią muzyką. Możecie pograć w butelkę, twistera lub po prostu potańczyć i porozmawiać- zawsze znajdzie się coś ciekawego do roboty. Ale jeżeli opcja ogniska ci nie odpowiada to: zaproś wszystkich na pizze smile Zapłać za wszystko- jeżeli masz ograniczona ilość pieniędzy to powiedz im do jakiej kwoty mogą zamawiać smile Po zjedzeniu możecie udać się do jakiegoś parku, porobić ciekawe zdjęcia na pamiątkę smile
            Mam nadzieję że pomogłam i Wszystkiego Najlepszego smile

PS Co do rozmów na górze to: dajcie dziewczynie spokój, jeżeli chcę wyprawić szesnaste urodziny to to zrobi smile A ty nie przejmuj się ich wypowiedziami smile
            Udanej imprezki smilesmilepiwopiwo
            • jabadziara Re: Ja mam pomysł :) 22.10.11, 21:33
              jenga98 napisał(a):

> Zrób ognisko smile

To chyba nie najlepszy pomysł, kiedy na dworze w nocy jest koło 0 stopni?
    • allka1112 Re: Pomysł na niezapomnianą szestnastkę wchoooodz 23.10.11, 09:42
      allka1112.blogi.kotek.pl/2011/10/porady_urodzinowe_dla_dziewczyn_z_malym_budzetem______wejdz przeczytaj wspaniałych porad może nie ma ale możliwe że chociaż jeden wykorzystaszwink no i wszystkiego naj(wiem że trochę wyprzedzone)prezentkwiatcool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka