Dodaj do ulubionych

Serial Skins.

29.10.11, 13:51
Zastanawia mnie fakt, czy kotowiczki też oglądają ten serial ;d
Ja osobiscie obejrzałam wszystkie 5 sezonow i z niecierpliwoscia czekam na szosty sezon suspicious
A Wy? Jakie są Wasze wrazenia na temat tego serialu? Jest on dosc kontrowersyjny, no i trzeba miec 'zryty mózg' zeby lubic ogladac ciągłe bakanie,picie, ale tak naprawde, to jest wlasnie rzeczywistosc

Czekam na Wasze opinie, bardzo mnie interesują big_grin
Obserwuj wątek
    • duuumi odswiezam 29.10.11, 20:28
      • blondi_girl Re: odswiezam 29.10.11, 21:05
        Kocham ten serial <3333 Z niecierpliwością czekam na 6 sezon, jednak 3 generacja Skinsów to juz nie to samo co 1 i 2. wink
      • chotnick Re: odswiezam 29.10.11, 22:06
        Obejrzałam wszystkie sezony, ale uważam, że piąty w ogóle nie pasuje do pozostałych. Nie pokazuje takich problemów, jakie były w poprzednich seriach. Jedyną kontrowersją mogą być ojcowie Franky. Reszta to po prostu jakies pieprzone love story. Ale poza tym, kocham <3
    • xxxaniskaxxx Re: Serial Skins. 29.10.11, 21:34
      Ja obejrzałam aż 1 odcinek ;D
      Nawet spoko, ale jest strasznie zboczony xD
      Może później obejrzę kolejne odcinki...
    • rememberina Re: Serial Skins. 29.10.11, 22:12
      Oglądam.
    • mary_ Re: Serial Skins. 29.10.11, 22:31
      Uwielbiam i pewnie większość osób się ze mną nie zgodzi, ale uważam, że 5 sezon jest bardzo, bardzo dobry. No, ale cóż - pierwszej generacji nie pobił. Nie ma już tyle chlania, ćpania i seksu, ale to nawet lepiej. Rich - AH, OH. serce Czekam na szósty.
    • nikawika Re: Serial Skins. 29.10.11, 23:21
      ten serial jest świetny! jednak sezon 1 i 2 najlepszy. potem było tylko gorzej. aczkolwiek również ciekawie. ogólnie, uwielbiam wersję brytyjską, moim zdaniem jest najlepsza. naprawdę polecam. xD
    • avrilkaskate och... 30.10.11, 00:09
      Skins, Skins, Skins... najlepszy serial jaki może być. obejrzałam wszystkie odcinki, niektóre nawet po pare razy (z rok temu to może było...). nienawidzę Effy, uwielbiam Cassie i Richa. (on jest taki sexi. xD) no i czekam na szósty sezon

SLAYER KURWA.
    • mrs.devil Re: Serial Skins. 30.10.11, 08:19
      Kocham nad życieserce
      a jeśli chodzi o sezony, to każdy ma w sobie coś fajnego,mimo, że nic nic nie przebije 1 generacji smile
    • ashley148 Skins 30.10.11, 08:44
      Kocham, kocham, kocham, kocham! Uważam go za najlepszy serial. big_grin Obejrzałam wszystkie sezony jakiś czas temu. Idealnie odwzorowuje rzeczywistość i życie młodych ludzi. Są przekleństwa, seks, narkotyki. Podoba mi się to, że nie ma tam tematów tabu czy cenzury chociażby jak w Skins US (dzięki Bogu zdjęli z anteny i nie będzie kolejnych sezonów). Wczorajszy wieczór spędziłam na oglądaniu po raz drugi czwartego sezonu. Freddie crying
      • norrmalna Re: Skins 30.10.11, 09:17
        uwielbiam <3 5 seria mi sie w sumie w miare podoba, ale nie pasuje do konwencji Skinsow
    • marsjanka115 x__x 30.10.11, 09:22
      lubię. nie kocham bo ostatni sezon jakoś mi nie przypadł. no ale czekamy na 6 ; ))
    • klama_kcmil # 30.10.11, 09:39
      Przegenialny. Najlepszymi seriami były pierwsza, druga i piąta. Trzecia i czwarta mi nie przypadła do gustu. I nie zgodzę się z tym, że piąta to same "love story". Ukazują po prostu inne problemy, nie prawdą jest, że tylko te z pseudo miłością.
      • duuumi ooojeju <3 30.10.11, 21:05
        CIESZE SIE ZE NIE TYLKO JA GO UBÓWSTWIAM. Ja bardzo lubie 1 i 2 sezon, bo kocham maxa, tonego i miszel. <3 to zdecydiwanie są najlepsze.
        Ale z Effy tez bardzo lubie sezony. Bo kocham osobę Effy <3
        Za to, jak wiekszosc z Was, nie przepadam za 5 sezonem. Jest juz taki.., troche oklepany. Nic nie pobije 1,2,3,4.
        Jeszcze kocham FREDYEGO za jego wygląd <3
        A podobno w 6 sezonie ma byc tony : OO
    • iamvegas Re: Serial Skins. 30.10.11, 23:08
      uwielbiam. jednak sezon 1 i 2 są wg mnie nie do przebicia.
    • vaniney Re: Serial Skins. 30.10.11, 23:59
      freddie i tony serce love forever normalnie serce
      • duuumi Re: Serial Skins. 31.10.11, 18:17
        taaaak, freddy i tony <3 w 5 sezonie nie ma nikogo takiego powalającego na kolana pod wględem wyglądu ;<
    • joanie Re: Serial Skins. 31.10.11, 21:33
      Uwielbiam. wiem, że większość sie ze mną nie zgodzi ale dla mnie 2 generacja (3 i 4 sezon) jest najlepsza. Naomi, Emily, Cook, Panda,Freddie, Effy <3. pierwszą też bardzo lubie ale jakoś 2 bardziej mi przypadła do gustu. 5 sezon też obejrzałam ale to już nie to samo, jedyne fajne postacie to rich i franky.
    • chocolatte Re: Serial Skins. 06.11.11, 17:04
      mój najulubieńszy z najbardziej ulubionych seriali. KOCHAM go poprostu ! big_grin
      chociaż szczerze mówiąc 5 sezon do mnie nie zbyt przemawia..
      • kleopatra1 Re: Serial Skins. 10.11.11, 19:33
        Tyle osób mówiło, że Skins super świetne, ale 1 i 2 najlepsza. I w końcu obejrzałam 1 i 2 (♥wink a dalej jakoś mi się nie chciało. Bardzo polubiłam Effy :] I chciałabym się zapytać o jej dalsze losy :]
    • jenny. <3 10.11.11, 19:43
      Uwielbiam ten serial , najbardziej 1 sezon jest poprostu zajebisty a ostatni odcinek to mistrzostwo. 3 sezon byl słaby ale 4 nawet nawet. Co do piątego to jest bardziej spokoniejszy i nie ma w nim skis party ale i tak jest fajny
    • just...me Re: Serial Skins. 10.11.11, 19:51
      Ogladałam, najlepszy 1 i 2 sezon, 3 i 4 to już nie to samo, nie mówiąc o 5, który w ogóle mnie nie kręci. Ale 1 i 2 kocham i oglądałam kilka razy (Cassie serce). W następnej generacji najbardziej podobała mi sie postać Effy, ale potem było za dużo mazgajenia, że nie wiedziała kogo kocha i była z tym, tamtemu na złość itd... Sami wiecie, wkurzało mnie to ze nie mogą poprostu pogadać tylko sie na siebie gapią.
      • mhmm.zuz Re: Serial Skins. 10.11.11, 20:10
        Kocham i uwielbiam <3 Cassie wink
        wszystkich <3
    • asica Re: Serial Skins. 10.11.11, 20:08
      Widziałam 1, 2 i 5 sezon.
      I mi tam się 5 też bardzo podoba.
      Choć pierwsza generacja najlepsza!
      Oh Cassie, kochana i Sidley, i Tony. I Maxxie. No kocham ich po prostu!

Kiedy będzie 6 sezon?
      • kolendra Re: Serial Skins. 10.11.11, 20:14
        Sezon szósty jest ponoć przewidziany na 2012 rok.
        Ja lubię ten serial, ale niestety u mnie panuje na niego dziwna "moda". Czy u was też?
    • suzann. Re: Serial Skins. 11.11.11, 18:48
      Jak na razie obejrzałam pierwszy sezon i mam zamiar obejrzeć kolejne. :3
      Po prostu kocham ten serial. <3
    • mandy_jonas Re: Serial Skins. 12.11.11, 14:31
      oczywiście że oglądamy. serial jest wspaniały, idealnie spełnia moje oczekiwania. picie, ćpanie, sex, śmierć, miłość. wszystko czego potrzeba w serialu dla ludzi takich jak ja. ulubione postacie to bez wątpienia chris, rich i effy. chociaż nie wiem nawet którą generację lubię najbardziej.
      • pomyluna_ Re: Serial Skins. 12.11.11, 21:27
        oglądam, uwielbiam i czekam na sezon 6, chociaż najlepsza była 1&2 generacja <3
    • niesmaczna tak więc.. 12.11.11, 21:37
      Obejrzałam 4sezony. Szczerze mówiąc co nowszy sezon to coraz gorszy. Pierwszy, drugi był naprawdę dobry, pokazywał problemy nastolatków, następne trzeci i czwartki był również niezły, chociaż był trochę przesadzony, natomiast następne sezony one są już całkiem beznadziejne i skinsi przestali być już skinsami..
    • innocence_ Re: Serial Skins. 12.11.11, 21:39
      w ferie zimowe obejrzałam 2 sezony. resztę miałam oglądać w wakacje ale zabrakło mi czasu oO
      serial fajny. i nie zgadzam się z tobą co o tego, że trzeba mieć 'zryty mózg' żeby to oglądać.
    • koyomi Re: Serial Skins. 15.11.11, 17:34
      omnomnomnomnom <3 widziałam dwa pierwsze sezony, trzeci zaczęłam, ale zdenerwował mnie fakt, że kompletnie zmienili bohaterów, no i jakoś tak wyszło, że już nie oglądam. z tej pierwszej generacji Maxxie był moim faworytem. uroczy gejek, a co!
    • oubergine kooooooooooooooooooooocham 15.11.11, 18:26
    • pond Re: Serial Skins. 06.01.12, 21:57
      jeden z moich ulubionych, trochę mnie zepsuł, ale nie mam nic przeciwko. czuję się, jakby wszyscy bohaterowie byli moimi przyjaciółmi, czuję ich emocje, śmieję się z nimi i płaczę z nimi. uwielbiam ten serial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka